- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
60 evfordulos resz, The Star Beast...
Nem sok remenyt fuztem hozza, mert mindig is nagyon irritalt Donna, de alulteljesitette az elvarasaimat. Lehet csak en egtem ki a Doctor Whoban, de az elso fel oraban semmi nem tetszett. Nagyjabol fapofaval neztem vegig az egeszet. Meep meep...A masodik fel ora turhetobb volt, de azert ez meg mindig csak egy atlagos filler epizod szintjet utotte meg nekem. Trigger es spoiler warning, ha valaki szereti Donnat, ne olvassa tovabb:
Oszinten meg a doctor "why does it have to be this?" throwbackje se hatott meg, pedig az eredeti I don't wanna go-n bogtem mint egy kisgyerek. Amikor visszatert Donna memoriaja meg, majdnem kikapcsoltam az egeszet. Worst companion ever es most megint el kell viselni, ha nezni akarom. Ezen a male presenting doesn't get it, just let it go-n meg csak felrohogtem, pedig en mindig kinevettem a wokesag miatt hisztizoket. Cserebe csak hogy jot is mondjak, az uj Tardis tetszik Erre azt is szetbarmolja Donna.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
ElektrikusDE #3199 üzenetére
Ez a trailer egesz jo volt, de en mar nem merek remenykedni.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
ElektrikusDE #3196 üzenetére
Catherine Tate return
Ez mondjuk nekem inkabb negativ
-
Cyber_Bird
senior tag
Most neztem ujra a 6x10-et, ami alapvetoen egy filler resz, es meg ez is klasszisokkal jobb mint az utobbi nehany evad. Mondjuk ez egyebkent is egy remek resz, de regen a legtobb resz remek resz volt...
-
Cyber_Bird
senior tag
MIndenkozben en ujranezem a The time of Angels-t.
Fajdalmas a kulonbseg. Ez az 1 resz jobb mint az elmult negy evad legjobb reszei egyutt. -
Cyber_Bird
senior tag
Igen, en ezzel feladtam az uj evadot. Majd megnezem egybe ha sok idom lesz.
Ma inkabb elkezdtem ujra az 5. evadot.
Es uristen mennyire mas az egesz.
A zene, a hangulat, a doktor, az utitarsak.
Na meg Amelia Pond aki a mostaniakkal ellentetben egyedul is okos, es nem kell a szajaba ragni a tanulsagot sem... -
Cyber_Bird
senior tag
-
Cyber_Bird
senior tag
Megneztem az elso reszt. Kozben mast csinaltam, de egesz szorakoztato lett szerintem.
Meglatjuk, hogy hogyan tovabb... -
Cyber_Bird
senior tag
válasz
janos666 #3034 üzenetére
Szivembol szoltal.
Miss Pond-os evadok abszolut kedvencek voltak.
Rose-t is nagyon birtam termeszetesen, de Amy utan csak masodik lehet.
Clara-t nem birtam kulonosebben, de voltak kiemelkedo reszei azert.
es akkor Donna... Donna... ugh.A tobbieknek a nevere sem emlekszem..
Sajnos elegge unalomba fulladt szamomra a DW, lehet a kovetkezo evadot egyben daralom majd ha nagyon unatkozom.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
bambano #2943 üzenetére
"When Captain Jack Harkness asked the Ninth Doctor, "Who looks at a screwdriver and thinks 'Ooh, this could be a little more sonic'?", the Ninth Doctor defensively responded, "What? You never been bored? Never had a long night? Never had a lot of cabinets to put up?" (TV: The Doctor Dances)" - FanWIKI
Nem tudom mennyire hiteles, de ez alapjan, sajat maga epitette a sonicot, mar ha elfogadod canon-nak es jo minosegunek a 9. dokit
-
Cyber_Bird
senior tag
Szerintem kimondottan eros kezdes volt.
Nekem bejott az uj doki is, es a story is izgalmas volt, vegig elveztem, nem volt kedvem telefont nyomkodni kozben, mint az elozo evad jonehany reszenel. -
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Tertius #2772 üzenetére
Azert nem csak amiatt volt az athallasos. https://www.youtube.com/watch?v=KFQQVEd5LoM
Szoval, nem csak ugy a seggukbol huztak elo azt, hogy a dokik nem akarnak valtozni. -
Cyber_Bird
senior tag
Jo resz volt ez, legalabbis nekem nagyon tetszett.
Most eloszor volt szimpatikusMissy is, eddig finoman szolva sem volt a szivem csucske, de ebben a reszben...
Ms. Potts is nagyon szeretheto companion lett, ugyhogy nincs okom panaszra.
Kivancsi vagyok mire fut ki az evad. -
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
bambano #2563 üzenetére
Ezt a Doctor Donnas jelenetet most sem birtam vegignezni, es egy ket kivetellel akkor is szenvedtem (Donna) minden feltunesekor. Amy eskuvoi jelenetetol ugyankkor most is libaboros lettem, szoval azthiszem le se tagadhatom, hogy ki a kedvenc companionom
2. Kedvenc dokijaim holt versenyben Smith & Tennant.
Az abszolut kedvenc viszont mindig is a war doctor lesz. Megneznek vele vagy 8-10 evadot siman -
Cyber_Bird
senior tag
Ez a karacsonyi reszvegesz jo volt, kellet mar egy ilyen goofy feelgood resz is
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #2439 üzenetére
Nagyon lassan.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
#54715584 #2396 üzenetére
Ok, hat ez egy fos volt...
Claratol vegre megszabadultunk egyszer, erre megint visszahozzak es megint elfolyattak 200 liter nyalat. Ilyen jo lehetosegbol ilyen hulladekot csinalni... De legalabb lett ujra csavarhuzoja. Remelem elfelejthetjuk ezt a pocsek ket evadot es jovore valami normalissal kezdunk, mert ez mar tragedia. Az elozo resz utan meg plane bun volt ez a lezaras... Csalodtam, dehat en voltam hulye, hogy hagytam magam remenykedni. -
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Cyber_Bird #2389 üzenetére
*Doctor Who
-
Cyber_Bird
senior tag
Csak most neztem meg a multheti reszt, de az elmult ket evadban ez volt az elso olyan resz amiben igazan ereztem a Dr Who feelinget. Szerintem nagyon jol sikerult, es csak remelni tudom, hogy nem rontjak el a kovetkezo reszt.
Szerencsere mar csak egyet kell aludni addig -
Cyber_Bird
senior tag
Arra gondoltam, hogy ezt a reszt csak a jovohetivel egyutt neznem meg. Ahogy latom a kommentekbol nem vesztek semmit, ha nem nezem meg azonnal.
-
Cyber_Bird
senior tag
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #2329 üzenetére
Barmennyire is tetszett amikor
elkezdte mondani hogy mit fog tenni ashildarral, sajnos nem illene bele a karakterebe, foleg hogy evadokon at azon agonizalt, hogy o nem gonosz es jofej es no more war doctor meg how could you forget, eternal war, i'm different, etc.etc. Ettol fuggetlenul, abban a par jelenetben ereztem azt, hogy ezigen ez a stilus nagyon menne capaldinak es barmennyit elneznek belole... -
Cyber_Bird
senior tag
Ez nem volt olyan szornyu resz.
Clara kipurcant, annyi volt a reakciom, hogy: meh... Szoval ideje volt. Szamomra a legerdektelenebb companion volt, ugyhogy nem fog hianyozni. -
Cyber_Bird
senior tag
válasz
spammer #2278 üzenetére
A durva, hogy pont ezen gondolkozom en is.
Elpazarolt lehetoseg ez a 2 evad eddigAzert:
Az osgood box-nal a vegen egy picit ereztem, hogy fel fel csillan a regi doki szellemisege. De ott sem vegig, de remenyt adott arra, hogy vegignezzem az evadot, es ne kezdjem inkabb ujra az elejetol. -
Cyber_Bird
senior tag
Nem volt ez rossz resz, maradok megegyre
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
#54715584 #2179 üzenetére
Lenyegesen jobb volt mint az elozo resz, de nekem meg az utolso fel perc is tetszik.
Az elozetesbol meg, gyanus, hogy a doki arasztotta el az egeszet valamiert. A kovetkezo resz a duplabol ami eldonti a sorsat nalam az evadnak. Ha az jo lesz, akkor folytatom tovabb, ha nem, akkor majd ha lement az egesz akkor ledaralom. -
Cyber_Bird
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #2061 üzenetére
Akkor mar az igazi War Doctort kerem
-
Cyber_Bird
senior tag
Nagyon nem vartam az elso trailer alapjan, ezt a masodikat viszont mar most megneztem otszor egymas utan
Azthiszem, jo lesz ez, legyen mar szeptember.
-
Cyber_Bird
senior tag
Voltak jo reszek benne, de osszessegeben kicsit unatkoztam rajta. Ha nem DW lett volna, akkor kis ablakban neztem volna bongeszes kozben, de igy DW iranti tiszteletbol vegigkuzdottem fullscreenen.
-
Cyber_Bird
senior tag
Ez igy van, eddig szinte mindenki akivel beszeltem eleg farasztonak tartotta az elejet, aztan gyakorlatilag teljesen fuggo lett. (magamat (es nem viccelek, Anyukamat) beleertve, bar nekem Rose karaktere azert segitett enyhiteni a fajdalmat
)
Spec effektek egy darabig, gondolj arra, hogy ez egy kiserleti jellegu evad volt, amit vagy neznek majd az emberek, vagy nem. Azert ahogy halad elore a sorozat, latszani fog majd rajta, hogy egyre tobb penzt kap
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #1680 üzenetére
Detto ezt csinalom en is
6. evadot nezem eppen ujra
-
Cyber_Bird
senior tag
Dehogy volt, pont ezert lett idegbeteg.
Egyebkent nekem is hatalmas csalodas volt az evadzaro, es az evad is.
Volt par jo resz, de hol voltak ezek mondjuk akar egy Demons run-hoz kepest.
Ossze sem lehet hasonlitani korabbi evadokkal sajnos.
Pedig tenyleg nagyon biztam benne hogy jobb lesz dehat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!