- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
-
Hokunda
senior tag
válasz
sto1911 #18261 üzenetére
Miért kéne, hogy zavarjon bármilyen pocsoját is? A Blizz nagy ívben leszarja a D2-őt, nincs semmi qol, nincs semmi újdonság, de még a saját baromságaikat sem javítják amit nemrég hoztak - balanszoljátok már azt a vacak mosaicot! - a játékosbázis is csökkent és az sem elhanyaholható, hogy mindenki kedvenc d2jspje is hozza a szezonról-szezonra való fgt, botfarmok hada meg duplikátorok mellett! Szóval a szezon az vagy néhány dollár vagy néhány szerverváltás Ázsia és az USA között egy kis gemért aztán USA->38pgem->Ist majd váltás Ázsia->40 pgem->Vex aztán Vex-> 2 Ist és kezdődik elölről újra és újra és újra. Aztán lett is Infinity, Griffon meg Enigma a resztli meg már csak apró!
-
_ocsisajt
őstag
válasz
sto1911 #18154 üzenetére
Van egy régi bug, nem tudom emléxel-e még rá ami a mai napig is él, ez 8 kB bug.
https://us.forums.blizzard.com/en/d2r/t/8-kb-save-file-size-limit-needs-increased-to-10-or-12-kb/141663
Itt is panaszol az illető. (PTR ne zavarjon meg, stabil régi bug)Discord csoportban is jelezték, hogy eltűntek tárgyak. Ott annyit javasoltak, hogy ne pakolja teli az ember a stasheket apró 1 slotos biszb*szokkal...
-
_ocsisajt
őstag
válasz
sto1911 #18127 üzenetére
Bent voltam 24-ben, abból a java részét elbattam arra, hogy termeljem a piizt, utána meg nyomtam diademokat, ringeket, amukat, 1 órát cipőztem is, hátha bedobja WT-t... De nagyon kevés lett igazán jó. Sajna az RNG nem volt velem kegyes...
Még a legjobb talán két csuka lett, mind2 dupla magasreses (nem pojzisok), jó MF meg 30 FRW... oszt ennyi
-
_ocsisajt
őstag
-
Vismajor01
addikt
válasz
sto1911 #17869 üzenetére
A lootfilter csinálja, de hálistennek megtaláltam hol kell kikapcsolni
Szal 1 mod és 1 segédlet van,
mod a lootfilter, ezt be is kell állitani D2R-be
ÉS van egy régi MH aminek pont az MH részét nem használom(single player ugye) de felolvassa hangosan a fontos dropokat, könyveli a runokat és mutatja az exp%runt és xp/secet is.
-
wm2
őstag
válasz
sto1911 #17621 üzenetére
3 sox 15% ed a max. Csicsónak csináltam. Azért nem eth mert lehet majd én is használom vmikor. Főleg így, hogy 8/15 lett. A fire ormus és a spirit jó lenne viszont ha eth lenne. Kis extra def nem ártana neki. A hexfire meg tökmindegy.
ColdMan: ugyanannyit, mint a sima 20 life sc. -
wm2
őstag
válasz
sto1911 #17604 üzenetére
Azért van. NL-en minden drágább, itt meg olcsón beszerzed. Torchokra különösen igaz ez. De a charmokra, jewelekre is. Meg innen megéri átvinni oda cuccokat, mert a “megélhetési” karikat nem érdekli pl. egy fire sk 4x life, vagy nem annyiért, mint amennyiért NL-en egy PvP-st. De az biztos, hogy az egész ladderezés kiábrándító. Persze tudomásul kell venni azt is, hogy nem 2000-et írunk. Mindenkinek van net. Mindenki tolja. Pár nap után már senkinek nem áll a pöcse egy shakora.
-
törölt tag
válasz
sto1911 #17604 üzenetére
Top class cuccoknak biztosan van még nagy értéke, 3db fehér Dream Spirit esett nekem 1 hét/napi néhány óra alatt; úgy, hogy 99%-ban csak olyan területet mentem ahol eshet bármitől.
Vihető cuccok:
- Griswold jogar, pajzs, pancel
- Low roll Vipermagi
- Medusa's Gaze
- 148def, nyers Monarch
- 3db 100/5s poison SC
- Martial Arts 3Str GCSzerk: EU SC Ladder Bazaar TZ, lehet nyomni a 4 armor standed
-
törölt tag
válasz
sto1911 #17406 üzenetére
Tegnap picit én is besokalltam, nem dobott szinte semmi jót. 10-15 Thul rúna esett amivel nem sokat tudok kezdeni.
Vissza is raktam Mf/Gf felszerelésre, így most még lajhárabb mint alapból, de legalább gyorsan feltöltöm arannyal. Plusz jobb érzés a 20k pakkokat felszedegetni, miközben dobálja rám a szemetet
.
Ist rúnáért van valami grindelhető amit ép elmével meg lehet úszni ? (és vélhetőleg gyorsan rámennek a tradere)
-
-
SSJPeter
őstag
válasz
sto1911 #17197 üzenetére
Igen, de én úgy vettem észre, hogy 10-12 Jah-ért nem nagyon veszik meg, azért egy hétig meg nem akarom árulni, türelmetlen vagyok, de így vagyok hardveraprón is, hogy mindig alámegyek a többieknek, kicsit bukok mindig ,de ez van.
Lehet, hogy pár hét alatt elmenne 10-ért is, de inkább nem...köszi azért, hogy megnézted.
-
SSJPeter
őstag
válasz
sto1911 #17195 üzenetére
Köszi szépen, ezt megpróbálom majd 8 jah-ért, de minimum 7-ért elpasszolni. A paladinos a 2. legkeresettebb, egy 20/16-osat adtam el Ber rúnáért, mert nem voltam elég türelmes.
A tiedet is el lehetne adni, de szerintem tartsd meg, mert nemigen számít rajta a stat szvsz. Vagy csak keveset.
Az elején vettem kulcsokat (3x3) Lo-ért, Ohm-ért, 4 Ist-ért, de ugye sajnos csak bukó volt, így meguntam. Az utóbbi időben vagy kivártam a jó vételt, ami 1 ist/3 kulcs vagyis 3 ist=3x3 vagy kifarmoltam magam (munkaidőben
). Ezt az utolsó 2 runt amiből az elsőben esett megint a sorcos az teljesen saját farmolás, vagyis hát nem teljesen mert ugye öcsémmel 2-en játszunk és nyilván mindenen osztozunk.
Felosztottuk, hogy ő farmolja a countesst Barbárral, én meg a Summonert sorccal. Nihlatakot nem kell, mert a Key of Terror-t el lehet cserélni Key of Destruction-ra 1:1-ben. Key of Hate-t viszont semelyikért nem adnak, azt mindenki maga kell, hogy farmolja. Egyébként én azt szeretem, mert könnyű.
-
Cadal
őstag
válasz
sto1911 #17128 üzenetére
S3 végével az ott tárolt S2 cuccok eltűnnek örökre, akiknek még lenne ott valamije.
Biztos? Szerintem ha S2 karakterrel lépek be akkor az S2 stash-t látom, ha S3 karakterrel akkor az abban a szezonban gyűjtött cuccokat. A lényeg valóban az, hogy ah kiveszel valamit, a szezon karaktartől, akkor azt már csak a NS stash-be tudod betenni. De szerintem nem tűnik el semmi. -
SSJPeter
őstag
-
wm2
őstag
válasz
sto1911 #17016 üzenetére
az a jó a Zakában, hogy NM-en már pottyan, de én a smiterrel a Sanctuary-t jobban szeretem, főleg ha egy 40+ res pajzsra még rátesz 70-et, a +20 dex meg szolidan boostolja a blockot, ráadásul egy elite shieldben, mondjuk egy Sacred Targe vagy Rondache pajzsban a csapásod is erőteljesebb, mint a gilded Zakáé, amit meg ha uppolsz elite verzióra, magas lesz a str req, de nem okoskodni akartam, csak tapasztalat
-
SSJPeter
őstag
válasz
sto1911 #16774 üzenetére
Sajnos nem ethereal, úgyhogy olyan sokat nem ér, nagyon köszi, hogy megnézted.
Igazából Death's fathomra akarnám kicserélni egy 25-29-esre.
Feltettem a tradere és ketten ist-et adnának érte, de nem fogom rúnáért eladni, forum gold lenne jó, csak még nem tudom hogy működik.
Azt nézem most, hogy olcsóbb innen vásárolni, mint pénzért, 4 BER rúnát kének egy perfect fathom-ért, pénzben a tripláját kérik ennek.
-
shotika
őstag
válasz
sto1911 #16721 üzenetére
A teleporttal csak irányítod a summonokat, de Beast nélkül nem fognak eleget ütni. A csicska és a Corpse Explosion kimaxolása sokkal fontosabb. Legalábbis ez az én tapasztalatom.
Mondom, én a Beast-et raktam ki a Ber rúnával, a telét megoldottam bottal. Mondjuk nekem se volt Jah rúnám, az csak később esett ki, utána viszont már több Ber nem esett.Viszont ha esne esetleg Coldos terror charm, azt szívesen fogadom. CSerébe tudok adni Homunculus-t nekronak
-
Kiss_R
tag
válasz
sto1911 #16721 üzenetére
Telemancer nagyon erős.Csak egy hullát kell legyártani, és utána a hullarobbantás letarolja a maradékot. Igazából az első hullát megcsinálja a csicskád (crushing blow-s fegyver kell neki), a csontik inkább csak tankolnak (azt viszont nagyon jól), nem sebeznek akkorát.
Persze lehet fancyzni, és buffolni a sereget, mert jól néz ki: Might aurás csicska Infinityvel, Pride-ból csinálsz iron golemet necro kezébe meg mehet egy Beast. Necron persze még ott figyel az Enigma is, mert anélkül nem tudja koncentrálni a dmg-t.
Support skillek közül az amplify damage kell, mert az csökkenti a fiz resistet (illetve immunt is bont), így nő a hullarobbantás fiz sebzése is (Infinity meg növeli a hullarobbantás fire sebzését). Bossokra vagy nagyon gyors mobokra meg decrepet kell rakni, és egyből lecsitulnak (vagy mehet a clay golem+decrep kombó, és akkor a mobok diavetítésbe mennek át - pvp-n undorító taktika).
-
malystryx
senior tag
válasz
sto1911 #16705 üzenetére
Köszönöm hogy megnézted, annyira nem sürgős, mert ladder megy, most már elég jól állunk ott, jobban mint NL-be, szóval most biztosan ezzel játszunk. De hálásan köszönöm.
Más. Az lehetséges hogy terror zone-ban lespawn-olt egy clone diablo???? Szürke színű volt, és visszagyógyította magát, nem tudtunk mit kezdeni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Ally Z1 Extreme
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest