Hirdetés
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- 
			  Mobilarena Diablo II Classic és Resurrected Alapok: 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

wm2 őstag válasz  #21346560

üzenetére #21346560

üzenetéreahh pls ne   A Zaka még megvan ha kell vkinek. Nem lehet már egy 190+-ost sem eladni. 4 pgm-ért sem. Csak a perf! Az meg lehetőleg ingyen.  Meglepően kevés a Pala egyébként. Régi D2-ben Dunát lehetett velük rekeszteni. Csak a Jáva és a light Soso! Gyengíteném őket. Mint régen volt az iron maiden. Vmi ilyesmivel. Meglepően kevés a Pala egyébként. Régi D2-ben Dunát lehetett velük rekeszteni. Csak a Jáva és a light Soso! Gyengíteném őket. Mint régen volt az iron maiden. Vmi ilyesmivel.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  
- 

ldave félisten válasz  #21346560

üzenetére #21346560

üzenetéreSzerintem két fő értelme van: 
 - aki szeret kereskedni, annak ilyenkor a teljes új piac nagyon jó lehetőség, hogy az első 2-3 hétben egy magic find karival szerencsét próbáljon
 - a másik pedig azon játékosok, aki szeretnek nulláról, felcuccolás csábítása nélkül játszani pár karaktertBár nem ismerjük a Blizzard terveit és biztos sok múlik a mostani Ladder sikerén, de ha elindulnak valami olyasmi irányba, mint a Diablo3 teszi, hogy új tárgyakat, komolyabb módosításokat hoznak egy új szezonba, az szintén értelmet adhat a további Laddereknek. 
- 

zsirfecske addikt válasz  #21346560

üzenetére #21346560

üzenetéremondanám hogy értelek, de nem. mindegy, legyen fölötte, az időbélyeg se számít a hsz-en ami szerint sorbarendez a fórum, fentről lefelé  de hogy on is legyek: 
 #14306 hsz-emben a törött archon 441 def lett sajna csak javítva, de 3 socket legalább. 2x lem-ért elvitték. bezzeg ha esik egy ko public runban, rohan rá mindenki, de még a ral-ra is, ezt meg eldobják. mondjuk sokat foglal az tény, lehet nem mindenkinek éri meg eltenni. de én szeretem ezeket rollolgatni, móka.amúgy esett tegnap 8p bocin egy Sur, valaki felkapta, a dmg dealer csákó ki is akadt hogy elhalászták előle. nem én voltam, engem is bánt. nyilván mivel arra hajtok, csak ilyenek lesznek, aztán majd kapom a ber/jah-ot a pofimba  
- 

- 

üzenetére #21346560

üzenetéreadok neked szívesen egy nem eth-et, bár csak 101%-eds. szólj ha kell. ncc1701: 
 Szépen alakul ez a botd eth ogre maul project.
 hehe, te nem hiszel nekem, mondjuk megértem de most kívétlesen a fury druidot tényleg nem matatom tovább. neki a legnagyobb a d2 penise, még nem láttam nagyobb max dmg-t fegyveren a játékban! szóval az marad, nem érdekel az ogre maul! de most kívétlesen a fury druidot tényleg nem matatom tovább. neki a legnagyobb a d2 penise, még nem láttam nagyobb max dmg-t fegyveren a játékban! szóval az marad, nem érdekel az ogre maul!ahogy vsz a soj is marad egyelőre a karin, poison necro-nak úgyis minden guide azt írja, sőt, mindjárt kettőt! 
- 

üzenetére #21346560

üzenetérelol, akkor innentől ne  . szólj vagy add el, látod itt is volt egy hülye aki 3-4 ist-et adott érte. csak megér 2 kockát a stash-ben eltenni. . szólj vagy add el, látod itt is volt egy hülye aki 3-4 ist-et adott érte. csak megér 2 kockát a stash-ben eltenni.wm2: 
 amúgy 10-70-30 gc-k simán vannak traderie-n sur/ber körül, aki nem hiszi példaként itt egy 10-75-40 3 ber-ért, és van is már rá ber+jah offer.
- 

Elims veterán válasz  #21346560

üzenetére #21346560

üzenetéreAzon gondolkozom,hogy többet nem mentek,mert nem indítom el. 
 Kb.13e-ért vettem.Maga ajáték/élmény,ettől nekem jóval többet ér (utólag azt mondom,hogy ha tudom ilyen lesz,25-30-at ért volna nekem),de ez a bug,hogy nullázza közel egy napi játékomat,ez annyira elvette a kedven ettől a szartól,hogy törlöm és hagyom egy ideig.
 Nagyon bosszant,hogy ilyenre kell figyelni egy sok-sok éves játéknál.Nem egy újonc gagyi csapat csinálta...
 Részemről ennyi volt.
 Több játékom van amit még el sem indítottam,több jó játékom van amivel pár percet játszottam csak kíváncsiságból,aztán ment pihentetésre,mert éppen benne voltam egy másikban,szóval nem esem kétségbe,de azért ezt nagyon sajnálom..ez a játék nagyon tetszett.Köszönöm a sok segítséget!!!!      
 Nektek további jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 - a visszatérő
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- PlayStation 5
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Szebb napokat látott T14s Gen3 - i5-1245U / 16GB / 512GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Meglepően kevés a Pala egyébként. Régi D2-ben Dunát lehetett velük rekeszteni. Csak a Jáva és a light Soso! Gyengíteném őket. Mint régen volt az iron maiden. Vmi ilyesmivel.
 Meglepően kevés a Pala egyébként. Régi D2-ben Dunát lehetett velük rekeszteni. Csak a Jáva és a light Soso! Gyengíteném őket. Mint régen volt az iron maiden. Vmi ilyesmivel. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)