- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraken
tag
válasz
zsirfecske #14805 üzenetére
Felvilágosítanál hogy mi a baj az annival ?? Mert terveztem venni a d2jsp -n
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #14815 üzenetére
Majd visszatérsz. Ezt nem lehet abbafejezni.
-
wm2
őstag
válasz
wm2: neked meg kötelező megcsinálnod a spearzont
budget obedience +3 ama spear-el 40% crushing blow-al? nobrainer.
Ohh! Viszont akkor az IAS-t máshogy kell összematekolni. Ugye a Sundanbe megy 2xShael + Amn. Maiden Pike jó lehet. Kell egy 3x kék Diadem IAS jewelekkel akkor. Vagyis akkor pláne. Lord Amu 20 + Gloves 20 + Diadem 45 + Nosferatus öv 10. FHR Ama Bp-k 32-52-86. 52 elég charmokkal megvan. -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #14809 üzenetére
Kiszálltál a fenéket. Én is kiszálltam, csak napi 15-20 percet játszok. De abbahagytam, tényleg.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
zsirfecske #14807 üzenetére
Ráadásul az ED is magas. Az egy nagyon jó cucc lehet. Az Ama eddig is bika volt, hát még ezután!
A Pride sem kutya azért. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Ez is érdekes lesz:
Infinity, Obedience, and Pride can now be used by Spears and Amazon Spears -
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #14792 üzenetére
és ahogy írják, előbb lesz 2.4 aztán 1-2 héttel később a ladder, ahogy jósoltam.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #14783 üzenetére
Haver szerint gombokat ér. Gombokért meg le sem hajolok.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #14781 üzenetére
Tegnap adtam el csarszinak egy dudu summon skillert 5 str-el.
-
gubisadam
aktív tag
válasz
zsirfecske #14777 üzenetére
köszi, ezeket majd kilootolom. most rájöttem hogy egy komolyabb insight teljesen jó. Aztán majd váltok dual grief-re.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
zsirfecske #14777 üzenetére
Nem igazán limitál a PCIe3.
Szoftveres a gond. Minden más hibátlan. -
tibcsi0407
félisten
válasz
zsirfecske #14769 üzenetére
Nekem csak PCIE 3.0 van, de megelégszem ezzel a 3,5 GB/s sebességgel is olvasásnál.
Szóval piszok gyorsan tölt be mindent, majdnem olyan gyorsan, mint a sima D2 anno.
Jobban zavar a lag spike. Azért egy 16 magos processzor (amiből a Dio max 2-t használ talán) és 3070Ti mellett nem kellene FPS dropnak lenni egy jól összerakott játéknál, még 4K-ban sem, nemhogy 1440p-ben.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
zsirfecske #14758 üzenetére
A töltés nem gáz, 2 TB NVME SSD-n van a játék. Nekem a monitorok (Mateview GT 34) 160 Hz-esek. A stabil 60 fps is jó lenne, de iszonyatosan nagy dropok vannak néha.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #14753 üzenetére
Ilyesmit nem pvp-re vesznek? Mert pvm-re totál feleslegesek.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #14753 üzenetére
Mondjuk jah. A kesztyű azért nem vészes. Amikor A1-en baloldalt van a kapu, akkor ilyen félköríves ki-be szaladgálással szoktam kutakodni az árusoknál.
De azért elég unalmas tud lenni ez is.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #14750 üzenetére
Tehát egy olyan karit akarsz, aki nem tündököl rw itemekben stb., hanem kék cuccokban szaladgál? Mondjuk tény, hogy a fehér és kék tárgyakat sokat otthagyják a földön, de sokan vannak, akik pont erre vannak ráizgulva, hiszen ezzel lehet keresni. A baj csak az, hogy ritkán potyognak ezek. A kék gerelyeket még nem is említettük.
Vagy Palánál a blue pajzsok. Tudod mikor láttam én ilyen karikat utoljára? Classicon, NL-ben.
Az Assa karmok is ugyanez a kategória. És ott van még a tiara, gloves, amu és ring. Hát good luck!
-
Cadal
őstag
válasz
zsirfecske #14743 üzenetére
Jaaaj, ezt benéztem.. Erről eszembe jutott Athene aki kék cuccokba öltözve ölte le Diablot a 3. részben. Órákig tartott, etették, meg a barétnője borotválta játék közben... na szóval vannak korszakai az életemnek, amit most már időpazarlásnak érzek.. élet > athene stream!
visszatérve a témára, igen, fegyóba, kesztyűbe sokat tud fejlődni az amazon kék cuccokból is. Meg bevásárolsz java skiller GC-ből, az is kék!
Segítsetek pls: Az miért van, hogy traderien a Ber runát = 1 Sur + 1 Lo + 1 Ohm rúnáért árulják? Így értéke alatt adják.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #14735 üzenetére
Teljesen jó! Mármint az Assa.
-
Cadal
őstag
válasz
zsirfecske #14735 üzenetére
Javazon és magic find?? az hogyan? Én javazonnal nyomom, de Gheed-en kívül nincs rajtam nagyon MF. És ez kb gearből fakadó hiányosság. Legalább is Lightning Fury gear, hogy hatékonyan működjön annyira speckó, hogy nem nagyon van hely MF-re.
-
vgergo
aktív tag
válasz
zsirfecske #14725 üzenetére
zsirfecske és diegho
Köszönöm a gyors választ!
-
törölt tag
válasz
zsirfecske #14720 üzenetére
nem ölte ki a jatek lenyeget, hogy ennyire rafuggtel erre a traderie dologra? persze valahol ertheto, mert nem a legacelosabb a loot, de attol meg a lenyeg veszik igy el szvsz.
-
törölt tag
válasz
zsirfecske #14717 üzenetére
az ilyen akcioba en is csatlakoznek. mikor lesz a szoras?
adok cserebe ami esetleg kell nyilvan.
-
sto1911
veterán
válasz
zsirfecske #14717 üzenetére
Igen, druidot illetve palat kezdtem nemreg, azokhoz jol jonne barmi.
-
sto1911
veterán
válasz
zsirfecske #14713 üzenetére
Koszi!
Meg Druid, Pala, esetleg Necro cuccok erdekelnenek, ha marad. -
tibcsi0407
félisten
válasz
zsirfecske #14709 üzenetére
Ja, azt hittem mindent kidobsz a kész karikról is.
Én nem emlékszem, hogy ígértek volna dátumot.
-
sto1911
veterán
válasz
zsirfecske #14709 üzenetére
Várd meg vele, míg ráérek!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
zsirfecske #14707 üzenetére
Nem várod meg a laddert?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
zsirfecske #14705 üzenetére
Egyről beszélünk, csak én nem bontottam alrészekre, mert felesleges. Ladder és nonladder lesz, azon belül pedig a 4-4 variáció, amit írtál is.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
zsirfecske #14703 üzenetére
Szerintem a nonladder marad a régi D2-vel megegyező content, esetleg balansz lesz legjobb esetben.
Minden más pedig ladder-only. Szerintem lesz új endgame content is. Nem csak DC és Über. Arra nagyon kíváncsi leszek, hogy mit találnak még ki. -
tibcsi0407
félisten
válasz
zsirfecske #14701 üzenetére
Az furcsa lenne, ha belegondolsz. Csak egy szűk körben keringene pár ladder-only rw és mások nem rakhatnák ki azokat nonladderbe? Nekem az nem logikus.
Még az esetleg, hogy az új rúnaszavak nem lesznek ladder only-k. Akkor viszont mi lesz vonzó a ladderben, ha ugyanaz, mint a NL? Semmi. Biztos, hogy lesz egyedi content. -
tibcsi0407
félisten
válasz
zsirfecske #14696 üzenetére
Ha nem nonladderezel majd, akkor tökmindegy, csak egy süllyesztő lesz a nonladder a laddereseknek.
Nem fogja a ladderes látni a nonladder cuccait, a karakterek sem látják egymást. Sőt a ladder-only rúnaszavak nonladderben nem fognak működni.
Én azt látom, hogy 6 hónapos ladderben tudnám kb kifarmolni, amiket akarok, de ki tudja, hogy most mi a terve a Blizzardnak.
Slashdiablo-n 3 hónap a ladder, így tartják fenn az érdeklődést. -
tibcsi0407
félisten
válasz
zsirfecske #14694 üzenetére
Dehogynem. Főleg az első ladder reset után.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
zsirfecske #14692 üzenetére
Inflációt hoz a dolog. De azt se feledd, hogy a ladder indulása után kicsivel nagyon olcsó lesz minden a nonladder játékosoknak.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #14690 üzenetére
Most már minek, mikor semmi nem ér semmit? Én ezt akkor csináltam, mikor az Ist volt 200-250fg. Most csak mondjuk 20.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #14669 üzenetére
na és ezt most vitték el 2 ist-ért, mikor már tökre nem is érdekel. jellemző
Blizz: és szerintem többet is ért, csicsóra vette meg a srác, végülis van értelme, csak agyalt rajta mit tegyen a 3 lyukba, 15/40-eket? hehe, ott volt zsé asszem.na de akkor kezdjek el mégis mindent eladni és fg-be tetetni valakivel
-
diegho
nagyúr
válasz
zsirfecske #14685 üzenetére
Az assa naked letolja a játékot és tud farmolni.
-
törölt tag
válasz
zsirfecske #14680 üzenetére
van par assassin cuccom, ha esetleg kellene.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #14680 üzenetére
Üdv a klubban. Havernak segítek larzuk questekkel, és reggelente 15 percet mf-elek, míg sül a reggelim. Ennyi.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #14676 üzenetére
Ezért csináltam pontosan ezt. A szezont 1700fg-vel kezdtem, most vagyok 4500-nál úgy, h azért költöttem is. Tudom, h az elveid ellen való, de nagyon megéri a d2jsp-t használni.
-
Elemental
addikt
válasz
zsirfecske #14676 üzenetére
4600 fg gyűlt össze. Ez jól hangzik, de ebből 2400 wm2 szaktársé
-
Blizz
őstag
válasz
zsirfecske #14669 üzenetére
ok (?)
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #14662 üzenetére
hell hf 14/1-hez minden rune, 100 db hell hf-et nyitottam ki és 0 db gul 1db ist 2mal és kb 60 hel
SZal ja...vag nem egyenlő az odds vagy én vagyok nagyon szerencsétlen
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #14664 üzenetére
Életemben nem láttam még ilyet. Bár az is igaz, h ha circet gamblézok, akkor a kéket meg sem nézem. Rare ha nem úgy kezdődik, h 2 skill+20fcr, akkor rögtön kuka.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #14662 üzenetére
Megértelek, kár h a shako nem circletben van. Ritka pocsékul néz ki.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #14660 üzenetére
5/4-esből van kettő, ha esetleg teljesen el lennél keseredve.
-
sto1911
veterán
válasz
zsirfecske #14656 üzenetére
Nem ugy van, hogy a maxot rakja bele? Gondolom ennel 1 a max.
-
diegho
nagyúr
válasz
zsirfecske #14637 üzenetére
Sorci kezébe.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
zsirfecske #14606 üzenetére
1-2 BER alatt nem adom el, meglátjuk.
-
sto1911
veterán
válasz
zsirfecske #14601 üzenetére
Nem lesz gyorsabb, mert ugyanúgy be kell tölteni a a grafikát, hisz várható, hogy átkapcsolod később .
-
sto1911
veterán
válasz
zsirfecske #14597 üzenetére
Alatta ugye fut az original 2, az viszi az összes funkciót, és a fölé van felhúzva a fancy grafika.
Viszont a D2 néhány pillanat alatt betölt mai vasakon, míg a grafikára várni kell, így míg az tölt, a D2 néhány másodpercig simán fut, meg is halhatsz stb.És online nem is tudod megtenni, hogy parkoltatod a D2-ot, míg a többi része be nem tölt.
-
diegho
nagyúr
válasz
zsirfecske #14592 üzenetére
Leginkább farmolok. Vagy kulcsot sosoval, vagy chaos barbival, vagy tehenek másik kettővel. Igazából mindenhol tudok farmolni gyorsan. Jól elvan az összes ott, ahová viszem.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
zsirfecske #14576 üzenetére
Engem is inkább a kihívás része érdekel, hogy mindent összeszedjek. Ahhoz gyorsabban gyilkoló karakter kell. Azért raktam most az infinity-t, ég és föld így a játéktempó.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
zsirfecske #14588 üzenetére
dupla soj, meg BO segit. de ja, inni kell
.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
zsirfecske #14585 üzenetére
fullos gearre ertettem, ami 49-50+ koruli War Cry skillt jelent. foleg, hogy en emlekeim szerint 125fcrrel hasznaltam es nem mentem el 200ig.
bossokon ahogy emlekszem tenyleg picit lassabb volt (ertsd epp elfogadhato), AoE tekintetben viszont remekelt.
jatekstilusra mondjuk eleg gyorsan unalmassa valik.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #14584 üzenetére
Hát azt muszáj lesz megvenni. Aztán hellen uppolni. Craftoltam már neki blood amut, de sajnos régi szerveren.
Itt egy jó videó a PvP Rangerről.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
zsirfecske #14576 üzenetére
Ja úgy értem fun, hogy nagyon sajnos nem jó.
A Ranger paladin az tényleg móka lenne ha nem lenne szó szerint minden is immun. És az lvl33tol működik elvileg szóval nem kapsz frászt mire eljutsz vele a végleges játékstílusig.
Anno kora .10 alatt végig próbáltam egy csomó, akkor még funnak számító builder. Pl summonmancer egy időben annak minősült amíg rá nem jött mindenki, hogy veri tempóban a hammerdint. Rabies druida hasonló volt, elsőre kb senki sem hitte el, hogy a játék egyik legjobb buildje. Látszott, hogy nem nagyon voltak streamerek és elég kevesen theorycraftoltak.
Aztán persze volt ami nem működött. Pl bow PvM Amazon zabalja a manát, vengeance és zeal paladin gyenge, bone nekro még elmegy bárhol players8on csak lassú. Poison/lightning amazon viszont szintén váratlanul jó volt. War cry barb is fun projektként indult, ehhez képest players8at viszi.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #14581 üzenetére
Sigons + Angelic.
Már minden cucc info megvan hozzá. Csak az új infókat kellene hozzá elolvasni végre, de mostanában nem sok időm van. Van 2400 fg-m. Ha az eth Hone Sundan megvan, már jó. Jólvan, nyomjuk ezzel.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #14579 üzenetére
hogyan? azt még nem olvastam, van low budget opció rá, de az end az kb. akkora meló, mint neked a Farkas volt, és valszeg nem fejezem be 4 hónap alatt, vagyis biztos
Közben olvasom.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #14565 üzenetére
holy fire miatt holy fire ranger paladint akarok
Dracarys!
Nekem még mindig Ő a nagy szerelmem. De qrvára nem Gaze-t tennék rá, hanem egy 3 sox Artisan's Diadem vagy rare Circlet. Kb. ez alapján. Nem olcsó.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
zsirfecske #14569 üzenetére
nekem volt
, illetve swapon double phoenix. meregdraga fun build, talan ilyen players2-3ig skalazodott max.
az ijas varians nagyon fun, volt olyanom is, az talan players4et birt. problema, hogy firere kb minden (is) immun meg infinityvel is, ha meg swappolni kell ugy lassu. egyebkent mintha lett volna egy cold AoE runaszo is, aztan lehet csak windforcera emlekszem.
sima vengeance varians elmegy egyebkent players4-5ig, szoval alapvetoen az egesz ugy volt gyenge ahogy volt.
attol egyebkent nem kell tartani, hogy barmelyik holy fire/freeze/lgt csinalna barmit is fenyeffektusok kivetelevel, 30-40+os szinten se fog
.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
zsirfecske #14569 üzenetére
Hát a funhoz is sok munka kell, mire felhúzod az új karikat.
Én azért nem is kezdtem még 2. karit sem, mert nincs időm rá. Kíváncsi vagyok a ladderre hogy lesz.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
zsirfecske #14567 üzenetére
End gearnél lehet sok embert fog érdekelni, de addig össze is kell szedni a dolgokat.
Én biztos, hogy soso-val indítom a laddert, mint mindig. A legjobb munkakari az elején a soso és/vagy a hammerpala. -
törölt tag
válasz
zsirfecske #14565 üzenetére
ez komoly, hogy a holy fire lesz az alap skill? a hammerdinhez legalabb egy minimalis tudas szukseges, mig az ember rajon, hogy helyezkedjen es hasonlok. a holy fire viszont pont annyira szorakoztato, ameddig korabban hasznalhato volt, kb normal fokozat vegeig. nem is ertem hogy gondoltak, hogy az ilyen agyatlan futok korbe-korbe dolgot eroltetik.
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #14561 üzenetére
"amúgy mitől emelkednek a rúna árak? mindenki várja már a laddert és betárol? "
Vagy picit beesett a playerek száma, ezért kevesebb HR esik. -
tibcsi0407
félisten
válasz
zsirfecske #14530 üzenetére
Eddig sem volt ritka ez a kombináció.
Upolni viszont a str követelmény miatt felesleges. -
CreshiX
csendes tag
válasz
zsirfecske #14527 üzenetére
Köszi, akkor teszek egy próbát vele. De előtte megkérdezem, hogy a itt a fórumról van rá jelentkező? Neki olcsón adom, nem ezen akarok nyerészkedni. Szombat délig tartom, ha nem kell senkinek, akkor trade.
-
törölt tag
válasz
zsirfecske #14518 üzenetére
Én konkrétan a megvásárlásától számított 1 héten belül el is adtam, annyira gagyi volt a D2 után!
-
Horvi
őstag
válasz
zsirfecske #14508 üzenetére
Ez jól hangzik, érdekelne a dolog. Mi lenne az ára?
Elkezdtem összerakni már egyet egy wirefleecbe de akkor az majd jó lesz a trapsinnek. -
törölt tag
válasz
zsirfecske #14500 üzenetére
Ha még nincs rá vevő. A tal maskert mit kérsz?szerk benéztem sry az van nekem is.
-
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske #14466 üzenetére
hat ez az attack speed meg damage szinte a hasznalhatatlan kategorianak tunik
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
zsirfecske #14468 üzenetére
nekem azert nagyon ugy tunik, hogy eleg lassu az az FPA, nem?
nem katasztrofa, de ezen meg lehet reszelniuk kene
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #14466 üzenetére
megnéztem highlord amuval is, a +20% ias a karakterlapon ott van, érzésre semmit nem változtat. tehát mint eddig, az off weapon ias semmit nem ér. ránézésre persze.
proci985 erre mit mondanál?
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #14454 üzenetére
ja hogy ptr-en vannak mule-ok mindenhez?
ez pl a runeword-ös kari, ott a botd-hez minden, csak az a baj, hogy archon staff van mellé. ahhoz hogy kipróbáljam több alappal akár csak a base speed-et, keresgélni kell vagy kiütni. thunder maul vagy kisebb verzióit pl nem találtam, de pl low lewel unique-ok közt legalább sima bonesnap maul van stb.
szerk.:
lol most látom hogy eth-et nem adtak a botd-hez, elcs*szték? hehe -
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske #14449 üzenetére
dehat ss druidnak a ribcracker a legjobb
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
zsirfecske #14451 üzenetére
ha a fury skill OIASnak szamit akkor kb 40-50%al lesz lassabb meg mindig mert nemlinearis az FPA gorbe
remeljuk kiprobaltak egyebkent belsoleg a gyakorlatban, shifter volt kb az egyetlen melee build ami eletkepes volt 1.10 utan players8ban. kicker assassin es vengeance paladin kb birta players4et, zealot paladin ilyen players2ot ha jol emlekszem.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
zsirfecske #14449 üzenetére
szerintem felreerted, eppen sikeresen foldbenerfeltek a shifter druidat. eddig shifternel egyedul a weapon IAS (WIAS) szamitott, tehat BotD valami nagy base damju fegyverben >>> barmi.
egy Furyt hasznalo, BotD ogre maulos werewolf eddig 5/5/5/5/9 FPA (frames per attack)val tamadott, tehat ilyen 4.31 attack per second volt a tempoja. rabiesnal ez 7 FPA es 3.57 APS.
namost, egy nem atalakult druida 13 FPA es 1.92ASt jelent.
Thunder maul egy fokkal rosszabb BotDvel, 6/6/6/6/9 FPA es 3.78APS furyval (ld a kommentem korabban, hogy miert jobb az Ogre Maul), rabiesnal viszont ugyanugy 7FPA es 3.57 APS. druida alakban 14FPA es 1.78AS.
maskepp: fele olyan tempoban fog utni. namost, shifter druidanal az egyik legfontosabb pont az volt, hogy kizarolag a fegyver IAS szamit, tehat gear IASt ignoralja. szoval gear ias segit ugy mar csak masfelszer lassabb lesz.
de probald ki a varosban, csapj parat nem atalakulva es szornyulkodj, hogy ez vallalhatatlan.
ami tovabb ront az osszkepen, hogy ketkezes BotDt egyedul a druida es a WW barb hasznal, de a WW barbnal kritikus a range: azert mennek kaszaval es polearmmal, mert ugy az effektiv range 4-5 korul mozog, a thunder maul meg ha jol emlekszem 2 (ogre 3). shifter assassin es sorc meg eleve runeword bound.
ami meg a para, hogy egyreszt tetulassu lesz a kari, masreszt viszont kozelharcoskent a shifter druida tulelesenek komoly szelete kb a BotD es a 3 folotti APS volt.
-
törölt tag
válasz
zsirfecske #14446 üzenetére
ameth az sajnos nincs meg annyi, viszont minden más igen. szóval charm rerollra szívesen adok.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #14442 üzenetére
szerk.: hopp, töröltem a lényeget a fenti hsz-ből, a fő képet. közben meg is lett a +3 frw, +7 light res sc, így fire res 76%, light 76%, cold 60%, poison 103% hell-en. ha modi javítja, az eltűnt kép helyén már elvileg azzal együtt, +49 frw-vel lesz. durva, de a gf barbom szaladgál +61-el, de ahhoz kell 17 pont az increased speed skillen a +20-as cipő mellett
akkor jöhet a ladder, én asszem végeztem is
(amint megadtam a gem-eket Cadalnak, hehe)shotika:
szép light res, de ha van cannot be frozen máshol, akkor a half freeze is elvesztegetett stat egy cipőn, ahogy a +2 light radius és a 40 mana is. -
Spyd
csendes tag
válasz
zsirfecske #14439 üzenetére
Köszönöm a gyors választ
Akkor körülnézek a Hauberk - ek között.
Gondolom a + ed azért fontos -
Spyd
csendes tag
válasz
zsirfecske #14437 üzenetére
Nekem azt javasolták hogy alapnak a sacred armor a top, shadow plate a masodik, es lacquered plate a 3 legjobb. Illetve ezeken lehet a legmagasabb def
-
Spyd
csendes tag
válasz
zsirfecske #14435 üzenetére
Elfelejtettem írni hogy a mercnek lenne
Str követelmény annyira nem gond, andariel van rajta -
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #14424 üzenetére
Hm, tényleg bután néz ki hogy traderihez van rendes leirás, alatta "d2jsp->irj vismajornak"
Ha nem zavar hogy elcsórom a tematikáját a te leirásodnak akkor megirhatok egyet este
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #14420 üzenetére
Jó ez. (Ha Hc-n lennél, adnék érte egy iPhone-t. Full legalba!)
Veled jó lesz játszani, ha indul a ladder.
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #14414 üzenetére
Persze, hogy el kell fogadnunk, én le is irtam azt hiszem h ha nem akarja eladni akkor tök mindegy mennyit ér.
És ebből nekem most csak annyi jött le hogy piaci rés van
De gyanitom azért mert találták egy hülyét aki az eth andyját 3 berért akarja adni ez nem azt jelenti h annyit is ér, hisz még nem vették meg. Én is olyan topikot kerestem ahol KERESNEK eth andyt és irtak be árat, ami egyértelműen annyit is ér mert annyiért oda adja, meg forditva hirdetheti amennyiért akarja...
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #14414 üzenetére
Nagy rúnákból eddig: 2x Ber, 4-5x Pul, 3x Lem, 3x Gul, 2-3x Ist, 1x Ohm, 3x Um, 2x Mal - ezek ugranak be, amiket már tuti elhasználtam.
Jelenleg pedig ezek vannak félrerakva: (fal, um, gul, vex, ko, Ist, lem, cham, pul)
ezekből nem mindegyik drop, van amit én raktam össze.De amúgy ja, én inkább gamelgetni szeretek, mint számolgatni, bár vannak olyan gamek, ahol ha átlépek egy határt, már én is matekozom. Lehet egyszer ez a game is erre a "sorsra" jut.
-
MutantZombie
tag
válasz
zsirfecske #14402 üzenetére
Nem néztem még ezt a 2.4-t - picit pihentetem a játékot -, de titkon érdekelne, hogy vajon, ha olyan kreál, akinek meg van oldva az adott nehézségen Mephi kill és hozzá csatlakozik be olyan, akinek nincs, akkor vajh le tud-e menni a Tranvical-os lejáraton, avagy nem?
És fel tudja-e venni az act 3-s utolsó wp-t, ha elsétál addig... ? -
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #14410 üzenetére
Nekem már októberben megvolt a 286 trade, ha nem hagytam volna abba már bőven 2k fölött járnék. Mit mutassak? Ráadásul +68 637/-37 348, ami barátok között is 32k fg profit.
És akkor ber:
Elég sokat mutattam már a topikban, a legelején rám lehetett leginkább számitani hogy elmagyarázzak egy buildet. Valahogy a topiknyitóba is belekerült a nevem
De ja, bocsi h leirom a véleményem.
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #14405 üzenetére
Traderiet ne linkelj árazásra, tipikus Ecseri piac a hely, nincs semmilyen felügyelet és afféle tipikus bnet tradeket akarnak az emberek amin anno annyir röhögtünk hogy "o soj n Jah" meg hasonlók.
Ellenben ott a jsp ami traderiehez képest olyan mint ecseri piachoz képest a tőzsde. Van rendes követhetőség, currency, keresés. Pikkpakk látok több példát is eth andyról aminek currency értékénél fogva sokkal pontosabb mint a barter kereskedelem.
Nem akarok senkit rábeszélni a jspre mindenki azt használ amit akar, de általánosságban egy item annyit ér amennyit ott megadnak érte és nem annyit hogy egy random traderie ember mint fantáziál be magának mennyit ér a cucca.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #14402 üzenetére
Ó. Na az cikornya, de rendesen. Havernak még kéne vagy 10 huzi.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #14389 üzenetére
Huzi miért lesz nehezebb? Nem igazán követem ezt a 2.4 mizériát, majd ha kijön, átolvasom a patch notest.
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #14397 üzenetére
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
zsirfecske #14386 üzenetére
enigma nem (csak) mobilitas miatt kell summon nekronak, hanem azert, mert szorny melle teleportalva az osszes summon azonnal egy ellenfelet kezd el utni.
fullos telemancer (enigmas summoner) eseten pl uniquekra eleve nem szabad latatlanban teleportalni, mert elobb group wipeol a fire enchanted, mielott van idod ranezni az affix listre es kifutni a radiuszbol. valahol mintha olvastam volna, hogy az FEt egyebkent vegre nerfeltek. ami jo, mert .10 alatt az akkor meg online only contentet leszamitva (offline voltam) negy ellensege volt a nekronak: az FE, Nilhatak (amit a Pindlerun miatt eleve kihagyott az ember offline), az Iron Maiden (ezt kiszedtek talan 1.12 korul) es egy nagy csapat very fast soul ha az ember rossz utemben mozgott.
resist szempontjabol macerasabb a helyzet, de gyakorlatilag infernon amig megvan a max lightning alapvetoen annyira nem lesz baj.
hasznaltam vipermagit is a nekron, eg es fold a kulonbseg miutan megszokod, hogy egyszeruen maskepp kell vele jatszani.
a grind factor viszont egyebkent tenyleg katasztrofa high end gearhez, mar 15 eve is az volt. barati korben nagyon sokan nagyon sokat toltuk. PTRen kb a fele csapat kiprobalta, aztan vegul nem vette meg senki
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #14386 üzenetére
Persze, mások vagyunk. Én nem a traderit használom hanem a jspt, és szolgáltatások értékesitésével tized annyi játékidő alatt jutottam el az enigmáig, szóval számomra nem is kérdés hogy nem verem el az 50% árat valamire amit nem a céleszköz csak az odáig vezető út szereplője.
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #14384 üzenetére
Legfölöslegesebb rw
Persze ha nincs pénz enire akkor jobb mint a vipermagi. De inkább beletolnám ezt a tőkét egy enibe, az 100%-ban javitana a psn-summon necrodon, ez meg olyan meh.
-
pachito
őstag
válasz
zsirfecske #14370 üzenetére
Szerintem lehetnek olyan belsős infói, amik erre engednek következtetni..én simán elhiszem hogy már most beszédtéma.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
zsirfecske #14349 üzenetére
Az, hogy Te azt csinálnád az egy dolog.
Mindig a ladder play volt az elsődleges szempont a Blizzard szemében, ez nem fog változni szerintem most sem. A laddernek a lényege az érdeklődés fenntartása, ha ezek a dolgok mind bekerülnek nonladderbe, akkor a játékosbázis meg fog csappanni.
Csak nézd meg, hogy régen mennyi ladder-only rúnaszó volt.Félre ne érts, apukaként és vállalkozóként én sem bánnám, ha minden maradna nonladderbe, mert nincs már időm többezer óra játékra, mint 15 évvel ezelőtt, de sajna ez így szokott lenni.
Ha nem is ennél a patchnél, de a következőknél biztosan szét fogják választani a dolgokat. -
diegho
nagyúr
válasz
zsirfecske #14353 üzenetére
Eddig ez az egyetlen igazán jó új rw.
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #14351 üzenetére
Abból, hogy a két említett skill nem kap bónuszt.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
zsirfecske #14341 üzenetére
Szerintem nem fogják áthozni, de majd kiderül. Főleg, ha az új cuccok ladder only-k lesznek, egyelőre ezt nem részletezik.
Arról nem beszélve, ha a ladder elindul, akkor a nonladder cuccoknak rohamosan zuhanni fog az ára, mert megcsappan a játékosbázis, töredéke lesz a mostaninak.Egyébként, ha a sok fire immunnal nem kezdenek valamit hellen, hogy legalább az infi megtörje az immunitást, akkor nem leszünk előrébb semmivel.
-
Coyot
őstag
válasz
zsirfecske #14331 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged