- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
"D2 arról híres, hogy nincs általános mindenhová jó karakter, vagy ha van is, akkor az bizony nem a leggyorsabb lesz egyes területeken" - Nekem anno kimaradt a d1 és d2, d3-ba több ezer órám volt, de kicsit kezdek képbe kerülni ezzel a résszel is, és ezt a részét a játéknak totál nem értem. Miért lett úgy megalkotva a játék, hogy vannak olyan részek - aránylag sok is - ahol egy fullos kari se tud boldogulni. Max ha át teleportozik. Skill cserék száma is korlátozott, persze van lehetőség utána is, de nem tudsz olyan karit csinálni ami mindenhova jó. Totál nem értem... Mert innentől ez a játék nem single player, hanem inkább full online-ra van kitalálva. Miért nem csinálták meg úgy, hogy azok a mobok amik most immunosok, azok csak jóval nehezebben haljanak meg. Tehát kelljen egy kis skill, tudás vagy tapasztalat azok megöléséhez. Olyan mint a Lineage 2, egy heal-errel nem tudsz bosst ölni. Tehát ott is kell a party. Itt meg egy cold sorcival mentsd már meg Anya-t. Itt is kell melléd egy másik kari... tehát partyzni kell... ettől függetlenül imádom a játékot, még úgy is, hogy sokat kidobál...
-
pachito
őstag
A benned levő feszültséget nyugodtan vezesd le valami szakkörrel de ha szépen megkérhetlek ne rajtam..egy ártatlan kérdés volt de nyilván ha te nem vagy biztos valamiben akkor a körülötted levők is elküldenek azzal hogy mit értetlenkedsz..
Ezek (számomra) nem egyértelmű dolgok, sajnálom hogy fel mertelek tartani egy nem is hozzád intézett kérdéssel. -
Win-T
őstag
Tényleg, volt régen valami Hamachi nevű cucc ilyen esetekre, nem tudom megy-e még de gondolom vannak ma már modernebb követői is. Az a baj az ismeretségi körömből szerintem mára már én vagyok az egyetlen aki szeret ilyenekkel bíbelődni a többieknek ha nem megy a party két kattintásból szerintem inkább már hagyják a fenébe.
Marad nekem a single úgy tűnik. -
mbcitaro356
csendes újonc
Kipróbáltam a PlugY modot, köszönöm a tippet.
Jól néz ki, a láda a legszembetűnőbb egyből
Sajnos 1.11 alatt jelenleg a meglévő C3PO maphack nem akar vele működni.Kipróbáltam az általad linkelt maphack-eket 1.13-ra, a C3PO sajnos el se akar indulni, a másik megnem jelenítmeg semmit, pedig a patch-eket is ellenőríztem
Mindazonáltal a PlugY megtetszett annyira, hogy lehet beáldozom a maphack-et, és azzal folytatom, ugyanis a meglévő karakteremet is felismerte, nem is kellett újat csinálni.
-
mbcitaro356
csendes újonc
Igen, olvastam már régebben is klassz mod-okról, 2 dolog vetett vissza mindig, az egyik a maphack kérdés, a másik meg a magyarítás (tudom, szánalmas
). Anno még így kaptam meg a játékot, 1.10-el, maphack-el, magyarul. Akkor kipróbáltam még a Retro mod-ot is, azzal passzolt minden
Csak aztán rájöttünk, hogy a Retro mod-ban pl. nincs cow level, meg ilyesmik, és ráhagytuk.
És azóta is láttam sok mod leírást, de vagy maphack-et nem találtam hozzá, vagy nem tudtam magyarosítani, nem tudom, magyarul kezdtem el a játékot, nekem így vált élvezetessé
Ennek ellenére lehet ránézek a PlugY mod-ra, egy próbát megér -
mbcitaro356
csendes újonc
Köszönöm szépen, ha gép elé kerülök, meg is nézem
Én amikor csak előveszem a Diablo 2-t, akkor mindig 1.11-el játszottam, a maphack miatt (tudom, csalás, de single-ben tolom úgy is).
Amúgy single player-re kihegyezve van jelentősége hogy 1.11, vagy fejlettebb patch-elés a játék? -
DjDanee87
addikt
Ez rengeteg játéknál így van igen. Kösz az infot.
Továbbra is Frenzy barb, és kellene segítség. Esett egy Um rúna hell Countessből. Ha jól látom elég ritka, úgyhogy nem szeretném elb**zni. Én két lehetőséget látok. Vagy Duress armor, amit láttam ajánlottak frenzynek egy guideban, vagy Crescent moon fegyver - szintén olvastam valahol, hogy jó.
Ha Duress, akkor számít-e melyikbe teszem be ezek közül: https://imgur.com/a/5TzdtVQ Vagy ha mind rossz döntés, akkor mit keressek neki.
Ha Crescent Moon (Axes, Polearms & Swords {3}) akkor valszeg kard lenne a jó döntés nekem. Bloodletter mehetne másik kézbe, mert olyanom van, és akkor folytathatnám a farmot Countessen egy Fal rúnáért hogy csinálhassak Lionheart chestet. Igazából ez az Um is úgy esett, hogy Fal-ra vadásztam.
Illetve van-e valami cube recept ezekkel kapcsolatban, amiről tudnom kéne esetleg? merc chest armorjához találtam valami "ebug" megoldást ami megnövelte volna elvileg a védelmét a rúnaszavas ethereal chestnek amit socketeltem, de hiába csináltam úgy, mint a látott videó guide alaján, szerintem nem sikerült. Lehet PlugYval nem megy, nemtudom. Na ilyesmi, vagy más hasonló cucc van-e saját karakterre készített armor vagy fegyvernél?
-
-
törölt tag
Köszi, de eleve hiba volt részemről light-ot építeni.
ES eleve olyan mintha lenne egy 90%-os resist to all és 90%DR.... 2000 feletti manát (ami telekinézis miatt egyből 2666-nak számít) sose vernek le Insight mellett.
Ezt nekem nem tudja kárpótolni semmilyen max szintre húzott sebzés ha le tudnak ütni 2 csapással.... meg állandóan inni kell.Orbsoso-val végigtolon hell sancuary-t 1 potion megivása nélkül
Ennyi.
-
Staradder
tag
Köszi
De ha a join "ablakot" nézem az adott karakterrel csak az ő nehézségi szintjén lévő játékosokat látom (pl Nightmare), kell egy normal szinten lévő karakter ahol látom a alacsony szintű játékosokat a Join "ablakban" majd a kinézett generált játék nevet beírva a keresőbe be tudok lépni.
Csak ez így macerás. -
SupportLmg84
csendes tag
Igen a mobok is durvák viszont 25-ös szintöl már gyorsaban jön az xp-é persze leirom a oldatl a mod az az esun 3.00-ás mod
https://www.facebook.com/pages/Ard-Nax-Diatro/569188676447194
ez a facebook cim it tudsz irni team spik kel hogy tudj animussal beszélni ö leirja pontosan mit kell csinálnod. -
overseer
csendes tag
lehet butaáshokat fogok kérdezni, előre is bocs ^^
csak egyszer vagy többször lehet resetelni a skill pontokat?
ha felvettem egy remek tárgyat, viszont nem tudom használni, át tudom adni egy másik karakternek?
ha energy-re nem rakok pontot, hogy fogok haladni? hosz gyakorlatilag nem lesz manám amiből varázsoljakmég1x bocs ha bamba vagyok, keveset diabloztam
-
jim_raynor70
aktív tag
Nem probaltad meg ki ezt a batch-es verziot? Csak mert en is kivancsi vagyok, hogy egy 6950-nel mi a helyzet. Nalam nem sikerul eloidezni a grimaszos 2D-s kepeket, akarhogy igyekszem, igy nem tudom, tenyleg mukodik-e, vagy sem.
Valami hasonlora tudok gondolni ennel a hibanal... -
jim_raynor70
aktív tag
Megprobaltam 2D-ben. Ha megnezitek, nagyon lassan toltogeti be az osszes angol karaktert a bal felso sarokban, de en igy is egy percen belul mar a jatekban vagyok. Viszont igy sem bolondul meg a kep, nem ertem, en miert vagyok kivetel (HD 5770, GTX 470). Annyit hozzatennek az elozo parancslistahoz, hogy talan nem art egy pause a vegen, tehat igy nezne ki, s gombnyomasra zarodna a parancssor.
cls
taskkill /F /IM explorer.exe
Game.exe
start c:\Windows\explorer.exe
pause
exit -
jim_raynor70
aktív tag
Lehet, elszomoritalak, de nalam meg Windows 7 alatt se jott elo ennel a jateknal ez a problema.
Viszont StarCraftnal annal inkabb es tobbet, innen eredt az otlet, hogy kell kesziteni erre egy kotegfajlt, de akkor leirom ide a tartalmat.
cls
taskkill /F /IM explorer.exe
Game.exe
start c:\Windows\explorer.exe
exitEzeket a sorokat illesszetek be egy .txt-be es mentsetek le valami.bat neven. Masoljatok a Diablo II telepitesi konyvtaraba es ezzel futtassatok a jatekot (izles szerint asztalra lehet kuldeni parancsikont ra). Ez a fajlocska csak annyit tesz, hogy kilovi a jatek idejere az explorer.exe-t, futtatja a jatekot, majd a jatek kileptevel automatikusan elinditja az explorert (ami felelos az asztali kornyezetert Windows GUI shell leven, s ezaltal a hiba forrasa) es kilep a parancssorbol.
Egy szepseghibaja, hogy kihagyja a Diablo II.exe loadert a mokabol, de az is a Game.exe parancsot futtatja le. 2D-ben pedig mindjart megnezem en is, hogyan mukodik.(#5939) wikings2: nem, ez nem plugin hozza.
-
Cadal
őstag
Megvan a 9 kulcs. Hétvégén lemegyünk két barátommal az Über mosterekhez. Viszont ahogy Te is smiter karakterre adtál tippet és itt is mindenhol azt írják, hogy a smiter erre a feladatra a legjobb így kicsit félek, hogy kudarcot vallunk. Nálunk lenne egy necro, egy druida, meg egy bowazon...
Szóval érdekes lesz...
-
wikings2
őstag
Ha válogatni lehet akkor persze hogy az eth
de szerintem Siglen örülni kell ha esik hasonló alapesetben
Én is emléxek singles 4 évemre diablo 2 ben.
Aldur bunkóval meg Hwanin alabárdal mentem olyan palával aminek minden képességen volt legalább 1, de azért rá éreztem hogy a fanára sok kell meg zealra és mint a késöbbiekben ahogy lett neten kiderült hogy van is ilyen hogy "build"
Emlékszem hell andynál estek ezek és onnantól kezdve kb 81 esen végeztem el act5 baalt.
Igaz a végén berágtam és nem lett meg 3 wp act 5 hellen ^^ többi megvolt
Mekkora jó volt már ez... most meg b.neten 5-6 éve csak a grindelgetés meg farmolgatás...
tiszta szégyen
Cadal esetleg multi valahogy ? -
-
Gyulus11
csendes tag
Mert fullon van a ládám arannyal és magammal meg nem szeretem cipelni és inkább elszerencsejátékozom hátha találok valami jobb cuccot. Ezért is lenne jó ha a ládám nem lenne lelimitálva.....olvasgattam google, de megoldást nem találtam eddig. Értek a modozáshoz, de ezt nem tudom hogy lehetne megoldani. Erre kérnék választ!
-
Pá
addikt
Alapból magyar volt, sok karakternek magyar hangja is van.
Persze az nem gond, ha a beszéd magyar marad, csak a szöveget kéne visszaállítani, mert a tárgyak meg prefixek nevét angolul szoktam meg és magyarul semmiről sem tudom, hogy micsoda.
Kipróbáltam amit írtál, de nem engedi megpatchelni, mert a diablo.exe lecserélése után is tudja, hogy új verzióm van fent. (game.exe-re hivatkozik)
Esetleg van még újabb patch a játékhoz? És ha azt feltenném újra angol lenne? Nekem ez is jó megoldás lenne, csak nem tudom, hogy állnak a patchek. Valahol találtam egy 1.13c-t, de amikor le akartam tölteni, akkor az 1.12a-t töltötte le.
-
mcsabee
senior tag
Nem a kétágas sorkkal van bajom, értelmesebb cuccokban lehet vele ölni, pusztán azt nehezményeztem, hogy ha te 7-8 órával reset után hellen vagy, se shako, se df, se mara, se skullder, se CG, se semmi, zéró cucc. Arra próbáltam rávilágítani, hogy még pure blizzerrel is telézgetni kell hell andy-nál ide-oda, mire levágom totál kezdő cuccokban, nem hogy egy kétágasnál, ahol eleve kevesebb a blizz dam például. A firewall meg eleve olyan skill, amibe bele kell állnia a mobnak, andy pl nem az a tipikus megállós szörnyike.
És szintén, ahogy fentebb is mondtam, jó cuccokkal erős, jobb is, mint egy pure blizz, ha csak mf-re kell, mert már 6k blizz dammal jól lehet ölni, az elég mf-re bárhol, ha egyedül vagy. De kipróbálom, kaptam item packot hero editorhoz, tesztelgetem kicsit a low cuccos két ágas sorkot, mert most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy egy tipikusan reset utáni állapotban mit érhetek el vele.
Egyébként, az "Egyedül a 28-as DF ami kirívó lehet" rész kissé megint sántít, a mara, a shako, a chance guard, a bk4, a spirit monarch sem tipikusan azok az itemek, amik egyből elérhetők. Például ugyanez a skillezés mennyire lenne hatásos, ha mondjuk 3 ptopazed sisak, 4 ptopazed armor (vagy valami random rare-k), spirit kard, mondjuk smoke armor, ancient pledge shield (act 5 q2 adja ugye a rúnákat hozzá), random rare kesztyű, öv, cipő, ringek, amu összeállításban tolnád - ahol ugye még az átlag 2 - 2.5k blizznél is kevesebb a sebzés, mert fire ágra is tenni kell.
De tényleg kipróbálom, és reportolok, hogy mire jutottam, úgy a legtisztább.
-
mcsabee
senior tag
"Nem kellene erőltetni azt az elképzelést miszerint a kétágas sorc gyenge lenne.
Legalábbis pontosítsd, hogy miben is lenne gyenge, mert én valahogy ezt nem vettem észre eddig"Azért az sem helytálló, hogy olyan nagyon erős lenne. Két dolgot tartsunk szem előtt, egy kétágas sorc akkor való valamire, ha vannak rajta normális itemek. Ez egyedül, single playerben, trade nélkül kb lehetetlen.
Ha az itemeket nézzük, nekem 2 sork skilles circcel (5/5 rbf'd), 5 blizz orbbal (5/5 rbf'd), coh armorral, spirit monarch-hal, trang kesztyűvel, arach-hal, sandstorm csukával, marával, 10 fcr 20 str ringgel, bk 3-mal, 7 skillerrel, torch-csal és annival volt 10k blizz damom, úgyhogy amit a leírásod ír, hogy 2-3 skillerrel, meg pl 5 blizz orb nélkül 9k dam, az hülyeség.
Jelen sorkomnak 3 cold circ, 5 blizz orb, smoke armor, spirit M, rare gloves, 2 * rare ring, snowclash, sandstorm, 2 cold amulettel, és egy annival van 6k damom úgy, hogy blizz + syn-ek maxon vannak és a mastery is. most ha ebből levesszük a mastery-t, akkor nagyon sokat nő a szörnyek cold resistje, tehát még ez a 6k dam sem lesz 6k dam, hanem csak mondjuk 4k, ami arra elég, hogy egyedül megöld vele hell andy-t, de hogy nem lesz hathatós hellen 8 playersben, az is biztos.
Az én meglátásom az, hogy ha valaki két ágas sorcon gondolkodik, nem árt, ha van némi tőkéje, hogy mercre eth forty-t, eth botd-t vagy pride-ot, vagy infy-t és eth gaze-t, andy-t, cot-ot tegyen, magára coh-ot, marát, valami gz rare circet, és egyéb itemeket pakoljon. De ha már erre van keret, akkor teljesen felesleges a kétágas sork, hiszen egy infy-re ekkor már bőven futnia kell. Olyan ez, mint a zeal pala, mókázni jó, ha van lóvé, de sok értelme nincs hosszútávon, mert alapvetően gyengébb, mint egy hammer, ami mindenhol öl.
Úgyhogy összességében nem hülyeség a kétágas sorc, csak épp szar itemekbe semmit sem ér, ha pl nem futja torchra, annira, arachra például, akkor nem lesz elég dam. Úgyhogy, ahogy te is mondtad "Nem kellene erőltetni azt az elképzelést miszerint a kétágas sorc gyenge lenne.", csak azt sem kellene erőltetni, hogy olyan nagyon erős, vagy hozzá kell tenni, hogy csak jó cuccokban való valamire.
-
$mith
tag
Ott a pont
! Én amiket olvastam guide-okat azok háááttt.. eléggé elcseszettek voltak (asszem orb+ meteor), ez viszont nagyon jó! 1:0
"No mondjuk nem mintha normon ez bármilyen szerepet is játszana tdd587 szempontjából" - szerinted Night és Hell milyen szenvedést és szívást fog neki okozni ha már normál act2ben ez van?? Akkor aztán biztos 'hatalmas' játékélmény lesz neki ez a karakter. A másik meg, te már építettél olyan karaktert amivel nem lehetett végigvinni a játékot? - (ettől próbálnám megkímélni)
tdd587: "Igazából még a hétvégéig van lehetőségem egyáltalán nyüstölni, addigra kellene befejezni mind az öt fejezetet, aztán nem fogok tudni visszaülni elé..." - mert tdd587-nek biztos tök jó lesz ha Hell elején derül ki, hogy Immunt nem tud ütni, cserébe elba*** egy csomó időt az életéből fölöslegesen egy szar karakterre, ÜBER felszerelése meg a kanyarban nem lesz amivel darálni lehet ha csak pár napot játszik és 10 év kimaradt (kivéve ha bevásárol cuccokból amit eléggé kétlek). 1-1
- részemről téma lezárva
-
n_gy_k
aktív tag
Nem egyszerűbb ha felteszem a Diablót, majd az original mappát átmásolom egy másik partícióra. (továbbiakban C: és D: partíciók) Ezután, ami a C-n van azzal felmegyek a bnet-re, lefrissíti magát. Ez megvan. Innen lementem a patch fájlt, amit te is mondtál. Majd a D-n lévőt felfrissítem a 6net moddal és valahogy az editorral megoldom, hogy ne dobáljon fel mindig a 6net-re, ha én a bnet-re szeretnék menni? Hogy lehetne ezt megoldani?
Tehát két Diabló lenne feltelepítve a gépre, egyiken a bnet-es patch, másikon a 6net-es. Csak azt kellene kitalálni, hogy a regisztry fájllal mit kell kezdeni ahhoz, hogy ne zavarja össze az egészet úgy, mint legutóbb.
Így nem kellene mindig a fájlokat másolgatni ide-oda. Vagy hülyeségeket beszélek?
Kösz a segítséget egyébként, csak gondoltam hátha így is meg lehet oldani. Ha meg nem akkor marad az, amit Te mondtál...
Szerk.: Ami még kimaradt, hogy a 6net honlapján jelenleg csak a 6net installert lehet letölteni, szóval nem tudom, hogy honnan szerezhetném meg, csak az 1.11-es patchet külön és a patch fájlt külön. Vagy telepítsem fel az installert szedjem ki a fájlokat amit mondtál, majd megint reinstall?
-
sirdond
őstag
elég rég óta nem játszok és kicsit összekevertem a dolgokat.arra gondoltam mikor írtam,hogy szerintem lassú skill a zeal és ezért rakjon bele shaelt. de tényleg felesleges, én is utánanéztem és megvan a max a fpa
szóval bocsisocket bug pedig még mindig létezik shield-nél és armor-nál
-
Cyberbeni
addikt
[link]
igaz, hogy skill szerint csak 51-es szinttől jobb a normal hireling.
és most kipróbáltam, és tényleg rosszabbak a statjai. (legalábbis, amiket kiír, de gondolom a skillek is) és ugyanazok a statok, mint amiket a calculator mutat. (98-as act2-es merc normalon és hellen próbálva) -
Sicilian
addikt
A "kb" jelző az 1 fricska volt pontosan akkor vettem, mert megvan a blokk,
azon néztem meg.Jó, hogy mindent elteszek
Egyébként meg, lassan haladok, mert kb. napi 20-25 percet szoktam játékkal tölteni,
többre nincs időm, főleg ilyenkor, mikor már az idő is jobb, nem ücsörgök a gép előtt !! -
Sicilian
addikt
-
-
-
icons
addikt
Megnéztem, infy sajnos még nagyon drága
Most átpakoltam mindent chain lighting + orb ra, de valami vicc dmg jött ki... cl: 2,6k, orb: 400 körül... hát ez ***, konkrétan semmire se jó
Úgyhogy gyorsan át is pakoltam Blizz-re, aminek 5k körül van a sebzése...a gond az mf, mert runolok már, de 24+24+50+19+17=134 az MFem... a gond, hogy az immunjaim is alacsonyak, ezért nem tudok ennél jobban rámenni egyelőre... Nyomom így, aztán majd csak szerzek valami jó kis cuccot
-
Vole
aktív tag
Na majd megnezem, mert a Necro -k engem is szetszaggatnak mindig :-)
Szoval a D3D a jobbik a 2D a butabb cucc. Kivancsi vagyok hogy a notivalugyan igy szaggat -e, vagy jobb lesz, az elvileg erosebb gep mint a pcm.
De vicc hogy egy ilyen regi jateknal szaggasson a gepem. Vagy ennyire erzekeny lenne a netre?
-
mcsabee
senior tag
Ha volt már szerencséd kipróbálni egyszerre (a loaderes időkben ^^) a zakapalát a spiritpala ellenében, akkor érzed, tudod és ismered a különbséget. Elképesztően hihetetlen lassú + nincs meg a kellő FHR sem, ami lassúsággal kombinálva néha iszonyat idegesítő halálokhoz vezet. Ez az én tapasztalatom, ezért ajánlom mindenkinek a spirit hammert mert gyors + van FHR-je, zakahammer meg lassú, és ha megütik 20 év míg magához tér a kellő mennyiségű FHR hiányában.
Ha én raknék most össze hammert, így csinálnám:
Shako - tetszőleges kővel / rúnával / jewellel benne
HOTO
MP Eni
Sacred Targe Spirit (szigorúan 42-43-44-45 allressel alapból)
Magefist
Arach
WaterwalkGyűrűkbe kell egy 10 FCR + DEX ring, valamint egy 20 DEX-es Raven, illetve amunak egy Rising Sun a players 8 cs runokhoz.
FCR: Hoto 40 + Spirit 35 + Arach 20 + Magefist 20 + Ring 10 = 125 FCR
FHR: Spirit 55 + 31 FHR skillerből, esetleg random charmokbólCombat Skills:
Smite: 1
Holy Bolt: 1
Charge: 1
Blessed Hammer: 20/max
Holy Shield: 20/maxOffensive Auras:
Might: 1
Blessed Aim: 20/max
Concentrate: 20/maxDefensive Auras:
Prayer: 1
Defiance: 1
Cleansing: 1
Vigor: 20/maxEsetleg mehet 1 pont a Meditation, Redemption és Salvation skillekre, de MF hammerre maximum a Medi aura érdekes, ha UT-zni megyünk vele.
Ha minden itemen a legrosszabb resist van, és a Shako ummed, akkor a resistek így alakulnak:
Shako 15 - HOTO 30 - Spirit (40@) 75 CL, PR, LR, 40 FR, Torch 10 - Anni 10 - Anya quest 30 = Fire Resist: 35%, az összes többi 70% - ez a legrosszabb eset.
Hell CS-be ennyi ellenállással is elmegy, mivel a Rising miatt a tűzsebzésnél nőni fog az élet, az összes többihez meg bekapolok egy 5@ sc-t, de gondolom amúgy sem a legrosszabb tárgyak lesznek bent a palánál, és ha ugyea HOTO 35-ös, a Spirit alapból 43-mas, a Torch meg Anni 15-ösök, akkor máris 53 a Fire Res is, amihez már csak egy 15 Fire Res GC kell, hogy 68%-on legyen.
De ugye UM helyett mehet Ral, ami 30% Fire Rest ad, így 50 FR-ünk, és 55@ lesz a minimum beállítások mellett, de ha erre vesszük rá a 15-ös Annit, Torch-ot, és a 35-ös HOTO-t, valamint 43-mas Spiritet, akkor ezek az értékek 68 és 73-ra módosulnak, amihet belükve egy 5@ SC-t máris királyak vagyunk minden téren.
Hoppala, kicsit hosszúra sikerültem, remélem nem beszéltem sok hülyeséget
.
-
-
mcsabee
senior tag
Jól tudod, kell az a karakter is, akinek nincs meg a quest, ami nekünk kell, és megcsinálja helyettünk.
De a legegyszerűbb rush a CL rush. Fogsz egy CL sosot, elhúzod a karit Hell Act 3-ra, átkonvertálod LoD-ba, és tádááá, máris csak Diablo kell, és mindenféle baalbug, és egyebek nélkül ott vagy, ahol lenned kell
.
-
Vole
aktív tag
Ha jol emlekszem 1.09 volt az utolso amivel jatszottam, nem sokkal a frissites utan hagytam abba. Akkor meg meg kellett csinalni ancikat, raadasul bizonyos szint ( normalhoz asszem lvl 20 ) kellett hogy megkapd a kuldetest, kulonben hiaba voltal ott.
1.12 -ben lvl 1 -es karival siman huzhatnak hell vegeig is akar, a Baal bug miatt. Vagyis, ancikat nem is kell megcsinalni, hanem aki huz, eleg ha a party -dban van, es Dio utan egybol Baal -t oli.
-
-
icons
addikt
Na, úgy gondoltam, hogy mennyinek kell lennie. Mindig is ezzel voltak gondjaim, hogy na most mire adjak, hogy még maradjon elég a cuccokhoz, mert sose tudtam, hogy mit fog magára kapni.
Szerintem maradok valami kis kellemes varázslónős fegyvernél, és max charmokkal, meg cuccokkal összehozom a maradék DEX-et...Orb mellé néztem még valamit. A Chain Lighting gyengének tűnik. A Fire Wall szexi volt, de mivel nincs sinergy-je, ezért nehezebb vele írtózatos sebzést elérni. Viszont a Meteor jónak tűnik, és ha nem is jut elég pont mindegyik sinergy maxolására, a sebzés még így is magasabb lesz a Fire Wall-énál. Vagy a FW hatásosabb?
-
icons
addikt
Hm..akkor szerintem első körben lesz egy varázslónőm, utána majd jöhet újra a pala... (mint a régi szép időkben).
Soci: Ice bolt, Orb maxon, teleport +ami kell hozzá, meg egy fagypáncél. És ezután FWt amennyire lehet maxolni. Ez így jónak tűnik?
ALiBaba az mi pontosan? (a rendes neve)
Mindig azzal vagyok gondban, hogy mennyi legyen az STR, meg a DEX, mivel fene se tudja, hogy milyen cuccokat fog felvenni (hiszen azokat akarom megszerezni vele). Tehát mennyi körül legyenek? (amit rárakok, hisz, ha tudok szerezni charm-okkal, gyűrűkkel, stb úgyis megnövelem őket).
-
n_gy_k
aktív tag
Akkor most egy külső ip címről 2cd kulccsal routeren megosztva lehet játszani vagy sem? Minden egyes belső ip címhez tartozik egy külső ip, amit kioszt a szolgáltató vagy az közös? Mert akkor ebből kiderül az első kérdésre is a válasz és ha ezt engedi a warden akkor azt is, hogy 1 gépről több cd kulccsal többen legyenek fent, mert akkor az ugyanaz, mintha routeren lenne megosztva a net és külön gép lenne.
-
n_gy_k
aktív tag
Alapból a d2loaderre allergiás a warden vagy arra ha a programmal 1 cd key-el több emberrel vagy fent? Mert egy kulcs cserélővel akkor meg lehet oldani, hogy 2 dió menjen egyszerre külön kulccsal. Ha alapból a loaderre allergiás akkor meg valahogy ki kell kerülni a loader használatát, mert végülis egy dll fájl felülírásával már lehet több d2-t futtatni egyszerre utána meg már csak meg lehet oldani, hogy az egyik ezzel, míg a másik a másik kulccsal fusson? Vagy ip alapján nézi a warden? Mert akkor pl akkor sem tudok játszani 2 dioval egyszerre ha veszek 2 kulcsot és 2 külön gépről megyek fel? Csak ugye routerrel van megosztva a net, vagy azt nem figyeli, hogy az egyiknek 101-re, míg a másiknak 102-re végződik az ipje? Vagy most nagy hülyeséget mondtam?
-
n_gy_k
aktív tag
Én úgy gondoltam, hogy ugye van 2 működő ban-mentes cd kulcs. Felteszem először az egyik játékot az egyik kulccsal, majd a másikat egy másik meghajtóra valamilyen műdön, tehát kétszer lesz telepítve a game. Egyik gameben az egyik kulcsal és hozzá tartozó accal lépek be, a másik gameben pedig a másikkal. Tehát 2 cd kulcs 2 acc csak egy gép és ip. Milyen e-mailre lehet írni blizzardéknak, hogy ez működik -e így? Vagy nem szeretik ha ilyenekkel cseszegetik őket?
-
n_gy_k
aktív tag
"HF-hez húztam kis karikat is vele, tehát HELL-en 8-as játékban act4-be jutáshoz a kis karik pakolgatásával együtt kb. fél óra kell." "Én kis magyar szerókon tolom/toltam és ott"
Melyik szerveren kiskariztál/játszol?
Régebben elég sokat toltam kani-n, de meguntam a sok lagg-ot, meg azt, hogy a szervertulajok összeveszése miatt napokig állt a szerver, vagy éppen ha az egyik kedve úgy tartotta akkor csinált egy all del-t és oda lett több hónapnyi munkám. Azóta nem játszom tört szerveren. Illetve ezen kívül másikat nem is próbáltam. Itt átlagba 1-(max)1,5 évente volt komplett del.Melyiket érdemes kipróbálni még szerinted/neked melyik jött be a legjobban?
Nem kell feltétlen magyar szerver, jó a kinti is az hátha stabilabb.Sokat hallottam már 6net-ről. Az milyen mit gondolsz? Vagy melyik másik?
A lényeg, hogy lehessen mh-zni, kiskarizni.Remélem senki nem fog elítélni itt warez-olás miatt..
Ha esetleg mégis akkor megtennéd, hogy privát-ban esetleg e-mail-ben válaszolsz?Köszi előre is!
üdv,
n_gy_k -
Vole
aktív tag
Akkor beujitok egy defense csicskast. A cuccokat meg kitermelem ami kell.
A dupla agas soso allitolag mar nem tul jo.
Neztem az ajanlasodat, es a mastery -re 1 skill nekem kevesnek tunik, en maxolnam ha mar coldskill is van. A teleport is kerdes hogy kell -e ( ugye 2 skill a telekinesis miatt ), mivel az Enigma ad egy teleport skillt. Modjuk ha megolnek, es nincs a kozelben tp, akkor futas vagy rejoin :-)Szoval nemtom. Mostmar elskilleztem ugyis full fire sosora, szoval ezen mar nem tudok valtoztatni. A FireBall sebzes most 10K, a cuccok adnak meg 10 skillt kb. szoval eleg eros lesz a ball es a meteor is, barkit megfektet aki nem fire immune.
1-2 het es kiderul mire jo ez.Orb -al mi a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kuponkunyeráló
- Horgász topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest