- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Miss Belinda Chandra
Azért én ennyi pontot nem adnék a 3. részre, ott
? Abszolút nem értettem, hogy ez hogy működik. Ezt leszámítva viszont azért ég és föld a különbség a Chibnall érához képest. Simán végig tudom nézni az epizódokat, még tetszenek is, talán kicsit felvizezett Doctor Who ez de ez legyen a legnagyobb baja.forgolódott szegény nő először aztán nem történt semmi vagy most az is kellett, hogy valaki pont szemből nézze -
.LnB
titán
Nem hagyhatják ennyiben. Főleg, hogy cliffhager az évad vége. Ezt muszáj rendbe tenniük. És ha hibáztak is (mármint, hogy nem előre tervezett a dolog) azzal, hogy logikátlanságok vannak a lore-ban most. Amit én simán el tudok képzelni. Akkor az offseason-ben ez csak eljutott hozzájuk, és kötelesek lennének ezeket korrigálni.
SJ winnie azt írta, hogy a Covid miatt lett 6 rész. Arra rá lehet fogni.
-
janos666
nagyúr
Ezt lassan már mazochizmus nézni.
Régen is necces volt összehozni, hogy a Doctor szemtől szembe állhasson Dalek-el, de itt nem is erőlködtek, hogy okot találjanak a hezitálásra, vagy hogy miért nem tudja soha eltalálni a mozgó emberi célpontot, mikor korábban egy mozgó lövedéket is el tudott téríteni.
De nyilván a testrész-teleportálás is szükségtelen hülyeség, mert lehetett volna egyszerűen kőbe/fémbe szorulva és hibernálódva, hogy aztán felébredjen a fénytől, mikor kiássák.
Mondjuk én még azt se értem, hogy miért lehet bármikor odahívni a Dalek flottát. Nincs annak soha semmi jobb dolga, csak tizedjére is megtalálni a Föld-et? -> Erre lehet, hogy van magyarázat, de nekem kellett volna egy gyors emlékeztető, rövid összefoglaló, hogy pontosan melyik flotta jön honnan és hogyan.
A lezárása pedig viccnek is rossz, hogy a szél lefújja a hátáról. -
jonnyjoker01
veterán
-
janos666
nagyúr
Vicces. Egy hosszú szünet után visszatérve máris lehetetlen stabilan évi 10 gyengébb részt összehozni abból, amiből régen kicsit több is ment szünetek nélkül (12-13). + Ha gúnyolódni akarok, akkor odateszem a mondat végére, hogy: azért, mert a feminista színésznő nem ér rá a gyereknevelés mellett forgatni (rosszmájúan bezárva azzal, hogy: na, tessék, hát ezért nem szabad nőt leszerződtetni fontos pozícióba).
[Persze ezt ne vegye senki komolyan, hisz már az is pletyka amit kigúnyolok.] -
salapp
addikt
Akkor jöjjön inkább Russel T. Davies és húzzanak egy Bobby Ewing-ot. Simon Pegg testében regenerálódik a doki, végigtapogatja magát és első mondatával azt mondja, "-Huhh, micsoda rémálom! De jó, hogy nem voltam se öreg se nő!"
Kérdés (amire nyilván nem válaszol(hat)na a BBC-nél senki, hogy Chibnall a torkán lenyomott ultragagyin erőltetett PC miatt venné a kalapját, vagy valami más oka van.Amúgy meg oké, hogy ez az utóbbi rész volt eddig a leginkább doktoros, de eléggé lopott ötlet szagú volt - Chibnall-módon (mondjuk, legalább nem volt benne visszaszámlálás, mint eddig minden általa kreált sztoriban...ja, basszus, de volt). Ugyanakkor korábbi emlékeim szerint eléggé gáz, hogy csak úgy be tudott teleportálni egy futár a TARDIS-ba. -
janos666
nagyúr
Eddig annyi tűnt fel, (bár nem tudom én hagytam-e figyelmen kívül a magyarázatát vagy lezárását,) hogy az 5. részben
.csak a dokinak voltak többször is erős fájdalmai a mentőhajón ébredés után, bár a rész végére látszólag elmúlnak. Mint ha egyszer elkezdett volna erről beszélni az orvosuk, csak nem hagyta szóhoz jutni (de ez se volt egyértelmű) Lehet, hogy az évad végén kiderül, hogy a Doctor csak álmodott/hallucinált pl. egy földre zuhanás utáni agyrázkódás miatt, és ezért olyan fura (következetlen és irracionális) az egész világ (kicsit mint a Tideland, csak nem annyira elborultan és mesterien éljük meg nézőként). -
bambano
titán
nem, a bőrszín sem mindegy, függ az indítéktól.
ha azért lenne mondjuk fekete a doki, mert találtak egy jó színészt, aki fekete, és berakják, az rendben van.
ha viszont fordítva történik a dolog, hogy a marketingesek meg a pr-osok nagy görcsölős mítingen megszülik, hogy politikailag korrektnek kellene lenni, meg hisztizik az ilyenolyan (szak)szervezet, akkor keresnek valakit, akinél első szempont, hogy fekete és csak második, hogy jó színész, akkor nincs rendben. magyarul ha üzleti érdekből pc-nek hazudják magukat, az nincs rendben.és én ezt az erőlködést érzem a filmsorozaton már egy ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia