- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
válasz
ncc1701 #15240 üzenetére
Elég gyenge cuccokat ad sajnos. Mindíg ugyanazokat a béna set/unique tárgyakat találom.
Annyiból szeretem, hogy hamar megvan és jól hozza az aranyat. Meg amikor nyerő szériám van (jó ritkán) akkor hr is eseget. Nekem olyan volt hogy 1 hónap alatt nem esett ott semmi értékes és akkor hagytam abba a játékot még tavaly.
Melyik helyet javaslod? Bocikat pl próbáltam, de nem mentek. Túl erősek a barbáromnak. -
wm2
őstag
válasz
ncc1701 #15206 üzenetére
Egy LO rúnára meg 10 IST-re van szükségem. Kezdj el játszani aztán ütünk pár torchot. Eladjuk unidként és felezünk.
@Peddy789:HC-n csináltam egy 35 FCR Spiritet ‘Sacred Rondache’ pajzsba. +43@res volt max def-el. Kb. 10 pakolgatás után ki is jött a 35 FCR, de alig tudtam eladni. Nem azért, mert mindenkinek ‘Sacred Targe’ kell, hanem mert egyszerűen nem ment a trade HC-n úgy, ahogy én azt Classicon megszoktam.
Smiterrel nagyon sok pajzsot kipróbáltam, kivéve a Phoenix-et. Nem fogom erőltetni, de ha a szerencse úgy hozza, akkor kirakom. Amúgy sztem optimálisan egy Kurast Sanctuary a legjobb neki. Kevesebb a str req, mint az uppolt Zakának, de jobb a dmg. A Mal rúnát azért ki lehet bírni. Ha a Kurast +45 all resistes, akkor a low roll is bőven megteszi. Egy *100 all resist + Lord amu + Treachery és kész. Szóval ha esne egy 40+ all res Kurast, akkor vevő vagyok rá! Eth is jó ha 4 soxos mert ezerszer olvsóbb, mint a Vortex és Exile rw-hez abszolút budget bajnok.
-
Peddy789
őstag
válasz
ncc1701 #15183 üzenetére
Emlekszem hogy ez volt, de most nem igy megy. Majdnem mindegyik 0-ra jon ki es kulcs arban megy, a druid assa barb egy 100-200as buko ha kozepes. A pala sorc meg 2-3-4ks profit attol fuggoen milyen. Nyilvan most meg sok kell belole, de 2 het mulva valoszinuleg mar nagyon beesnek az arak es addigra valoban az unid torch jobban megerheti.
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
ncc1701 #15135 üzenetére
2.4 óta mindig dob egy queue ablakot ahol 1. vagy a sorban, szerintem ez állandó mindenkinél.
#15134 wm2: Már azt hittem nálam van valami
Nehogy az legyen hogy már most találtak valami dupe methodot és azt pörgetik a jómadarak, anno volt olyan módszer ahol a szervert laggoltatták addig amíg kivágott mindenkit..
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
ncc1701 #15036 üzenetére
Köszi. SOJ kell neki még mindig. A leglényegesebb változás hogy már nem szerverenként hanem régiónként számolja a SOJ-okat és spawnolja a DClone-t, tehát nincs többé IP hunt.
Illetve már nem azt írja ki üzenetbe hogy hány SOJ lett eladva hanem azt hogy épp milyen fázisban van az event. 6 fázis van:
1. Terror gazes upon Sanctuary
2. Terror approaches Sanctuary
3. Terror begins to form within Sanctuary
4. Terror spreads across Sanctuary
5. Terror is about to be unleashed upon Sanctuary
6. Diablo has invaded Sanctuary.Ingame a /uberdiablo paranccsal tudod megnézni hogy hol tart az event az adott régióban.
Ez meg egy globális online tracker:
Diablo Clone Progress Tracker for Resurrected 2.4 • diablo2.io -
_drk
addikt
válasz
ncc1701 #14997 üzenetére
Endgame grindfest változtatás miért tenné más játékká?
Bele kell pakolni még vagy 2-300 cuccot. Új build, sok új lehetőség ami egy online játéknál szerintem elengedhetetlen ha egy játék élettartamát nézzük.
Az összes Multiplayer így működik! Ami nem az meghal! Ha 20 éves, ha fél éves.
Új farmoló területeket kell csinálni, nem is új map, csak mondjuk Hell-en a Stony Fieldet, meg ACT4-ben mondjuk az első terület kicsit másabb. Akár kulcsokkal vagy bármivel megnyitva új területek, ami ugyan az csak kicsit másabb.
Módosítani a droprate-et Hell-en, ha már szenvedsz legalább essen is valami.
A jelenlegi rúnák jobban potyogjanak, de ezekhez is lehet újat kitalálni, ami nehezebben essen.De még új ACT-ról, meg HŐS-ről szó nem volt csak endgame technikai változtatásokról.
De nem kell félni, a jelenlegi Blizzard úgyse csinál semmit!
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701 #14989 üzenetére
Milyen karit indítasz? Maradsz a beváltaknál?
A behalt karikat én is töröltem.🙂 Meg volt, ami nem sikerült túl jól. Gyakorlatilag egy maradt.😂 Tegnap leállás előtt 1 órával még eladtam a Rondache 35 fcr Spiritet és vettem egy Dungot. A legkedvesebb emlékem ~6 hónap alatt a Zod drop és az eth Vortex. Ill. classicban nagyon top cuccokban rohangálunk, itt Hc-n meg megtanultam értékelni a tescos itemeket. Ami azt illeti (minden böszme behalás ellenére) jobban is élveztem. Physical Bowazonnak HC-n viszont jó cuccok kellenek.
Hétfőn indítom az Amát. 2400 fg-m van rá meg a 🍀. Vmi hasonlót kellene találni neki. Bármilyen 2 all sk 1-2 sox frw str resistre vevő vagyok. Tegyétek el lécci.🙏🙂
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
ncc1701 #14931 üzenetére
Igen, de vannak olyan buildek amihez 0 dex kell (pl egy Eschuta-s light soso), str meg azért minden buildnek kell valamilyen szinten.
#14933: Én csak caster amut. Caster belt-nek lehet még értelme: Ha szerencséd van kijöhet 10 FCR ha éppen nincs Arach és ennyi kell a kövi break pointhoz.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #14810 üzenetére
nem játszottam azóta hogy eladtam mindent! beléptem kb 3x, de csak szétnézni, hogy mim van, meg vettem egy 261def 3 socket mage plate-et, mert elrakva csak 260-as volt, ami ugye csíra, hisz nem perf
összvissz egy stash tab-nyi base item-em van eltéve, főleg +15ed-s fehér fegyverek, azokat nem volt szívem kidobni, hátha játszom majd még ladder után. meg ez a pár max körüli elite armor base, ha akarok még egyszer enigmát vagy bármi.
amúgy van még egy 514 def 10ed 4os superior dusk shroud-om, meg egy 3/3 light die facet-em, ami kilóg a sorból, ha valakinek kell, adhatna tokent érte, mert szívesen megszabadulnék tőlük
-
zsirfecske
addikt
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #14755 üzenetére
egy részét persze, pl a jmod és egyéb jewelers cumó, de amuban és fejesben is a magic cucc a bis mondjuk egy traps assának. épp azért mert ott a +skill számít leginkább, a socket inkább csak a res-ek miatt kell (a trap minion, így nem hat rá a facet enemy res csökkentés).
-
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #14679 üzenetére
nem zavar ha sokan kihasználják, nonladder-ladder átmenetre tökéletes a d2jsp. ti majd tudtok belőle hamar és hatékonyan tápolni, még többet csinálni.
én viszont mostanra kiégtem, pont jó lesz egy self find self trade ladder lazán. totál nulláról. nem lenne már erőm újra eddig elmenni: egy 5/5 facet és megvan a fullos lev93 posion necro is a nagyon fullos lev92 fury druid mellé (plusz a 87-es gf barbi). ladderen max egy karim lesz, elvileg assa ami olcsó de sok irányba mehet majd (akár martial is a 2.4 balance miatt), és annyi.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #14663 üzenetére
hát az is, meg dmg maxolás unalmamban
de most már ez tényleg gáz, egy +99, két +97, egy +90 life-os ment pocsékba és volt még 30 frw-s is. vsz csak a +100 life-os az amit beadna nekem, de olyat meg honnan szedek? gamblizzak mint a bolond? ha valaki lát ilyet, gondoljon rám.
-
diegho
nagyúr
válasz
ncc1701 #14554 üzenetére
Itt még kb minden is kérdéses. Van egy gul rúnája, tegnap találtunk egy ist-et, valamint mal, um, pul. Ebből kell kihozni a maximumot. Jelenleg a barbárom cuccait hordja. Gface, highlord, duress, string, raven, gore és a lightsaber (grief-et nem merte megtartani
). A gface, gore, highlord, string, raven alap, hogy veszünk neki. Hoz is kellene, armor duress, vagy treachery lesz. Fegyver lehet akár crescent is, chaos és über lesz a két hely, amit tol, néha baal. Az instant static jó tud lenni szerintem chaosban.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ncc1701 #14470 üzenetére
Olyankor Raven Claw a legjobb választás levelinghez. 25-ig simán lehet. Utána night boci is laza.
Persze ez mind akkor, ha van encher haver.Slashdiablo-n ezt úgy oldottuk meg, hogy 4 kliens is futhatott egyszerre, így saját magad is enchelhetted és 4P gamekben jobban fejlődtél.
Kani-n anno 8 ablakban játszottunk egyszerre. Azok voltak a szép idők . -
shotika
őstag
válasz
ncc1701 #14407 üzenetére
Ha tényleg ennyire ritka rollal pottyant, akkor én nem azt érzem, hogy ülök rajta, hanem örülök annak, hogy a sok szemét közt ráleltem valami nagyobb kincsre.
Persze a kereskedésnek is látom a hasznát, és gyorsabb is úgy építkezni, sőt, átérzem, ha valaki mondjuk arra a részére pörög rá, de nekem inkább a szóló vonal fekszik.#14403zsirfecske: mondjuk ehhez annyit, hogy azért ez nem "csak úgy" esett. Egy 89-es szintű amazonnal pottyant, ami mellett önerőből felhúztam egy 80-as és egy 87-es sorcit, egy 88-as assassint, és egy 88-as nekrót. Rengeteget farmolok / farmoltam mindegyikkel.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #14169 üzenetére
recpect, de most sto1911 segített ki és lett belőle ez:
nájsz, a második legjobbam egy +39 life-os után, ezzel 4k hp fölé ment végre a fury druid, asszem kész vagyok.sőt, annyira kész vagyok (agyilag), hogy miután eladtam az enigmára félretett archon plate-et, összeszedtem a 3 lehetséges endgame non-superior perf közeli armor base-t is a posion necro-hoz:
szóval ti mibe raknátok enigmát caster karinak? költsük el előre a lottó 5-öst fejben. a legfontosabb természetesen a kinézet, ahogy itt ez a reddit user is fejtegeti
legjobban a wyrmhide néz ki sztem (=vipermagi), vagy esetleg csupaszságra a dusk shroud, csak macera lehet a 20 dura. alacsony str req és a def hasztalansága miatt nobrainer lenne a mage plate, csak hát nem annyira szép. atyagatya, micsoda problémák, asszem pihentetni kéne már kicsit a játékot nekem is
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #14141 üzenetére
köszi, akkor hivatalos hogy okés
közben redditen lezajlott a nagy Thunder Maul vs Great Poleaxe vs Archon Staff vs Ogre Maul EBotD vs 3os Eth Tomb Reaver csata, volt minden.
tartom magam hozzá hogy max weapon dmg-ben nincs nagyobb ennél a játékban (és fury farkasra DPS-ben sem?*). így számolgattam az amúgy majd 1 frame-el gyorsabb és szép konzisztens dmg-t adó Ogre Maul-al szemben:
Just found an eth non-superior Ogre Maul so I checked it: its base dmg is 115-159. Did a little calculation, used my almost perf 412ED roll for both.
Weapon damage:
OM: 588-814 (~701 Avg)
TM: 250-1382 (~816 Avg)
TM wins by 16,5%Attack speed (WW, Fury):
OM: 5.8 frames (4.31 attacks per second)
TM: 6.6 frames (3.78 attacks per second)
OM wins by 14%So the highest Avg DPS still can be done with TM (by not much though: 3084 vs 3021 pure weapon dmg). Still OM should be far more consistent in actual dmg dealing. And ofc things that benefit IAS (procs, CB etc) work better with OM. Archon and GP both lose to them in this regard.
*na jó, egy tucatnyi ber-t érő perf közeli 3os eth Tomb Reaver 2x40/15 jewellel és 1 zod-dal lehet hogy DPS-ben veri, de azt már kiszámolni sem tudnám, nem hogy szerezni belőle...
-
Vismajor01
addikt
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #14006 üzenetére
hát ja, viszont nem akarnám a végtelenségig árulni, most kéne a rúna. thunder maulra van egy vex + apró ajánlat, ha tartja el fogom adni annyiért, hiába vettem anno Lo-ért az alig jobb 14ed verzióm (az kb 3-4x-es ár). bár nem vagyok telhetetlen, eladom ennyiért simán és az árát elpazarlom valami újabb alja rerollra
vagy szerinted ezeket már érdemes d2jsp-n megfuttatni? mondjuk nincs accom
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13951 üzenetére
igen, jól foglaltad össze, ez a tanulság számomra is. tehát unique amin %ed van, mindig max defense roll-os, de ha upolod az új item típus def intervallumából random rollt kap és arra megy a %ed. fasza, így lett az új 200% roll def-je kevesebb mint a régi, 198%-osé. de én csak a socketelt jewel miatt vettem újat, és akkor már nyilván perfet. faja, mindig van valami új amin meg tudok lepődni
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13934 üzenetére
hát ja, mondjuk nekem ez a perfekt cucc. ias ugye semmit nem ér a karinak, eredetileg um volt a jalal-ban de közben cseréltem egy 5 str/10 allres/7 dex jewelre. gondolkodom is rajta, hogy inkább veszek egy perf jalalt hogy ezt ne kelljen kukázni belőle, és eladom ahogy van.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13930 üzenetére
az manapság high-end gpu
csináltam egy cserét:
véleményeket kérnék, hülyeség volt?csak azt tudom, hogy KELL, a kutyus upolt 198 ed-s jalal-jába instant be is tenném. de most hogy nézegetem, kib**tt op-nek tűnik. lehet hogy sokkal többet is ér mint ~4 ist. az egyik cham-ot adtam el miatta...
szerk.:
ó bémeg, ez majdnem perfekt, a majdnem perfekt melee kombóban.rare jewelekre a maxok:
+5-8 To Minimum Damage
All Resistances +5-10
+21-30% Damagerémlett, hogy a 40% ed csak magic jewelre van, és igen. jeez ez itt sokkal többet kell érjen
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13874 üzenetére
ne is mondd, ezt végül neked köszönhetem:
rohadtul értelmetlen költés volt, de igazad van a stílussal, egy druidhoz ez illik. meg nekem ez amúgyis már az endgame, itt felesleges spórolni, szóval rászántam magam a béna grief helyettjöhet a rush larzuk bácsihoz, és összerakom a legbatárabb lehetséges szörnypüfölőt (ráadásul élőhullákra +250 dmg-t ad ki majd). ennél közelebb nem tudok lenni a top dmg botd-hez, hittem a Peddy789 kolléga hsz-ében leírtaknak. ha jön egy normális dmg roll majd, meglesz legalább az egy ütésre számított legnagyobb sebzés. kicsit lassabb csépeléssel ugyan, de pwm-re gyorsabb kell legyen így is. meglátjuk, sajna el kell adnom hozzá még a meglévő eth gp-s botd-t, de bakker hogy néz már ki ez az 55-307? 181 avg base dmg, ez már p0rn
szóval szerintem rohadtul nem mindegy az alap fegyó, de ha végül kiderül hogy mégis, akkor legalább kipróbáltam, és nektek már nem kell
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
ncc1701 #13873 üzenetére
Mikor középiskolás voltam akkor jött ki a 2. rész, 1.09d patch-el fejeztem be. Akkor még lehetett szólózni is, és buildek sem nagyon voltak. Ezért nem is nagyon vágom hogy mi hol esik meg mi mire jó. Még überek sem voltak mikor abbahagytam. Az megint más hogy most ez a haverkodós a meta, csak nincs ismerős akivel nyomhatnám.
Egyébként ezt a buildet néztem ki: [link] -
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13865 üzenetére
war pike: Druid - Very Slow (105.5 Avg dmg)
thunder maul: Druid - Normal (106.5 Avg dmg)
great poleaxe: Druid - Fast (86.5 Avg dmg)bár botd-vel a CB minimálisra csökken, a sebesség azért még fontosabb. a thunder maul talán szóba jöhetett volna, de a 253 str req miatti respec-hez most nem volt kedvem (bár a +50 str simán beleférne, ahogy a bazidrága max dmg/life/ar charmok is).
szóval inkább maradtam a magas life + ribcracker CB opciónál, majd épp veled akarom kipróbálni überen a diffit (egyedül is megnézhetem, van kulcs, de 2 playerben vsz jobban kijön. lehet addig nézek majd public 8 player ball/chaos runokat).
a 12% mana leech viszont tök felesleges volt, optimalizáltam a gyűrűm még 2 um-ért (egyelőre nem dmg-re hanem ar-re, ill resekre: 85%+ a hell resist mindenre, még a 2x5% allres sc-k és bármi res charm nélkül). bár ez is csak überek ellen kellhet max, de elég beteg hogy egy small charm cserével meg is lenne a 20k attack rating enchant nélkül is:
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13862 üzenetére
bocsi, karácsonyi sok képes giga hsz következik
nálam most voltak jelentős fejlemények, végül összeharácsoltam mindent amit akartam, ezután elvileg lecsitulok. mint írtam ünnepek alatt a trade-re feküdtem rá, volt itt minden, elment az eth sacred targe ist-ért, kaptam ingyen vex-et egy random figurától stb. de lássuk sorban
fura, de zod-ot nem kaptam 8 ist-ért sem. jól felment az ára, én még 3 ist-ért tudtam eladni a saját drop cham-ot, szóval valami biztos van. lehet hogy már az új kontent miatt kezdik feljebb árazni az rw-ben eddig alig használt cham-ot, és ezért drágul a zod is? mindenesetre kisöpörtem a padlást és olyat csináltam, ami kb szentségtörés, és az új patch/ladderből visszanézve vsz őrültségnek hat majd. vettem 2x cham-ot 4 ist per darabért, és bedobtam a kockába (cham+cham+flawless emerald):
ezzel kiraktam végre a botd eth gp-t:
maxos 15% ll, a dmg viszont nagyon csóró, de sebaj. így is olvad minden rendesen, a kutyus úgy megy át nitha felé mintha nightmare-en lennénk:
az ethereal áttetszősége nagyon faszán néz ki a bazinagy bökőn, kár hogy a farkasforma miatt szinte sosem látszik:
karakterlap ribcrackerrel:
karakterlap botd-vel:
összefoglalva: fury dmg a duplája, a life/mana stolen brutál overkill (40/12), a dual leech gyűrű helyére simán mehetne valami str/life/ar/dmg cucc is, innentől volna értelme a str pakolásnak és a +dmg charmoknak is. az fhr/defense jól beesett, bár nem hinném hogy pvm-re bármi gond lenne belőle. a poison nova durva ahogy proccol, jó lehet akár a fizik immunok ellen is.szóval ennyi, vsz a két fegyvert fogom váltogatni innentől, kíváncsi vagyok hogy pl überen melyik hogy muzsikál.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13858 üzenetére
az utolsó up-om pedig szintén neked ajánlom:
lehet hogy hülyeség a defense mánia, de a karim egy helyben állva harcol, és a sok kicsi up és perf körüli cucc itt már 1000-es nagyságrendű pluszt ad. aztán ha arra rájönnek a skillek, aurák, forti proc és a ribcracker +100% def, úgy már akár értelme is lehet
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13858 üzenetére
hát ja, megszaladt és a vicc hogy kb semmit nem játszottam, csak trade-ből karácsonyozom ennyire. szép lassacskán fullos leszek, van 2 fortim és már csak egy zod kell a botd-hez, mert hiszek a fórumnak hogy ki kell próbálnom pvm-re a kutyussal.
amúgy az armor rollok ilyenek lettek:
ebből rerolloltam (1524 def archon, +26 allres), nem sírok de épphogy jobb, bár ingyen megérte, így legalább szép szimmetrikus
ez meg szép, bár lehet nem sokat segít a csicsó túlélésén, bár az össz dmg-en annál inkább (effektíve duplázódik, ahogy a treachery-s össz defense is). itt se ment 30 felé az allres, bár ennél mindegy is. -
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13853 üzenetére
hát ja, de ezeket a game startja óta eltettem, akkor még minden jónak tűnt. szóval ennyi esett összesen, illetve a lacquared plate-eket tegnap vettem.
közben eladtam a +26 allres rollos 507 base def-es archon plate-es fortimat Lo rúnáért, újrarollolom a +15% ed great hauberk-ben amit itt is mutattam mikor agyaltam a repair cost/superior összefüggésen. bármi jön allres-re örülök, maxos 577 base def miatt mindenképp szép lesz.
és ha tudom larzukolni a fenti eth hauberket, a másik Lo megy bele és csicsó is kész. onnatól egyen armorban lesznek a druidommal, még pedig a legnagyobb base def-es light armorban. ennél több nem is kell a racionális perfekcionizmusomnak
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13841 üzenetére
és hopp reggel megléptem, ennyi is volt. 14 ist mínusz, cserébe van Lo és jöhet az eth forti. ti fenti 741 def hauberkbe vagy 771 def lacquered plate-be raknátok? előbbi light armor, utóbbi medium (elvileg csicsónál is számít) jó nagy str req-el. ha nem jön be és eladnám, számíthat.
amúgy meg csak elmélkedem, ilyenkor senki nem játszik már eu-ban
boldog karácsonyt!
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13769 üzenetére
hammerrel teleport? azt hogyan? jaa tudom már, engima
szóval perszepersze, ha beöltözöl hozzá csitítós gyűrűbe meg van jahithber-re della, akkor röhögős. hehe, csak szivatlak, mondjuk ha nem lenne gul-ért trade-elt Lo-ból kirakott mákos fortim, akkor hozzátehetném hogy charmok nélkül az egész druid cuccom kb 2 ist-et ér
upolás: büszke vagyok rád! nem is a def, hanem hogy elite a cucc, nem prosztó normál vagy exceptional
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701 #13762 üzenetére
Nem kötekedni akartam. De 1k fg-t ne fizess érte. Egy 30-390+ grief nem tudom mennyi most, de szvsz nem lehet egetverő az ára. Lehet Ohm + add árában megkapod. Jó 20 ias kesztyűt hozzá és bőven elég az PvM Smiternek. Még sok is, ha csak überezni használod. Ha nem tetszik a Black, használj HL-t. Van vagy 40-50 fg egy 3/2-es.
És akkor a forti is megvan. De te tudod.
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701 #13759 üzenetére
De ugye tudod, hogy “%ED on weapon does not add damage to Smite.” Zealot Pala tudja kamatoztatni. Ugyanez az IAS. Mondjuk egy lvl32-es fanával. Felesleges abban hinned, hogy a 40-es Grief hozza el a plusz megváltást számodra. Felesleges pénzkidobás Smiterrel a 15% ED PB + 40 ias Grief.
-
shotika
őstag
válasz
ncc1701 #13694 üzenetére
Nekem a legjobb cuccok helyei:
ACT1 - gyakorlatilag minden területen esett valami fasza, mondjuk ezt farmolom a legtöbbet.
De ahova sokat megyek: Pit (de általában mire megtalálom, végigírtom a mapot és sok drága cucc esik), BoneAsh / Corpsefire (őket sokan lebecsülik, pedig szoktak érdekeseket dobni), Stonefield (Tristram), Countess (de van hogy végigjárom az egész helyet, mert sok rúna esik), Andariel illetve néha Bloodraven/Mausoleum. COW level - ezt sztem nem kell magyaráznom.
De sokszor végigmegyek a Bloodmore- Cold Plains- Stonefielden, mert rengeteg mob van, és relative könnyen halnak. Néha Black Marsh-t is körbejárom.Act2: Arcane Sanctuary - innen néha elmegyek Durielhez is, de ő még az életben nem dobott semmi jót. Ancient Tunnels (bár csak ritkán jövök ide).
Act3: változó. Travi és Mefi, de nem szeretek ide járni, mert ezek sztem a játék legrohadékabb helyei, főleg amikor Mefit keresem és jönnek a robbanós fétisek...
ACT4: River of Flame és Diablo, bár néha a City of Damnedtől megyek ha olyanok a mobok.
ACT5: Frigid Highlandsen alul felül a két unique szörny. Pindleskin. Glacial Trail - Boneshaw (ott a szörny és a láda is dobott már fasza cuccokat). Baalt már ritkán csapom le mert még sose dobott jótHavernak Tristramban esett Shako.
-
Win-T
őstag
válasz
ncc1701 #13707 üzenetére
Ezt értem, de most, hogy még nincs ladder ki tudom rakni azt a spiritet és ha elindul én továbbra is ki szeretném tudni rakni, mert nem ladderezek. Erre mondom, hogy faszság lesz ha beszüntetik ami eddig elérhető volt, szerintem ez visszalépés. Aki ladderezik azoknak lesznek (legyenek) újak amikre vadászhat.
De mostmár akkor össze vagyok zavarodva rendesen, hogy mi lesz valóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest