- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Kint van 2 napja a teaser a 60. évfordulós részekhez és még senki nem postolta???
https://www.youtube.com/watch?v=WDi_OQxVqMY
3 rész lesz, címek a videóban
-
consono
nagyúr
Megint eye candy lesz a companion? https://www.bbc.com/mediacentre/2022/millie-gibson-doctor-who-companion-fifteenth-doctor
-
consono
nagyúr
válasz
Cyber_Bird #3197 üzenetére
Nekem is
Donnát sem szerettem
Sokak kedvelték az ismerősi körömben, mert hogy vicces, de nekem túl sok volt.
-
consono
nagyúr
Igen, Jodie Whittakert eléggé megszívatták az írók, mert színésznek tényleg jó... Gatwa-t eddig csak fél szemmel a Sex Education-ben láttam (az asszony nézte), ott nem volt rossz, kicsit talán túljátszotta a szerepét, de nekem sem ő lett volna az első jelöltem Doktornak. Túl fiatal hozzá.
-
consono
nagyúr
De remélem legalább nem ilyen designnal megy majd a sorozatban...
-
consono
nagyúr
válasz
racskobalazs #3175 üzenetére
Jaaaa, értelek
Én már a 11-et sem néztem végig, az asszony még megnézte, meg a a 12-t is, de igazán nem élvezte, annyira, hogy a 13. évadot el sem kezdte nézni...
Mi nagyon várjuk, hogy milyen lesz az új évad, de már csak kevéssé hiszünk abban, hogy olyan lesz a sorozat, mint régen.
-
consono
nagyúr
válasz
racskobalazs #3173 üzenetére
Wait, what? Milyen amcsi évad????
-
consono
nagyúr
Hehe, ezt komolyan gondolod :"kötelesek lennének ezeket korrigálni"
Mikor foglalkoztak ilyennel a sorozatokban, úgy őszintén... Jó lenne, de én nem nagyon bízok benne, hogy foglalkoznak vele. Mondjuk én nem szeretem ezt az egész vonulatot, tényleg zárják le 6 rész alatt és térjünk vissza a rendes Doctor Who-hoz...
-
-
consono
nagyúr
Visszatér Russel T. Davies, mint showruner!
Nagyon kíváncsi leszek, de hát még várni kell "kicsit"...
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #2849 üzenetére
Az egész csak azon múlik, hogy még Capaldiként lesz e companion váltás vagy sem
-
consono
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #2847 üzenetére
Én sem, ezért sem kommenteltem...
-
consono
nagyúr
http://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/bradley-walsh-revealed-doctor-who-11028647?ICID=FB_mirror_main
-
consono
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #2823 üzenetére
Nem értem mi a bajuk, hisz ha jól megnézzük ezzel a regenerációval a transzgender téma is meglesz...
-
consono
nagyúr
Nem tudom még elképzelni mi lesz ebből...
-
consono
nagyúr
válasz
Cyber_Bird #2668 üzenetére
Valahogy így vagyok vele én is: olyan hangulata volt a résznek, mintha "régi" Doctor Who-t néztem volna. Tetszett. Várom a többi részt.
-
consono
nagyúr
Szerintem Capaldi jó doktor, ezt eldönteni elég volt az évad. Smith-nél nem volt elég egy, hogy ezt belásam... A karácsonyi részek meg mindig mások mint a körülöttük levő évadok, én már nagyon várom!
-
consono
nagyúr
válasz
spammer #1771 üzenetére
Egy C&C tényleg izgalmas tudna lenni
Akár ellenségként, akárhogy. Végül is Moffat kezében van mindkét franchise, akár még rendes crossovert is láthatunk! Tudom, beleért a bilibe a kezem, a Sherlock túlságosan valóságos ehhez, meg másik nézőközönséget céloz, de akkor is jó álmodozni...
-
consono
nagyúr
Látom én vagyok az egyetlen akinek az 1. évad a kedvence, bár ez mondjuk látszik az avatáromon is
Szerintem Eccleston a legjobb Doktor, Rose meg a kedvenc companion. Persze izlések és pofonok, nem fogunk összeveszni
-
consono
nagyúr
Annyian annyi mindent leírtatok már az évadzáróról, hogy én nem is fogok semmit
Csak egyet: az asszony most is ugyan úgy bőgött, mint az eddigi évadzárókon (amik be voltak linkelve feljebb), szóval nagyon nem cseszték el a dolgot
Capaldi meg az évad végére teljesen jó Doktor lett, várom vele a következő évadot (meg persze a karácsonyi részt is)!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!