- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
válasz
ProEvoFan #13596 üzenetére
Én winddruiddal toltam. Az nagyon jó. Lvl30-ig ki lehet próbálni az összes varázslatát, nagyon jól néznek ki.
Majd utána maradhat 1 summon, mondjuk a Medve, aminek még Hell-en is elég sok HP-ja van. Van HP növelő másik summon.
Aztán mehet a Hurricane amivel senkit nem kell ütni, meg hal mindenki körülötted, meg a Tornádó ami szar mert nem arra megy amerre szeretnéd, de ha talál akkor egész jó a sebzése. Közben még van egy jó armor spellje is.
Tehát tankos is és sebez is egész szépen.
Readásul az új patch el már sokkal könnyebb lett, hogy 5skillt tudsz használni. -
sumdudum
tag
válasz
ProEvoFan #12453 üzenetére
Karakterlap, és a kurzort rámozdítod a defensedre; (bár ilyenkor mindig a legutolsó ellenfél akivel küzdöttél, lesz az alapértelmezett viszonyítási alap)
A 75%-ot aktive Holy Shield-el nézd, különben pontokat buksz, elvégre úgyis mindig használni fogod.Mi a véleményetek melyik kari a legjobb Hell Nihlathlak gyilkolásának? Robbantós Spear Nekró? Villám Sorc? Villám és Death trap Assa?
-
MutantZombie
tag
válasz
ProEvoFan #12127 üzenetére
Ha a d2.maxroll.gg -nek lehet hinni, akkor már H A1 első m.-től lehet szerezni, az más kérdés, hogy mekkora eséllyel - mondjuk egy boss-hoz vagy egy act végi boss-hoz képest.
Nekem is esett offline-ban ohm, H A1 Black Marsh-n egy szimpla Fallen-től.
-
-
Blizz
őstag
-
sto1911
veterán
-
aradebil2
senior tag
válasz
ProEvoFan #11639 üzenetére
RNG is RNG. Vagy nem játszol elég effektíven (gyorsan megfelelő mf-fel), vagy túl sokat vársz a játéktól. Ha kevés a drop menj D3-azni, vagy csinálj egy új karit amivel mást is tudsz farmolni, és próbáld meg élvezni a játékot. Ja és vegyél fel olyan tárgyakat is, amikkel bankot lehet robbantani (rare/blue class itemek, base-k, rare kesztyűk/cipők).
-
vaakuum
addikt
válasz
ProEvoFan #11120 üzenetére
Én a sorcival kipróbáltal a lower kurast ládázást, az összes 3+ nagyobb játékba bementem, amit ez a szutyok rendszer engedett, és ránéztem a ládákra rúnákat keresve. A második(!!!) alkalommal dobott egy SOL-t, a harmadik alkalommal egy Shaelt, és a következő 60+ körben semmi rúnát, csak kék cuccokat, vagy azt sem. Egyébként azt látom, hogy a playerdúsabb pályákon 2-3 perccel a kreálás után már kár próbálkozni, mert valaki tuti megnézte azt a részt.
Így baalrunba kapcsolódtam, és velük is mentem vagy 15 kört, de hiába a full látszám, a lower kurast drop az nuku.Arcane-t a trapassával 140-es mf értékkel toltam a potikért és a scrollokért.
-
-
vaakuum
addikt
válasz
ProEvoFan #11080 üzenetére
Arcane sanctuary végén, ahol a summoner van, ott vannak jelek körülötte, de mindig egyel kevesebb, mint amennyi lehet. Amelyik hiányzik, abban lesz duriel
, de a küldinél is kijelzi. Ha már megcsináltad, és runolni akarod, akkor lehet érdemes előtte arcane-t is végigtolni, az is valami magas szintű map, ha jól rémlik, és lightninggal vihető.
szerk: ezt az előzőhöz akartam szerkeszteni, de elcsesztem, bocsánat...
-
Vismajor01
addikt
válasz
ProEvoFan #10999 üzenetére
PlayerX-től és buildtől függ.
Ha casterrel mész akkor érdemes kinyirni a nagyobb pakk white mobokat, ha legalább player3 van.
Ha online/és players1 akkor csak a kisbossokat érdemes.
Ha melee(zealer, smiter, berserker, etc) akkor is csak a pakkokat, és akkor nem is érdemes playerXnél többet.
-
tiborv
aktív tag
válasz
ProEvoFan #10925 üzenetére
dmg tobb lesz 200-250 ed-t kap a fegyver, csak az str reqje magas ezert valoszinuleg szukseged lesz armorbol+sapkabol olyat rarakni hogy viselni tudja. Viszont ahogy a kollega irta fixen 4 lyukas lesz larzuknal igy celiranyosan tuti bele tudod tenni mivel az alap item leveljebol adodoan nem lesz kevesebb sem a socketszam. (Ha cubezod akkor elofordulhat ezert inkabb larzukkal csinald.)
Youtuben szepen bemutatja, inner cloister wpn lemesz es balra a faajton keresztul igazabol razarod az ajtot a mercre majd elszaladsz ellentetes iranyba es megvarod mig melled spawnol. Utana mar telezhetsz vele.
En csak bocikhoz csinaltam ezt, a light ench ill meregfelho attol meg sebzi. Illetve ugy remlik valaki irta, hogy a rangedek igy is sebzik ezt nem tudom -
tiborv
aktív tag
válasz
ProEvoFan #10886 üzenetére
Jo helyen jarsz, rw baseket bociknal szokas farmolni mert relative konnyu olni oket ha tisztes tavolsagot tartasz es sokan vannak, illetve ha bebugoltatod a mercet akkor nem utik le mert teged targetelnek es ignoraljak ot.
Emellett lvl85 areakat is erdemes, ha cold sorc vagy akkor mauzoleum meg ancient tunnels.
Alapvetoen mashol is eshetnek mar hellen de mivel ezeket az areakat amugy is erdemes farmolni az area level szintje miatt igy felesleges random waypointokon lemenni es ugy gyilkolaszni. -
Peddy789
őstag
válasz
ProEvoFan #10826 üzenetére
mivel rengeteg targy van a jatekban, lehet hogy a sorcinak esik 4 eth balrog blade meg highlander blade (barb cuccok), zakarum, stb stb, ami a sorcinak nem jo. Siman lehet hpogy csak olyan amugy jo cuccok esnek ami nem neked valo. Igy ezekkel nem mesz semmire, es a gondolat hogy de egyszer majd ugyis kiesik... hat sokszor olvastam hogy valaki 15 ev alatt nem latott tal chestet esni.
Az online tradeles megoldja ezt, ha esik valami jo cucc ami a te lkarakterednek nem jo, de a masiknak igen konnyen elcsreled. Igy balancoltabb a jatek, plusz van benne egy plusz erdekesseg, a mi mennyit er, hogyan kell eladni, mi az ami hasznos es eladhato resz.
A legtobb build mukodik mar olcso cucokkal is, de en pl meg mindig nem talaltam magefistet, hiaba nem egy ritka cucc. Dracult mar igen, igy azt eladva konnyen vettem magamnak magefistet.Nemtudom mi ebben annyira fura, vagy mi ebben neked a "felfoghatatlan".
edit: ha mar meg volt valaszolva, akkor gondolom siman csak feltekeny vagy hogy mas megtanult tradelni, neked meg nincs hozza kedved, ezert egyszerubb azt mondani hogy hat ez a sok logikusan viselkedo ember aki mar reg felszerelte a karijat hogy utana sokkal gyorsabban tudjon mfelni, mind erthetetlenul viselkedik.. micsoda hulyeseg -
tiborv
aktív tag
válasz
Arra utaltam vele, hogy kb lvl6x karival ezek a helyek mar runolhatoak, futhatoak az xp szerzes mellett mfelhetoek es kieshetnek. Mondjuk azert tulmisztifikalni se kell, non-eth tresher, cv, ca persze hamarabb esik, de eth se olyan hudenagyonleheteten drop.
Ezt a tradelos allando megjegyzesed meg mar meg lett valaszolva legalabb 15x hogy miert jo -
zsirfecske
addikt
válasz
simán eshet? van egy socket nélküli +9 ed superior cv-m és egy 4 socketes sima cv-m (lyuk nélkül esett de kockával bemákoltam) és ennyi. nekróval level 87-ig eljutva megjelenés óta játszva nem láttam eth elite polearm-ot, pedig bocizom is és minden fehéret/szürkét megnézek.
thresherből volt 2 összesen még ami esett, abból csináltam a lenti obedience-t amit eddig használtam, és van még egy 5 socketesem tarcsiba. de semmi eth/superior. ezek tényleg ritka cuccok. mint a monarch, összesen 3 db-ot láttam eddig földön.
-
Peppo
őstag
válasz
ProEvoFan #10697 üzenetére
Hát, hogy jobb lenne, azt nem mondanám. Korábban volt naponta 2-3 óra, mikor nem lehetett játszani, de amúgy a maradék 20 órában simán ki-be lehetett lépni. Most órákat vársz a belépésre, és mivel legfeljebb 1-2 órát bír ki crash nélkül, utána kezdődik az egész elölről. Szerintem ez most még rosszabb, mint két hete volt.
Valami k. nagy gáz van a Blizzardnál, ha ezt ennyi idő alatt sem voltak képesek megoldani. Most nem egy olyan játékról beszélünk, amit milliók játszanak egyszerre. Ez azért mégiscsak egy remaster jóval szűkebb játékosbázissal.
-
vaakuum
addikt
válasz
ProEvoFan #10515 üzenetére
Az a baj, hogy akárhogy is próbálkoznak a játékfejlesztők a különböző játékokban az úgynevezett "endgame" tartalamak kidolgozására, megavlósítására, a famolós játékokban ilyet szerintem elvi okokból nem tudnak csinálni. A CS-ben az az endgame, hogy rendszeresen egymásnak esik két csapat, és lövi egymást látástól mikulásig, ki a jobb, ügyesebb, kinek jobbak a reflexei, ki taktikázott jobban. Az így elért siker okoz a játékosoknak örömet.
De egy farmolós játékban, ahol az egész arról szól, hogy egy progress-t kell bejárni a karakternek (ezáltal a játékosnak), ott mi az endgame? A progress nem tud végtelen lenni, egyszerűen képtelenség. Így itt a progress elnyújtása az egyetlen jelenleg ismert és használatos eszköz a fejlesztők részéről. Itt a karaktereknek az okoz örömet, hogy végre esett egy ...gyémánt tevetrimmelő +20 stattal...
az meg a szerencsejátékokból tudott, hogy ha folyamatosan kicsit nagyobb a nyeremény, akkor kevésbé vonzó a játék, mint ha valami nagyot lehet nyerni (lásd lottó telitalálat, nem véletlen, hogy nem osztják szét az összes lóvét a kevesebb találatosak között) és ugyan ez a párhuzam él a D2 és a D3 között. D3-ban egyenletesebben jön a loot, kisebbek a nyereményérzet szintek, ezért kevésbé vonzó. Itt meg egy 1:9000 arányú item dropja azért megpörgeti az emberben az adrenalint.
A karakter kreálós honlapokon és videókban van egy rakás olyan karakter, ami fullos cuccban van, és az inventoryja tele van mindenből a top közeli cuccokkal. Szerintem az az a pont, ahol gyakorlatilag a játék biztosan értelmetlenné válik, mert mi az, amit azzal a karakterrel nem lehet megcsinálni, de ha esik a 12 charm közül az egyikből 1%-al jobb, akkor már meg lehet? A Játékbeli szörnyek RND tulajdonságai miatt ez már a mérési pontatlanság kategória. A karakter eljutott a csúcsra, kifarmolt mindent, végigjátszott minden pályát talán szó szerint ezerszer... Egy darabig még okozhat örömet az ilyen űbertápos karakterek gazdájának, hogy bemegy a félgagyi cuccosok közé, és mire azok elindulnának, addigra leradírozza az összes monsztert, és lehet mácsón feszíteni, abban a hitben, hogy a többiek álla most a billentyűzetek előtt a földet veri, de szerintem azt is hamar meg lehet unni... ilyenkor még csinálhat egy videót a karakterről, amiben elmagyarázza, hogy ez milyen erős, és hogy viszi az összes űbermobot (akiket egyébként már nem nagyon van miért megölni), mert a dobott loot tőlük már értelmetlen...Ilyenkor már csak egy opció marad: lehet törölni, és új játék után nézni...
Kivéve, ha ezekből a karakterekből botokat csinálnak, akik gyűjti a jó droppokat, és utána a gazdájuknak bevételt termlnek gyakorlatilag villanyszámla költségen. De ez már egy másik aspektusa a "játék" fogalmának.
-
tiborv
aktív tag
válasz
Azert a boltolas nem ordogtol valo, illetve kozosseget is tud epiteni. En pl. jspn sok embert megismertem magyarok kozul is es sorozesek, haversagok, baratsagok alakultak ki es ez mind a tradelesnek koszonhetoen illetve a magyar subforumnak hala. Illetve ha nem csak d2-zol akkor siman atviheto masik jatekba amit keresel, vagy onnan ide, illetve laddereken is ativel mivel ott a "penzed" megmarad es a kovetkezo ladderban el tudsz vele indulni.
Ha ingame minden elerheto lenne es nem lenne ilyen "rossz/szar" a droprate akkor sok ismeretseggel szegenyebb lennek en peldaul.
Nyilvan nem mervado de d3-at en konzolon jatszottam az elmult 3 evben minden seasonban huztam hcban 2-3 karaktert es ott a facebookcsoportban hiaba voltam tag kb 4-5 embernek tudtam annyiban segiteni hogy 70ig elhuztam oket aztan 1x nem irt ram senki, ott abszolut nem alakult ki normalis kozosseg. Persze nem lehet teljesen osszehasonlitani mert konzolon amugy is kevesebben jatszanak de nem nyujtotta ugyanazt az elmenyt. De ez csak en vagyok, masnak lehet tok pozitiv a tapasztalata.Meg amugy is, en midnig jobban szerettem az ilyen szenvedos mfelest, valahogy sokkal jobban ertelkelek mindent ami igy esik.
Mas:
Amugy annak aki esetleg raunt mar, ajanlom a classic kiprobalasat rohadt jo elmenyt tud adni hogy nincsenek runaszavak, charmok, se exeptional se elite uniqok settek stb. Fel tudja dobni a jatekelmenyt. -
wm2
őstag
válasz
Palával szinte mindig Sorc/Ama cuccokat craftolok. Ezeket nem dobom ki. Egy 2 all skill 20 fcr str @res amuért a Sorctól kapsz egy Pala 40 life grand charmot (csak egy példa, mert a 40L is ritka, mint a fehér holló, nemhogy egy jó amulet). Ennek a játéknak pont az a lényege, hogy csapatmunka. Ill. hogy nem mindenki szereti a Sorc vagy Pala karaktert. Én ki nem állhatom az unalmas castereket. Azt, hogy mit dob meg valaki vagy szereti, vagy nem. És ott van még, hogy 150-200 ed uppolt vagy sem, ethereal vagy sem, stb. Pont ezek teszik értékessé a játékot és vele a karaktered. Egy Smiternek legyen egy jó Grief/Zaka/Crafted blood gloves kombója. Egy Amazonnak eth up Titans stb. Én tizeniksz éve nem tudom pont emiatt letenni. Mások meg egy hét után megunják. Ha van egy jó csapat mögötted, a kareketerd gyorsan épül.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ProEvoFan #10440 üzenetére
direkt nincs belőle csak szintenként 1 ingyen. legyen következménye a tetteidnek, ún. old school, még nehéz játék ez :P
MikeWazowski:
cube recipes, rare és unique itemeket lehet uppolni, csak vigyázz, emelkedik a req is vele. -
Peddy789
őstag
válasz
ProEvoFan #10391 üzenetére
maxot ad az itembe, de a crystal sword max lehet 4 meg 6 attol fugoen hogy milyen itemlevel.
Ha normal secret cow level akkor az itemlevel miatt 4 socket lesz. Az itemlevel NINCS feltuntetve a jatekon belul, ez nem = a required level-el ami lathato az item leirasaban a jatekon beluyl. Az item levelre csak kovetkeztetni tudsz a zona alapjan ahol a mob volt amit megoltel es kiesett belole az adott item.
Ha hell secret cow levelen esik akkor 6 lesz benne.
A maximumot pedig onnan tudod hogy megnezed arreaton az itemet:
http://classic.battle.net/diablo2exp/items/normal/swords.shtmlEz csak arra vonatkozik ha az item feher vagy szurke nevu, tehat nem kek-magic, sarga-rare, barna-uniq, zold-set.
A zold uniq itemek mindig 1 max socketet kapnak ha az item socketelheto. Nem minden item socketelheto, pl a kesztyu, cipo, ov sose lehet socketes, de ott az alap feher itemnel is lathatod hogy sose lehet socketes.Jo taktika egy nagyon jo uniq itemre elhasznalnbi a socket questet mert azok megjobbak a plusz 1 sockettel.
Kek itemek kaphatnak 2 socketet., a sargakat oszinten nem tudom, de asszem azoknal is lehet esely, pl rare cirletbe 2 socketet adni.'Vagy nemtom' mi van akkor....'
Remelem mostman' tudod mi van akko'Ha mar ugyanitt tartunk, a runaszavak se mukodnek a kek meg szurke itemekbe, csak szurke meg feherben. Es csak adott item type ami a runaszavaknal fel van tuntetve.
Kiveve a wrist leg ami szurke item, de megse mukodik benne semmilyen runaszo (tristramban talalhato huylla dobja mindig)
A paladin scepter pedig nem egyenlo mace tipussal. -
ncc1701
veterán
válasz
Item típustól függ, h mennyi a max socket száma. Item lvl-től függ, h ez mennyire valósul meg, ha vacak helyen találtad, akkor nem fog belemenni max.
Az a mondás, h hellen kell találni itemet, amit socketelni akarsz, abba a maximumot fogja rakni. Ha a max luk kell.
Plö crystal sword: ha normál bocin leled, abba 4 socketet fog rakni a quest, pedig maga az itembe maximum 6 fér. Ha hellen, akkor belemegy a 6, és valahol közte lehet az 5. -
aradebil2
senior tag
válasz
Uhh, olvass vissza, jó párszor ki volt már tárgyalva.
De inkább kérdezz előbb, és valaki biztosan segít. Egyébként igen, fehér itembe Larzuk mindig a lehető maximális socketet rakja. Hogy mennyi a lehető max socket azt a tárgy szintje (ilvl) és a base határozza meg. Itt lehet nézelődni.
Ha 4 socketes shieldet szeretnél, akkor vagy egy Monarchot kell találnod Hellen, vagy ha Pala vagy akkor egy akármilyen pala shieldet normal bocin vagy felette. Ha 2 vagy 3 socket kell akkor pedig Vendortól vegyél normalon. -
tiborv
aktív tag
válasz
ProEvoFan #10276 üzenetére
Nemtom miket szoktal futni, de en inkabb orb+firewallt szoktam ha hybrid.
Konnyebb a skillezes, mert akkor lehet 20 ice boltot 20 orbot 15-16 masteryt rakni cold agon. Igy tulkepp maxos lesz a cold sebzesed ami mellett firewallt siman lehet maxolni 1 masteryvel es warmht maradekkal.
Andariel 2 firewallbol hal, ancient tunnelsben nincs immun, mephit amugy is orbbal oli az ember. Ezzel a skillosztassal chaosban is csak a caster oblivionok ellen kell a wall ha addig merc nem uti oket le, baalnal meg a csontvazak 1 helyre spawnolnak szoval ott is tok jol halnak kb 2 fwallbol.
Emellett fwallnak eleg jol skalazodik a sebzese ha megnezed valami skill calculatorban, annyi hogy szokni kell hogy egy egyenes vonalban castolja nem tudsz ugy celozni vele mint fireballal vagy meteorral. (utobbival ugye nagyon nem is kell mert elnyomod es eleg nagy teruletet lefed) -
Peppo
őstag
válasz
ProEvoFan #10189 üzenetére
Én csakazértis amazonnal kezdtem.
Tudom, nehezebb vele cuccolni, de vannak előnyei is. Mivel most mindenki a sorcnak gyűjti a cuccait, olykor egész olcsón ki lehet fogni cuccokat az amának. Amúgy szeretem a sorcot, lesz majd az is, de a lightning fury által eldőlő seregek látványa nálam mindent visz.
Amúgy a recept szerintem annyi, hogy hellt told végig partiban, ballrunnal vitesd fel magad 80 fölé, aztán farmolj olyan helyeket, ahol gyors vagy. Mint szintén lightningos, tudom ajánlani Countesst, a Pitet, és a bocikat.
Nem azért, hogy kiessen, ami neked kell, mert az úgysem fog, hanem, hogy kiessen az, amit el tudsz adni. Countess dob rúnákat, néha jót is, bocik sokan vannak, eshet bármi, de nagyon jó hely pl. arra, hogy elit fegyvereket, páncélokat, pajzsokat dobjanak. Nekem tegnap rövid idő alatt, két 4 socketes eth CV esett. Monarch is van bőven, bár lassan annak már nincs ára, de ha egy jó spiritet összeraksz, még el tudod adni.
Igazából a kereskedelem részét is rengeteget kell gyakorolni, mert ha nem, akkor át fognak b.szni időnként.Az a helyzet, hogy szinte biztosan tényleg az volt.
Tudom, +200% körüli mf nem olyan sok, de azt a sok hulladékot, amit dob a játék... Annyi változott, hogy most kicsit színesebbek, mint mf nélkül voltak, de nem érnek így sem semmit. Még a kereskedő is kiröhög, és szánakozva odalöki értük azt az 1-2 ezer aranyat.
-
Peppo
őstag
válasz
ProEvoFan #10165 üzenetére
A másik kérdésre: Nem, én pc-n játszom. Akkor sajnos ez nem megy. Az elit fegyver alatt nem az arany (unique) cuccokat értem, hanem azt, hogy minden fegyvernek, a fehéreknek is, van egy alap szintje. Ez háromféle lehet, normal, excepcional, elite. Aztán erre jönnek rá az egyéb magic tulajdonságok, és a kettő eredője adja ki a végleges sebzést. Tehát minden színű fegyvernek van egy alapfegyver típusa, ami nagyon fontos.
Konkrét példával pl. az egyik polearm típus a Voulge. Ez a normál verzió neve. Ugyanez exceptionalban Bill, elit verzióban meg Colossus Voulge (cv) néven fut. Értelemszerűen utóbbinak a legnagyobb a sebzése (és a követelményei is). Na most, ha mondjuk egy erős Insightot akarsz összerakni, akkor a CV jó alap hozzá, mert maga az alapfegyver is erős. Ha még ráadásul kifogsz egy ethereal verziót, az a legjobb, mert a 200 fölötti erőkövetelmény elég sok amúgy a CV esetében. Egy ilyen fegyverben simán 800 fölötti max sebzések vannak, ami már elég ahhoz, hogy a kísérőd az egyszerűbb ellenfeleket simán felszeletelje.
Még népszerű a Thresher, ami egy elit kasza, és abba is lehet pakolni Insightot. Az annyival jobb, mint a CV, hogy könnyebb, nem kell vele trükközni, hogy felvehesse.Nekem a holy freeze aurás jött be a legjobban. Egész tömegeket is lelassít. Mivel a Fortitude még elérhetetlen, ezért összeraktam neki egy Treacheryt, ami sokat segít az életbenmaradásában. Persze még nem az igazi, tömegben vagy erős boss előtt hamar el tud feküdni, de azért egész jól bírja. Szívás csak akkor van, ha duplaimmun dögökkel találkozunk, amelyeknek gyors a regenerációja, mert ő ugye nagyrészt fizikai, én meg nagyrészt lightning sebzést tolok (lightning javazon). Ha pont ez a kettő immunitásd van az illetőn, akkor tovább tart a dolog, ill. néha futás a vége.
-
Blizz
őstag
válasz
#10166Joco_77 Nem számít a defense aura ha kuka cuccai vannak a kisérőnek, és ez már akkor is igaz, ha best in slot gearben van.
Próbálj minél gyorsabban eljutni mephiez vagy farmold andarielt, + LK runok (runák). Minél előbb kéne egy infinity. Trapsin sajnos nem ér sokat nélküle, különben csak mephit és andarielt tudod farmolni
-
Joco_77
senior tag
válasz
Állítólag Act2 defensive aurós csicsó (+JAB) az ilyen univerzális kedvenc.
Kezébe Insight , rá Forti (amíg nincs pénz rá addig pl Duriel) sapkának Andy RAL rúnával.
Nálam egész jól túlélt most tegnap (Balionnak köszönhetően a cuccokért) amikor nem veszik körbe csak 1-1 cold immuneba futok bele azokat könnyedén szétkapja, ha több van azért itatgatni kell. -
reelc
veterán
válasz
ProEvoFan #10101 üzenetére
"A netes gémer médiában valahogy nem látom azt az ellenállást, mint anno a Cyberpunknál volt... érdekes."
Nincs benne semmi érdekes.
A CP felé sokkal nagyobb elvárások voltak. A Witcher 3 miatt, a CP világa miatt, stb. nagy hype meg minden. Sokkal több embert érdekelt.
Ellenben a Diablo 2 remaster csak egy felújítás az évek óta tartó remaster/remake hullámban. Semmi extra.A CP problémák nyilván több kattintást is hoztak azoknak az oldalaknak, mint a D2 remaster problémák. Lehet ezzel is többet foglalkoznának, ha nem lettek volna mostanában nagy megjelenések. Azoknak nagyobb a hírértékük.
-
DaveHutt
őstag
-
sto1911
veterán
válasz
ProEvoFan #9962 üzenetére
Legyen, csak attol meg neha belaggol, mint allat
Akinek van felesleges necro cucca, vagy tippje, azt szivesen fogadnam, vagy baal essencet.
Baalhez ugyanis a Minion of destrucionokon tul nem igazan jutok, a tobbi lemegy relative hamar, de azoknak kb. 5x neki kell futnom, sereget szereznem, stb. Baromi lassu, es akkor meg Baalhez el se jutottam, szerintem ott is ekkora szivas lesz. Nem beszelve arrol, ha stone skinest kapok, mert akkor restart.Skeleton mastery, raise skeleton, skeleton mage, corpse explosion kimaxolva. Summon resist 7.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest