- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss_R
tag
válasz
tiborv #16458 üzenetére
Nem tudom, egy pure ls trapper mennyire támaszkodik a ds-re, magas szinten az ls mindenkit ledarál, nem (infinityvel, skiller charmokkal, manapság sunderrel)? Leraksz 4 ls-t, meg egy ds-t, ebben a felállásban ad elég pluszt a hullarobbantás?
Ami még eszembe jutott, a fade-burst of speed páros. Geartől függően érdemes valamelyikre rámenni. Enigma nélkül a burst of speed ad kis mobilitást; meg ad attack speedet is, ami nem tudom, hat-e a trap lerakási sebességre (gearen levő ias igen). Enigma mellé jó lehet a fade, főleg dual claw felállásban. -
Vismajor01
addikt
-
wm2
őstag
válasz
tiborv #15662 üzenetére
de aki hczik annak benne van hogy neha elpukkan valamitol, sot szerintem kell is mert akkor a kov karinal mar jobban tudod mit bir es mire figyelj, par halal utan mar eljutsz oda hogy nem is kell kilepni es uj jatekot krealni mert megoldod a helyzeteket.
Igen. Mikor van benned egy üveg szekszárdi és mész, mint a barom a kulcsok vagy essencek után.
-
sto1911
veterán
válasz
tiborv #15492 üzenetére
Hell A1 egy alulméretezett sorc-al, Tower 5. Van ott ugye 5 szoba, abban 3 unique és a countess.
Sorcom fireball+hydra hibrid, erre az összes boss jég+tűz immunis volt.
Úgy kellett lehoznom a mercet.
Megoldható volt, igen. Fun volt? Határozottan nem.
Nyilván nem mindennapos helyzet, de elég illúzió romboló új játékot kreálni egy boss immun miatt.
-
pachito
őstag
válasz
tiborv #15492 üzenetére
Én nem azt mondtam hogy nem teljesíthető. De, abszolút teljesíthető. Csak az élvezeti faktort nem látom abban hogy full immunokat kerülgessek vagy gamet reseteljek mert épp rossz mobokat rollolt a játék. Ezek - szerintem - idejétmúlt dolgok. Aztán lehet hogy tévedek és majd a következő rész is ilyen lesz.
-
shotika
őstag
válasz
tiborv #15439 üzenetére
Ja igen, a Tancred armor a magic findos setbónusz miatt van egy ideje. Stealth-em van félrerakva mellette. De ezekkel se gond a haladás, egyedül a lightingos szellemek akik állandóan szopatnak messziről - de ha ilyet látok instant kilépek és újrarollolom, hátha nem adja be azokat.
-
wm2
őstag
válasz
tiborv #15361 üzenetére
Azt elhiszem! Láttad volna Hc-n mennyi life sc lc gc-vel toltam meg egy fasza +46L gyűrűvel.
Én egy sima 9 str jewelnek örültem (nem teszek bele Um-ot mert rogyásig vagyok resistel). Alakulunk.
Hát meg ezt készítettem. Nem az a +1 dex fog kisegíteni.
De kezdésnek jó. IAS megvan. Nem kell.
Ha vkinek kell egy Raven 200-15 Dwarf Starra cserélném.
-
zsirfecske
addikt
válasz
tiborv #11818 üzenetére
CE a játék messze leg OP-bb skillje! bone csak arra kell hogy megkezdd a csoportot aztán corpse explode és csá mindenki (kivétel physic immune, de azt meg magic dmg kivégzi. kivétel magic+phys immune feltámasztós radament szerű dögök). egy hell boci pl vicc vele, pukk-pukk fekvés.
-
wm2
őstag
válasz
tiborv #11672 üzenetére
És ezt vki vagy szereti, vagy nem.
Nemsokára indítok egy Smitert. Ez a kedvencem. Leírhatom, hogyan építem fel, hogy ne nagyon nyiffanjon ki. Egyébként egy rém olcsó dolog. És ugyan egy dologra jó szinte, de arra nagyon. Még Last Wish sem kell hozzá, bár azzal tényleg egy fingás az über.
-
Elims
veterán
válasz
tiborv #11254 üzenetére
Van itt vkinek ilyen karaktere?Hardcore.
Vagy volt?Ha igen,hányadik szintig jutott el vele?
Vmint melyik karakterrel lenne erre a legnagyobb esély? (Persze tudom,hogy ez csak a játékostól függ,de hátha tudtok vmi kis előnyt.Franklin,Vaakuum:
TiborV: Bocs,de ezt el kell raknom későbbre:
"Annyi kiegeszites meg hardcorehoz, hogy ha partyban jatszik az ember akkor engedelyezheti a masik szamara hogy lootolja halal eseten. Igy legalabb a rajta levo cucc visszakerulhet a gazdajahoz.
Illetve mivel ugye 1 eleted van a kulonbseg magan a cuccolason, statolason van, hogy inkabb gyurnak az emberek a block, resist, absorb, damred ertekekre ezert van az hogy hardcore es softcoreban masok kicsit az arak bizonyos itemeknel.
Pl. (fgben kifezejve) a stormshield scben 10 fg mig hcban 350 perpillanat." -
shotika
őstag
válasz
tiborv #10891 üzenetére
Ó, köszi, de nem kell
Egyelőre viszonylag jól bírja az ütéseket a Venomos páncéllal.
"meditation aura miatt mindenképp insightra lenne szükséged különben mérhetetlen sok mama poti kell. Amugy obediencevel hamarabb ölne"
Pont ezen filóztam én is, csak azt hittem van vmi ötlet a gyorsabb manaregenre. -
Vismajor01
addikt
válasz
tiborv #10928 üzenetére
Nekem ez volt q javaslatom eleve D2R megjelenese elott.
Hogy legye ilyen, lobbyn kívülről inditva nem tudnak rad joinolni, es lehet playerX parancsot hasznalni drop rate befolyasolasra de player1 xp-vel!
Az adott map statikus marad amig lobbyba nem lepsz. Amint lobbyba lepsz a mapok torlodnek. Ha itt krealsz jatekot jelszoval akkor az azer van h haverokkal egyutt nyomjuk privibe, de playerX parancs nincs. Public meg public. -
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
tiborv #10870 üzenetére
Mondjuk ezt nem tudom, nem is teljesen ertem, hogy azert kelljen csalni mert mas csal.
Diablo3nal az endgame a greater rift amin leaderboard (lb) van. Gyakorlatilag a pylon es az elit layout pull miatt kritikus, a jobb support barbik kivetel nelkul maphackolnak, elit runoknal ez elvart (ertsd rat groupoknal). Mivel vegtelen a karakter szintje, es a karakter szint hat a dpsre, emiatt a dps kariknal minel nagyobb szint kell: A leaderboard eleje emiatt botozik. Diablo3nal hasonlo az itemizacio mint WoWnal, alapvetoen egy ponton mar a jatekos skillje es tudasa egyszeruen nem tudja kompenzalni, hogy egy kozepes jatekos karaktere annyival magasabb szintu, hogy van +20% mainstatja ami jelent X% damot es Y% extra vedelmet. jo jatekosoknal is van akkora a kulonbseg, hogy LBnel a szint mar latszodjon.leforditom: pentek 1700kor indul az uj season. a kemenymag akik mondjuk alszanak 3 orat kozben szombat este 10ig azok kozul a top versenyben vannak mondjuk a top10 helyert is. vasarnap estig ez meg talan megy, utana pedig folyamatosan kicserelodik az lb, pl olyanokra, akik az elso 24 orabol 12 orat csapatban toltak, majd a maradek idoben a karakter egyedul megy es nem valaszol az uzenetekre. plusz bejonnek a rat runok ami XP es gear szempontjabol optimalis negy fore. onnantol a leaderboardra lehetetlen felkerulni.
szoval D3 leaderboardnal van ket lehetoseg: vagy botozol, vagy egyszeruen elengeded. HC joval tisztabb, de az meg azert eleg idegorlo, mert ott D2vel ellentetben biztosan bukod a geart.
Itt ilyen ertelemben nincs endgame karakter ami mindig mindent visz es nem halhat le.
Fullos summon necro pontosan ilyen endgame karakter. -
wm2
őstag
válasz
tiborv #10862 üzenetére
“Engem abszolut nem zavar a lionheartos rhyme-os sorcommal hogy valaki enigmaban es infinityvel szaladgal”
2020 tavaszán elég sokan voltunk régi szerveren. A covid miatt ugye. Sok öregmotorossal találkoztam, meg sok olyan játékossal is, aki életében nem tolta végig nhogy a hell-t, de még a normot sem. Vett egy full perf karaktert és mindenhova belépegetett feszengeni, hogy “Ő” mekkora király. De bezzeg te, a szaros nonperfect cuccaidban. Én sem vettem pénzért sosem semmit. Jsp sem érdekelt sosem. Eljátszogatok magamnak ezeket kizárva. -
tiborv
aktív tag
válasz
tiborv #10829 üzenetére
Bocsanat azt amugy nem fejtettem ki, hogy aki regen is jatszott annak az hogy valamely teruletet X szazszor kell letolni nem meglepo. Az hogy nem esik ki egy ahitott targy akar a 80. runra sem nem lesz egbekialtoan egyedi.
Most mig ra nem untam andy-at-mefi-pinde-bocikat toltam es egy shakot se talaltam nem tudom hany szaz kor utan, de ettol meg tudom hogy nem a legritkabb uniqok koze tartozik csak epp nem volt szerencsem. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
tiborv #10821 üzenetére
A "simán eshet" kijelentés nem gyengén költői...
Ebben a játékban nincs drop, nincs olyan hogy simán kieshet...Ti is neten cseréltek tárgyakat...hogy ez miért jobb, mintha kidobná a játék, az nekem még mindig felfoghatatlan.
Nem rosszindulatúan mondom ezt, mielőtt kapnék a fejemre -
zsirfecske
addikt
válasz
tiborv #10518 üzenetére
a trading szerintem is a játék szerves része. nem úgy mint anno d3-nál, ahol az rmah hazavágott mindent (bár volt hogy egy esküvőre be tudtam belőle fizetni a családot, hehe).
inkább legyen kis drop, kevesbé randomizált itemekkel, mint állandó unique eső. nekem jobban bejön, hogy ritkán van jobb loot, de akkor értékelhetőbb itemekkel. a d3-ban megcsömörlöttem ettől, ott ugye le is lehet bontani crafthoz a sok szar unique cuccost.
és ha így van, hogy sokaknak nem esik semmi ami saját karira való, máris értelmét nyeri a kereskedés, tök sok op rare/base cucc van ami másnak épp nagyon kell, ez tutira összehozza az embereket, nekem is van pár friend sima tradingből.
tegnap pl nézegettem druidomnak sapit discrod trade-en, úgy hogy még normal act 2-nél se jártam. egy srácnál volt ez a nagyon durva rare:
hamar kiderült, hogy ez számomra megfizethetetlen lesz, ezért végül belementem vele egy alacsony ed-s jalal trade-be 20pgemért (10 ruby, 7 skull, 3 ameth, úgyis tele volt a stash és nem fértem). kép erről is az újabbak kedvéért:
ingame meg is volt a csere, erre a srác ledobott nekem egy csomó unique low roll itemet. nagelring, tal öv és sapi meg ilyenek, és beírta hogy remélem segít vele, aztán megköszöntem és elbúcsúztunk.
szóval a lényeg, amit itt a fórumon is láttunk már, hogy tök sok gyengébb de ritkább cucc van hard playereknél amit ők már nem akarnak sehová tenni. ezeket van aki kidobja, van aki ingyen átadja, ami tök jó fej dolog. de a félút mindenkinek ideális: olcsón továbbadni gyorsan, az az egész játékot építi szerintem.
én pl végig soloztam normal/nm/hell-t a nekrómmal, mindent kinyitva mindent megnézve, minden wp-t bejárva, kis trade-ekkel, hogy tudjak haladni ha más esik mint kéne. nekem ez volt a d2 nosztalgia, a d2r content része. viszont nyilván a második karinál már a minél gyorsabb haladás a prioritás, hell-en kéne vele döngetni majd úgyis, amit trading nélkül csak önszopatással lehet megtenni. ha necro-val runolok se fog sose pl. jalal esni vsz, főleg ha direkt azt keresem. ez murphy, és jól is van így.
ezért marad a trade, ami amúgy tök fun, főleg ha kifogsz valami jó dealt és örülsz mint majom a farkának
-
wm2
őstag
válasz
tiborv #10518 üzenetére
igenigen, a sörözős über runok nagy kacagásokkal, meg néha anyázással (Mephi Convi aura pl.). Igazi csapatjáték óriási nosztalgiafaltorokkal. Nem tudom, hogy akik most ismerkednek csak meg a d2 világával, mennyire fognak erre ráérezni, meg arra, hogy Hell-en miért is Charsi egy Maras 22 pl.
-
reelc
veterán
válasz
tiborv #10483 üzenetére
Esett egy 4 lyukas Gothic Plate, ill. egy 4 lyukas Partizan.
Örüljek a szerencsémnek, hogy Larzuk nélkül van ilyenem és mehet az Insight, meg valami a mellvértbe, vagy inkább ne?Nightmare Act 4 végén járok. Summon Nekro.
Lvl61-es a Follower, Act2-ből származik.
Én nem tradelek.
Köszi! -
vaakuum
addikt
válasz
tiborv #10452 üzenetére
"arreat summitot hozzaadja a kedvencek koze."
Nem emlékszem pontosan, de biztos, hogy annó több, mit 300 oldalt sikerült belőle kinyomtatni, egy 4 gyűrűs mappa tele volt vele. Gyakorlatilag végig ott volt a billzet előtt nyitva, hogy ne kelljen a háttérben másnak futni a gépen, meg alt-tabolni se kelljen. Szépen színes kilógó-- könyvjelző oldalakkal bejelölgetve a különböző részek eleje... Soha egyetlen iskolai jegyzetem sem volt annyira profi.
Erős nosztalgikus érzéseket generál még mindig.szerk: meg az excel tábla, hogy melyik karakternél kb. mik vannak
lehet most sem lenne hátrány, mióta nem lehet csak úgy ki-be ugrálni a játékokba, ha keresek valamit a karaktereknél.
-
shotika
őstag
válasz
tiborv #10417 üzenetére
Amúgy igen, a guide leírások sokszor nem térnek ki csomó mellékes dologra, de persze nem is ez a dolguk. Első pár karakterrel inkább úgy érdemes nekivágni egy ilyen jellegű játéknak, hogy csomó mindent kipróbálunk fejlődés közben.
Sajnos a Diablo 2 egyáltalán nem túl kezdőbarát játék (szerintem régen se volt az, ma meg végképp nem az), túl sok lehetőséget sem ad fejlődés közben, hogy össze-vissza variáld a karit, és hát nem éppen bőbeszédű. Egy ARPG-hez képest meglepően információszegény, még csak egy szaros item levelt is úgy kell kibogarászni netenMeg, hogy hány socket fér bele egy tárgyba...
A mai napig nem tudom, hogy pl a Horadric Cube / rúnaszvak receptjeit a készítők mondták el a játékosoknak, vagy anno a kemény mag kisakkozta, hogy pl 6 Ber rúna nem ad más bónuszt az itemre, csak ami rá van írva
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
tiborv #10417 üzenetére
jo, de ez meg itt catch 22, mert ha nem koveti a guidet hanem csak elkezd valamerre fejleszteni, akkor mar nightmare is szenvedes lesz, hell A1en meg foldbe fog allni a karakter. utobbi hetekben eleg sok pelda volt a topikban.
Minden class el tud menni hellig es meg tud olni ha kell mindenkit mert van ra skillje
Azert megneznem, hogy akik elsore barbart inditottak guide nelkul azok meddig jutnak. vagy akar guideval, mert a WC barb azert elegge unintuitiv (plusz gearigenyes), mint egyetlen hasznalhato build. -
sto1911
veterán
A mágusokat a hsz megírása előtt maxoltam ki, hátha segít damageben alapon. Azon kívül segít is, valamivel gyorsabban ölik együtt.
Cucc az van ami van, hiába lenne jó x, ha nincs, szóval az a része meg van kötve.
Az 1. világos így csinálom magam is, a 2. pontból meg semmit nem értek kb. A 3. szintén világos, de az agyhalott minionok odaszaladnak, és mind kijön.
-
Amartus
senior tag
Kipróbáltam a redemption-t és nagyon jó így. Merc nélkül is mentem, de inkább akkor, mikor sűrűn megfeküdt, és nem volt kedvem visszamászkálni élezgetni. Hozzáteszem, hogy még csak a fegyvere rw-s. Az act3-as azért kelltette fel a figyelmem, mert lehet a pala mellé raknám, és a sorci mellé pedig hagynám az act2-es merc-et.
-
Amartus
senior tag
Köszönöm, ez teljesen jól használható magyarázat lett.
"igy akar maradhat az act2es is de mas fegyverrel ami szimpatikus"
Tehát nem kell éppenséggel rw-ös fegyver? Jó lehet bármi más is? Csak legyen LL rajta?
A magas rúnákat elég nehéz összegereblyézni, boltba meg nem akarnék menni, mert akkor karaktert is vehetnék ... -
Vismajor01
addikt
Aki spirit kardot részesíti elonyben wizzyvel szemben azzal baj van :D
Palanal alap a 125 fcr, meg enigma nelkul is mert 2x gyorsabban castolja a kalapacsokat ami sebzesben is meglatszik.
Csoro paladin mfre az,
Spirit35 minel tobb allres
Wizzy
3 ptopaz helm/shako
Viper uppolva
10fcr allres/mf ring
Nagelring
mf cipo/wartrav
Risingsun amu
Magefist ha 2x nagelring ha van jo fc ring akkor chanceguard
Goldwrap ovDiablo killhez swappra gull dagger/rhyme
-
mephi666
nagyúr
közben dobott egy duriel páncélt
az se árt a mercnek, mert legalább nem lassítják be zombiba ...majd szórakozok velük később, most rápihenek ...a random ma nem szeret (nekróval tényleg kapták a decrepet, utána már nem ugráltak meg pörögtek annyira)
ui: 4sock elit páncél esett ma egy rakás, most annak lehet a napja
-
mephi666
nagyúr
hogy bugolod be?
kancsesznél a csicskái van hogy rámennek és 3an szaladgálnak körülötte, nem támadják, az meg böködi őket... de aztán befut még pár és akkor nekiesnek mind... kiszedem teleporttal, megitatom és visszaviszam fogócskázni
ui: 4sock elite polearm-ra milyen jó helyet tudtok? towert runolgatom, de itt nem akar mostanában esni
-
pruzsi
őstag
Én is ha van kinek... itt olyat se találtam aki hajlandó lenne egy questbe vagy egy way pointba segíteni ,alap kérdésre sem sikerült választ kapnom hogy lehet uniqot socketelni, nem gond streamer srác megmondta. Nincs összetartás kerestem játékostársakat többször is és csak egyetlen egy ember volt rá hajlandó... de egy 20ért feltornáznának 1-70 ig
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest