- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
válasz
Zoli133 #3081 üzenetére
Szerintem a megcsúfolása a sorozatnak ami történik vele. Egyedül azért nem a bukását kívánom az egésznek, mert még van remény, hogy egyszer újra jó legyen. Ha a kezdetektől ilyen lett volna, nem valószínű, hogy elkezdem nézni. Majdnem minden eltűnt belőle, amit én szerettem. Persze ettől biztos van aki megtalálja benne a számítását. A 14%-ot egyébként pont annyira érzem túlzásnak, mint a "kritikusok" 80+%-át. Ha nem elrontottak volna egy jó sorozatot, hanem eleve csinálnak egy ilyet, valószínű lenne 70%-os is, mert az eddig rajongók (nagyrészt) le se ültek volna elé. Más a célközönség.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Zoli133 #2871 üzenetére
Nekem is vegyes, maga a rész érdekes volt, a WW1 karácsonyos jelenet közben libabőrös voltam, az az igazi béke, nem az hogy Kevinhez hazajönnek karácsonykor
Jodie-re kíváncsi leszek ("Ah, Brilliant!"
) én inkább a részek megírásáért aggódok. Olyan sok kis zavaró dolog volt, meg a rész is olyan lassan haladt, valahogy nem éreztem, hogy olyan kiemelkedő lett volna. Ezt még Moffat rendezte?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Zoli133 #2789 üzenetére
Dettó
Én nagyon bírom a színésznőt, remélem jó szerepet írnak alá. Egyáltalán nem zavar, hogy csaj lesz, korábban is voltak jelek, hogy megtörténhet, benne van a pakliban (pl. Tennant mennyire mondta hogy nem akar nő lenni
). Nagyon kívámcsi vagyok, remélem nem szúrják el.
-
Aucor
senior tag
válasz
Zoli133 #2789 üzenetére
Nekem azért így furcsa ez, valahogy szembemegy a sorozat eddigi szokásaival. Én magam nem ismerem a színésznőt, így kicsit idegen még. De minden új doki előtt ezt érzem, majd megszokom őt is Nem nagyon vágom, hogy ez egy valóban jó, új dolog, ami színt visz a sorozatba, vagy csupán a túlzott pol.korrektség, az ötletek hiánya, a nem tudunk már mit kitalálni. De ez úgy is kiderül egy-két rész alatt, addig is pozitívan próbálok hozzáállni, várom az új évadot. Csak itt lenne már.
esetleg -
k.kristof
őstag
válasz
Zoli133 #2133 üzenetére
Ha emlékszel, a kezét a Christmas Special részben vágták le, amikor a földet támadó idegeneket párbajra hívta ki, hogy a győztesé legyen a bolygó. Még tartott a regeneráció, ezért amint levágta a sycorax a kezét, rögtön vissza is nőtt, de a levágott kéz leesett, és talán a Torchwood volt az, aki felszedte, és úgy került később a TARDIS-ba.
-
eldrah
aktív tag
válasz
Zoli133 #2133 üzenetére
de igen, az hozta vissza, nehezen...
Meg nem öli szerintem...Meg igy még az sem derült ki,hogy került oda vissza a Skaroról?
Jó lesz ez az évad én ugy érzem...Bár nem vágom ezt a meghalok holnap de háromhetes bulit csapok dolgot...Mármint...Utána kereste meg ügye a S(z)arfészek(bocsánat a gyenge szóviccért) már ott a "bárdok csatáján(amin mellesleg baromi jól szórakoztam ) szóval időben vannak kutyulások és logikai bukfencek megint, de sebaj...
-
eldrah
aktív tag
válasz
Zoli133 #2130 üzenetére
Igen az, épp ezért lesz így
És épp ezért szeretjük a sorozatot
Ráadásul a mester azért nem egy"eccerü" bolond
Nagyon is zseni a maga módján szóval kitervelte ő ezt már előre
Amúgy is kár lenne a karakterért..én csipem ezt a Missy nőcit
Bár azt nem értem, hogy tud ugyanazzá alakulni ha meghal, mikor a doki meg nem
Amúgy az egész Időlord és Dalek mizéria zavaros, ahogy a sorozat is, hiszen gondoljátok csak át, lezárni nem lehet, főleg úgy nehéz, hogy 50 éve már mindig mást és mást hoznak ki az egészből..sok sok író, lehetőség, történet..mindig mást és mást írni...Nem csoda ha néha zagyva, de könnyen megoldható..A doki mindenre képes, visszamegy, megoldja, más a végkifejlet
De egy frankó történetet lehetne kanyarítani a háborúhoz az tény
-
törölt tag
válasz
Zoli133 #1240 üzenetére
SPOILER
Én az egészet annak tudom be, hogy az jelenik meg, amitől félsz. De az tuti, hogy nem gyerek volt, hanem valami lény.
A rész végén azt sem láttuk, hogy a Doktor mit látott, amikor kinyílt a kapszula ajtaja, pedig elvileg a világ végén voltak, és rajtuk kívül még volt ott valaki.
Bár ha jól emlékszem, egyszer már látták a világ pusztulását valamelyik részben még régen máshonnan.
A silence-es nagyfejű-nagykezű lényeknél senki nem rejtőzködik jobban
De a rész elején én is arra számítottam, hogy végre lerántják a leplet ezekről a lényekről, hát nem...
Pedig az elején beparáztam (pedig nem vagyok félős), mert előtte pár perccel még én is magamban beszéltem
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Zoli133 #1212 üzenetére
Eléggé egyértelmű hogy ez így volt.
A rész meg simán kurta király volt, bár kicsit másra számítottam. ( végül is akkor ki írta oda a táblára a szöveget?)
(#1214) spammer
SPOILER
Miért volt fura? Ott beszéltek a szülei hogy kirohant csak. Én azon néztem leginkább hogy ez az a pajta ahol a másik öreg ment a korábbi évadban. (itt is mutatták ugye)Orson meg Danny meg Clara unokája.SPOILER
-
k.kristof
őstag
Magyarul eddig négy jelent meg, abból három beszerezhetetlen, a Gareth Roberts: Shada viszont kihagyhatatlan. Angolul ellenben hatalmas a kínálat, itt van még a Humble Doctor Who Comic Bundle is nálam, amit el kéne olvasni, Amazonon pedig csak a pénztárcám szabott eddig határt a bevásárlásnak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
cattus
addikt
-
jonnyjoker01
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4