- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Kiraktam egy ilyet én is, kiváncsi voltam h a fullos firesorcomhoz képest hogyan teljesít.
Hátő...kinek a pap kinek a papné
Még razortaillel se éreztem 100% piercet, arcaneban próbáltam. Teleport siralmasan lassú és rengeteg mfet veszitenék. Mag a lövés sebesség is siralmas. És akkor ott van a phoenix-redemption hiánya
Úgyh gyorsan kidobáltam mindent és ment vissza firaballra
Persze tökjó h van ilyen, aki ráérősen játszik annak lehet bejön de nekem nn
-
-
HornedReaper
senior tag
offline-ozok, ott elég nehéz ilyet is összehozni, gratula hozzá! Rúnákat is 2db Ber-t kb esélytelennek érzem.. Unique Jewelt is 1db-ot sikerült eddig gyűjtenem ami lower resist-es
Reaper's Toll is 2 napja lett meg, pedig sok 70-80-as szintű karim van. Hammerdinem 93-as lett tegnap, innentől vásárolom a gyűrűket és amuletteket Craft-olni nem Terror-osakat használok majd. Pár100 órát még beletolhatok mire lesz egy Infinity-m
-
törölt tag
-
_ocsisajt
őstag
"így sajnos Charsi
"
Insert ancient aliens meme: "Softcore" felirat.Nem tudom mi volt tegnap meg lesz ma, de tegnap is csak maradék kulcsokért rohantam el, 3 lem, 1 ohm random helyen...
Most meg zárásként a harmadik key (most megent mehetek a többi keyért 🙈) plusz ist az egy órás TZ végén, ippeg... (Pul, Lem a két másik jó rúna egy óra alatt)
Ehhh -
_ocsisajt
őstag
-
_ocsisajt
őstag
Hááde ugyanezt mondom én is! Hogy max blockig felrakod dextetet, többi mehet akkor vitára. Ha olyan pajzsod van amin gyárilag kevesebb block van, akkor több dexet kell elpazarolnod, ergo (csikidám) kevesebb hpd lesz, főleg buffolva!
Arra lennék kiwi, hogy a többlet armor hosszútávon toughness szempontjából jobb, mintha több hpd lenne... Annnnyira lusta vagyok ezt leszimulálni.
(PvP nem érdekel, hc-n nincs)
#18336: Ezzel eddig is tisztában voltam, pont ezért nem értem, miért mindenki a vortexet erőlteti, amikor egy targe sokkal jobb blockban. Dilemmámat fentebb kifejtem.
-
_ocsisajt
őstag
(Tudom)
A konzisztencia érvelésedet nem tudom elfogadni, mert ha végtelenbe nyúló sebzést nézel, akkor a 46-46 is ugyanannyi mint a 22-70, tehát ez ki is esett.Igen, valóban... A rondachenak leheletnyit jobb az avg-ja, de annak picit megint kisebb a block értéke.
Szerintem többet ér a magasabb block értékből visszamaradó dex-re nem rakó, ezáltal vit-re halmozható attribútum, mint az armor különbözet. De ezen egy maxrollos szimulálás biztos segíthetne, csak ugye ezt akartam a kérdésemmel kikerülni.
(Majd lehet holnap leregenerálok saját gearre relevánsan egyet) -
_ocsisajt
őstag
Gz, de ezt sosemnem értettem, hogy miért erőltetik a vortex shieldet (guideok főleg a vortexet), meg ezt? Sosemnem raknék belőlük ki exilet... Sacred Targenak van a legjobb blokk rétje, 1-1-ben ugyanaz az avg damage smitenak is, mint ez (meg vortex)... Armor miatt??? Nem ér többet a kevesebb dex rakás maxblokk eléréséhez+több hp marad vs armor?
-
_ocsisajt
őstag
Mavina set: ~~50 FG így a szezon végire jsp-n
Jmodost még nekem sem, mondjuk én nem játszom olyan régóta... Viszont most fogom a fejem, mert kreálgatom a gameket, altokkal lépek be és kiwiből rámentem egy trade create-re miért adja a BER-t... Mosaic base +3 PS... OKKkkk, X napja úgy hajítottam vissza a földre a három slotos normal suvajját +3 PS-el mintha kötelező lett volna! Mert, hogy nem all assat adott... Nah, hát ennyire értek hozzá! LOL... Assa amúgy sem az én világom...
pachito: Ha tényleg jöttök, akkor én is indítok szezonyt! Maradni akartam NL-ben, hogy a lövöldözőst kitoljam 99-ig.
Akkor hangoljuk majd össze bnet invite stb!!! Mehet a party majd!!!44 Persze a kezdés debil időpontban lesz CET szempontjából, de azon a napon 12-esben leszek, majd meglássuk.
(Péntek is, szóval lájtosan, de hétvége szabad)
Pachito, wm2 jöttök? Még vki?Amúgy sírtam, hogy nincs Allres charmom... Most dobta:
Annyira cuki!
🙃
-
_ocsisajt
őstag
Kövi kérdés:
Most adott egy 2 sox, 300 defes Giant Skullt mephi tz-ben... Érdemes kiváltani a gulli fejest, akkor erre? Belerakni 15 ias jewelt meg van 3 ilyenem, ezek közül egyiket: 38% dam natur, 36% +4 max, 34% +10 min damMásik kérdés, adott egy elég érdekes sacred targeot:
Budget Smitert (direkt nem költök rá fg-t, talált cuccokban van, vamp kesztyűt elhoztam cimbitől neki) is összedobtam, ha van clone walk, benne vagyok az egyik disc csoportban (Jókat csetlelgettünk baal pubon egy random lengyel dude-al, elég jól kente, kiderült ő az: d2jsp user
) ott jelezve van, ha van walk HC-n is.
Szóóval, adott a kérdés: Most egy Grim Shield van neki Shel, eth. Ugye ezzel kiváltottam a raven frostot. Ez jobb lenne, likasztanám (mehetne bele pdiamond) ?
Kettő alkérdés: Viszont van kettő talált HOZ-om is, 184 ed meg 192 eds... Max a gyengébbet raknám be neki. Van egy chamom, de azért OP lenne egy budget palának, na...
Gear: Gulli fejes +15 ias jewel, Black flail, akkor a rhyme grim, Smoke scarabban (swap trecsöri), Dracul, Tgod, Excepre uppolt Toe, Mahim Oak (), Perf Dwarf Star, random sárga ring egyelőre (26% light res, magic reduce ami lényeg) (Swap: ha nem proccol a kesztyű akkor life tap wand, Moser dual AR gemmel)
-
_ocsisajt
őstag
Sosemnem értettem, hogy amit meg lehet venni bóóótba, azért képesek ennyit adni... Jó, mondjuk az softcore...
Amúgy a vicc, hogy már majdnem két napja hajkurászom, cimbinek készülünk(khmm készülök) a bocis napra javájához... (azért odaszúrtam neki vaccapon*)
Most beléptem 10 perce, kicsit fórumoztam és kb a harmadik kanyar a portal után... I LOVE RANDOM! (volt nerdgasm azért!)
A húzós encsa pont 75-ös szinten van tartva az ilyenek miatt....
*
#18119: Ok, azért bepróbálkoztam, nah.
-
_ocsisajt
őstag
Nem lehet három keze a karinak... Legyen raven, meg olyan ring ami dual leech, meg akkor wisp... Lord amu nem rossz, de ad1: nem ad absorbot, ad2: Atmat vesztettem volna...
Egyébként pub baalon mutatta mivel megy az egyik muki: Tgoddal... Mondom wut, aztán rájöttem, hogy a szellemek... Ehh, nem hülyeség!
Túl magabiztos voltam már a buildemmel. P4-P5 olvadt, mentem előre mint a mérgezett... Elbíztam magamat...Korábbról idézem magamat:
"Asszem utoljára csináltam bowát hc-n..."Tudom, függő sz4r vagyok! Jöhet hell majd pub nm baalok után...
(Ez most true multishot lesz, marad akkor a tarcsi Wforce. Bakker nem tudom, egyelőre most starter/uberlow budgetbe visszaestem, majd meglátom...) -
_ocsisajt
őstag
Én is nagyon!
Kora reggel szépen leripeltem a tankos sorcit (lev94)... Nem tudtam aludni, ideges voltam vmi miatt és beléptem amcsi szeróra, mert ott volt tz96 chaos... Ami így álmos fejjel nem tűnt fel, hogy nyitva volt a tp és mindenki a városban... Természetesen nem raktam fel az energy shieldet... Azzal megúsztam volna, de bedaráltak, millió mob volt... Tudom, hogy én vagyok a hülye, de azért az új belépőknek én mindég beírom, hogy "care, it's not safe pal!"
Ebből is tanultam...Anyway... voltam másik tz-ben még tegnap, lengyelül kommunikáltak, csak azért kattintottam rá, mert nem értettem mi az amit linkelt. ICE íj volt, azzal ment az Ama. Ahhh, azt még ki kellene prószálni, csak kéne hozzá egy másik JAH rúna!
(Pottyant egy 4 likas 10-11 ED-s Shadow bow Baalba, senki nem vette fel, én igen... Pár napja esett) -
_ocsisajt
őstag
Nem véletlen a maxroll guide is hcnál a mightos prideot írja. Mondjuk ott fejesre a physicalos crownt írja, hogy kibírjon pár közelről érkező ütést.
Az még nem esett és nincs sok fg-m... Jah ha már fg, ezek a (iasalldam vagy ias maxdam) jewelek borzasztó drágák.. Marad a mákolás. Boo buff nálam állandó, ha harcol a kari, inkább hazatelézek, ha lejárt..
-
_ocsisajt
őstag
Nájszos!
"Windforce és A1 csicsó Faith"
PONT erre gondoltam amúgy most amikor teszteltem, mert a mostani setupommal talán jobb a multishot Windforce-al, de viszont strafe nagyon darál ezzel... hmmm
De végtére is, nekem szükségem van a homokzsákra... Valkűr meghal hamarébb...
(Betettem egy 11-es Bone Breaket is, lehet ezért a ma talált dungóval kompenzálni kéne.)
Hajrá Lóóó rúna, meg egy jó knockback gloves!
-
_ocsisajt
őstag
Sosem halunk
megbe.KETTŐ napot kellett várnom, de nagyon korrekt volt a srác jsp-ről. Snipeoltam egy 15 EDs, 2 ar-es Shadow Bowtotot 15 fg-ért, de a várás miatt levitte 10 fg-re. Ami ultra baráti ár... Keressetek rá lhc-n hasonló árakra... Srác direkt megkérdezte, hogy biztos ezt akarom FAITH-nek? nem fog hiányozni a bow skill GMB-ről? Felvilágosítottam az újdonsült tudásommal (KÖSZI WM2!), miután átadta a bowtotot. Szerintem nézhetett.
ÉÉÉÉÉÉS... 12
No, nem baj! Megvan végre!
Eth War pike pride és nálam a fanaticism... Ahhh nerdgasm!
(Most multishotolok, bocinál sztem hatékonyabb, de strafe a zalap!)Most mehet a dili (Lo rúnáért a forti miatt) a kék vambraces-ek után! Komolyan, napok óta figyelem, deka sem esik... Kénytelen leszek levinni a "loot figyelő" szemeimet Magic Chain Gloves/Heavy Bracersekre, jól... ehhhh
Mivel ezt az osztályt nem lehet vendorozni, ha jól értesült vagyok... Lehet inkább gamblezek, komolyan.Merc: Eth war pike pride, Leviathan és vamp gaze (ezt likasztani kéne 15ias jew miatt) ... Azért bírja.
Levit sztem lecserélem egy eth 3os valami nehéz páncélra és mehet trecsöri bele. -
_ocsisajt
őstag
"Mert nem normális aki Hc-n physic bowát indít."
Szóval sem mondta senkisenem, hogy normális lennék!
Nekem ez a legfeelingesebb build és slussz.
(Ezek érzelmek, nem lehet megmagyarázni!)
Amúgy miért ajánlottad a diamond meg shadow bowokat? Nézegettem az avg damokat meg speedeket. Elvileg a GMB a legjobb alapnak ilyen téren, nem? Vagy ennyit számít a 0(diamond/shadow) és a 10 (GMB) közötti speed (Arreat summiton nézem az értékeket)???
Lesz időm lemaxrollozom ezeket most már, komolyan!
(Közben reggeli baal TZ-ben nem vette fel senkisenem a Ward bowot, alap 4 likas, azért elteszem)Másik! Mindég booozok magamnak. Szóval ilyen 1.8-1.9K hpval futok.
Koreai sráccal lebiszniszeltem végre a WForce-t!
Mehet likasztásra és akkor shael? -
_ocsisajt
őstag
Na super! Elkezdtem "halmozni" a bowos gc-ket...A guide szerint is ugye trifecta gc kell ami attack rates meg damos meg lifeos, csak az meg a csillagos ég hcn...
(bőszen forgatom a tz96-os gcket kockaban gemekkel. Mar adott magas hps java skillert, war cry-t, mindent... Javasat frankón el tudtam adni jo fgert, de ilyen bowas gct nem forgat ki a zistennek sem..) -
_ocsisajt
őstag
Gyorsan szaladtam pár Thresh Socket-et (varival gyorsan betelézek), hátha adja...
Pakknál nézem a földön a plusszos (filter mod) GMB... Bedobogott a szívem! Na, superior!
+3 skill, pipa, 13ED% 1 AR wow!, 5 socket...(Mistre nem "pazarolnék" Chamot, inkább akkor marad a normal 4 socketes +3 GMB egyelőre ami várja a bis rúnáit, meh)
-
_ocsisajt
őstag
Szaladással nincs gondom, mivel hustle páncélom van. A might merc nem jobb golyófogónak? És még ad damaget is. A WT mániát sosem értettem. Van frw (gyorsabb)/dupla res/ 25 mf csimmám. Annyit számít a plusz dam (meg a némi vit str?)?
Sisak van, de nem jobb a shako? Gloves-nak layinget használok. Soxor megyek Sanctuaryt. (naj teleport az elején, úgy is ömlik a zarany)De ezt a windforce-ot megnézem magamnak.
Köszönöm! -
_ocsisajt
őstag
Tökéletesen igazad van!
(most adta)
(Most jön a tipródás... Mert ezzel össze tudok rakni egy ber-t és ugye van egy jahom, youknowhatimean... DEEE, szeretném végre összerakni a fullos hc strafe buildet amit darkhumility is felrakott maxrollra, sur meg kellene eth warpikeos prideba... War pikeom már van eth 4os)Pala ammy: Hát ez igaz srácok..
Safety ammy: Na ez jó ötlet! Cimbinek majd craftolok párat, hátha ad hasonlót a palájának! -
_ocsisajt
őstag
gz
Valaki mondjon már erre valamit?
Feltettem jsp price checkre, de senki sem ír, ennyire rossz?
https://forums.d2jsp.org/topic.php?t=102448700&f=123
SHC Pala caster ammy
Tegnap kockáztam.Ha valaki érzi magában a chi-t és eladható, akkor írhatna egy:
-jsps fg árat
-traderies rúnás árat
-meg egy pubos rúnásatMegköszönném!
-
_ocsisajt
őstag
gz
Nyah... Tegnap jött a szokásos lúzerkedésem... Az új 91-es varim idegbeteg teleport és loot verseny (rohadék elvitt előlem egy ohm-ot) tal-rasha tz96 pub... Lejárt a BO.. Mondom no para... Szoba teli bogarakkal, én meg beleteléztem gyönyörűen a közepébe...
Itt a legjobban az eth 4os GT fáj, meg egy perfekt közeli viper...Új kari (
) nightmare hellforge:
(A staff nem volt "jo"
)
-
sto1911
veterán
Én nagyon ráuntam, nem bírok fél óránál többet tölteni vele.
Viszont a Last Epo hot próbáltam, az elég jó lett, főként a rendszerei tetszenek (legalábbis ameddig eljutottam a kampányban). Egyelőre tele van buggal, meg helyenként kifejezetten ocsmány is, meg eléggé fantáziátlan ellenfelekkel kell bajlódni, de alapvetően jó játék.Egy D4 grafikával összehoznák, óriási siker lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Formula-1 humoros
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Ally Z1 Extreme
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest