- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
MikeWazowski #15585 üzenetére
950 jah 700-750
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #15542 üzenetére
Ahogy néztem 450 fg lenne, ha nem ehereal lett volna. Így kaptam érte 20 fg-t.
-
Vismajor01
addikt
válasz
MikeWazowski #15540 üzenetére
Rossz, igy nem er semmit.
-
wm2
őstag
válasz
MikeWazowski #15499 üzenetére
37.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
MikeWazowski #15499 üzenetére
Az nincs hatással a rúnadrop-ra.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
MikeWazowski #15489 üzenetére
Ez valami moddolt D2-ből való kép lehet.
-
Vismajor01
addikt
válasz
MikeWazowski #15489 üzenetére
Ahogy mondtam, nincs 156 str req alatt olyan shield, ami 4 sockot kaphat és nem pala only.
Mégegyszer ne kelljen már leirnom
-
Vismajor01
addikt
válasz
MikeWazowski #15487 üzenetére
Nincs 156 str reqnél jobb 4 lyukas pajzs ami nem pala.
-
tiborv
aktív tag
válasz
MikeWazowski #15472 üzenetére
Blood maggot csak psnre immunis szóval a light sebzi az tuti
-
pachito
őstag
válasz
MikeWazowski #15470 üzenetére
Remélem hogy a D4-ben nem lesz ilyen. Sebezze keveset, akár szemmel alig észrevehetően de ne legyen már totál immun valami.
-
Lokids
addikt
válasz
MikeWazowski #15470 üzenetére
Sebzi azokat is LG-vel. Csak szépen lassan egyesével.
-
Vismajor01
addikt
válasz
MikeWazowski #15460 üzenetére
Foh kell persze, mert abból jönnek a holy boltok. De ha van sima szörny amit az nem sebez akkor meg odamész és agyonvered semmint fohhal bohockodsz. Persze multiba a convi az jobb.
-
Vismajor01
addikt
válasz
MikeWazowski #15458 üzenetére
Nem új az kicsit sem
Egyébként tuti smiter-holybolt palát csinálnék és ezt a fohos marhulást hanyagolnám. És akkor mehet highlords.
-
Lokids
addikt
válasz
MikeWazowski #15405 üzenetére
És ezt hol írják? Mert a kliens csak akkor, ha amcsira váltom.
-
Lokids
addikt
válasz
MikeWazowski #15403 üzenetére
Nem. De miért nem? Tudsz valamit? Mert a kliensben nem írnak semmit.
-
wm2
őstag
válasz
MikeWazowski #15394 üzenetére
Normálon Holy Firevel is fluid. Normálon. Majd fog kelleni a csicsó.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #15394 üzenetére
Jó, most jövök rá, hogy nyilván a holy bolt öl foh-nál is, a lényeg, hogy single targetre kell a holy bolt.
-
Peddy789
őstag
válasz
MikeWazowski #15391 üzenetére
redemption aura erre a valasz.
amugy en eddig valahogy nem vettem eszre hogy a war traveler ad damaget O.O
az a 15-25 damage rendesen fel van szorozva a berserker -
tiborv
aktív tag
válasz
MikeWazowski #15391 üzenetére
Redemption aura. Paladinnal pl akár foh akar hammer ezért jobb chaost tolni mint baalrunt mert előbbiben nincs immun rád utóbbiban van.
Foh pl akkora buffot kapott hogy végig maradhat rajtad a redemption nem is kell convira váltani folyamatosan visszatolt a hullakbol. (Szerk: nem a light Dam öl hanem a holy bolt)
Hammerral meg nyilván conc aura a fő ami aktív azt kell néha átváltani míg felszívja a hullákat, majd utána vissza.A hit meg csak utesre vonatkozik casterral nem megy
-
wm2
őstag
válasz
MikeWazowski #15386 üzenetére
A Smiter rém unalmas. De egy tank. Lassú de szétb..sz. (A lassúságot a gameben való haladásra értem!)
Csinálj egy sorcit. Azzal tudsz haladni meg farmolni.
-
ldave
félisten
válasz
MikeWazowski #15386 üzenetére
Valószínűleg több +skill dolgot igényel, mint a hammer pala, hogy versenyképes legyen.
-
Peddy789
őstag
válasz
MikeWazowski #15379 üzenetére
gyanus hogy ahoz kellene egy call to arms is ami maga a buff spellt adja. A spirit csak a +2 skill miatt van berakva.
-
Vismajor01
addikt
válasz
MikeWazowski #15379 üzenetére
Mit értesz azalatt h buffolni?
-
wm2
őstag
válasz
MikeWazowski #15372 üzenetére
Milyen?
Drága. -
Jim-X
őstag
válasz
MikeWazowski #15358 üzenetére
Csak az elso, fel kell tolteni a venomot, utana mar occo lesz
-
sto1911
veterán
válasz
MikeWazowski #15358 üzenetére
Szerintem a Venom miatt. Ha nem hasznalod, majd kevesebb lesz.
-
shotika
őstag
válasz
MikeWazowski #15323 üzenetére
Nem tudok ilyenről, ez a játék más korból jött, az erősebb és gyorsabb kutya bXXXXk
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
MikeWazowski #15304 üzenetére
Ahogy előttem is írták: N Rush O HF. Ha már van ilyen akkor lehet cifrázni: O HF N Rush
-
savior
őstag
válasz
MikeWazowski #15304 üzenetére
Azt hiszem: N rush O hf
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
MikeWazowski #15302 üzenetére
Igen, ahogy látom páran foglalkoznak ezzel is. (Személy szerint nem jsp-ztem sose, pár napja regeltem először.)
Ilyenkor általában a fizetség az adott nehézségi szint Hellforge quest rewardja (A4 Q2) szokott lenni. Ezt amúgy ha ingame meghirdeted is szoktak rá jönni.
Ilyenkor fontos a kölcsönös bizalom és célszerű megbeszélni hogy mikor adod át a HF-et: A4-ben mikor ott vagytok (megvan a veszélye hogy húzó lelép utána) vagy A5 után (ennek meg a húzóra nézve van veszélye hogy a húzott lép le).
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
MikeWazowski #15290 üzenetére
Normalon célszerű a full fire build ahogy előttem is írták.
Holy fire + resist fire + asszem 1 pont sacrifice volt kirakva nálam. Gear-nél figyelni kell az AR-re a Sacrifice miatt.
Ez normal Lister-ig volt elég, ott ment a respec hammerre olyan lvl30 körül. Max holy fire-rel egyébként meglepően fun volt haladni már amíg bírta sebzéssel.
-
tiborv
aktív tag
válasz
MikeWazowski #15290 üzenetére
Normalon könnyebb holy firevel menni, raert volna később ja :)
-
Vismajor01
addikt
válasz
MikeWazowski #15198 üzenetére
Teljesen mindegy, nem használja senki az armort ezért a statok se érdekes, egyszerűen csak ekkora élmény mikor kiesik a legritkább item a játékban. Én is üvöltenék
-
wm2
őstag
válasz
MikeWazowski #15192 üzenetére
Mert egy perfect TM elképesztően kiba…ott ritka. A random meg csak qrva ritka. Classicon pofonra érzékeny Bowazonoknál népszerű egy fasza kis fhr/ed jewel társaságában. Nincs str req és kaphatsz akár 1500-as defenset. Elpusztíthatatlan. Nem fagysz meg. Nem robbannak fel melletted a hullák. Nihlathak meg stb. veszélyes helyeken sorcra is adható. Jó cucc. Bowazonnak igazi csemege (amúgy is szarul telézik, kár enit adni neki) de tudni kell buildezni. Ellenben az Enigma-t qrva nehéz. Inkább használok tele amut. Olcsóbb. Nem halok bele a javításába. Ugyanez a CTA. Egy lvl5 life tap bottal nagyobb eséllyel maradok életben (ha nem felejtem el kiszórni) míg egy low CTA (ami HC-n így is rohadt drága) sokszor szart sem ér egy izmos Baal run (souls, dolls, lords, vipers) közben. Az a szaros 17k bot többször mentette meg az életem, mint a CTA.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
MikeWazowski #15192 üzenetére
Egyszerűen annyi, hogy a legritkább Holy Grail item. Fogd úgy fel, hogy eszmei értéke magas.
-
pachito
őstag
válasz
MikeWazowski #15142 üzenetére
Nálam egyetlen dc sem volt egész nap.
-
savior
őstag
válasz
MikeWazowski #15096 üzenetére
28.-át írtak, de az amerikai idő szerint. Itt már péntekre csúszik át az időpont.
-
savior
őstag
válasz
MikeWazowski #15090 üzenetére
Péntek hajnali 2.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
MikeWazowski #14714 üzenetére
Aham, látom már a cikk végén, köszi!
-
wm2
őstag
válasz
MikeWazowski #14025 üzenetére
Simán betolják rá az eth up titanst (és hülye vagy, ha elfogadod :-) ). Van a Titanstol sokkal jobb rare is. Csak sok más dologhoz hasonlóan vmiért kialakult, hogy az eth up titans a legjobb. Nem. Nem az.
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #13298 üzenetére
-
sto1911
veterán
válasz
Pl . ha elfogy az X charges teleport a tárgyról, akkor azt is feltölti.
-
maajsz
senior tag
válasz
Feltételezem ha van benne "töltetes" skill azt is újra tölti.
Amúgy a melee karik ilyen szempontból sajnos pepecselősek. Quality of life fícsörként valamit kezdhettek volna ezzel, mondjuk cap-elni a rep költséget max 30000 ezerbe vagy ilyesmi.
Személy szerint ki is dobnám az endgameből az egészet úgy, hogy minden "drágább" runaszó automatikusan self rep legyen, csak akkor meg az etheral része lenne kicsit OP, azért meg lehet pattogás lenne. -
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #13293 üzenetére
ha rám hallgatsz, a jah-ot nem pazarlod el ilyenre. egy Lo kell, meg egy reális árú 4 socket base armor. pl árulok 549 def / 14%ed wire fleece-t um-ért, Lo + ez az iszonyú messze van a jah árától, olcsó javítani, és ehhez képest biztos nem ad annyi pluszt semmi 15%ed archon plate meg nemtommi. nekem pl csicsóra kellene, van 3db 700+ def-es eth 4 socket armor, és az újabb Lo rúna az istennek nem jön össze.
Peddy789:
pl. egy 1,5 millás javítás azért macera, ha emiatt rúnázgatni kell azt én is megunnám hamar. -
Peddy789
őstag
válasz
Mi ez a javitasi kotlseg para, nem ertem, siman a rohangalasbol a mobok korul tobb gold jon osze az auto pickup miatt mint a repair.
-
maajsz
senior tag
válasz
Hagyhatod akár teljesen is lemenni a durát ha nem eth
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #13232 üzenetére
+2000%-kal jobban ömlik, gamble-hez azért nem mindegy a tempó mert költséges. meg amúgy is fun, find item skill is dob rajta, nem csak goldra jó, mf is magas vele.
-
Franklin
addikt
válasz
MikeWazowski #13225 üzenetére
És kisebb a str/dex követelmény is.
-
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski #13225 üzenetére
50%-al nagyobb a sebzése. Armornak meg nagyobb a defense.
-
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski #13208 üzenetére
Volt olyan, h 8-10 órát csak travit runoltam. Kb 75 másodpercenként lehet játékot kreálni, de legyen 90sec, az óránként 45 kör. Azaz kb 450 kör volt, plusz mindig legyakom, sztem már 1000 felett vagyok. 1db vex.
Ja, úgy ennyi idő, h még pindlét is lecsapom. Sorci a legerősebb kari, tényleg ez van. -
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #13139 üzenetére
act5 malah, hell. de türelem kell hozzá, meg lépcsőn le és wp valahová és vissza hogy frissüljön a kínálata.
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #13111 üzenetére
legyél kicsit önállóbb pls: megnézed a fortitude jellemzőit, meg a szóvan forgó cuccot, és látod hogy van az enhanced damage részen +6% diffi, na az lesz a superior base armor ed-je, más különbség nincs (tehát nem volt increased durability a hazsnált páncélon) tehát kész vagy.
és igen, valószínűleg sok lesz, de ez addig nem derül ki amíg valaki superior archonnal nem teszteli és írja be nekünk. az én fortim archon, de szándékosan normal-ba raktam, de magas rollos, 503 def-esbe. nekem ezért 769 gold/dura javítani, de most már nem írom le többször
Peddy789:
szerintem mindenki keres 3 socket archont a majd egyszer kirakott enigmájához (aztán többségünknek sosem jön össze), de a többség duress-t, fortit és max CoH-ot használ. az enigma még a CoH-nál is 2x drágább (jah rúna ugye...), miközben számomra az alábbi a mérleg: +all skills-ben és dmg reductionban egyeznek, defense összemérhető, a teleport és a faster walk nekem nem égető, ahogy a +70% mf-et is letojom, cserébe viszont CoH-on van 8% life leech ami nagyon király, +65%(!) allres ami felbecsülhetetlen, és némi deamon/undead damage ami azért jól jön, hátránya a -50+ str és hogy replenish life van rajta a life akter kill helyett. ez nekem féláron nobrainer. a frotihoz képest a CoH meg már le lett írva miért jobb. de meglátjuk, ha csak próbálkozni akarnék vele, sima +10% ed körüli archon-ba tenném hogy utána el tudjam adni, de mivel nekem a druidon az um-mal socketelt upolt majdnem perfekt jalal tutira végleges és épp 118 str req-es, miért ne tolnám eddig el az armort is ha az épp 50x olcsóbb (Um vs Lo, van az 64x is). de most már abbahagyom mert ismétlem magam, jó lenne ha már kész lenne és akkor lezárnám a témát végrencc1701:
azért nem totál lényegtelen, te magad mondtad hogy idegesít a superior armorod javítása és sztem joggal. nyilván az tökmindegy hogy 62, 847, 1181 gold/dura a javítás, mert az max 50-70k tétel, de az 1-1,5 milla azért már durva. lukács laci úgy mondaná, hogy "nekem ez fáijáj"bizonyíték a fenti linkről a kép, milyen gáz az ilyen:
amúgy milyen babát tolsz hogy tomb reaver? én is barbot tápolnék, ha nem folyton itt lógnék meg a trade-en, de még mindig level 34-es... megvannak a lev42-es/69-es skillerek, a 43-as 6xlem-elt fegyverek, az ik helm, eth bonehew/obedience, torch minden, csak a szint nincs... -
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #13110 üzenetére
-
wm2
őstag
válasz
MikeWazowski #13104 üzenetére
Nem.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #13099 üzenetére
Olvasgatok a neten és azt írják hogy szuper armor volt azért drága a javítása. Honnan tudom h egy runa szavas item milyenből lett? Tehát hogy drága lesz a javítása? Mert akk ezt eladom és veszek masikat.
-
Peddy789
őstag
válasz
MikeWazowski #13096 üzenetére
amugy lehet ugy javitani hogy nem a repair all gombra nyomsz, hanem a sima repair gombra, ekkor atvalt a kurzor egy kalapacsra, es kitudod egyesevel valasztani mit akarsz javitani. Ilyenkor ha raviszed a kalapacs kurzort az itemre, kiirja mennyi a repair cost.
-
Peddy789
őstag
válasz
MikeWazowski #13096 üzenetére
kerj afas szamlat
-
vaakuum
addikt
válasz
MikeWazowski #13092 üzenetére
illetve ki lehet, de nem marad meg... csak a helye az itemben... -
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski #13067 üzenetére
Az a bo, amire gondolsz.
-
savior
őstag
válasz
MikeWazowski #13067 üzenetére
Jobb klikkre tedd a ww-t. /nopickup parancs. alt-al targynevek kikapcsolva hasznalata kozben. jobb gomb folyamatosan nyomva tart. en igy csinaltam.
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
MikeWazowski #13024 üzenetére
Bemész a Lobbyba és jobb felül a fogaskerékre kattintva.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #13024 üzenetére
Közben sto kolléga segített.
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #13018 üzenetére
ha main fegyvernek használsz 2x oak-ot az más, konstans +6 minden skillhez. de mivel warcry-ra kérdeztél, ott barbnak a már kitárgyalt opció megvan egy kis vendor farm vagy mondjuk 1-2 pul-ból. ehhez felesleges drága rw.
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #13015 üzenetére
mit ad a hoto? hát ezeket. barbárnak felesleges prebuffra ilyen, tradelsz/vendorolsz egy +3 to warcries kék fegyvert és ugyanott vagy.
-
Jocika84
tag
válasz
MikeWazowski #12013 üzenetére
Nem.
Magamnak!
Amazonnak kell mert ad sebézést. -
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski #11977 üzenetére
De nem sérülsz közben! Gondolom raktál skillt az Dodge/Avoid/Evade hármasra a Valk miatt. Sajnos az ilyen
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #11923 üzenetére
a perf mf tuti, a poison nemtom milyen buildnek ideális, de mindenképp értékes.
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #11896 üzenetére
basszus bocs, félreértettem, középszintű = közepes char levelhez. de hülye vagyok
vipermagi all-round király cucc, szinte minden karinak. durva hogy mennyire olcsó már ez is, van egy 20 allres belőle, valaki adta ajiba, az kb 3 pgem-et ér.
-
Peddy789
őstag
válasz
MikeWazowski #11884 üzenetére
Amazon cow runner:
(levelingelni szerintem nef lum se rossz az alres miatt)
Egyik guideban sem lattam sehol, de szerintem az Ormus robe egy eleg jo valasztas.
A peace nem rossz a 2 alskillel, de valojaban az amazonnak nem ad sok damaget a lightning furyhoz a skill level. Valami 30 folott mar ad 40-60at.. kicsit meh. (nekem amugy most talan 36-38 skill lvl)
A peace-el a tovabbi problema hogy summolja ezt a hulye valkyrt. Bocizni szerintem kifejezettem rossz, mert elkezdenek ossze vissza menni a bocik, nem tudod oket rendesen terelgetni, bar ez csak szemlyes preferencia, en segedet se hasznalok mert nem latom ertelmet, nem ad semmi bonuszt.
Az ormus robon lehet 15% lightning skill damage, es ha melette ad mondjuk + iceboltot akkor sorcinak nem er semmit, mert a +1+2 allskill tobb damaget ad. Mas lightningos kari nincs, a trapp assasin nem kap ebbol damaget mert a trap minion.
Emiatt nagyon olcso egy ilyen.
Nahmost ezek utan az ormus robe-ba mehet socket, amibe mehet a lightning facet ami megint +3-5% light damage, es raadasul 3-5 -resist is, igy osszesen akar 20% damage, plus az 50es resistet (cow liught resist hell=50) is csokkenti kicsit ami nagyon fasza damage noveles.
Plusz ha olcso facet megy bele valami 3/5-os meg egy fura ormus robe amin csak a 15 light % van az egesz kijon 30-40 fgbol max.
A m'avina kifejezetten szar mert csokkenti a futasi sesebesseget ami nagyon fos szeritnem az amazonnak. En jelenleg +skilles gc-k melle par darab +5run % small charmal megyek, de oszinten neha gondolkozok nem lenne e jobb a +1skillt kicserelni 15 run % -ra.. -
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski #11884 üzenetére
Ott a Peace, az miért nem jó? Enyém még vígan abban szaladgál 86-oson is, bocihoz úgyse kell sok minden
-
Peddy789
őstag
válasz
MikeWazowski #11827 üzenetére
jo a griffon nagyon, bar szerintem a sokkal olcsobb valkyre helm hasonloan jo, mivel van rajta 20 faster run walk, es amig nincs enigma nagyon jo a a plusz sebesseg. Nah meg faster hit recovery is nagyon jo mert az amazonnak nagyon szarok a framejei, ha megutnek nagyon hosszu ideig nem tudsz megmozdulni. A mana after each kill meg megintcsak jo ha van.
A bow amazon amugy mindigis is inkabb csak fun karakter volt, meg nagyon nagyon agyongearelje, 5-8hr runaval is kicsit meh.
A javazon nagyon fasza. En azt javaslom hogy ne dobalj nagyon, siman a charged strikal vegiglehet menni. A lightning fury akkor jo amikor nagyon nagy tomeg van, 1-4 mobra nem erdemes meg dobalozni. Cow runra amugy nagyon szuper a javazon, sot talan ez a legjobb karakter ra. Kicsit osszeterelve a bocikat, nagyon mokas is ahogy a fury vagy 2x 3x 20darab ligthning boltot lo ki. -
vaakuum
addikt
válasz
MikeWazowski #11822 üzenetére
Ha esetleg szoktál tradelni, próbálj meg Titan's Revenget szerezni.. én azt használok, egész tűrhető. Bár az is igaz, hogy én ritkán dobálok, jellemzően a lightning strikot használom.
JA, meglepő módon ezt is egy megelégedett játékos adta önként egy a1-a5 boost után.
Egyébként aki esetleg hasonlót csinál, és nem tudja, a2-ben a kockát ki lehet hagyni simán, a sajátot oda lehet nekik adni összerakni a staffot, traviban úgyis dobnak a mobok, ha nincs valakinek. Ennyivel is gyorsabb... -
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski #11822 üzenetére
Igen, 3 másodpercenként tölt vissza egyet, szóval ott se lehet ész nélkül dobálózni.
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #11806 üzenetére
nekem van egy perfekt 17-es aurás, adom simán. perf ruby/sol jöhetne cserébe max, mert nagyon eszi a craft ezeket
-
sto1911
veterán
válasz
MikeWazowski #11806 üzenetére
-
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski #11774 üzenetére
Javelinben nem lehet socket. De fölösleges is,sima fehér/kék javelinnel végig lehet vinni a játékot, nem az adja a damaget hanem a skillek.
-
Franklin
addikt
válasz
MikeWazowski #11722 üzenetére
Le van írva, h milyen skillekkel menj, milyen tárgyakat vegyél vendortol, stb.
Lvl20nal még nem sok runaszo érhető el, sztem a Stealth páncél csak.
-
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski #11722 üzenetére
Kezdésnek Stealth body armor, Nadir sapi.
Majd utána a szokásos Lore sapi, Peace body armor (ehhez érdemes 1-et tenni a Valkyrie-re), majd a végén Spirit shield. -
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski #11699 üzenetére
Merc kezébe szokták nyomni. Oda meg pont eth kell.
-
vaakuum
addikt
válasz
MErc kezében nem romlik, és az eth cuccok jellemzően erősebbek statokban.
szerk: és ismét jó nagy fáziskésés
-
Franklin
addikt
válasz
Plusz ha caster karakter kezébe rakod az ethereal fegyvert, akkor sem kopik, hiszen nem üt vele, csak varázsol.
-
aradebil2
senior tag
válasz
Merc-re kell rakni, és merc-en nem veszítenek durability-t az itemek. Viszont megkapod a bónusz 50% ED-t armorra és weaponre is.
-
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski #11690 üzenetére
+20 fcr, +10 repl. life és 65 MF. Hozzátéve hogy az amu és az armor önmagában is megérne egy slotot messze ez a legoptimálisabb set-up szerintem egy cold/fire MF sorc-nak.
-
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski #11688 üzenetére
Mert az mf-hez és a főbb bónuszok beszedéséséhez bőven elég a 3piece, és az orb meg a mask helyére sokkal op-bb itemek vannak (shako, HOTO)
-
sto1911
veterán
válasz
MikeWazowski #11603 üzenetére
Szerintem nekem is lesz szintezni való gearem.
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #11603 üzenetére
van pár low level unique íjam, rare cuccok meg magic amuk amazonhoz, szólj és adok bármit belőle ha kell.
-
Joco_77
senior tag
válasz
MikeWazowski #11600 üzenetére
Van 1db Grand Charmom neked. +1 bow skills + 24% gold. Nem tudtam eladni nem kellett senkinek, ezért este ha kéred írj rám privátot kérlek, odaadom ofc ingyé.
-
pachito
őstag
válasz
MikeWazowski #11485 üzenetére
Kezdetnek nem rossz szvsz..ha jól értem nem lesznek fix 1 perces downtimeok meg látjuk is majd hogy mennyi kell még csatlakozáshoz..nekem ezek nagyon hiányoztak de lehet egyedül vagyok ezzel.
#11484: uff hahaha
-
Vismajor01
addikt
válasz
MikeWazowski #11373 üzenetére
Ha van elég fcr akkor cresent moon.
Ha kell res és fcr, akkor hoto.
Ha mflelni akarsz akkor oculus.
Eschuta meg ha bolond vagy és a másik három opciód nem ismered.
Nem ér semmit, nem jó semmire.
-
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski #11402 üzenetére
Call to Arms nevű rúnaszó, offhandbe szokás rakni.
-
tiborv
aktív tag
válasz
MikeWazowski #11402 üzenetére
Call to arms runeword. Bo barbar skillt ad
-
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski #11380 üzenetére
Ha már űber karaktert akarsz, akkor dukál egy annihilus+sosó torcs is.
-
válasz
Ncc kolléga jól mondja. De egy hoto is teljesen good enough. Light sorc imho egyik hanem a legdurvább build, cserébe egyik legköltségesebb is. Eschuta még nem is, de a griffonnak azért már van egy ára, meg pláne az infinity az már húzós, ormus robe is kell a maxos állapothoz. A sok +lightning skill damos meg -X% enemy lightning res itemtől lesz ugyanis imba a build, +infy aura, de az minden buildhez op ami nem physical. Ezért is van, hogy ha csóró vagy, esetleg nem tradelsz, akkor blizz sorc a nyerő, mert az egy szál gatyában is használható.
Nyilván a "drága" az relatív fogalom mert tavaszra (karácsonyra) ezek már filléres itemek lesznek ladderen kívül (már ha indul valaha is ladder).
És egy sztori, mivel nekem nagyon sokat segít a nyomorom elviselésében ha láthatom hogy másnak is szar, és hátha ezzel más is így van: esett egy ohm (countess egyik trashmobja dobta LOL), mondom ebbű cétéa leszen, erre 6-1-1... Részvéttáviratokat az öltözőmbe kérném.
-
ncc1701
veterán
válasz
Szerintem 3/20-as eschuta, 5/5 light facettel.
-
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski #11259 üzenetére
Az komoly, pindle nekem csak gul-t dobott.
Sajna az a rúna az igazán értékes, amit keresnek. És azt keresik, ami a keresettebb rúnaszavakba megy, grief, enigma, cta, mittomén, hoto. Vex, jah, ber, ohm.
-
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski #11245 üzenetére
Bazzeg, szerencsés flótás.
Szintén boci? Player mennyi?
-
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski #11242 üzenetére
Azért az komoly, gratula. Hol?
-
Elims
veterán
válasz
MikeWazowski #11125 üzenetére
Az ethereal-t addig tudod használni amíg van durability-je,utána füst.Nem lehet javíttatni.
Vagy vmi ilyesmi.A lényeg,hogy nem tart örökké.Proevofan: Én is ps-n játszom.Ha offline-ban végigviszem,utána csak online megyek majd.Addigra lesz némi fogalmam a dolgokról..+remélem megszűnik a "várakozós" lista is az elejéről.
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski #11125 üzenetére
Ha jól láttam te azért mar eléggé magas karakterrel tolod, szóval remelem ez a kérdés nem komoly.
mivel leverik róla és nem lehet javítani. Egy runat meg nem ér meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Napelem
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest