- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Mi van ezzel a Doctor Who-val, imdb-n újra felvették, kapott magyar szinkront, el akarnak távolodni JW-től?
-
bambano
titán
nekem a két legemlékezetesebb duma az volt, amikor:
1. Amy kiverte a hisztit, hogy és késel az esküvőmről, hallod?
(mostanában tudtam meg, hogy amit mondott, az régi amcsi szokás...)
2. amikor fédonna féldoktor gyors és gépíró bajnok megtáncoltatta a dalekokat és közben lelökött egy nagy link dumát. -
bambano
titán
válasz
Cyber_Bird #3217 üzenetére
tesz két kört a tardissal és oké lesz.
-
bambano
titán
válasz
ElektrikusDE #3209 üzenetére
nem azt kérdeztem, hogy a valódi életben mi van vele, hanem azt, hogy miért nem lett belőle hivatalosan doki vagy faragnak neki egy spinoffot.
-
bambano
titán
válasz
ElektrikusDE #3204 üzenetére
egyszerre kettő lesz?
nekem ez már egy kétségbe esett kapálózásnak tűnik a felszínen maradásért...egyébként csendben megkérdezném: mi van a doki lányával?
szerk: jobban belegondolva ez sem pontos, én Georgia kisasszonyra céloztam, de ha River jön vissza, úgy is jó
-
bambano
titán
válasz
consono #3193 üzenetére
néha jó optimista hozzászólásokat olvasni még akkor is, ha alaptalanok
nem az a problémám, hogy a sorozatnak egyes részei vagy évadjai jók vagy nem jók, hanem az a problémám, hogy scope-ot váltottak (nem tudom szebben magyarul). 2005-ben a bbc-nél is nagyon más világ volt. 2022-ben RTD sem fog tudni olyan sorozatot csinálni, mint amilyet saját maga csinált 2005-ben. vagyis nem fogják hagyni, hogy olyan sorozatot csináljon... -
bambano
titán
ti tudtatok róla, hogy volt három spinoffja is a sorozatnak?
én nem... -
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #3042 üzenetére
mert a kritikusok nem merik elmondani a véleményüket.
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #3037 üzenetére
"Itt sem magával a doktor színészével van a bajom": azt gondolni, hogy egy felvállaltan feminista főszereplő semmilyen hatással nincs a történetvezetésre téves elképzelés.
nekem az a véleményem, hogy ebben az évadban összefutott egy új, rutintalan showrunner egy saját elképzelésekkel rendelkező főszereplővel, és az egyik nem tudja, mit akarjon, a másik meg pontosan tudta, mit akar. ennek eredménye, hogy a szakadék aljából pislog felfelé a sorozat.
-
bambano
titán
S11E06: no, elértük az Avatar szintjét.
a gond, hogy lefelé menet. -
bambano
titán
nem, nem utálom a női főszereplőket, ha az vagy eredetileg is nőre írt szerep volt, vagy a történetvezetésből következik, hogy nőnek kell lennie.
azt viszont utálom, mikor a politikai korrektség látszata miatt kínos erőlködéssel tolnak bele női meg egyéb dolgokat csak azért, mert azt hiszik, a "közvélemény" ezt várja el tőlük. Miután ez a doki a harmadik női időlord, sok újat nem tud hozni, de legalább irracionálisan viselkedik. Például mit tett hozzá az előző évadhoz, hogy Bill leszbikus volt? Semmit, fél évad alatt bedarálták, meghalt, stb. és vége volt. és azok a borzalmas öltözékek, amikben járt...
azt is utálom, mikor folyamatosan jár a szája egy szereplőnek és túlbeszél mindent
-
bambano
titán
megtették nekünk azt a szívességet, hogy a tardis nem rózsaszínű lett... -
bambano
titán
válasz
Cyber_Bird #2940 üzenetére
én úgy emlékszem az eddigi részekre, hogy amikor az átalakulása közben lerombolja kicsit a tardist, utána a tardis meggyógyítja magát, és közben csinál szónikus csavarhúzót is.
-
bambano
titán
ahhoz képest ott álltak a földiek körülötte, a leendő kompániák, és mindegyiknek valami kacat volt a kezében, autóakksi és társai...
"az idegen eszközből.": máris sokkal jobb fényt vet a sorozat íróira, hogy a gizi 5 perc alatt meghekkelt egy széttört idegen eszközt... egyből hiteles lett a sorozat
-
bambano
titán
válasz
Cyber_Bird #2932 üzenetére
ja, a doki nő lett, rögtön villamosmérnök is lett, fizika doktorátussal...
leigazolhatták a discoverytől a szemétdombi versenyek producerét, így a női doki rögtön összedobott egy szónikus csavarhúzót meg egy teleportálót a lomtárból... rotfl. idióta sjw pc.persze azért nő maradt, úgy eltévedt az űrben a teleportálás után, mint egyszer filmen....
Sarah-Jane-nek legalább szónikus rúzsa volt, az hihetőbb.
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #2880 üzenetére
...amikor matt smith lett a doki, akkor a tardis is újjászületett, szóval lehet, mégse az asszonypilóta az ok -
bambano
titán
no,
... ezt vártammegjött az új gizi, első mozdulatával le is zúzta a tardist -
bambano
titán
bennem most felmerült egy kérdés: embernél a csöcsök:szívek aránya 2:1-hez.
a dokinak mindig két szíve van.
tehát? -
bambano
titán
[link] megkérdezték Capaldit, hogy milyen lesz nővé regenerálódni
höhö
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #2855 üzenetére
capaldinál azért nem érezted, mert billnek nem volt célpont a doki.
Van egy-két riport Missyvel a neten, kőarccal benyög olyan emeletes baromságokat, hogy még a többi riportalany is eldobja az agyát tőle. irl jobb, mint a sorozatban volt, emiatt kicsit pozitívabb nálam
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #2837 üzenetére
akkor kevésbé burkoltan kérdezem: tényleg Olivia Colman ül a nézők között?
-
bambano
titán
-
bambano
titán
válasz
PhilBrick #2824 üzenetére
hehe, ezentúl rózsaszín lesz belülről a tardis. meg lesz benne függöny, a bejáratnál lábtörlő, stb
lenyúlják az ötletet a spinoffból, és ezentúl szónikus rúzsa lesz a dokinak?
azért kíváncsi vagyok, mostantól mindig nő lesz a doktor, mert a bbc-nél félni fognak a feminista hordák rohamától ha visszaváltozna pasivá?
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #2815 üzenetére
és akkor pont véletlenül pont akkor lesz nő a doki, amikor a kompánia leszbikus...
na ne...
-
bambano
titán
nem, a bőrszín sem mindegy, függ az indítéktól.
ha azért lenne mondjuk fekete a doki, mert találtak egy jó színészt, aki fekete, és berakják, az rendben van.
ha viszont fordítva történik a dolog, hogy a marketingesek meg a pr-osok nagy görcsölős mítingen megszülik, hogy politikailag korrektnek kellene lenni, meg hisztizik az ilyenolyan (szak)szervezet, akkor keresnek valakit, akinél első szempont, hogy fekete és csak második, hogy jó színész, akkor nincs rendben. magyarul ha üzleti érdekből pc-nek hazudják magukat, az nincs rendben.és én ezt az erőlködést érzem a filmsorozaton már egy ideje.
-
bambano
titán
válasz
Armahun #2807 üzenetére
ezt konkrétan lehet tudni
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #2777 üzenetére
új sórunner, új doki, régi kompánia...
-
bambano
titán
...most akkor kiírják Billt a sorozatból vagy nem?
nagyon megkavarták ezt a részt ...itt nyafizik a doki, csak azért, hogy legyen miből karácsonyi részt gyártani...
meg ez se világos, hogy minek öldökölték egymást a mester meg missy -
bambano
titán
...ezzel pearl mackie-t ki is írták a sorozatból? elvileg három szezont szoktak futni a kompániák is ?másrészt ha szabad idővonalakat kutyulni, lásd: mester, akkor most előhúzzák Rivert is? meg a korábbi dokikat -
bambano
titán
ha a következő részben előhúznak egy reciklált síró angyalt, akkor is belevágok egy baltát a monitorba, ha személyesen a meztelen róz tájler akar felcibálni az ss madame pompadourra.
-
bambano
titán
válasz
Tertius #2741 üzenetére
privát magánvélemény: maisie húzzon a francba, megölte Klárikát
nem privát magánvélemény: nem tudom, hogy lehetne Maisieből doki, mikor a fejében van az a cucc... ráadásul túl fiatal ahhoz, hogy egy ezer éves, elvileg bölcs vénembert játsszon.
a felkapott mozis színészekkel, színésznőkkel az a gond, hogy nem tudja a bbc megfizetni őket. ezért van az, hogy a legtöbb dokis szereplő nem nagy hírű valaki.
-
bambano
titán
válasz
Tertius #2738 üzenetére
akkor mondok neked szentségtörést: semmit nem láttam a trónok harcából és ez marad is így
úgyhogy nem tudom, kire célzol... az én korosztályomból őt szoktam emlegetni
emma watson se kedvenc.
igazából nem az a gondom, hogy kit kellene, csak az, hogy ezt a mostani kompániát nem bírom.
de ettől még tényleg vannak elvarratlan szálak dögivel, amit lehetne kavarni.
szerk: lehet, azért nem dönti meg a csajokat, mert már házas Riverrel. pedig mekkora állat lenne, hogy csalod az asszonyt és annyi a mentegetőzés, hogy az én idővonalam szerint még nem vagyok házas
-
bambano
titán
válasz
Tertius #2726 üzenetére
"úgy tűnik, ez már nem az én sorozatom": +1
ráadásul ez a lord mindig elfelejti, hogy ő "idő"lord. ha nekem parkolna egy tardis itt a lakótelepen a parkolóban, én a problémák zömét pillanatok alatt meg tudnám oldani. valahogy nincs egyensúlyba hozva, hogy az időlord mikor időlord és mikor emberforma, mikor tesz olyan lépést, amit csak egy időlord tehet, és mikor korlátozza magát emberi szintre.
#include <szokásosduzzogás.h>
egyébként is Klárika helyett ez a gizi... ááááááá....például ott volt ez a
lol. kínomban röhögök.szérumos vírusos történet. túladagolták, oké, ilyet csinál az ember, ha kócos a nézése. a doki két perc alatt megtalálja a labort, de nem ám hogy berepül a tardissal egy fél órával korábban, és akkor el van rendezve minden, hanem robbantgatnak meg egyebek, és két részen át küzdenek a nyomoronc szerzetesekkel, és a vége az, hogy a doki szuperfejlett agyát leverik a porba, a gizi meg, aki még egy rendes mondatot se bír kimondani normális akcentussal, tönkreveri az egész kócerájt. ez már nem az én sorozatom.
-
bambano
titán
azé' amikor
, nagyon fetrengtem a röhögéstől...felajánlotta a gyónást a dokinak
nem gondolt bele, hogy havan egy működő időgéped, simán visszamész Jézus születéséhez, és akár meg is cáfolhatod a teljes keresztény hitvilágot, ezzel örökre elpusztítva Vatikánt? annyit fejlődött a sorozat, hogy a
... de többször is volt olyan érzésem, hogykompániára már nem csak fürdőruhát adnak .az új részek valójában újrahasznosítottak régieket -
bambano
titán
csak én érzem, hogy ez is újrahasznosított rész volt?
a karácsonyi különkiadás, ?mikor jött az anya az erdészeti mech-hel, hogy beleköltözzenek a fák lelkei -
bambano
titán
Classról mi a véleményetek?
-
bambano
titán
válasz
Cyber_Bird #2668 üzenetére
milyen kémia működik egy földönkívüli meg egy leszbikus között?
szerintem semmilyen nem látszott. -
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #2660 üzenetére
meg se gyújtották...
-
bambano
titán
elvileg valóban nem, de egy működő időben teleportáló karkötővel, ahol külön könyvben vezeti, hogy mit nem kéne elspoilereznie, a gyakorlat más lehet...
"Vagy volt azóta még valami fejlemény, amire nem emlékszem?": volt:
. szóval river bonyolult lélekékszertartónak használta az uralkodó fejét, majd a doki épített neki egy éttermet. először meghal a könyvtárban, majd összehozza a szüleit, majd megint meghal hitlernél, később a doki épít neki egy éttermet, miután kibányászták az uralkodó fejéből a drágakövet. amit nem mellesleg egy szolgája a fejéből kivett pos terminálon fizetett ki, majd az uralkodó saját teste lőtte szitává a fejét. ne felejtsük el, hogy közben börtönben ült és a nagy koalíció éppen mosta az agyát, hogy dokiellenes fegyver legyen belőle -
bambano
titán
-
bambano
titán
lyalyly
de McGalagony lehet, beleférne...meg ugyanebben a videóban ajánlották még a 0-ás elítéltet alakító nőt... ha emlékeztek még, mikor Matt Smith lett a doki, az első részben van az a jelenet, hogy jön egy nő a kórházi folyosón, két kislányt kézenfogva, és kiabálnak, hogy a doki nem tudja. na őt.
-
bambano
titán
régi téma jó téma: következő doki.
egy tecsős videóban Tilda Swintont ajánlották. nekem bejönne. -
bambano
titán
Klárika szinkronhangja komoly érv a nyelvtanulás mellett...
-
bambano
titán
válasz
Cyber_Bird #2573 üzenetére
szerintem én se szoktam letagadni, hogy ki a kedvenc kompániám
aki emlékszik a hsz-eimre, látta, hogy Klárika.
Ettől még Amynek is voltak jó jelenetei, rögtön a belépő, mikor Smithtel keresik a 0-s foglyot, és Smith átöltözik, Amy meg nem fordul el
Mondjuk akkor is nagyon röhögtem, mikor a lányuk, aki később River Songgá alakul, megpróbálja összeterelni Roryt meg Amyt.
Szerintem Tennant jobb doki volt, mint Smith, ha nem is sokkal. Nekem Smith túl harsány volt.
az is vicces, hogy az elején teljesen úgy nézett ki, hogy a Doki összejön a saját anyósával
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #2562 üzenetére
kompániák: én bírtam doktor Donnát, főleg, mikor a dalek apokalipszisnél akkorát [link], hogy azóta is fáj a hasam a röhögéstől.
a kedvenc jelenetem pedig Amy esküvői monológja -
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #2558 üzenetére
róla van szó
lehetne vele doktorost játszani -
bambano
titán
válasz
consono #2534 üzenetére
persze, de annyira uborkaszezon van, hogy bármilyen apróságon jó elgyökölni...
(#2530) salapp "De az a kis szöszi megfelelne, aki már játszotta Tannent mellett.": a kis szöszi azóta mást játszik Tennant mellett: a felesége
a listáról: én megnéznék egy női dokit is, ha jó színésznő alakítja. eddig elsősorban Kristin Scott Thomast toltam erre, de ebben a listában bedobták Tilda Swintont, ami szintén nagy dobás lehetne, ha rendes karaktert írnak neki.
Simon Pegg, Hiddleston, Kingsley, mind elférne. Ha már a Sherlockból válogatunk, akkor inkább Sherlock, mint Watson, de mindkettő lehetne jó.
-
bambano
titán
ki legyen a következő doki némelyiken komolyan nagyot röhögtem...
.Ruppert Grint, és akkor jöhetne Emma Watson kompániának rotfl
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés