- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Megnéztem a karácsonyi részt, tetszett. Az előző két évad színvonalát bőven felülmúlta, végre kerek, lezárt sztorija volt egy résznek, voltak új űrlények + a szuperhős szálat se vitték túlzásba, pont jó volt, illetve a karácsonyi kötelező szerelmi szál se volt túl nyálas.
Az előzetes alapján az évadról sok minden nem derült ki, de az új companion továbbra is nagyon idegesítőnek tűnik és egyáltalán nem szimpatikus -
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2543 üzenetére
Egyet kell hogy értsek veled, szerintem sem Capaldi hibája, hogy gyenge lett az előző 2 évad, a forgatókönyvírók végeztek eszméletlenül pocsék munkát.
-
-
Ragnar95
félisten
Emma Watson léphet Capaldi helyébe?
Hmm érdekes fordulat lenne, én adnék neki egy esélyt mindenképp, legalább lenne megint eyecandy -
Ragnar95
félisten
válasz
spammer #2495 üzenetére
Egyet kell hogy értsek veled. Oké, hogy nem árt egy kis változatosság, de csak azért változtatni valamin, ami jó volt és működött, hogy politikailag korrektek legyünk minden, csak nem politikai korrektség, hiszen pont hogy átesünk a ló túloldalára.
Szerintem is teljesen jó a férfi Doctor-női companion páros, nem velük volt a baj, hanem az írókkal. -
Ragnar95
félisten
válasz
#54715584 #2464 üzenetére
Hát igen, szép csavart hozott be a Doktor megint...
Azért nem ismerte fel, mert ugye úgy tudta, hogy nem vehet fel új alakot a Doktor és jelenlegi alakjában még nem látta.
Clara megmentése előtt valóban hihető lett volna, hogy most sem tud mit tenni, de mivel ott tényleg minden szabályt áthágott/mindent feláldozott érte, ezért mostmár úgy lenne "illő", hogy Riverért is megteszi ugyanezt...Az a baj, hogy teljes mértékben az írókon múlik, hogy melyik lesz a "logikus út", hiszen az előzmények miatt az is elfogadható lenne, ha megmentené Rivert, de simán odadobhatják azt is, hogy pont azért, mert látta, mik a következményei egy ilyen mentőakciónak nem teheti meg még egyszer vagy csak simán behoznak valami szokásos hihetetlen magyarázatot arra, hogy miért lehetetlen a dolog.
-
Ragnar95
félisten
Pozitív csalódás volt ez a rész a 9. évad után, kifejezetten jól sikerült szerintem, simán hozza az eddigi karácsonyi részek hangulatát/színvonalát, sőt
miatt talán még veri is azokat. Nagyon remélem, hogy a következő évad is ilyen színvonalú leszRiver
Persze lehet mondani, hogy a befejezés nyálas volt, de ilyenkor karácsonykor belefér ez szerintem bőven. -
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2454 üzenetére
Cserébe jól sem
-
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2439 üzenetére
Ez bennem is felmerült a rész megnézése után, de asszem ezt is annyi magyarázattal le kell tudnunk, hogy Doctor Who...
-
Ragnar95
félisten
válasz
bambano #2414 üzenetére
Biztos válaszom nekem sincs ezekre, de íme az én elképzelésem:
-Clara valamit "mókolt" ugye a készüléken a sonic screwdriver helyett napszemüveggel, gondolom ez okozta a problémát, a Doktor mondta is, mielőtt használták, hogy nem tudja, hogy fog elsülni a módosítás miatt a dolog
-ez számomra sem világos, nem úgy volt, hogy egy pocket universe-be zárta a Doktor Gallifreyt és így kvázi kivette azt az univerzum idősíkjából? Ehhez képest itt már arról volt szó, hogy maguk a Time lordok választották, hogy az idő végén rejtőzködjenek... -
Ragnar95
félisten
Megint kettős érzések fogtak el, egyrészt az évad legjobb részét láthattuk, másrészt viszont ígyis hiányérzetem van azért...
Az ötlet zseniális és végre megint a régi Doctor Who érzés fogott el, igazi klasszikus finálét láthattunk, viszont azért a kivitelezésben voltak hibák, illetve maradt így is bőven megválaszolatlan kérdés, de nem DW-ról lenne szó, ha mindenre fény derült volna
Capaldi nagyot alakított ebben a részben, le a kalappal előtte.Clara valóban mindenképp megérdemelt egy lezárást, jól is sikerült szerintem a búcsú, aki az érzelmek miatt sír, azt nem igazán tudom megérteni, hiszen egy jó búcsú érzelmes, márpedig abban kár kételkedni, hogy ennyi szereplés után megérdemelt-e Clara egy rendes lezárást...
Amúgy az ellopott Tardis miért adott ki ugyanolyan hangot, mint a DoktoréNem úgy volt,h abban beragadt a kézifék és az okozza a sípolást? Vagy teljesen véletlenül az újonnan lopott Tardis is ugyanezen problémában szenved?
Az nem volt teljesen világos számomra, hogy most akkor Gallifrey-jel mi is a helyzet? Mindenki azt mondta,h a Time Lordok maguk rejtőzködnek az idő végén, de hogy szabadultak ki akkor a "csapdából", ahova a Doktor zárta őket, hogy megmentse a bolygót a Time War végén?
spammer: érdekes elképzelés valóban, ki tudja, akár még igaz is lehet, bár van egy olyan érzésem, hogy nem nagyon fogjuk megtudni, hogy igaz-e... -
Ragnar95
félisten
válasz
Cyber_Bird #2392 üzenetére
Idővel majd rájössz, hogy az alvás egy túlértékelt dolog
-
Ragnar95
félisten
válasz
Cyber_Bird #2389 üzenetére
Egyet sem, ma este érkezik az új rész.
-
Ragnar95
félisten
Ezen infók nekem elsőre is átjöttek, de ígyis sok a megválaszolatlan kérdés:
ha az a fal a gyémántnál is keményebb, hogy tudott bármekkora sérülést okozni benne a Doktor, ki fogta őt el, hogy került utána Gallifreyre, stb...
Ami talán csak számomra nem jött át:miért ölette meg magát x időnként, miért nem menekült el simán újra és újra a lény elől? -
Ragnar95
félisten
válasz
#54715584 #2363 üzenetére
Capaldi szerintem jól játszott nagyon, nem az ő alakításával volt a baj, hanem a forgatókönyvvel már megint... Túl hosszú lett a késleltetés, gyakorlatilag az egész rész egy késleltetés lett volna ahelyett, hogy felvezetésként szolgált volna, ráadásul ahogy írtad is, túl sok kérdést hagyott megválaszolatlanul.
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2344 üzenetére
Nyilván nem minket kell hogy megijesszenek ezen jelenetek, de azért azt szerintem bármennyi idősen fel tudja mérni az ember, hogy melyik a legijesztőbb rész, akkor is, ha nem igazán ijesztő számára egyik sem.
Én szerettem Clara-t, mint Companiont, számomra Donna és Martha voltak a leggyengébb Companionok. -
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2342 üzenetére
Wtf, sokkal darkabb epizódok is voltak ennél,
Clara halála meg szerintem egyáltalán nem volt traumatikus, nem volt semmi durva jelenet közben...
Csak ebben az évadban fel tudok sorolni legalább 2-3 részt, amik durvábbak voltak (Under The Lake, Sleep No More), szóval nem értem a felháborodást. -
Ragnar95
félisten
Nekem nagyon nem jött be ez a rész...
Maga a sztori elég gyenge volt, sokkal többet lehetett volna kihozni az "emberek között tökéletesen elrejtett titkos űrlény utcából", de mindenről szólt a rész, csak erről nem. Clara halála is tök erőltetett volt...
A leírás alapján a következő két rész akár még jó is lehet, de nem hiszem,h egy ilyen évadot sikerülne normálisan lezárni, bár ne legyen igazam. -
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2322 üzenetére
Barátok közt, Jóban Rosszban, Marichuy, Szulejmán, illetve bármely más szappanopera
Ha kínozni szeretnéd magad, próbálj meg 1-nél több részt végignézni bármelyikből.
-
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2316 üzenetére
Egy jó sorozatban nem kell keresni a háttérszálat, hanem elég egyértelműen ott van. A sorozat egyik legnagyobb előnye pont az a filmekkel szemben, hogy jóval hosszabb idő áll a készítők rendelkezésére a cselekmény kibontakoztatására, illetve a szereplők bemutatásra, jellemfejlődésére, ergo sokszor jóval komplexebb történeteket lehet leírni egy sorozattal, illetve sokkal mélyebb jellemrajzot tud adni egy jó sorozat a szereplőiről, mint egy film. Na most ha nincs háttérszál, ezek egyikére sincs esély, ergo elveszti az egyik fő jellemvonását a sorozat és marad egy heti történetes sorozat, aminél a részek között kb csak a szereplők és az alaphelyzet a kapcsolat, semmi más.
Nem tudom, te milyen sorozatokat nézel a DW-n kívül, de ha szerinted a fent leírtak közül utóbbi (heti történetek, 0 átvezető szál) a jó sorozat, akkor ajánlom neked a krimik közül is a leggyengébbeket...
Nézz meg bármely Dél-amerikai/magyar szappanoperából akár csak 1 részt is, megnézem, abban milyen értéket találsz -
Ragnar95
félisten
válasz
spammer #2308 üzenetére
Szerintem az ötlet maga jó is lehetett volna, illetve aki a dark vonalat szereti, az is örülhetett volna ennek a résznek, de sajna a megvalósítás valóban elég gyatrára sikeredett...
Megint úgy éreztem, hogy komolyabb magyarázat nélkül zárták le a sztorit és sokkal több potenciál lett volna az alapötletben, mint amit kihoztak belőle. -
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2297 üzenetére
Az utóbbi 2 rész valóban rendben volt, de az évad korábbi részei gyakorlatilag egytől-egyig elég gyengék voltak. Nem az idő szépíti meg a korábbi részeket, hanem ott konkrétan kerek, lezárt sztorik voltak, míg főleg az előző évadban kb az összes rész lezárása elkapkodott, összecsapott volt, a jelenlegi csak simán unalmas és gyenge sztorik voltak.
Illetve ugye azt sem lehet elfelejteni,h ebben az évadban konkrétan 0 átívelő szál van... -
Ragnar95
félisten
Tetszett ez a rész is, méltó lezárása volt a dupla epizódnak. Ez az első 2 rész az évadból, ami tényleg tetszett, remélhetőleg ezt a színvonalat sikerül fenntartani és akkor legalább az évad vége jó lesz.
Végre megint sikerült meglepő húzásokkal előállniuk és nem kapkodták el a rész lezárását sem. -
Ragnar95
félisten
Ez a Zygonos rész volt szerintem a legerősebb ebben az évadban eddig, most először sikerült végig fenntartani az érdeklődésem, remélhetőleg a dupla epizód lezárása is jól sikerül.
-
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2213 üzenetére
Ez átjött, de ettől még szerintem elég gyengére sikeredett a dolog. Csomószor megszegte már a szabályokat a Doctor és eddig is megváltoztatta már a múltat emlékeim szerint, eddig csak az volt a kifogás, hogy vannak fix pontok az időben, amiket nem lehet megváltoztatni, de ezeken kívül nem sok minden mást csinált, mint az idő folyásán változtatott...
Én személy szerint az előző évadban pont nem emiatt sírtam és a fórumos hozzászólások nagy részében is inkább amiatt panaszkodtak az emberek, mert elkapkodták az írók a részeken belüli befejezéseket, illetve mert nem volt normális átívelő szál. Jelen évadban egyelőre nincs átívelő szál és ebben a dupla részben elég gagyi lett szerintem a sztori is...
A paradoxon bemutatása pedig egyrészt elnagyolt volt, másrészt kb alig jutott rá idő. -
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2205 üzenetére
Ok, rosszul fogalmaztam, de ettől még ugyanúgy működnie kellett volna a dolognak akkor is, ha ő elkezdi megölni az embereket, akik látták az írást... -
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2203 üzenetére
Azt hinné az ember,h egy ilyen hiper-szuper űrhajóban van valami kommunikációs berendezés...
De ha más nem volt valóban, akkor meg miért nem ölt meg jóval több embert ő maga, hogy gyorsabban legyen erősebb kimenő jele?
Nálam 6/10 a rész. -
Ragnar95
félisten
Hát ez a dupla epizód nem sikerült valami fényesen. Elég gyenge lett a lezárása szerintem
A dark vonalat kedvelők örülhetnek, mert elég dark volt mindkét rész, de ezen kívül nem sokat tudott nyújtani.
Következő rész:végre jön Maisie Williams -
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2164 üzenetére
Aki nem szeret olvasni, az rossz helyen jár, mert ez egy fórum
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz
PhilBrick #2154 üzenetére
Nekem is tetszett, szerintem az előző részt simán verte.
Természetesen voltak benne mindfuck pillanatok megint, de hát ezek nélkül nem is lenne DW a DW és most legalább nem éreztem azt, hogy elkapkodták volna az epizód lezárását.
Következő rész is jónak ígérkezik az előzetes alapján -
Ragnar95
félisten
válasz
bambano #2111 üzenetére
Még arrébb lesz szerintem
Clara kiírása, csak nem pár nappal az évad indulása előtt szóltak volna,h távozik, ha az első részben megölnék, ráadásul ez elég gyenge búcsú lett volna, főleg az eddigiekhez képest.
De ne aggódj, mindig kell, hogy legyen companion-ja a Doktornak, úgyhogy a "csöcsfaktor" nem fog elveszni semmiképp és remélhetőleg nem is csökken -
Ragnar95
félisten
S09E01
Érdekes rész volt... Ahhoz mindenképp korán van még,h meg lehessen ítélni, milyen lesz az évad, egyelőre vegyesek az érzéseim ezzel kapcsolatban. Darknak mindenképp dark volt az első rész hangulata, szóval aki ezt várta, annak ez jó hír.
Azt mindenképp elérték,h epekedve várjam a következő részt... -
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2054 üzenetére
NCIS jobb ennél, ott legalább normálisak krimi viszonylatban a heti ügyek
Az előző évadban DW-ban viszont olyan összecsapott befejezéseket láthattunk,h az valami hihetetlen és nagyon nem méltó az előző évadok színvonalához.
-
Ragnar95
félisten
válasz
brownus #2042 üzenetére
Nálam is Tennant a nagy kedvenc, bár Smith-t is gyorsan megszoktam, Capaldit volt a legnehezebb, de igazából nem vele van a baj, hanem ahogy írták, a sztorival. Nem volt kb semmi háttértörténet, a heti történetek is elkapkodottak, az íróknak kéne nagyot változtatniuk a következő évadra...
-
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2026 üzenetére
Jaja, ez a nyár is mindjárt véget ér
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
9. évad trailer #2
Lesznek megint érdekes részek, úgy tűnik, remélhetőleg mostmár a sztorin is sikerül csiszolni. -
Ragnar95
félisten
Jónak ígérkezik, reméljük felülmúlja az előző évadot
Végén az a "You?", amikor Maisie Williams megjelenik
.Lnb: szerintem 7. évad még rendben volt, 8. lett nagyon gyenge. Nem is a komplexitás a fő baj szerintem, hanem a háttérszál hiánya + az,h kiszámíthatóak a részek és nagyon durván elkapkodják a lezárást. Csomó jó felvezetés volt, de aztán mindig elrontották egy elsietett befejezéssel őket...
"Dark" részekből valóban lesz bőven úgy tűnik, bár nekem azok pont kevésbé jönnek be, de meglátjuk, mit hoznak ki az évadból. -
Ragnar95
félisten
válasz
Cyber_Bird #1996 üzenetére
A herceg már nem biztos, h annyira örülne, ha Jenna sütné el ugyanezt
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz
bambano #1982 üzenetére
Hát igen, könnyebb dolga van, ha alkalmi kapcsolatot akar
Komolynál viszont ott van, hogy te max arra gyanakodhatsz,h a kombájnodért van veled a csaj, neki viszont komolyabb aggodalmai is lehetnek a másik fél érzelmeinek valóságtartalmáról.
Bár asszem kezdünk elkanyarodni a témától -
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz
bambano #1874 üzenetére
Egyrészt kb semmi karácsonyi nem volt benne, másrészt én tényleg nagyon azt éreztem, hogy szinte semmit nem magyaráztak meg és összecsapták az egészet, pedig lett volna 1 órájuk kifejteni mindent...
De persze ez az én szubjektív véleményem. Viszont nagy kár,h se imdb-n, se tvshowtime-on nem szerepelnek a special epizódok, kíváncsi lennék, a nagy átlag hogy értékelte ezt. -
Ragnar95
félisten
Christmas Speciel SPOILER!!!
Nem vártam túl sokat, bár a karácsonyi részek alapján azért némileg jobbat, mint magától az évadtól és nagyon negatívan csalódtam.
Kb semmi értelme nem volt az egész résznek, ráadásul ahogy előttem is írták, elég koppintásgyanús volt.
Most nem csak a lezárást kapkodták el, az egész epizód full összecsapott volt, pedig bőven volt idejük összerakni.
Számomra kb az évad legrosszabb része és mindenképp a legrosszabb karácsonyi epizód. -
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #1863 üzenetére
Ezen jót szakadtam
Boldog Karácsonyt -
Ragnar95
félisten
válasz
Cyber_Bird #1748 üzenetére
Jaja, Rose valóban nagyon sokat segített szerintem is
A 2. évad Tennantel meg már teljesen vállalható szerintem, mérföldekkel veri az 1.-t. -
Ragnar95
félisten
válasz
janos666 #1699 üzenetére
SPOILER!!!
"rögtön két cyberman maradt érző ember, csodakapcsolók ide vagy oda [amik miért voltak olyan állásban, amilyenben...?], érzelemtörlés előtt és után, parancsok kiosztásától függetlenül, blablabla...)."
Először ez engem is zavart, de jobban belegondolva pont azt mondta a Doctor, hogy a szerelem erejét nem tudja felülmúlni és ugye ezért nem "nyert" a Cyberman énje a UNIT parancsnok apjának sem, de ebben a gondolatmenetben meg az a buktató, hogy akkor miért csak két Cyberman szegült ellen a parancsoknak, szóval igazad van, hogy semmiképp nem tökéletes az eszmefuttatás, de hát ez a sci-fi-k egyik jellemzője sokszor, hiszen hogyha olyan dolgokat feszegetünk, amire nincs válasz és kitaláltak, akkor nehéz 100%-ig logikailag hibátlannak felépíteni őket. -
Ragnar95
félisten
S08E12
Szerintem sem volt olyan rossz rész ez, mint ahogy egyesek lefestik. Kifejezetten jónak sem mondanám, de az évad színvonalát hozta, mondjuk az előző részhez képest gyenge volt, a többi fináléhoz képest meg kifejezetten gagyi.
Most mondjuk én nem éreztem azt, mint az évad szinte minden más részében, hogy a lezárást elkapkodták volna, 2 rész alatt egész jól kifejtették ezt a sztorit.
SPOILER!!!
Mondjuk megint elég sok elhallgatás volt, például a Mester túlélésének története homályba merült, pedig kíváncsi lettem volna rá, hogy nem halt meg, miközben nem élesztette újra magát, illetve azt a karkötőt honnan szerezte, amivel a világok közt tud utazni...
Danny sem tudom, minek mártírkodott a végén és ki a franc az a gyerek...
A végén meg az egymásnak hazudós résznél megijedtem,h Clarát lecserélik, de úgy tűnik, az elég erősen klisésnek ígérkező karácsonyi részben visszahozzák valahogy... -
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #1642 üzenetére
Az a baj,h eddig sikerült megoldani a lezárásokat, nem tudom, most mi történt velük...
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest