- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eldrah
aktív tag
válasz
Cyber_Bird #3246 üzenetére
Majdnem azt irtam basszus dehat mar meghalt mikor a nő, hogy lehetne Ő az amúgy miből gondoljak vajon? Elég jo ellenfélnek tűnne mondjuk, bar a színésznő ritka ellenszenves volt... -
bambano
titán
válasz
Cyber_Bird #3217 üzenetére
tesz két kört a tardissal és oké lesz.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Cyber_Bird #3200 üzenetére
Nálam is csak a [60th Anniversary Special] epizód megjelenéséig tart ki a "remény". (remélem hogy megérem)
Az új irányvonalra már egyáltalán nem vagyok kíváncsi!
Amit már nagyon jelez többek között ez a spin-off is:
Doctor Who: Redacted
"Nagyon meleg, nagyon transz": a hihetetlen Doctor Who spin-off, amely új életet lehel a franchise-ba.
Ui:
Persze ettől lesz Új rajongo tábora, de nem hiszem hogy megmenti a műsort!
-
consono
nagyúr
válasz
Cyber_Bird #3197 üzenetére
Nekem is
Donnát sem szerettem
Sokak kedvelték az ismerősi körömben, mert hogy vicces, de nekem túl sok volt.
-
qfm
őstag
válasz
Cyber_Bird #3094 üzenetére
Elég idegesítő volt időnként, de mégis valahogy egy személyiség volt és a doki is önmaga maradt mellette. Kellően kitudtak egyensúlyozni egy ilyen szélsőséges karaktert is. Most mit látsz? Az embereknek semmi egyénisége, a legfőbb dolog amit tudsz róluk, hogy mivel foglalkoznak és hogy milyen tulajdonságuk van ami hátrányossá/hétköznapivá teszi őket. Semmi fejlődést nem mutatnak, már az elején "zseniális" ötletekkel álltak elő (mint a világmegváltó mágnes technológia
) és azóta is ugyanúgy sziporkáznak. A dokitól semmit nem tudnak tanulni, mert ő is csak velük ötletel, ugyanolyan tanácstalan és tudatlan. Ha mégis valami értelmeset mond, akkor pedig véletlen se fejtik ki a technológiai oldalát, hanem lépnek tovább egy történelmi vagy társadalmi probléma megvitatására.
-
qfm
őstag
válasz
Cyber_Bird #3092 üzenetére
Mi párommal a 7. évadnál járunk. Most látja először. De direkt nem is mondom el neki, hogy még fut ez a borzalom, mert akkor nem venné komolyan a doki halálát pl. Érdekesebb úgy a sorozat, ha nem tudod meddig tart. Az a baj, hogy a régi társak közül 1 is okosabb volt, mint most a teljes szereplő gárda egy részben. A doki sokkal tökösebb volt (és most nem a nemére célzok), cselekvőbb, intelligensebb, érdekesebb, hitelesebb. Az útitársakkal pedig csak annyi gond volt mint ami az emberi mivoltukból fakadt. Még Rory apja is mennyivel értelmesebb jelenség volt, mint ezek. Pedig az nem volt egy észlény. De lelkes volt, szorgalmas, valahogy jobban eltudták adni. Nem akart többnek látszani mint aki volt. Vagy pl. Donna nagyapja. Az sem volt zavaró mikor fel-feltűnt. Még volt pár jó poénja is. A vicc az egészben, hogy mikor a doki emberré vált a kaméleon technológiával és nem volt szuper intelligens, még akkor is jobb karakter volt, mint ez a butácska timelord akit most alakítanak.
-
qfm
őstag
válasz
Cyber_Bird #3084 üzenetére
Egyetértek, nem volt a régi ez a rész sem. De felüdülés volt, hogy nem kellett végigküzdeni az egészet és érdekes dolgok is történtek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Cyber_Bird #3084 üzenetére
Tenyleg amugy az o sorozataval mi lett vegul? Elkaszaltak hivatalosan, vagy csak tetszhalott evek ota?
-
Zolton
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #3073 üzenetére
Nekem spec már unalmas, hogy minden második évadban előhúzzák a Mestert és kb annyi a sztori egész évadban,hogy kergetik egymást.
-
törölt tag
válasz
Cyber_Bird #3068 üzenetére
Nekem ez olyan semmilyen volt, nem mozgatott meg, teljesen eseménytelennek tűnt.
-
salapp
addikt
válasz
Cyber_Bird #3035 üzenetére
Én is nagyon bírtam Amy-t és Rory-t, Clara-t még az elején igen, Rose inkább vakarózós volt, de hé, ugye nincs bajod Donnával?
Állati viccesek voltak a tizedikkel.
És akkor még ott van Martha, azok a szép szemek... -
salapp
addikt
válasz
Cyber_Bird #3020 üzenetére
Hogyne történt volna?! Telibesz@rták a világ legrégebben indult sorozatát.
-
salapp
addikt
válasz
Cyber_Bird #2979 üzenetére
Még ha el is tekintek az erőltetett PC-től, a háttérbe becsempészett szabadkőműves, okkult, stb. jelképektől, a döcögős történetvezetéstől, a fájdalmas közhelyekben tucsogó párbeszédektől, na meg attól, hogy indokolatlanul válik a mellekszál főszállá (már Rose apjánál is necces volt, de ott jól írták meg, működött), akkor sem menthetőy hogy a DW-nek nincs DW-hangulata, illetve, hogy egyáltalán nem hiszem el erről a doktorról, hogy akárcsak a Capaldi doktorral azonos tudásanyaggal bír, egyszerűen inkompetensnek hat a saját történetében.
Különösen fájdalmas ez azért is, mert Jodie remek színész, Tannent szintű doktort hozhatna.
De úgy néz ki, ez zajlik tovább a világban.
Mindent ki kell üresíteni, herélni és propaganda célokra kurvásítani. -
bambano
titán
válasz
Cyber_Bird #2940 üzenetére
én úgy emlékszem az eddigi részekre, hogy amikor az átalakulása közben lerombolja kicsit a tardist, utána a tardis meggyógyítja magát, és közben csinál szónikus csavarhúzót is.
-
k.kristof
őstag
válasz
Amazonon megrendelte
-
törölt tag
válasz
Naaah, Walmart.
-
bambano
titán
válasz
Cyber_Bird #2932 üzenetére
ja, a doki nő lett, rögtön villamosmérnök is lett, fizika doktorátussal...
leigazolhatták a discoverytől a szemétdombi versenyek producerét, így a női doki rögtön összedobott egy szónikus csavarhúzót meg egy teleportálót a lomtárból... rotfl. idióta sjw pc.persze azért nő maradt, úgy eltévedt az űrben a teleportálás után, mint egyszer filmen....
Sarah-Jane-nek legalább szónikus rúzsa volt, az hihetőbb.
-
consono
nagyúr
válasz
Cyber_Bird #2668 üzenetére
Valahogy így vagyok vele én is: olyan hangulata volt a résznek, mintha "régi" Doctor Who-t néztem volna. Tetszett. Várom a többi részt.
-
bambano
titán
válasz
Cyber_Bird #2668 üzenetére
milyen kémia működik egy földönkívüli meg egy leszbikus között?
szerintem semmilyen nem látszott. -
bambano
titán
válasz
Cyber_Bird #2573 üzenetére
szerintem én se szoktam letagadni, hogy ki a kedvenc kompániám
aki emlékszik a hsz-eimre, látta, hogy Klárika.
Ettől még Amynek is voltak jó jelenetei, rögtön a belépő, mikor Smithtel keresik a 0-s foglyot, és Smith átöltözik, Amy meg nem fordul el
Mondjuk akkor is nagyon röhögtem, mikor a lányuk, aki később River Songgá alakul, megpróbálja összeterelni Roryt meg Amyt.
Szerintem Tennant jobb doki volt, mint Smith, ha nem is sokkal. Nekem Smith túl harsány volt.
az is vicces, hogy az elején teljesen úgy nézett ki, hogy a Doki összejön a saját anyósával
-
salapp
addikt
válasz
Cyber_Bird #2573 üzenetére
Amy és Rory állati jók voltak, nagyon szívesen nézem azokat az évadokat, amikben ők kavarnak a doki körül.
-
törölt tag
válasz
Cyber_Bird #2433 üzenetére
-
bambano
titán
válasz
Cyber_Bird #2392 üzenetére
sosem az alvás a probléma, hanem az ébredés és annak időpontja
meg az az időszak, amennyi idő alatt ráneveled a főnököd, hogy az ő érdekében kelsz fel délben -
Ragnar95
félisten
válasz
Cyber_Bird #2392 üzenetére
Idővel majd rájössz, hogy az alvás egy túlértékelt dolog
-
Ragnar95
félisten
válasz
Cyber_Bird #2389 üzenetére
Egyet sem, ma este érkezik az új rész.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Cyber_Bird #2389 üzenetére
*Doctor Who
-
PhilBrick
őstag
válasz
Cyber_Bird #2349 üzenetére
Márpedig túléli, hacsak nem a homloka közepébe kapja, ahol a chip van. Akkor nem biztos.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Cyber_Bird #2328 üzenetére
En sem ereztem kotodest iranta. Szomoru volt, elvegre o az elso companion aki meghalt, de azert tenyleg. En azt sajnalom hogy mar megint nincsen war doktor a hulye fogadalom miatt :/ -
törölt tag
válasz
Cyber_Bird #2302 üzenetére
Ha én emlékszem, akkor most mi történt? Nincsenek rajtam számolások.
-
bambano
titán
válasz
Cyber_Bird #2291 üzenetére
igazad van, szerintem se lehet egy lapon emlegetni a kettőt.
a blink szerintem egy túlértékelt rész, ez a zygon invázió meg egy erős közepes. -
Bucsi13
tag
válasz
Cyber_Bird #2291 üzenetére
A rész után vagy egy óráig teljesen odáig voltam, ezt még a Blink sem tudta (mondjuk az is ugaz, hogy azt kegyetlenül sokszor láttam már.)
És mondj még egy részt, ami ennyire jól reflektál a valóságra, de közben mégis képes mese maradni, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt élvezhetően. A Blink egy jó Doctor Who rész. Az Invasion viszont maga a Doctor Who. szvsz. -
spammer
veterán
válasz
Cyber_Bird #2280 üzenetére
Igen, a rész végén számomra is felcsillant valami, de sajnos ennyi.
-
Armahun
addikt
válasz
Cyber_Bird #2259 üzenetére
Mirül böszélsz? Egy darab egyengúnyás oskolás sihedör se vót benne.
-
Zoli133
addikt
válasz
Cyber_Bird #2244 üzenetére
Nem néztem végig a klasszikus évadokat de ott talán egyszer ott megjavította, majd nem tetszett neki ezért visszatért a kék fülkéhez.
-
Armahun
addikt
válasz
Cyber_Bird #2223 üzenetére
Én majd kíváncsi leszek, hogy a következő részben hány ember fog meghalni azért mert ezt az egyet megmentette.
Amikor beértek a faluba megismerte, és azért vacillált a megmentésével, mert tudta, hogy mi fog válni belőle. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Cyber_Bird #2180 üzenetére
Spoiler taget tudnád használni?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Cyber_Bird #1996 üzenetére
A herceg már nem biztos, h annyira örülne, ha Jenna sütné el ugyanezt
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Cyber_Bird #1996 üzenetére
-
salapp
addikt
válasz
Cyber_Bird #1809 üzenetére
Ja persze, kanadai, nyilván... Mymistake...
De arra. Technikailag is nagyon rendben van a sorozat, főszereplő csaj nekem eléggé bejön, bár a bigyuszt a szeme alól leszedethette volna forgatás előtt még. Biztos a rendező mondta, hogy ne szedesse, az lesz az ő védjegye.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Cyber_Bird #1748 üzenetére
Jaja, Rose valóban nagyon sokat segített szerintem is
A 2. évad Tennantel meg már teljesen vállalható szerintem, mérföldekkel veri az 1.-t. -
salapp
addikt
válasz
Cyber_Bird #1683 üzenetére
Ki nem?
Persze segít, hogy még nem láttuk a Big bang és a WH13 néhány évadát, így még azok is tompítják a DW jelen évada okán érzett mélységes csalódást., a WD és SHIELD szintén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite