- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joco_77
senior tag
válasz
sto1911 #12154 üzenetére
Nekem egy Mal kiesett ott... úgyhogy szerintem ma is Travizok.
Rádordított idő kevesebb mint egy óra volt.
Van megint 250fgm ideje mostmár Arach felé kacsintgatnom ha már nem akar esni.
Amúgy (bár igaz van +400% goldom) az összes stashemet megtöltöttem Golddal. 1 kör Travi (csak a lejárat feletti kis bossok) 50-100k gold.
Lesz della élesztgetni a csicsót mostanában hálistennek. -
vaakuum
addikt
-
ncc1701
veterán
válasz
sto1911 #11783 üzenetére
Valamelyik videójában kifejti. A lényeg, h 2 soj a beugró, összegyűjtenek 125-öt, rákreálnak egy szerverre, eljuttatják a befizetőkhöz az ip címet. Onnan van 2 órád, h rákreálj a szerver ip címére, meg még fél órád, mert egyesével, apránként adják el a soj-t. Nyilván diablót magadnak kell lecsapnod.
-
wm2
őstag
válasz
sto1911 #11652 üzenetére
Ha beírod az google “rare fcr ring d2” láthatsz párat. Amúgy vmi lvl 90 körül gambleztam. Szvsz az számít jónak, amihez társul str dex vagy legalább az egyik. Ha ehhez jön még egy kis life/mana + resist már igen jó. De mondanom sem kell. Lottó ez is. Craftolhatsz is. A recept Amn + Amethy + bármilyen magic ring. Ugyanakkor, van “blood ring” is, nemcsak fászterkászter. Fogsz majd olyat látni, hogy “need dual leech ring”. Azok is sokat érnek. A lényeg röviden, hogy legyen rajta str pl. az élet és resist mellett. Mondjuk 20.
Str dex nélkül kuka. Ez azért kell, mert egy high lvl Pala nem rak csak életre. Gloves 15 str. Ring 20 str. Amu 30 str és megy minden az életre.
-
wm2
őstag
válasz
sto1911 #11650 üzenetére
Érdemes. Az egyik legfaszább 10 fcr str dex life res ringet Act1-en gambléztam. Az árából megvolt a Grief Zaka CoH Dusk meg egy 15-18-9 Anni Smiternek. Mai napig megvannak. Azt, hogy mennyit ér egy jó rare ring ne kérdezd. Én mindig ajánlatot kérek. Avagy mindenkinek annyit, amennyit hajlandó fizetni érte.
-
Peddy789
őstag
válasz
sto1911 #11591 üzenetére
3k fg kb?
hat ebbol siman feloltoztetsz alap gearbe egy sorcot meg necrot is ha csak olcso itemeket veszel.
Oculus pl 50fgert van mar, vipermagi 10 stb. Nem perfekt itemekbe de egy teljesen jo hasznalhato karit osszelehet rakni 100-200fgbol, aztan kerdes mennyire akarod fancy cuccokba rakni. Shako pl fura modon felment 400ra. Persze kerdes mire gondolsz a feloltoztetes alatt. -
ncc1701
veterán
válasz
sto1911 #11537 üzenetére
Beteleport az egyik sarokba, meteor a fejére, másik sarok, másik meteor. A lényeg, h ne állj meg, folyamat teleportolj arrébb. Teleportos karaktert nem lehet beszorítani.
A merc addig felfogja őket. Sőt, ha van tisztességes bökője, nekem plö idővel le is szedegeti a dögöket.
-
ncc1701
veterán
válasz
sto1911 #11533 üzenetére
Összefoglalva:
-statikus map, 3 verzióban az első szinten
-ahol a piros szem van a megfelelő falon, a négy irányból ott van a dögBeteleport mellé, ahogy mutatja a srác. Nincs cta-m, így dobok egy blizzardot, másik sarokba átugrok, még egyet. Eddigre meghalt. Ha él, kilépek, mert cold immun. Ha a szintjén kígyók vannak, kilépek, mert megdöglenék. Nem szabad leállni vele vívni, lerohanni, beütni, ha nem jött össze, tipli, ng.
Summonerrel szoktam egy körbe venni, így nem kell várni a kreálásnál.
-
Joco_77
senior tag
válasz
sto1911 #11406 üzenetére
Simaügy
Nekem tegnap semmi értelmes nem esett..
Reggel toltam 3 kört meló előtt 1 plain wc skiller barbnak. Talán majd ma...vagy holnap.
Ezis jó a diablo2 ben, 1-2-pár nap "sivatag" után sokkal jobban örül az ember a mennyei lootnak.Kéne egy wartraveler még mfhez, dehát aranyáron megy...legalábbis szerintem csak az mf miatt annyit nem ér mint amennyiért árulják...szóval vagy drop vagy sehogy
-
zsirfecske
addikt
válasz
sto1911 #11394 üzenetére
érdekes ez, mert nekem is tetszenek a superior cuccok, bár van ahol sz*patás a használatuk. pl. egy 500 def-es normal vs 434 + 15% ed archon plate közül szó nélkül az előbbit érdemes választani, mert kopik és olcsóbb javítani. bár a felsőbbrendűségnek ára van
ugyanez a caster hoto esetén tökmindegy, ott nincs kopás, nem számít, lehet flancolni is akár még eth is belefér
-
vaakuum
addikt
válasz
sto1911 #11195 üzenetére
köszi
gondolkodom, hogy kipróbálom az orb-hydra kombót. Ok, hogy a wall erősebb, de szerintem az csak partiban jó, mert egyedül játszva úgysem állnak meg benne a mobok (csicska erre szerintem kevés ha sok a dög), mert ha meglátnak, rámrohannak, ezt meg a képernyő sarkára kipakolom, és megvárom, amíg nem lövöldöz tovább... -
Franklin
addikt
válasz
sto1911 #11037 üzenetére
Teleport fegyver igazából nem folyamatos használatra való, hanem arra, hogy kimentsen a szorult helyzetekből, kikerüld vele az immun mobokat, mapon lerövidítsd az utat, stb. szóval alkalomszerű használatra.
Így nem fog hamar kifogyni és bőven elég akkor visszatölteni, mikor amúgy is visszamennél a városba potiért vagy eladni.
-
wm2
őstag
válasz
sto1911 #11015 üzenetére
Már egy ideje folyamatosan mentek le az árak. A D2R megint feltolja. Gyűjts pgm-eket. Ez nem egy nagy megeröltetés. Ruby Amethyt főleg. 40 darabért kérj el nyugodtan egy hr-t. Low rúnákat szintén. 10-20 Ral-ért is kérhetsz Vex/Ohm-ot. Ral Amn Nef Ort ezeket érdemes gyűjteni. Én Nighton elképesztő szar cuccokban nyomom. Ilyen kimatekolt kész röhej itemekben. Ancients úgy szokot menni pl. hogy ledobálok vagy 20 rejuvot előtte.
-
shotika
őstag
válasz
sto1911 #10887 üzenetére
A buildet nem tudom honnan szedtem már, mert telóról fotózgattam, szóval a cuccokat majd a többiek megmondják.
Amin 7 pont van, azokra egyet raktam. Ice Bolt / Frozen Orb maxolva, Cold Mastery 5 pont. Fire Bolt 6, Fire Ball 17, Fire Mastery 5 pont. Jelenleg 74-es szinten vagyok, és van még egy Respecelési lehetőségem.Cuccokat kicsit félve osztom meg, mert a profik biztos sírva fakadnak majd - mindenesetre a NM 3 barbárt kivéve egész hellig végigdaráltam mindent a Blizzard-dal. (bár utólag úgy gondolom, a Frozen Orb megoldás jobb lett volna)
-
vaakuum
addikt
válasz
sto1911 #10717 üzenetére
Én meg fire ágon hidrás sorcit csináltam, és egyszer véleltlen a cold masteryre nyomtam. Így aztán raktam neki a blizzre is. sokáig az volt a legerősebb sorcim, de aztán arra jutottam, hogy sajnos a szaladgáló mobokra a hidrák is sokat lőnek mellé, így a szumma sebzésük nem elég nagy, így most meteor-blizz kombóval próbálkozok félgagyi cuccokban
Hell act2-n elég jól végigvitt. Kár, hogy a skill leírásnál nincs ott az infó, hogy mennyi ideig nem lehet újra használni az adott spellt. Hidrára először azt hittem, olyan, mint a trapsin csapdája, hogy a max darabszám van limitálva, de olyan temrpóban lehet pakolni, ahogy az FCR bírja. Sajnos nem
...
szerk:
#10719ProEvoFan
az orb is időlimites és nincs köze az FCR-hez, ugye? -
Peddy789
őstag
válasz
sto1911 #10538 üzenetére
Nagyon jol megvan csinalva ez a kib***** ***rva ***i ***r.
- Ha megprobalsz egy olyan gamebe joinolni ami nem letezik pl baalrun-09 ( a 08 utan amikor kilepsz ) akkor 1 perc lockout. Addig nem tudsz semmit csinalni.-Ha kb 2 percnel rovidebb ideig vagy egy gameben , es utana megprobalsz gamet valtani pl relogolsz egyik karirol a masikra cuccolas miatt, akkor 1 perc lockout.
-Ha megprobalsz egy gamet krealni ami mar letezik, akkor 1 perc lockout. Pl amikor egy jo arc ugy dont hogy o csinalja meg helyetted a weallBaal-13 -at-Ha rosszul all a szemed, nem iszol eleget, meg ugy amugyis nem kersz elnezest hogy jatszani akarsz akkor crash+lockout
-Ha full gamebe joinolsz talan meg akkoris 1 perc lockout.
-Ha vegre sikerul belepned a jatekba, midnen 5. toltokepernyo 1,5sec helyett 5sec.
-Minden 30. toltokepernyo crash.
Minden 3. jatek ujrainditas sor.
Ami igazan fel**sz hogy minden poatchel szarabb lesz a crash helyzet. Amikor kijott a production release kb naponta volt 1 crashem. Aztan jott egy javitas, ami valoban megoldott 1-2 dolgot de megtobb crash volt. Most nemtudom mit csinaltak meg a tegnapi patchben (vagy mikori is) de azota meg roszabb a dolog.
Mostanra jutottam el oda hogy aktivan feltudom magamat idegesiteni ezen a sok lockouton meg crashen.
Meg azon hogy belepsz egy public baalrun-ba es soha senki nem hajnalndo elindulni. Assasinal meg apaldinnal ketten futunk le a throneroomba, meg az egyetlen sorci aki telezik az eppen durance of hate lvl2-n keresi a lejaratot... A tobbi szotyizik a varosban. Mar ha eppen megtisztel azzal hogy nem lep ki azonnal amikor eszreveszi, hogy itt nem 2 perc lesz a baalrun ahol persze o semmit nem kell hogy csinaljon csak nezni hogy esik e valami.
Komolyan ha valaki belep es nem ***ja le valaki azonnal hogy jaj gyere itt a prenium free exp csak maradj mar itt te ***csog akkor azonnal kilep, es kb 14 ember fordul meg mire bentmarad 4.Persze szinte amugyis lehetetlen baalrunokat talalni, mert MEG MINDIG NEM LEHET SZURNI NEVRE A KERESOBEN. Amikor talalsz valamit az esetek 40%ban nem irja hogy miota megy a game. Random meg nem lephetsz be hiszen lockout ha kikell lepned hamar. Amikor megtlatod vegre a telebaalxy-2 gamet amiben van 4 ember, 1 perce megy a game es ugy vagy vele hogy igen te vagy az elet csaszara vegre megvan amit kerestel 10perc gorgetes utan, akkor mire raklikkelnel a join gombra, frissul a lista es eltunik a game, mar nem emlekszel mivolt, es mehetsz a p***ba.
Huh... nah mai rent megvolt koszi.
-
tiborv
aktív tag
válasz
sto1911 #10024 üzenetére
Ooo, akkor maskepp.
Azt kene tudni hogy te mivel olsz tulajdonkeppen. Amit en reszleteztem par hozzaszolassal korabban nekro build az a Corpse explosionnal oli a tomegeket meg a mercenaryval. A csontvazak amolyan golyofogonak vannak, mert hellen ha nincs teleportod hogy iranyitani tudd oket valamelyest (pl. mob ele teleportalassal) szetszeledve rohangalnak es mindenkit csapkodnak. Az alapbol se acelos sebzesuk meg megoszlik.
Az alap raise skeletonos csontik pedig nyilvan fizikai sebzest visznek be. Azaz ami az o sebzesuket segiti az 1. a might aura a mercenaryrol (paladin aura) 2. Amplify damage atok amit te castolsz -100% physres. Ezt azert lehet jol kombinalni a Corpse Explosion skillel mert az pedig a meghalt mobok HP-janak %-at robbantja AoE sebzesben raadasul 50%phys-50%fire damage formajaban. Azaz az amplify damage atokkal nemcsak a csontvazaidat, a mercenaridat de meg ezt a robbantast is erosited.Na ezzel szemben a magek nyilvan elemental sebzessel sebeznek. Ezert oke hogy kimaxoltad oket, de se a merc/csicska/csicso/stb auraja nem segitseg, se az atok amit kozben nyomsz a szornyekre.
Ha a magekat akarod erositeni kenytelen lennel Lower Resist atkot tolni (lvl30 atok nekronal) amivel nyilvan ahogy csokkented az enemy resistjet ugy noveled a skeleton magek sebzeset, sot meg a Corpse Explosiont is mivel ahogy fentebb irtam 50%-ban fire alapu.
Viszont igy se a kardos csontvazakat se a merc/csicska/csicsot nem segited, hiszen ok nem elemental alapu sebzest visznek be.Igy az eredmeny az lesz, hogy ha Amplify damage atkot hasznalsz akkor lesz X szamu maged 20 skillponttal amiket rohadtul nem boostol semmi mas ugy meg karcsuak.
Ha meg Lower Resist atkot hasznalsz akkor magekat segited az atokkal de a masik X szamu kardos csontvazad meg merced/csicskad/csicsod nem kap semmi boostot az alap segito auran kivul.
Igy ezzel az utobbi verzioval kicsit ezt is kap pluszt, kicsit az is, de azert nem lesz az igazi.De ha pl. ugy gondolod hogy sokat partyzol/partyznal ott a Lower Resist atkot jobban szeretik mivel sorcokat, amazonokat, assassinokat stb. mind erosited es akkor tok jo is lehet a builded.
-
tiborv
aktív tag
válasz
sto1911 #9965 üzenetére
Pár posttsl visszabb leírtam a cuccolast/skillezest hogy kéne csinálni.
Mivel te magekat is raktal ezért a kérdés neked mi a fő dmg-d. Az a build amit én írtam le mercenaryval öl, majd utána robbantja a képernyőt és ez ismetlodik.
Neked vélhetően a merc maga gyenge, illetve lister the tormentor tud néha kemény lenni nem is sebzesre hanem def-lifera.
1. Baal közelében a tronteremben decepfye átkot szór ami miatt lelassulsz és a dered is keveeebb. Ajánlatos hatrebbhuzni a tronterem "ajtaja" felé, ott már nem kapsz átkot.
2. Neked mivel ki van maxolva a mage a kérdés mi öl. Ha a magek akkor pl neked az amplifye átok nem is jó, mert a magekat csak a lower resist boostolja. Ezzel annyi a gond, hogy a LR a corpse explosionre is hát ugyan mert félig fire dmgy viszont a sima csontvazaknak semmit nem ad és a mercnek se. Azaz van X csontvazad meg 1 meeced amit max a might aura boostol, illetve van X maged amit meg az atkod. Szóval ilyen vegyesfelvagott, egyik se lesz az igazi. (Ha jelenleg meg amplifyt nyomsz akkor a magek igazabol semmire se jók.)
3. Ha kicsalogatod Listert akkor ajánlatos őt is decrepfyzni lassítva elég lomha és nem ut le. -
törölt tag
válasz
sto1911 #9958 üzenetére
Ez elvileg ideiglenes lesz, amég modernizálják a játék backendjét, mikro szervizekre, a nagyobb funkciókat kibontva sajátra mint a Játék Lista.
Ami engem picit zavar, (mint jelenleg offline 1st) játékos, hogy miért kell azonnal auton felcsatlakoznia? Miért nem akkor nyomja be a Login Queue-t amikor átnyomom explicite Online-ra ?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
sto1911 #9958 üzenetére
Inkább legyen ez, mintha fél napig nem tudsz játszani.
Más.
Hell act1en járok trapos Assassinnal. Nagyon sok(k) az immunins mob. Kurvaszar így haladni.... szerintem hellen már partyról szól a játék, szóval PS5 (ps4esel is tudok együtt játszani???) játékosok vegyetek fel pls friend listára ha gondoljátok, azt mehet a hell party.
PSN nevem: ProEvoFan_hun
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
sto1911 #9753 üzenetére
biztos vagy te ebben?
error 37 szep karriert futott ameddig vegul ki nem patcheltek. marmint a hibauzenetet es nem a hibat
-
Mr Chapel
tag
válasz
sto1911 #9105 üzenetére
Ezekkel próbálkoztam de ez a dinamikus felbontás cucc kb 32-35fps ig esetleg működik. Lehet lejjebb kéne vennem minden más beállításból is. A render scale meg valami hihetetlen módon szarrá mossa homályositja a játékot. Azt 100on hagytam inkább. A nativ 1440p jó lenne nekem de hát azt meg ugye nem lehet igy, csak windowsal együtt.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
sto1911 #9026 üzenetére
engem dia előtt szívattak a népjeim
hülye merc megállt hátul az alsó szekcióban, ahol a szárnyas extra fast tűzfújó genyók jönnek és várta, hogy karatézzanak a csontik... amikor a 10 csontiból már vagy 7-8 kidőlt, akkor futott be meghalni... pedig ha egyszerre mennek az elején és egyet lecsapnak, az amplify meg az explosion letakarítja 2 másodperc alatt a többit
a bogaras barlangban meguntam én is a fél életem hellen: 1v1ben nyomták a csontik végig, minden csata 1 menet mortal kombat volt
ui: de legalább volt időm elgondolkozni...
- hogy tud a nekró a rovarfelhőből csontit teremteni?
- meghalt követőből miért nem tud csontit teremteni?
- szellemekből szintén hogy lehet csontit teremteni?ui2: iron golem hogy is müxik? megteremtem valami cuccból, ami aurákat ad, azt megkapja a gólem... de ha pl bonesnap-ből teremtem, akkor megkapja a cb-t? a tárgyak milyen tulajdonságait kapja meg? ...ha hal a gólem, akkor újra kell csinálni, ha hal a nekró akkor szintén? egyébként kilép-belép nem hatja meg? ha most teremtek egyet pl lvl5 skillel meg lvl5 mastery-vel, akkor ahogy adom rá a pontot, erősödik folyamatosan, vagy megőrzi a teremtéskori statokat és újat kellene gyártani, ami táposabb lesz?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
sto1911 #9026 üzenetére
maggot lair mindennel szivas. kb egyetlen 85os area amit gyakorlatilag nem farmol senki. meg singer barbarral sem, pedig annak tenyleg tokmindegy a layout
maggot utan meg A5 siege (Harrogath elotti kulso teruletek) lesznek szivasok, mert ott hadsereg ellen vannak a sancok. namost egy solo karaktert ez nem erdekli, a csontvazak viszont hajlamosak otfele menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest