Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiborv
aktív tag
válasz
mephi666
üzenetére
idezeskor szamit a golem mastery meg golem lvled szintje, kilepes-belepeskor megmarad aurat pedig partyban kapsz tole. Ezert leeht jatszani azzal, hogy insightbol csinalod a golemet es van manatoltesed, mercre pedig mas fegyvert teszel.
En pl. obediencet szoktam rakni (40% crushing blow) ha persze nagyon "gazdag" az ember akkor infinity meg jobb, de az elobbit joval hamarabb elered mert semmi olyan extraritka runa nem kell hozza.
Regen mikor a mobok castoltak iron maident visszakapta a sebzeset ezert ajanlatos volt minel kisebb sebzesu fegyverbe rakni az insightot, de en azota is tartom ezt, hogy partizanba stb.-be normal polearmba rakom mert elite fegyvert el tudod ajandekozni barkinek vagy el tudod adni. Ha csak supportnak hasznalod aura miatt (szerintem pl csak arra jo) akkor eleg a masteryt maxolni hozza hogy tobb elete legyen -
proci985
MODERÁTOR
válasz
mephi666
üzenetére
targy tulajdonsagait megkapja
erdemes addig +6 golem +6 mastery swapet hasznalni, az idezesi skilljeit tartja meg. ha a nekro hal, hal a golem. aura lesz.
ProEvoFan: trap es kick assassin szerintem is nagyon jo moka, de sajnos a kasztnak nincs tenyleg top buildje.
orulok segitett! nekem is megkoptak az emlekek, de par dologra meg emlekszem.
plusz szerintem biztos lesz egy QoL patch par honap mulva (classic Wowhoz hasonloan), en azt megvarom
. -
sto1911
veterán
válasz
mephi666
üzenetére
Ezek valoban fontos kerdesek

Egyszer probaltam az iron golemet, de alap skill elosztassal valami pillanat alatt megolte.
Egy targybol letrehozod, akkor annak a targynak minden tulajdonsagat megkapja. Ha te vagy a golem meghal, akkor csak egy masik targybol tudod ujraeleszteni, de akkor mar az uj targynak a tulajdonsagait fogja kapni. Szoval vagy ki kell maxolni a golemet hozza, hogy jo legyen, vagy gyujteni kell a targyat hozza.
Elvileg a kilepeskor megmarad, de nem probaltam, viszont ugy lenne logikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Notebook hűtőpad
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen légkondit a lakásba?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- XIAOMI Redmi Note 14 Pro 5G 8/256
- POINT S WINTER S 185/65R15 88T téligumi acélfelnivel
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.