- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
vaakuum #12896 üzenetére
vicces hogy egyszerre találtuk meg mind épp a lawbringert. de ha jól értem, te a slain monsters rest in peace mod miatt mondod (ami működik elemental caster kill-el is) kizárólag nitha farmra. viszont emellett másra is nagyon hasznos. ugye te nem lóbálod, így a rajta lévő elemental dmg és a decrepify kilőve (melee-hez baró), de még így is ott az aura ami szintén gyalul immunitást (csak undead-re).
szóval biza, ez az egyik legjobb low cost mid level weapon rúna, csak melee-ben kell mögé egy jó gyors indestructible phase blade a jó magas dex req-jével vagy valami brutál kétkezes fegyó még magasabb követelményekkel.
-
ncc1701
veterán
válasz
vaakuum #12786 üzenetére
Akarsz játékban lenni? Ha nem, és ez megfelel, odaadod a 3x3-at, akkor adok egy unid torcsot, a végeredmény ugyanaz.
Nem tudom, mire hajtasz, én id-ztam 5-6-ot, mint szemét low druid, assa, meg ilyesmi lett. Inkább vettem egy sorci torcsot, és eladom unidként az összeset, anyagilag nekem ez jobb. Szóval, csak arra akarok kilukadni, h van kb 5% esélyed egy olyanra, amilyet szeretnél.
-
zsirfecske
addikt
válasz
vaakuum #12778 üzenetére
akkor kell majd még valaki, ncc1701 biztos szívesen elvisz minket egy körre ha ráér és ketten esetleg van esély ha te csak mozizol is.
wm2:
igazából ncc1701-vel mikor mentünk, semmi potit nem kaptam be előre, nem cseréltem armort, buffoláshoz amut, offhanden csak +4 allskill van ennyi. persze egy pala jól hangolt aurái nélkül nyilván más. de kiderül ha összegyűlnek a kulcsaim vagy nyomok addig máshogy solo-t.amúgy a 90 level miért vízválasztó?
-
zsirfecske
addikt
válasz
vaakuum #12767 üzenetére
korábban úgy gondoltam, hogy indítok egy palát épp az ilyen shield-ek miatt, de annyira tucat kari, hogy nem fogok sose. ha nagyon nem bírok majd még magammal kick asse lesz, a minap öltünk diablót ncc1701 haverjával és nagyon tetszik.
szóval simán adom 2 pul-ért, írjunk privit aztán muti meg itt, mit készítettél belőle
-
wm2
őstag
-
zsirfecske
addikt
válasz
vaakuum #12758 üzenetére
hirdetem mal-ért szólj ha érdekel, neked um. vagy 2 pul, 5-6 lem (gold find barbi).
bocs de most kell a rúna, gyűjtök pár dologra (eth reaper, andi/gaze, 3os eth armor treachery-hez mert sosem lesz forti az op eth 4os armorjaimhoz, aztán nyilván charmokkal a határ költésben a csillagos ég és kéne majd még egy baba torch is)
-
vaakuum
addikt
válasz
vaakuum #12657 üzenetére
A light sorcinak találtam a +2 skill+20 str, 17allres +az apró circletet és átraktam FCR-re, így csak valami 35% mf van, de gyakorlatilag 2 körből egy kulcs. Egyszer nem figyeltem, és felrobbantott a mocsok, túl közel mentem, én nem láttam még őt, de ő engem igen
Vagy lehet a mercet akarta felrobbantani? Az persze miattam deglett meg.
Mid1, +van az első nihla kulcsom. -
vaakuum
addikt
válasz
vaakuum #12596 üzenetére
A summon necró átért hellen, de nihlatlakhoz vezető úton a merc minden sarkon meghal, az utolsó szintre leérve meg a lejáratnál lévő poison-spear dögök gyakorlatilag 5 sec alatt radírozzák le az egész csapatot. illetve bárhol van egy ilyen a tömegben , akkor is minden bubik, mert ugye a csontik mindent is ütnek, az a dög meg amúgy is elég combos.Lehet mégis a light sorcit kellene erőltetni.
-
Peddy789
őstag
válasz
vaakuum #12648 üzenetére
A cold immunokat sokkal nehezebb megtorni mint a lightning immunokat, mert a lightning immunoknak kisebb a resistje. A cold immunokat a lvl20as conviction aura se tudja leszedni legtobbszor.
Utana nezhetsz konkret mob tipusoknak mekkora resistek vannak.
Pl oblivion knight hellen
Hellen 180 cold resist. a conviction -85, igy pont megtorod az immunitast, igy a cold masteryvel mar erdemben tudod sebezni.
A storm caster lightning immun mobok resistje viszont pl csak 100, igy a conviztionnel marad nekik 15 resist.
Attol fugg mit akarsz farmolni, megnezheted hogy adott teruleten mire mesz vele, de szerintem a general conclusion hogy lightning damagek ellen jobb, es inkabb ahoz hasznaljak.
Cold sorcinak azert nem annyira szuperjo, mert ha egy mobnak amugy csak 20-30 resistjei vannak, a conviztion aura nem er semmit, hiszen igyis leszedted a resistet a cold masteryvel. -
LZs?!
aktív tag
válasz
vaakuum #12596 üzenetére
Summon nekrónak érdemes lehet a bone armor skillre rakni egy pontot, vagy az annyira gagyi a +5-6 skilles kategóriában, hogy inkább a CE-re toljam az összes elkövetkező skillpontot?
Én megtoltam a Bone Armor-t, de az alábbi felállásban:
20 - Raise Skeleton
20 - Skeleton Mastery
3 - Clay Golem-től Summon Resist-ig
10 - Amplify Damage (így azonos a lefedettség a CE-vel)
3 - Decrepify-ig
20 - Corpse Explosion
4 - Bone Prison-ig
20 - Bone Prison...és onnantól minden pontot a Prison-re tettem; önmagában egy hasznos taktikai skill (volt), mivel ezzel a karakterrel kezdetem a játékot, és csak annyi cucc volt kezdésnek, ami esett; másrészt az Armor-t pontonként 15-tel erősíti, míg az Armor-ra rakott pontok csak 10-et adnak rá.
A BA hasznos skill, ha nincs teleport, mivel a téged követő tömeget sokszor csak előrefutással tudod helyzetbe hozni, ott pedig sokszor rámennek a karakterre (kígyók, lándzsás csajok, íjászok, minotaurusz-szerű izék, stb.)
Most már a PB ágon +8 van cuccból, így 1 BA + 20 BP felállásban 415 sebzésig nyel el. Nem létszükséglet, de Summon necro-nál ~70 skill pont elköltése után úgy sincs mire tenni.
-
Vismajor01
addikt
válasz
vaakuum #12394 üzenetére
Keveritek a szezont a fazonnal :)
Reapers azert mukodik mert decrep atkot szor a szornyekre. Insight es infy azert mukodik mert aurat ad.
De a -resistance dolgok nem hatnak rad, csakis a csicskora. Ugyanugy mintha rajtad lenne- vsak a te sebzesedre vonatkozik, a partiban masokera nem. De ha felraksz convi aurat akkor azt megkapjak masok is.
Tehat crescent moon es infy -lgt rese csak akkor ervenyes ha a sorc kezeben van. Infyt ettol fuggetlenul rarakod mert ad convi aurat. Crescent moon viszont nem hasznos egyaltalan :)
-
ncc1701
veterán
válasz
vaakuum #12394 üzenetére
Bocs, infinityre gondoltam. És ez nem "szerintem", hanem infinity esetén konkrétan így működik, és pont. Van rajta egy -x% to enemy light resisthez, és ez a sorcira nem vonatkozik, a merc meg nem ér vele semmit, mert nincs light sebzése. Akkor vonatkozna rá, ha a sorci a kezében tartaná az infinityt. Azt meg senki nem csinálja, nem véletlen.
-
zsirfecske
addikt
válasz
vaakuum #12391 üzenetére
én ezt úgy értettem, hogy akit a csicsó crescent moon-nal szurkál, annak lehúzza a light res-ét, a light sorcival meg leölöd. mint ahogy a fury druidommal physic immune-okat azután tudok legyakni, hogy a csicsó a reaper's toll-jával beleszúrt és megtörte az immunitást. bár ott annyival jobb a helyzet, hogy felezi a rest, nem pedig flat mínusz.
-
malystryx
senior tag
válasz
vaakuum #12202 üzenetére
Köszönöm szépen, közben haverokat is megkérdeztem, akit utol tudtam érni, náluk is minden rendben. Nem értem, tegnap este még simán ment minden, ma nem csináltam semmit, csak videót néztem youtube-on. Most meg akarok belépni és ez van. Köszönöm hogy megnéztétek.
Nálam lesz valami..
-
Lokids
addikt
válasz
vaakuum #12146 üzenetére
attól függ mennyire telített. 2-3p, mert van 1 ami fixen cold immun.
Meg én is felszedek mindent, mert aranyat azért dobnak.
De esett egy IO rúna, mikor megláttam, már azt hittem L betű az az I... de sajnos nem.
Meg én utána Mefihez is lemegyek, ami megint 3-4p attól függően, hogy mennyire szarul adja a lejáratot. -
tiborv
aktív tag
válasz
vaakuum #11972 üzenetére
Mivel melee kari az attack rate kell neki nagyon. Nagyobb tomegeknel en ugy szoktam hogy nem a kozepen keresztul wwzek hanem a szeleinel nyomom korbe egyre jobban befele. Igaz igy nem egyszerre 10 mobot sebzek hanem csak 3-4-et de folyamatosan megy a leech es nem akadok meg mert van hova klikkelni. Ill ott van meg a leap.
-
-
tiborv
aktív tag
válasz
vaakuum #11819 üzenetére
White runaszo ad pl 5-ot a spearre
Melle pl Lore az +1
pajzs slotra pedig akar trang setet is lehet hasznalni vagy valamelyik uniq nekrot.
Armornak akar vipermagit +1
amu szinten lehet rare-magic ami ad.
De biztos hogy sokkal macerasabb lesz mint a summonered volt az szazszor egyszerubb. -
MikeWazowski
veterán
-
tiborv
aktív tag
válasz
vaakuum #11816 üzenetére
Bone necro nem a legkonnyebb karakter. Atkok kozul dim visiont lehet meg kiprobalni az elvakitja oket es allnak 1 helyben.
Ami miatt biztonsagos tud lenni, hogy a wall-prison miatt a kepernyot vegig tudod castolni ha kell igy nem ernek hozzad es kozben szetlovod oket. Erdemes par pontot CE-re is rakni hogy amint van 1 hulla akkor robbantasz. (De emiatt meg az atkokat kell varialni, hogy robbantas elott amplyt tolsz a tobbire) szoval sok hotkey valtogatas szukseges hozza. Illetve + skillek mindenkepp ajanlatosak hogy az atkok ill. CE radiusat noveljek mert a sok synergie miatt szinte lehetetlen mindenre pontot tenni.
Hammer mindenkeppen haladosabb. -
Joco_77
senior tag
válasz
vaakuum #11367 üzenetére
A játék full rng...teljesen random.
Itt 1-2 napja valaki egy jewellers armort linkelt, hogy esett neki.
Tudod mi az esély rá? Kb mint a lottó 5ösre.
És akinek itt 3 ber esett pár héten belül? Arra mennyi az esély?
Full rng ez a szép benne.
Facebook csoportban valakinek mephisto vagy diablo egyszerre dobott Arachot és Griffont...eskü, az milyen ?
Némely embereknél nagyon röfög a disznó... -
tiborv
aktív tag
válasz
vaakuum #11355 üzenetére
Runadropra nincs hatassal az mf se pro se kontra. A jatekosszam ami tudja pozitivan befolyasolni.
Az mf akkor tud visszautni ha feher-szurke targyakat keresel mert ahogy no az mfed ugy novekszik a magic-rare-set-uniq esely. Ezert szokas rw alapokat kisebb mf mellett futni es olyan helyen ahol sok a mob es igy sok cucc esik.
Egyik legjobb hely erre a cow level mert csak melee sebzesuk van igy caster karakterrel ha jol helyezkedsz vedve vagy illetve ha mercet bebugoltatod akkor nem utik, hiaba megy eppen fele egy-egy nagyobb tomeg ignoraljak es o meg csapkod. -
diegho
nagyúr
válasz
vaakuum #11284 üzenetére
Teleport be aztán adj neki. Static sem kell, a Blizzard mindent visz. Egyedül Chaos-ban kell kicsit trükközni ugye az egyik Seal Boss cold immun, de azt simán levágja a merc. Ott is tele az egyik Seal-hez, pop, boss halott, pop másik mellette, tele a másik Seal-hez, pop, Boss halott, majd tele a 3. Seal-hez, pop, Boss halott, tele körbe, hogy a mobok figyeljenek rád, utolsó Seal pop, így amiket beagróztál mobok szintén dobnak cuccot, aztán jöhet Diablo.
-
Jim-X
őstag
válasz
vaakuum #11284 üzenetére
Tessek?
Letelezel Mefi pofajaba, lestaticolod aztan vereted neki a Blizzardot amig meg nem fekszik (10mp)Amugy meg le tudod vinni Mefit a portal bal oldalara, atteleportalsz a folyo tuloldalara es voila, nem tud sebezni, de azert egy normalis MF gearben mar eleg konnyen megvan szemtol szemben is
-
tiborv
aktív tag
válasz
vaakuum #11269 üzenetére
Annyi kiegeszites meg hardcorehoz, hogy ha partyban jatszik az ember akkor engedelyezheti a masik szamara hogy lootolja halal eseten. Igy legalabb a rajta levo cucc visszakerulhet a gazdajahoz.
Illetve mivel ugye 1 eleted van a kulonbseg magan a cuccolason, statolason van, hogy inkabb gyurnak az emberek a block, resist, absorb, damred ertekekre ezert van az hogy hardcore es softcoreban masok kicsit az arak bizonyos itemeknel.
Pl. (fgben kifezejve) a stormshield scben 10 fg mig hcban 350 perpillanat. -
_drk
addikt
válasz
vaakuum #11101 üzenetére
"Nem bántásként, de rendesen fájt nézni. Az én agyam huzalozása nem érti, hogy lehet Diablót konzolon játszani, ez még egér+bill kombóval is kínszenvedés néha."
Én a Bétát Ps4Pro-n toltam haverokkal. Játék kicsit laggolt, Durielt nem tudtam megölni, mert addigra egyedül maradtam és mire betöltött megölt. Egy élmény volt.
Új konzolokon nem olvastam ilyen problémát.A kontrolleres irányítás: teljesen kezelhető! A harc nagyon jó, lehet jobb is mint agyba főbe püfölni a billt és egért. Teljesen fluid az irányítás.A menü rendszer is jól ki van találva.
Viszont az inventori kezelés borzalmas! De hátha azon is csiszolnak. Csak mivel a játék fele az hogy pakolgatod a cuccokat így én is PC-re vettem meg inkább.
Összeségében kis csiszolással lehet jobb is lesz kontrollerrel, de addig jobb a hagyományos neki, de csak az inventori miatt. -
Elims
veterán
válasz
vaakuum #11026 üzenetére
Köszi szépen!!
Esetleg a halálozásra lenne vkinek tippje?
Offline-ban 2x haltam meg.Nem szeretnék többször,de ha mégis beütne mire számíthatok?
Van vmi más negatívum is a cuccok elejtésétől -és persze a tudattól,hogy pancser voltam..- vagy megúszom annyival?Szerk.:
Mégvmi..Act 2-ben volt egy varázskönyv a horadric cube-bal együtt lehetett megszerezni.
Már nem emlékszem a nevére. :-/ Azt elolvastam és el is tünt.Hol találom annak az "eredményét"?Gondolom vmi varázslatott taníthatott,de sehol semmi. -
Elims
veterán
válasz
vaakuum #11017 üzenetére
Nincs másik karakterem (ill.,de egy online) és mégis eltünt onnan a cucc.
Tényleg..bocs.A bow részben ott van a mana szükséglet is..viszont sehol nem találom,hogy hogyan lehet használni mondjuk a cold sebzést.
Akkor a passzívban ha minden oszlopba fejlesztek akkor mindegyik aktív lesz?
A lényeg lemaradt az előbbi hsz-omból. :-/
-
Vismajor01
addikt
válasz
vaakuum #10979 üzenetére
Mellé irom h mivel érdemes runolni, ezek az ilvl85-s areak
Mausoleum -> Fire
Pit Level -> Magic, Phys, psn
Maggot Lair - Fire, Magic
Ancient Tunnels - Cold
Forgotten Temple - Phys, Psn, Lgt
Ruined Fane - Phys, Psn, Lgt
Disused Reliquary - Phys, Psn, Lgt
River of Flame -Magic, Phys
Chaos Sanctuary -Magic, Phys
Worldstone Keep 1-Mindenre lehet immun
Worldstone Keep 2- Mindenre lehet immun
Worldstone Keep 3 -Mindenre lehet immun
Throneroom-Mindenre lehet immun
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest