- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
DIABLO II: RESURRECTED PATCH 2.3 HIGHLIGHTS | COMING SOON
Illetve megkapta az első leárazását.
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz
tiborv #10483 üzenetére
Esett egy 4 lyukas Gothic Plate, ill. egy 4 lyukas Partizan.
Örüljek a szerencsémnek, hogy Larzuk nélkül van ilyenem és mehet az Insight, meg valami a mellvértbe, vagy inkább ne?Nightmare Act 4 végén járok. Summon Nekro.
Lvl61-es a Follower, Act2-ből származik.
Én nem tradelek.
Köszi! -
reelc
veterán
válasz
ProEvoFan #10101 üzenetére
"A netes gémer médiában valahogy nem látom azt az ellenállást, mint anno a Cyberpunknál volt... érdekes."
Nincs benne semmi érdekes.
A CP felé sokkal nagyobb elvárások voltak. A Witcher 3 miatt, a CP világa miatt, stb. nagy hype meg minden. Sokkal több embert érdekelt.
Ellenben a Diablo 2 remaster csak egy felújítás az évek óta tartó remaster/remake hullámban. Semmi extra.A CP problémák nyilván több kattintást is hoztak azoknak az oldalaknak, mint a D2 remaster problémák. Lehet ezzel is többet foglalkoznának, ha nem lettek volna mostanában nagy megjelenések. Azoknak nagyobb a hírértékük.
-
reelc
veterán
válasz
Chiller #10015 üzenetére
Nekem is úgy néz ki.
Miután 15 percig voltam 266-ik, kiléptem.
A sorbanállósdi előtt legalább kb. 2 órát tudtam játszani esténként. Amikor ment a szerver.
Na majd este 22:00 körül újra megpróbálom.
Vagy majd ha túllesznek ezen az ideiglenes megoldáson.
Mondjuk engem nem érdekel, de ha ilyen gondok vannak, idén nem biztos, hogy lesz ladder. -
-
reelc
veterán
Két kérdés: gondolom azért nem tudok többet Normalon boci pályát nyitni, mert átmentem Nightmarre?
A másik, hogy hány online karim lehet összesen?
Köszi! -
reelc
veterán
Gondolom az megvan, hogy többeknek annyi a játék az elmúlt napokban, hogy ha sikeresen bejut a szerverre, akkor próbálja megcsinálni ugyanazt, amit a rollback előtt?
Az Act 2-es bosst eddig 3x vertem le, és még nem jutottam el a fentiek miatt az Act 3-ba Nightmaren.
Ezen felül gondolom nem csak nekem mutatott a hsz számláló kb. 70 hsz-t a tegnapi utolsó bejelentkezés óta.
Szóval bennem fel sem merül, hogy bármi gond lenne az itteniek segítőkészségével. -
reelc
veterán
" Our teams continue to work on immediate and long-term fixes in order to bring the game back online and ensure it remains stable. We'll publish an update once we have more information to share."
5 perccel ezelőtti update. -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
Én nyertem.
"Megújult Ladder Seasonok: Csatlakozz a Diablo II: Resurrected játékosainak világához, és élvezd a versenyt a ranglistán! Kapaszkodj fel egy új, exkluzív, sokkal gyakrabban resetelt Ladder-rendszerben, és találd meg a helyed a legendák között!"
Februári infó, szóval a Blizzconról.
Máshol 3 hónapot írtak hosszra, de ugye nincs kőbe vésve. -
reelc
veterán
válasz
tibcsi0407 #9470 üzenetére
Korábban nyilatkoztak a fejlesztők róla.
Vannak ötleteik, de stabil alapok kellenek. Nyilván sok eladás és megfelelő technikai alapok.
Az egyiket nem tudjuk, a másikat érezzük. -
reelc
veterán
válasz
pachito #9458 üzenetére
A sablon szöveget nyomják több, mint 24 órája.
Vizsgáljuk, türelmet kérünk, elnézést.
Ismétel. -
reelc
veterán
Igen, köszönöm!
#9450 MöBalázs: Igen, köszi.
Egy streamben láttam, hogy a bocis pályáról érdemes a kardot felvenni, mert azon arra annyi lyukat lehet üttetni, amennyi pont kell.
Szerintem ez hasznos lenne olyanoknak, akiknek nincs kisujjukban a játék.
Lehet van ilyen guide, átsiklothattam felette, néztem sokfélét.
Nagyon régen játszottam egy ideig, de offline, szólóban, és egy időben netem sem volt, így nem is ájultam el a találomra berakott rúnák hatásán pl.Nem volt semmi instrukcióm akkoriban.
Most sokat gondolkodtam a megvételén, végül beleugrottam. -
reelc
veterán
válasz
pachito #7566 üzenetére
Nem, szerintem a 25-30 talán korrekt lenne kezdőárnak.
De mondok egy házon belüli példát: kicsit több, mint 1,5 éve a Warcraft 3 új változata 30 EUR volt.
Azért nem kell túlozni.
Nem értem a kirohanásodat.
Mindenki hadd döntse már el magának, mi mennyit ér neki.
Márpedig egy új AAA alapjáték árának a 2/3-át hadd tartsam soknak egy 21 éves játék+kiegjének felújított változatáért.
Szerintem nem vagyok vele egyedül.De inkább elhúzok innen a véleményemmel, jó játékot mindenkinek!
-
reelc
veterán
válasz
ProEvoFan #7557 üzenetére
The base patch will be v1.14, the latest Diablo 2 patch.
QoL lesz, pl. több tárhely, drop változás nem. Ugyanazt az élményt akarják visszaadni, mint amilyen 20 éve volt.
Mondjuk ez a változás sokat jelenthet a szólózóknak.Esetleg nem lehetne csinálni egy összefoglalót, amiben linkelve lennének a tudnivalók, linkek, stb.? Lesznek még visszatérő kérdések, nem ismer mindenki pl. a buildes oldalakat, stb.
-
reelc
veterán
válasz
sto1911 #7547 üzenetére
Nem én találtam ki.
Megnéztem a Wikin, az eredeti játék megjelenése is csütörtök volt.
Ez több nagy játéknál előfordult. Szerda-csütörtök.
Biztos megvannak az okai, miért nem a hét elején vannak a megjelenések.
Ahogy a moziknál is.Hiba meg bármilyen startkor előfordulhat, vannak amik élesben derülnek ki.
De ezzel nyilván semmi újat nem mondtam. -
reelc
veterán
válasz
sto1911 #7545 üzenetére
Ja, gondolom ügyeletben pár ember.
Nem tudom visszakeresni, de pár éve írták a Diablo 3 kapcsán, hogy azért nem pénteken jön a patch hanem a hét közepén, mert ha gond van, akkor még tudjanak javítani rajta.
Emiatt ne menjen tönkre miatta a játékosok hétvégéje.
Ugyanez igaz lehet a játék startra is. -
reelc
veterán
válasz
Franklin #7520 üzenetére
Mert pl. ha többet játszol vele, többet beszélsz róla az ismerőseidnek, és talán kedvet kapnak hozzá.
Vagy több streamer játssza tovább, az is vásárló csalogató.
Meg ugye az is a dologban van, hogy öregebb lett az ember, nincs annyi ideje, mint 20 éve, és menet közben jön rá, hogy ez így sok 40 EUR-ért.
Amikor lefoszlik róla a nosztalgia, és hogy szebbek az emlékek annál, mint amit vártál.
Stb.
Érted mire gondolok.Amúgy az tudja mit kap, aki régen is játszott vele.
Azért ne vedd készpénznek, hogy mindenki ismeri a játékot. -
reelc
veterán
válasz
proci985 #7516 üzenetére
Bennem is felmerült, mennyi lesz a játékos megtartási ereje a régi droppal.
Mert az emberek jelentős részének nincs annyi ideje játékra, mint 20 éve.
Úgy rémlik a botok ellen is tesznek valamit. Próbálnak.Jó eséllyel marad szólóban és modolva sokaknak, akik el is akarnak érni valamit + ha folytatják a régi cuccokkal.
-
reelc
veterán
válasz
Vismajor01 #7454 üzenetére
Amúgy itt a minimum konfig.
-
reelc
veterán
válasz
Cray Tyler #7372 üzenetére
Valószínűleg az a legjobb, ami az utolsó Diablo 2 patch óta a legjobb.
Nem változott semmi.
Legalábbis valamikor azt írták a fejlesztők, hogy megjelenéskor ugyanaz a patch fog futni mint a másik verzión. -
reelc
veterán
válasz
Peddy789 #7353 üzenetére
Diablo 2 lootról, csapatjátékról, stb. ajánlom figyelmedbe ezt a "dokumentumfilmet": Diablol 2.
Akkor is, ha otthon vagy benne.
"Szoval ezt is ugy eri meg jatszani ha talal maganak valaki par kozeli pajtast akikkel lehet tolni"
Az a véleményem, hogy nem sok ilyet fogsz találni.
Aki tolta 20 éve is, nem biztos, hogy huzamosabb időre elkötelezné magát, mert jó eséllyel kevesebb ideje van mint anno. Menet közben majd beugranak dolgok. Esetleg már mást tol pár éve, egyéb hobbi, mindez család mellett, stb.
Aki meg kb. új, lehet az se nagyon marad meg a játék elavultsága/túlkorossága miatt.
Az elején nagyon menni fog, mert ráharapnak a streamerek és ezáltal többen megismerik, aztán majd valószínűleg hamar lemorzsolódnak.
Esetleg klán/community révén vagy ilyesmi. Ha van egyáltalán ilyen lehetőség.Jó játék volt, megvannak az érdemei.
Mondhatni nem a legpulárisabb műfaj ez, de a név elfogja adni a mobilost és a 4-iket is, bárhogy is sikerülnek.
-
reelc
veterán
Na, végeztem is, úgy 15 perc elég volt.
Eszembe jutott mennyire unom is ezt a játékot.
Amikor bejelentették a felújítást, felraktam újra a D2-őt. Pár napig volt csak fent.Megtudtam amit akartam. Futna rendesen ez a változat.
Na jó szórakozást mindenkinek!
-
reelc
veterán
"Szóval nem lesz végtelen ideig támogatás (nem is várható el, ugye), de szerintem úgy 2 évig nem lesz magára hagyva."
Úgy értem a hibák javítását illetően.
Az, hogy kap-e akár 1db új rúnát, balanszt vagy bármit a későbbiekben... ez más kérdés. Azért van egy jelentős kisebbség aki egyből nekiállna hőbörögni nagyobb változások esetén.#7286 mephi666: Kösz, majd kipróbálom, bár FPS-t sosem mérek, nem kell azt tudnom.
Látszik, ha lassú. A retró mód nem érdekel.
-
reelc
veterán
AMD Ryzen 3 1200
GTX750, 2GB
16GB RAM
A rendszer SSD-n van, de semmilyen játékot nem rakok oda.1920x1080-on megy a monitorom, ehhez ragaszkodom is.
Árnyékok, 8x élsimítás, parasztvakítássosem érdekelt.
#7284 Kasya: a Diablo 3 is fut. Nyilván az sem örökké.
Lehet a D2 resurrected csak 2 évig lesz csúcson, ahogy fentebb írtam szerintem sokan majd mennek a mobilosra vagy a 4-ikre amúgy is.
Ez alapján a lényeg az, hogy a következő fél-egy évben kijavítsák amit ki kell.
Ami a laddert illeti, a D2-nek is fut még a mai napig is, nem?
Szóval nem lesz végtelen ideig támogatás (nem is várható el, ugye), de szerintem úgy 2 évig nem lesz magára hagyva.
Azt se feledd, hogy ez multiplatform megjelenés, és ha a súlyos hibákat nem javítják hamar, ill. a D4 előtt elengedik a kezét, akkor nem "csak" a Blizznek rossz reklám (az elmúlt években van bőven), hanem konkrétan a Diablo szériának is, és ez hatással lenne a D4 eladására/megítélésére is, ami szintén multiplatform. -
reelc
veterán
válasz
Viktor77 #7277 üzenetére
Én meg azért, hogy lássam hogyan fut a gépemen?
Nincs tervben hardver csere, a VGA-m őskövület, marad még pár évig, ha nem döglik be. Ha igen, akkor se lesz jobb a helyzet.#7279 Viktor77: Akkor minden rendben, mert egy külsős (azóta megvásárolt) csapat csinálta, nem pl. a WC III új változatának szakemberei. Szóval ha szigorúan nézzük, nem Blizzard munka a felújítás.
-
reelc
veterán
Ezt láttam korábban, most beleakadtam újra.
Diablo II: Resurrected - Ezeket a változásokat akarja a nép - közvélemény kutatott egy játékos.
Akkor 4300+ ember válaszolt.
Ha belenézel láthatod, hogy a változást elutasítók & a nem biztosak benne játékosok egész komoly mennyiségben vannak nem egy kérdésnél. -
reelc
veterán
Szerintem igazad van.
Leszámítva, hogy év végén nemigen lesz olyan akció.
Az a lényeg, hogy vedd meg. Mindegy, hogy játszol-e, és mennyit?
Sőt az a jó, ha nem nagyon játszol, nem foglalod a szervert. Nem akadsz bugba, nem panaszkodsz hivatalos fórumokon, stb.
Mivel közölték jóelőre a vásárlás előtt, mire lehet számítani, így az emberek nagy része tudni fogja, mit vesz.Régi meggyőződésem, hogy a Diablo 3-nak is kb. annyi a funkciója az utóbbi években, hogy benne legyen a Diablo név a "köztudatban". Ugye volt majdnem 1 év patch nélkül is. Könnyebben vándorolnak majd a 4-ikre az emberek a 3-ról, mint a semmiről. Ilyen funkciót a D2 új változata is befog tölteni sokaknak. Jó időtöltés lesz a 4-ig, vagy a mobilosig, kinek mi.
Másrészt szép dolog, hogy még jön patch a 3-ik részhez ennyi idő után is. Alap+RoS, esetleg Nekro ami nem kötelező és ennyi költésért tolhatod amíg akarod.Úgyhogy szerintem az előző okok miatt is (+ mert eddig a fejlesztői jó munkákat adtak ki a kezeik alól, ill. sokaknál a nosztalgia miatt is), nagy siker lesz az új D2.
-
reelc
veterán
válasz
Chuzzlee803 #7247 üzenetére
Ennyi idő után nem bug, hanem feature.
Képzeld el mekkora felháborodás lenne, ha ilyen dolgokat javítanának. Onnantól nem lenne "olyan" a játék nekik.
Meg a szokásos szövegek, hogy megölték a gyerekkorukat ezzel, stb.Ezért nem változtat most dolgokon a csapat, aztán kitudja később mi lesz.
-
reelc
veterán
"Már több helyen is olvastam, hogy valami régebbi buildel játszottunk. Kíváncsi lennék, hogy tényleg így van e."
Nyilván. Elvégre nem ennyi az egész játék.
Másrészt, ha valóban kijön a jövő hónapban, akkor minden nap fejlődhet a játék a végleges kiadásig. A fejlesztőknek előrébb kell tartaniuk a kiadott bétánál, mert dolgozniuk kell a megjelenésig. Szóval a fejlesztői változat mindig előrébb tart.
Mégha tudnád az ő verziószámukat is, nem érnél vele semmit, mert nem ismered a változásokat.Az igazi erőpróba most jön a nyílt bétával.
A szerverek hogy bírják, stb., sok minden kifog derülni számukra. Nyilván addig finomítanak pár dolgon a mostani eredmények alapán. -
reelc
veterán
Egyetértek.
Felvállaltak valamit és úgy látszik, hogy teljesítik.Azokkal nem értek egyet, akik keveslik a béta tartalmát.
Mekkorának kellene lennie? A megjelenés előtt nem sokkal? Miért?
Ha +1 act lenne a béta, akkor 2 nappal később jönnének akik unják.
Áldás, ha megunod ennyi idő alatt, mert esetleg rávilágít, hogy nem kell megvenni. -
reelc
veterán
Ez most aktuális.
Wirts the Leg? | DiabLoL 2 Ep27 -
reelc
veterán
válasz
zsirfecske #7200 üzenetére
"igazán különlegest pedig mint a d2, már régen se tudtak sűrűn."
Amúgy nem sűrűn kell, hanem inkább kevesebb, de minőségibb. Így gondolom.
"elmagyarázni nehéz lenne, de minden részletéből az jön le hogy ezt még a játék és a játékosok élményéért készítették, nem a részvényesekért."
Van egy csomó játék, amiben lehet ezt érezni.
A részvényesek meg fontosak, az ő pénzükből készül a játék.#7202 pachito: engem nem érdekel, mert nem játszok mobilon. De az emberek nagyrésze nem ilyen. Hidd el a név eladja, siker lesz mindenhol. Vagy legalábbis nem fogják hamar bevallani ha mégsem, +1 blama lenne.
-
reelc
veterán
válasz
sto1911 #7199 üzenetére
Nem látok bele senki lelkivilágába.
Én meg úgy gondolom, hogy a Diablo 2 eléggé unalmas. Felüdülés volt utána a Titan Quest vagy jóval később a Diablo 3. Vagy az utóbbi után a Grim Dawn.
Én úgy látom, hogy a Diablo szériának igen kitartó rajongói vannak.
Többeknél ez egy idő után alábbhagy, és ha ki is próbálnak a műfajban mást, az alulmarad. De majd az új Diablo jó lesz nekik. Mert vannak akiknél ez együtt jár igen nagyfokú elutasítással a műfaj más játékait illetően. Vannak ilyenek az ismerőseim között is.Nem egy ismerősöm van így:
Halálosan megunták a D2-őt később a D3-at.
A Resurrectedet nem veszik meg, mert túlárazott, és amúgy is, unalmas lenne megint D2-őzni. Persze ebben az is benne van, hogy eltelt 20 év és senki sem tudna már annyi időt fordítani rá, mint anno, hogy legyen benne valami normális cucca.
A Diablo Immortalra némelyikük ráfog mozdulni, mert van aki most is játszik mobilon (évek óta egy játékot), és persze az ingyen kipróbálom dolog nagy vonzerő.
A Diablo IV meg kitudja, mennyire fogja érdekelni őket. Megveszik, de hogy eltudnak-e tölteni mondjuk 300 óránál többet benne, az majd kiderül. -
reelc
veterán
Igaz most nem bétázok, de abban látom a problémát, hogy alig több, mint 1 hónap múlva ki akarják adni. Nem vagyok biztos benne, hogy elég idő lesz a béta javításai, optimalizálása és az ő végső tesztjük ill. a megjelenés között.
Épp ez nem hiányzik a Blizznek, hogy nagyon félresikerült rajt legyen (megint), amit majd patchelnek. Hibák mindig lehetnek, nem erről van szó, csak kevés lehet az idő. + nyilván az sem egyszerű, hogy ezúttal multiplatform cím lett.
Na majd kiderül. -
reelc
veterán
Azért, mert a fejlesztők nyilatkozták.
Rengeteg infó (nem találgatás) napvilágot látott már.
Meguntam ezzel, és a D IV-gyel kapcsolatban is, hogy linkeljek mindent amit leírok, mert senki sem keresi meg, és amúgy sem hiszik el.
Konzolon nem tudom, hogy lesz, PC-n így lesz. -
reelc
veterán
válasz
gainwardgs #7151 üzenetére
Szerintem ellőtték a "Streamer vagyok" skillt.
-
reelc
veterán
válasz
sto1911 #7146 üzenetére
Egész sokan streamelik.
Valami béta key drop is van. -
reelc
veterán
válasz
pachito #7140 üzenetére
Nem hihetetlen.
Másolásvédelem féle. A kalózok ellen.
Más cég az online jelenlét mellé még Denuvo védelmet is rak, ami általában szívatja a játékosokat.Amúgy korábban elhangzott, hogy 1 ellenőrzés után nem kell majd többet online lenni, ha nem akarsz. Elszeparált online ill. offline lesz. Offline esetén szólózol majd.
-
reelc
veterán
válasz
Vistaboy #6903 üzenetére
Ja, most látom, hogy a te verziódhoz a D3 nekró pack (ha nincs meg), egy D3-as pet és szárny is jár. De nyilván majd akkor is, amikor már nem előrendelés lesz.
De viszont a sima játék előrendeléséhez semmi.Mielőtt valaki félreértené, nekem mindegy ki mire költ, csak az érdekelt, hogy a vásárló számára mi értelme, ha semmivel se jár jobban, mintha megjelenéskor venné.
-
reelc
veterán
válasz
Vistaboy #6903 üzenetére
Vedd úgy, hogy teljesült a kívánságod.
Offline lehet játszani (de akkor ezzel a karival online nem).
Egyszer kér netet, amikor azonosítja, hogy eredeti a játék.De engem is érdekel valami.
Mi értelme előrendelni?
- Nem olcsóbb.
- Semmit sem kapsz ezért pluszban.
- Ha senki sem rendelné elő, akkor is elkészülne, nem múlik rajta a fejlesztők munkája, fizetése.
- Vagyis akár a megjelenéskor is meg lehetne venni, akár aznap, vagy később, nem fogynak el a kulcsok.
- Ha arra gondolsz, most van rá pénzed, később lehet már nem, akkor abban a későbbi szituban gondolom nem fog vigasztalni, hogy legalább a játék megvan.
- Az én felfogásom szerint nem elég az az indok, hogy szeretem és úgyis megvenném. Ezért kb. 8 hónappal előre kifizetem úgy, hogy még az alfát se hagyják nálam (szóval nincs Early Access).Nem kötözködésből kérdem, tényleg érdekel.
Ugye nem negatívkodtam, nem jöttem pl. a Warcraft 3 mizériával, mert ahogy korábban is linkeltem, ezt más csapat csinálja, akik már bizonyítottak remakekkel.
Szóval nem hiszem, hogy gond lenne a minőséggel. Persze lesznek problémák, akár a szerverrel, de majd szépen patchelik amit lehet, gondolom.Engem annyiban érdekelt volna az alfa, hogy elbírja-e a gépem valamennyire?
Tudom lesz még optimalizálva, de ha nem döglik be valami, ez a konfigom marad még igen sokáig. -
reelc
veterán
A TQ mitológiai alapokra fektette az egészet, nekem tetszett a látványával együtt.
Ami a GD-t illeti: legalább hosszú volt a kampány (és nekem tetszett is), gondolom valamennyire ellensúlyozandó, hogy nem volt még akkor endgame (a különálló aréna DLC volt, akár az alapjátékhoz). Persze a második kieg orvosolta a dolgot.Amennyire én tudom, minden tiltva volt a Bneten. A megvásárolt játékot kivéve.
-
reelc
veterán
Battle.netre ne csatlakozz semmilyen moddal, a PlugYval sem!
Ha most elindítod simán: nem tudom mi lesz, hogy a szerver nem detektálja-e valahogy csalásnak. Mert ugye Bneten kívül "szerkesztetted" a cuccaidat.
Sosem Bneteztem, sosem multiztam vele, nekem ez mindig is szóló játék volt.
Ezért is örültem régen, amikor ráakadtam a PlugYra. De nem sokkal utána megismertem pl. a Titan Questet, és onnantól még kevesebbet piszkáltam a D2-őt (ha jól rémlik évente pár napig).Nálam tapasztaltabb hátha tud válaszolni.
-
reelc
veterán
"Gyengébb utánzatok"
Titan Quest, Grim Dawn és még van 1-2 cím, ami nem csak szerintem emelkedik ki a többi közül.#6811 Blizz: Igen, a Diablo 1-2 szerepe a műfajban és a játékiparban vitathatatlan.
Másrészt olyannak (pl. nekem), aki rengeteg címet kipróbált a műfajban... ahogy korábban írtam, nekem sosem volt a D1-2 irányába olyan elköteleződésem, mint sokaknak. Könnyebb volt váltanom, amíg meg nem találtam az olyanokat, amik jobban tetszettek.
Kellettek. De minden egyes játék hozzárakott valamit a műfajhoz, ami tetszett.A Blizzcon előtt pár nappal raktam vissza a D2-őt vagy 6 év után. Egy célom volt vele: kitakarítani a PlugY-s inventoryt. Nincs sok dolgom vele. Arra gondoltam, hogy ha mégis lesz új változat és tudom folytatni a régi karit, akkor igazodnom kellhet a normál inventoryhoz.
Azóta ugye volt a bejelentés, infókkal, tudjuk mi lesz.#6812 Vismajor01: Modok adnak ezt azt, a sima Diablo 2-től nem kapod meg, és így is van jól.
Talán ez volt a legjobb húzása a csapatnak: a moddolhatóság. Nem csak a nagyokra gondolok, hanem pl. a PlugYra is.
#6813 Ator: Talán modok képesek ilyesmire, ahol volt engine váltás is, bővebbet nem tudok, nem használom őket.
-
reelc
veterán
válasz
Vismajor01 #6775 üzenetére
Köszi, így már világos!
-
reelc
veterán
Nálam okosabb válaszolna?
"Lightning Question: Can I load a Diablo 2 character into Resurrected?
Answer: No."
Forrás: Diablo: Q&A Panel a Blizzconról.Diablo 2: Resurrected Will Let You Import Classic Diablo 2 Save Data
"Diablo 2: Resurrected Game Producer Matthew Cederquist confirms that the game will support importing classic Diablo 2 saves"Szóval: Diablo 2-es karaktert majd nem lehet betölteni, de a régi mentések működni fognak?
Ez így eléggé ellentmondásnak tűnik. -
reelc
veterán
válasz
Bennyboy #6757 üzenetére
Más felújításnál is hallottam más fejlesztőktől is ezt a szöveget. Nem hülyeség.
Én elhiszem, hogy vékony a határ amit megcsinálhatnának és amit megcsinálnak között.Meg kell felelni a régi fanoknak, akik sok évet toltak bele, illetve az új embereket se szabad elriasztani, kell az ő pénzük is a sikerességhez.
(A Command & Conquer™ Remastered Collectionről van szó. Csak ott megoldották úgy, hogy még a fejlesztés elején kapcsolatba léptek a community ismert tagjaiból párral, és folyamatosan egyeztettek velük fontos dolgokban. Ez így végül jól sült el.)Ezen felül... nem akartam idekeverni de divat lett sokaknál a háborgás. Mindegy milyen kis dolog, és jogos-e. Egy idő után beállhatnak mögé mégtöbben, és akkor már lesz visszhangja.
Ja, én nem számítok rá idén. Esetleg december végefelé.
-
reelc
veterán
válasz
Bennyboy #6754 üzenetére
A videóban amit linkeltem olyasmit mondtak, hogy a drop nem változik.
Mondták, hogy sok dologhoz nem nyúltak, mert vannak akik elégedetlenkednének, hogy miért nem olyan, mint 20 éve. Pl. a gold pickup úgy lesz megoldva, hogy neked kell engedélyezned. Így nem gond annak, aki már hozzászokott más játékokban az autóhoz, és annak sem, aki még mindig egyesével akarja felvenni, mert "úgy az igazi"."Diablo® II: Resurrected™ will be released on or before December 2021."
-
reelc
veterán
válasz
sirdond #6751 üzenetére
A videóban benne van, hogy nagyon sok dokumentáció megvolt még.
Leírások, rajzok, stb. Fel is használták.Annak hívod aminek akarod, nekem mindegy.
Akkor is ez a válasz a kérdésedre, amire fentebb is válaszoltam. Abban különbözik a rajongói modoktól, hogy próbáltak hűek maradni az eredetihez, a módosításokról meg ott van a fentebbi hsz-emben a link.
A legjobb Diablo 2 élményt akkor kapod, ha azzal játszol. A második legjobb meg lesz ez.Játszottam 1 és 2 résszel is.
Számomra az első felejtős volt, unalmas, végigvittem a sztori miatt, de nem fogott meg a játék. A 2-ik tetszett, de hosszabb távon képtelen voltam foglalkozni vele (talán 100 órám lehet benne vagy 6-7 év alatt, nem emlékszem pontosan).
A multi sosem érdekelt.
Úgyhogy nem ragaszkodom a régi verzióhoz, tőlem jöhet egyszer az új.
Amilyen pangás van ebben a műfajban, könnyen sikeres lehet, a megtartott hibáival is. -
reelc
veterán
válasz
sirdond #6749 üzenetére
A Diablo 2 fut alul. Felső szinten pedig ezt másolja az új változat.
Valami ilyesmit mondtak videóban.
Vagyis a lehető leghűebb és valamilyen szinten mégis modernizált.
Pl. bekapcsolhatod, hogy vegye fel a goldot.
Viszont a dropratehez nem nyúltak.A mod dologban mindig benne van, hogy nem (csak) egyszerű másolat jobb felbontással/grafikával, hanem benne van a modderek elképzelése.
Új skillek, tárgyak, mapok stb. bármit ideképzelhetsz. -
reelc
veterán
Ezt a "bullshit duma"-t egykori Blizzard Northosok többször is előhozták.
Ugye ők készítették, és ők tudják mi maradt hátra, amikor feloszlatták őket.Nem egy akkori játék forráskódja eltűnt, akkoriban még nem nagyon foglalkoztak biztonsági másolatokkal (pl. Starcraft - Ezért érdemes becsületesnek lenni, ha megtalálod a StarCraft eredeti forráskódját egy lemezen. Vagy más cégnél a Heroes 3 alap lett HDsítve a két kiegje nem, forráskód hiánya miatt: "a kiegészítők forráskódja elveszett a fejlesztő New World Computing feloszlatásakor, így igen sok munka lett volna ezek újraépítése."
Rengeteg valótlan pletyka volt már évekkel a Diablo IV bejelentése előtt is, és a készülő Diablo 2 Remastered is kitudja hányadjára jön fel mondjuk 2015 óta.
Ennyi a valóságalapja. Igen beígérték, és már csak a Diablo 2 hiányzik. Egyszer megnyilvánultak, hogy nagy nehézségeik vannak, de azóta semmi hír.Amúgy a Diablo 2 tele van már elavult mechanikákkal, nem biztos, hogy tömegek rámozdulnának. Ugye ha jön a remaster az emberek fele azért veri majd az asztalt, hogy xy miért úgy működik még, ha meg módosítanak, miért nem olyan?
Van arany középút, az EA kifejezetten ügyesen oldotta meg a dolgot elkötelezett rajongók bevonásával és több eredeti fejlesztővel a Command & Conquer™ Remastered Collection esetében. De a Blizz nem ilyen. Eddig az EA sem ilyen volt, de változtatott most. Évfordulós dolog ugye ez is, a C&C 1995-ös. -
reelc
veterán
Bocs az OFFért, de hátha érdekel valakit.
Modként alkotta újra a teljes Diablo II-t egy rajongó
Évek óta készül, a távlati tervek között szerepel ez is: ""Purist" D2 version branch (removal of GD content)".
Fontos, hogy nem 1:1 másolat a cél.
Még sok munka van vele.
Fórum.
Amint elkészül, biztosan kipróbálom. -
reelc
veterán
A gépigénye miatt ne aggódj, szerintem a Destiny 2-őd sokkal gépigényesebb, az Anthem pláne, mint amilyen a Diablo 2 új változata lesz.
A Destiny 2-őt konkrétan el se merném indítani, fel se rakom, felesleges. Bőven a minimum gépigény alatt vagyok.
Ősi gépem van, működjön, az a prioritás. -
reelc
veterán
A Blizzard tervezi a Diablo 2 újrakiadását, gondolom a Starcraft remasteredhez hasonlóan.
A Starcraft kijött a cikk óta, a Warcraft 3 új kiadása pedig idén lesz. Szóval lassan realizálódik az, amit 2015 végén nyilatkoztak.
A Diablo 2 van még hátra. Szerintem remaster lesz a többihez hasonlóan, a többi újrakiadás is az.
Valószínűleg tartom, hogy jövőre ki is jön valamikor.Régen én is játszottam a Diablo 2-vel de szólóban, sosem voltam egy multis fajta.
A Diablo 3-at rengeteget toltam (ott már multiztam, de egyedül többet játszottam), és eléggé meguntam + az újdonságok hiánya, stb.
A PoE nem fogott meg.
Elég sok ARPG-t bepróbáltam rövidebb-hosszabb időre, én a Grim Dawnban találtam meg a számításaim.
. -
reelc
veterán
válasz
mcsabee #6497 üzenetére
Véletlenül megláttam hogy jött hsz, az oldalsávban még épp ott a Diablo 2.
Egy napig sem tartott nálam, amikor belenéztem.
A Diablo 2 már nem az én világom, moddolhatják bárhogy.(#6498) whitezo88: Én nagyon régen Diablo 2-ztem, akkor is szólóban.
Inkább a Diablo 3 volt ami elkapott egy jó időre. De azt is meglehet unni.
Nekem anno igazán a Titan Quest tetszett.A PoE nem jött át nekem.
A Grim Dawn ami bejött az elmúlt években. -
reelc
veterán
Értem, köszi az infót.
Mondom érdekességképp néznék bele, és nem a könnyítések miatt, hanem pl. az engine váltás miatt, vagy hogy milyen valóban új dolgok lesznek benne?
Amúgy igen, a droprendszere a játéknak... mondjuk nem felhasználó barát, pláne ennyi idővel a megjelenés után. Nem azt mondom hogy a D3 útja a jó, ami kb. tálcán nyújt mindent valamilyen minőségben - a szetbónusz és a legtulajdonság elad mindent - hanem a kettő között lenne valahol. Jó ötlet a drop állítás amit írtál.Korábbi ígéret szerint a Starcraft, és a Warcraft 3 után valamikor jön majd a Diablo 2 remastered is. Lehet még 1-2 év, kitudja? Gondolom olyan szintű lesz, mint a 2 másik játék esetében.
-
reelc
veterán
Egyetértek.
A 2 rész két külön világ. Mindkettő minőségi és elfér a piacon.A PoE elég komoly piaci igényt elégít ki, ráadásul kb. 1 évre a Diablo 3-ra érkezett szóval teljesen logikus volt emiatt is, hogy ennyien bepróbálták.
Én a Diablokra is mindig single playerként tekintettem, a 2-ikat csak szólóban, a 3-ikat meg úgy 85%-ban szólóban toltam. A D3-ban csapódnak néha hozzám, de remekül elvagyok egyedül, ha megunom/elértem az aktuális célt utána meg elhúzok mást játszani.
Sosem voltam nagy Diablo 2 játékos, csak párszáz órám van benne sok év alatt, egy lvl94-es kari a max. úgy rémlik. Mivel akkoriban teljesen fejből fejlesztettem, a végső nehézségen semmit sem ér, és mire jött a lehetőség hogy vonjak vissza pontot már nem érdekelt. Nem érdekelt a kereskedelem sem, meg a vég nélküli boss stb. farmolás sem. Csak játszogattam kedvem szerint.
A lényeg az, hogy kíváncsian várom a Median XL: Sigmát mert érdekel hogy elhivatott rajongók hogy turbózták fel. De nem hiszem hogy huzamos ideig leragadnék mellette, ez csak egy kitérő részemről.
-
reelc
veterán
Volt aki rámírt, szóval: "Haladtam a korral." - ezzel nem a D2-őt szólom le, nagyszerű játék.
De azóta rengeteg ARPG kijött, és vannak sokkal jobbak is nála - bár ez ugye egyénfüggő, ki mit tart jónak, legjobbnak? Szóval van választék, és ugye az is egyénfüggő ki miket próbált be, kinek mi tetszik?
A maga módján a Diablo 3 is nagyszerű játék, ha valaki felül tud emelkedni azon, hogy sok szempontból nem a Diablo 2 útját követi, hanem inkább a játékélményt előtérbe helyező játék.Vannak más lehetőségek is, de nem áll szándékomban tovább OFFolni. Aki szereti az ARPG-ket és nem a Diablo 2 (vagy 3) számára a legtökéletesebb ennyi év után is, és kicsit nyitottabb, találhat mást is. De nekem mindegy ki mivel játszik.
-
reelc
veterán
" Ezeken felül rengeteg ARPG van a piacon, lehet válogatni. Haladtam a korral."
Ezt írtam, vagyis nem logikus hogy direktbe a Diablo 3-ra céloztam, és nem törvényszerű hogy akinek a D3 nem jön be az a 2-iknál marad. Nyilván sokan vannak, de van sok egyéb választási lehetőség is.
Másrészt tőlem mindenki azzal játszik, amivel akar. -
reelc
veterán
válasz
MrBrown26 #6486 üzenetére
Szia!
Ha nem oldódott meg, próbálkozz a supportnál szerintem.
(#6487) triluan:
Szia!
Nemrég láttam a Median XL Sigma trailerét, és akkor bepróbálkoztam mit is lehet tenni a Diablo 2-vel.
Vannak megoldások, de akkor ugye nem játszhatsz a battle.neten.
Nemrég futottam bele ebbe:
A képeken ki van emelve milyen program kell. Azt hiszem a PlugY 1.13d-ig kompatibilis, szóval olyat kell felraknod.
Sajnos ennél bővebbet nem tudok írni, pár hete szedtem össze a bejegyzés alapján a dolgokat, bepróbáltam (a képeken ott a programok neve) és utána le is töröltem, 2 dolog miatt.Az egyik, hogy én vagy 8 éve nem játszok a D2-vel, akkor se toltam komolyan és megvannak a személyes okai az ellenérzéseimnek. Ezeken felül rengeteg ARPG van a piacon, lehet válogatni. Haladtam a korral.
Másrészt valamikor befogom próbálni a Median XL: Sigmat (persze a Median XL-t amúgy sem ismerem), és az engine változás miatt tud majd felbontásokat is.
Természetesen mivel MOD egyrészt kell hozzá a Diablo 2+LoD gyári kulccsal, másrészt ezt majd a Median szervereken játszhatod. Ez egy módosított Diablo 2, nem a régi.De ha ragaszkodsz a Battle.netes Diablo 2-höz, akkor tényleg nincs megoldás.
Ennél többet nem tudok írni, talán a még aktív játékosok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged