- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
spammer #2604 üzenetére
Igen, elsősorban nem a színésszel van bajom, hanem azzal, hogy milyen Doktort alakít. A 8. évad nekem szenvedés volt, a felesleges társak (az a szontár "komornyik") és a semmilyen sztori miatt, de a 9-től sem voltam lenyűgözve. A karácsonyi különkiadások egy kicsivel jobbak voltak, de az ideire tudom azt mondani, hogy kifejezetten tetszett.
-
bambano
titán
válasz
spammer #2495 üzenetére
azért valóban ne legyen női doki, hogy pc-k legyünk.
meg ugye ha nő a doki, pasi lesz a kompánia, akkor mit nézünk?másik oldalról nézve ha találnának egy jó női dokit, az adhatna új témalehetőségeket... pl. van-e konyha a tardisban meg milyen legyen az új függöny
ha képesek lennének találni egy jó női dokit, az önmagában nem lenne gond, feltéve, hogy az írók is felnőnek a feladathoz. kst for prez!
capaldi egyébként lehetett volna az egyik legjobb doktor, ha olyan forgatókönyveket kap... de nem lett, ez már egyértelmű.
kár, hogy a topgear úgy járt, ahogy. frankó rész lehetne pl. abból, hogy milyen köridőt megy stig a tardisszal
-
Tertius
tag
válasz
spammer #2495 üzenetére
Ki lehetne próbálni, nem ördögtől való dolog. Az általad említett kibúvókkal "természetesen" örökké ki lehet kerülni a dolgot, de semmi nem akadályozná meg őket, hogy legyen egy női változat. Én a halhatatlan csajt is kedvelem, szerintem óriási potenciál lenne benne, ha ő összeállna a Doktorral, ő már majdnem pariban van vele (mínusz időlordság), és akkor még női Doktorról nem is beszéltünk.
A férfi Doktor - női companion ebben a formában szerintem a sztereotípia és sovinizmus határait feszegeti. Én kedvelem a felállást, de ha a 60-as évek végén a Star Trekben egy néger(!!!) nőt (!!!!) fel tudtak vinni tisztként (!!!!!) egy hajó hídjára, akkor ez sem lehet akadály. A "2016-van" dolgot ebben a kontextusban értettem.
-
Ragnar95
félisten
válasz
spammer #2495 üzenetére
Egyet kell hogy értsek veled. Oké, hogy nem árt egy kis változatosság, de csak azért változtatni valamin, ami jó volt és működött, hogy politikailag korrektek legyünk minden, csak nem politikai korrektség, hiszen pont hogy átesünk a ló túloldalára.
Szerintem is teljesen jó a férfi Doctor-női companion páros, nem velük volt a baj, hanem az írókkal. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
spammer #2371 üzenetére
Na megnéztem újra magyar felirattal, így már értettem a legtöbb dolgot.
Több mint egymilliárd évig próbálkozott a kijutással a doki, azért van az a végtelen koponya a tengerben. Wow. Király rész volt mégis, nagyon is. Az első az évadban ami igazán tetszett. Bár vannak még kérdések, de szerintem azok nem az utolsó részben lesznek megválaszolva. Karácsonyi rész lesz vajon?
Más:
Emlékszik valaki arra, hogy hova tűnt Vastra, meg Strax? Nincs kedvem újra nézni az előző évadokat.
-
Ragnar95
félisten
válasz
spammer #2308 üzenetére
Szerintem az ötlet maga jó is lehetett volna, illetve aki a dark vonalat szereti, az is örülhetett volna ennek a résznek, de sajna a megvalósítás valóban elég gyatrára sikeredett...
Megint úgy éreztem, hogy komolyabb magyarázat nélkül zárták le a sztorit és sokkal több potenciál lett volna az alapötletben, mint amit kihoztak belőle. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
spammer #2278 üzenetére
Szerintem sem adják meg neki a kellő szerepet. Mondjuk a mostani dupla epizód szerintem a legjobb az évadban. A végén az a hosszú beszéd nagyon visszahozta a dw feelinget, szerintem e miatt lett nagyon erős a rész. Le a kalappal Capaldi előtt, jól eljátszotta a szerepét.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
spammer #2278 üzenetére
A durva, hogy pont ezen gondolkozom en is.
Elpazarolt lehetoseg ez a 2 evad eddigAzert:
Az osgood box-nal a vegen egy picit ereztem, hogy fel fel csillan a regi doki szellemisege. De ott sem vegig, de remenyt adott arra, hogy vegignezzem az evadot, es ne kezdjem inkabb ujra az elejetol. -
-
Ragnar95
félisten
-
Secunda
csendes tag
válasz
spammer #2138 üzenetére
Engem is nagyon idegesít. A Mester maga is, mert ő már a korábbi részekben (férfiként) is ciki volt, bár akkor még körítéssel elment. Most haláli, a színésznővel együtt . . . bár szegény, ilyen háttérrel aligha tud mit kezdeni.
Most komolyan, ez a béna gyilkolászós "random megölök 2 embert, hogy mindenkinek világos legyen, hogy gonosz vagyok, ja, és őrült is" kell ide?
Ráadásul hangsúlyozva a Doktor barátságát? WTF? Megöl random embereket csak úgy, utána meg mosolyognak egymásra, mint régi barátok? Totál zagyva az egész . . . ha a Doktor is csak egy elmebeteg őrült lenne, elmennének, mint Bonnie és Clyde, de így . . .
-
PhilBrick
őstag
válasz
spammer #2138 üzenetére
Missy jóóó.
Ha mélyen magamba nézek és elképzelem, hogy kvázi-halhatatlan időutazó vagyok korlátlan lehetőségekkel népem egyik utolsó tagjaként, hát az én viselkedésem is közelebb állna a Missyhez, mint a Doctorhoz.Nem a luvnya, a viselkedés! Kb ennyire érdekelnének az egyes személyek. És a hobbiprojektjei is tetszenek. Gyűjtsünk halott lelkeket párszáz évig és csináljunk belőle robothadsereget.
-
bambano
titán
válasz
spammer #1973 üzenetére
ehh...
valamit meg akartam nézni az imdb-n, ezért behívtam. az első oldalon színészeket szoktak felsorolni valamilyen indok alapján. ráklikkelsz, és megnézheted a részleteket. ma például egy bizonyos Jenna Coleman szerepelt a listán, ráklikkelve kiderült, hogy 1986. április 27-én született.azt hittem, ti perfektek vagytok az ilyen dolgokból
-
salapp
addikt
-
salapp
addikt
válasz
spammer #1818 üzenetére
OK. Mondjuk úgy vagyok vele, ha Tennant, akkor DW-kötődés, ergo nem off.
Nem offabb, mint néhány (nem túl szépen díszített) fánkról készült kép, amit Tennant osztott meg először :-)
Ezt csak azért merem minősíteni, mert saját fánkporunkból gyártunk mi is fánkokat, és már az osztrákok is ezt az alapanyagot veszik, szóval van némi közöm hozzá. -
consono
nagyúr
válasz
spammer #1771 üzenetére
Egy C&C tényleg izgalmas tudna lenni
Akár ellenségként, akárhogy. Végül is Moffat kezében van mindkét franchise, akár még rendes crossovert is láthatunk! Tudom, beleért a bilibe a kezem, a Sherlock túlságosan valóságos ehhez, meg másik nézőközönséget céloz, de akkor is jó álmodozni...
-
.LnB
titán
válasz
spammer #1511 üzenetére
És akkor majd az évad vége fele kapunk egy összecsapott főszálat, ami feltehetőleg sok sebből fog vérezni, és nem lesz annyira kerek mint az 5. vagy a 6. évadé.
Zene nekem sem maradt meg egy sem.
Viszont Capaldi jó, nekem tetszik ez a doki. Clara nem, vagyis külsőre igen, de kicsit sok már belőle.Mondjuk lehet csak azért nem tudok megbarátkozni vele, mert hiányzik Amy Pond
-
salapp
addikt
válasz
spammer #1511 üzenetére
Ebben is van valami.
Fiammal van, hogy csak úgy rákezdünk, és együtt dúdoljuk.De mi még az ilyeneket is nagyon bírtuk, mint Amy témája:
Úgy általában eléggé hiányzik a skót kiscsaj meg az ő rómaija.
.LnB: Capaldi tök jó, méltó doktor, csak a sztorik...meg ez a "valami miatt ez nem elég Doctor Who-s" érzés...
-
.LnB
titán
válasz
spammer #1424 üzenetére
Azokat túl kellett élni
Nekem Ű"szerencsém" volt mert akkorát változott az életem akkoriban, hogy szinte sokkos állapotban néztem végig az első évadot
Ez a baj, ezért nem merem senkinek ajánlani a DW-t. Mert azokat a részeket látva nem fogja elhinni, hogy mennyire jó sorozat.
-
Bucsi13
tag
válasz
spammer #1402 üzenetére
Bocsi, az én "szabályrendszerem" szerint az a spoiler, ha leírom, hogy a következő rész forgatásáról kiderült, hogy szerepelni fog benne a Mester. (Természetesen nem, a következő részről ezt tudjuk:
[SPOILER]
A Doktor és Clara Courtney-val, illetve egy öngyilkos küldetés "lebonyolítóival" együtt utaznak a Holdra, mert annak árapály-hatása a Földet veszélyezteti. Pók-izék vannak a Holdon, és nem barátságosak. A Doktor valami nagyon megdöbbentőt fog tenni.
[/SPOILER]) <- na EZ a spoiler.
---
Jelölni kellene az elmúlt részek spoilereti is, csak talán nem olyan szigorúan:
River csak az A Good Man Goes to War végén bukkan fel
vs.[SPOILER]
A GMGtW végén kiderül, hogy River Amy lánya.
[/SPOILER] -
Bucsi13
tag
válasz
spammer #1340 üzenetére
Engem annyira nem lepett meg... Az izé egyértelmű volt, hogy teleport, az Architectre is ráéreztem hogy a Doktor lesz... A Listen csavarja jobb volt.
És tényleg zseniális a filmesek munkája is. Ebben a részben még a Teller megalkotói is különdíjat érdemelnek, talán a Silentek óta nem láttam ilyen jól kidolgozott (mármint fizikailag) szörnyet. -
-
eldrah
aktív tag
válasz
spammer #1288 üzenetére
az az igazság, véletlenul akadtam a 2005os részekre...aztán amikor azokat bedaráltam olvastam igazán utána mi is ez az egész...utána egy idore az elso részeket hanyagoltam...baromira nem szimpi a legelso doki és szenvedtem az elso két résztol...utána ráálltam,ne ugy nézzem,ne mai szemmel a mai cgi áradattal és igy már élvezhetové vált a dolog...de kozben meg jottek és jottek az uj részek..és hát...ki birja megállni ne nézzem meg oket
-
eldrah
aktív tag
válasz
spammer #1285 üzenetére
az igazat megvallva párhuzamosan nézem oket...a 2005os sorozattal kezdtem..aztán sikerult az osszes részt megszerezni, igy folyamatos a potolás a régi részekbol...még nem értem ahhoz a dokihoz:/ de jo uton járok jelentem
(torchwoodot nézi valaki innen?
) a Day of the doki is ott pihen a gépen már vagy 2 honapja de nem jutok el a megnézéséig
(két gyerek,asszony,két munkahely melett nem sok erom marad mostanában
) a torchwoodon is gondolkodtam elkezdem majd amiatt kérdem...de az elso része nekem...hmmm..hááát nem fogott meg annyira:/
-
Ragnar95
félisten
válasz
spammer #1244 üzenetére
Ízlések és pofonok, de én pont ezeket a részeket utáltam a legjobban. Mondjuk a Silenttel csak az egész szál lezárása volt a bajom, nagyon túlbonyolították és elnyújtották...
Viszont a Weeping angelös részeknél azt éreztem,h legyen már vége, azok nagyon nem jöttek be nekem már az első perctől kezdve.
Kicsit "féltem is" ettől az évadtól, hogy nagyon elmegy a dark irányba, ami a DW-nál nekem pont nem jön be, de egyelőre nem ez van a középpontban, szóval remélhetőleg ezután sem lesz minden 2. rész dark
alratar: SPOILER!!!úgy, hogy azzal megváltoztatta Clara a Doktor idővonalát, így csak az új idővonalában lehet nála, mi viszont ugye a régit láttuk ebben a részben. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
spammer #1244 üzenetére
Na engem pont az Ood taszít, olyan furcsák.
Bezzeg a Vashta Nerada.
Én arra leszek kíváncsi hogy hoznak-e majd be olyan ellenfeleket mint a korábbi évadban látott "Ördög". Fene tudja melyik részben volt már, de itt is beszélgettünk róla hogy nem derült ki hogy micsodak, kicsoda.
-
Zoli133
addikt
válasz
spammer #1223 üzenetére
[SPOILER]
Nálam a játékkatona története teljesen tiszta, azaz legyártják > a Kis Dany Pink beszerzi > mivel megvédte ezért elkezdi a gyerekeire hagyni > elkerül az egyik unokájához egészen Oosonig > aki Clarának adja aki meg a kisDoctornak > ahonnan pedig egy Gallifrey-i kukában végzi.
[/SPOILER] -
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest