- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Igen, Jodie Whittakert eléggé megszívatták az írók, mert színésznek tényleg jó... Gatwa-t eddig csak fél szemmel a Sex Education-ben láttam (az asszony nézte), ott nem volt rossz, kicsit talán túljátszotta a szerepét, de nekem sem ő lett volna az első jelöltem Doktornak. Túl fiatal hozzá.
-
Zoli133
addikt
10. nem csinálta meg egyszer, hogy nem változott? Jó persze kellett egy levágott kéz hozzá, de volt ilyen. (Pontosan már nem emlékszem)
bambano:
NEm tudom, valahogy se számoltam azzal, hogy a Doktor megöl valakit, részemről valószínűbb, hogy az akna mezőt fogja kitakarítani -
janos666
nagyúr
Nem próbáltam még letölteni és/vagy nézni, de úgy tudom, hogy a régi sorozatból néhány részből elveszett, pontosabban szándékosan dobta ki a TV csatorna a saját eredeti archív másolatait, és vagy csak részlegesen sikerült később digitalizálni a különböző helyekről összekukázott szalagokat, esetleg "kalózpéldányok" vagy más TV csatornák raktárában maradtak fenn másolatok, de néha csak a rajongók emlékezete alapján rekonstruálták, amit tudtak. Vagy például csak a hang volt már meg, a képet pedig ilyenkor egy-egy állóképpel helyettesítették, amit nem tudom honna szedtek, talán más részekből a szereplőket, akik a jelentben beszéltek, vagy ilyesmi (netán a sérült szalagból pár képet ki tudtak hámozni...?).
-
janos666
nagyúr
Érdekes felvetés, hogy miért nem rántja le a leplet. A többi >=2005 Doctor (a régebbi részeket nem néztem, és mióta tudom, hogy ez inkább reboot, mintsem folytatás, így nem is igazán tervezem) szerintem is habozás nélkül így tett volna. Ugyanakkor ez bennem fel sem vetődött, mert számomra már ez alatt a pár rész alatt is egyértelművé tették, hogy ez a Doctor "félénk". Olyan, mint ha egy jelentősen öregebb ember lenne, mint amilyennek a színész kinéz (és ez a Capaldi nem csak, hogy viszonylag öreg az elődeihez képest, de most néztem, hogy még csak 56 éves, pedig 65-öt is elhittem volna, inkább öregebbnek próbál kinézni, mintsem fiatalabbnak...), és már olyan, mint egy 80+ nyugdíjas ember, aki valamilyen formában már mindentől fél egy kicsit (már az előző évadban is próbálták hangsúlyozni, hogy nagyon öregnek érzi már magát a Doctor és úgy is fejezték be, hogy vénemberesített külsőt kapott, mielőtt színészt cseréltek - megint hasúlyozva, hogy egy viszonylag öregre, aki még öregebbnek néz ki, mint amit a sminkesek általában kihoznak egy 50-es színészből, itt inkább öregítik... szóval ez így szerintem már nem lehet véletlen, hangsúlyos, hogy "öreg már a Doctor", és nem csak számokban, emberhez képest, hanem olyan, mint a megfáslott nyugdíjas emberek, már az élete végét járja és így is érzi magát, ennek megfelelően viselkedik).
-
spammer
veterán
"Vajon mi lesz még ha sikerül pótolni a régi sorozatot"
A régi, klasszikus sorozatra gondolsz, vagy a 2005-ös sorozat régebbi évadjaira (végig)? Mert ha klasszikusra, az nem kis falat, főleg a első évadok lehetnek elég "hardcore" kategória.
Amúgy nekem nagyon tetszett az a jelenet, amikor kiderült, hogy ki volt Bo arca, tök jól eltalálták.
-
Ragnar95
félisten
SPOILER!!!
Nincs világosan kifejtve, de ugye Rose halhatatlanná tette, amikor újjáélesztette a Tardishoz kapcsolódva, ezért lehet, hogy olyan sokáig él és ő az utolsó a fajából (az emberiségből), de ez csak egy elmélet, lehetséges, hogy később esetleg kapunk magyarázatot, de az is előfordulhat, hogy a képzeletünkre bízzák a dolgot. -
Ragnar95
félisten
Jaja,a The Doctor's Daughter rész nekem is nagyon tetszett, nem értem, miért kellett ilyen rövidre fogni azt a szálat.
SPOILER!!!
Pedig a végén emlékeim szerint regenerálódott is a lány, szóval simán lehetett volna folytatás, én nagyon kíváncsi lettem volna, mit hoznak ki abból. -
spammer
veterán
Hát nem kevés rész, az biztos, csak az a furcsa nekem, hogy párhuzamosan nézed.
Érdemesebb lenne sorrendben végigmenni, jobban érhető, nagyobb élmény, lásd: pl. most nem ismerted fel a War Doctort. Wiki lista a sorrendről és a special epizódokról: [link] De te tudod, ahogy érzed, nekem eszembe nem jutna így nézni.
Torchwood szerintem (sem) nagy durranás, én végignéztem, de utólag azt mondom, azt sem bántam volna, ha kimarad (elég egyszerű, nem túl változatos, nem annyira érdekes vagy fantáziadús, mint a DW). Főleg ha idő szűkében vagy, akkor inkább a Doctort ajánlom.
-
eldrah
aktív tag
még vmi...csak nekem volt fura...nem jellemzo szerintem a dokira,hogy hátat fordit...simán lerántotta volna a leplet..hiszen már miota kereste ezt a lényt...Na meg már fegyvere is van,hiszen elozo részben felrobbantotta a csavarhuzoval a céltáblát
Viszont még a régi részekkek el vagyok maradva..volt ikyen doki mint aki a pajtát nézte abban a bevágásban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Arc Raiders
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!