Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr Chapel

tag

válasz savior #9133 üzenetére

50re feltoltam. Szórakoztam azzal a beállítással is. De ettől nem lesz jobb, inkább csak természetellenes az összkép. Ez a resolution scale állítgatás 4K-ról nem ad olyan képet mintha natívban belőném 1440p-re. Elég fusztráló hogy egy ilyen egyszerű természetes dolgot nem lehet egy játékban, felbontást állítani. Csak windowsal együtt megy. 20 éves pc gameing "pályafutásom" alatt nem nagyon találkoztam még hasonlóval. Az gyanúm hogy valami elcseszett konzol átirat átka lehet ez is. Remélem kipatchelik hamarosan. Addíg is marad ezek szerint ez a szarakodás a windowsban.

• Mr Chapel

tag

válasz sto1911 #9105 üzenetére

Ezekkel próbálkoztam de ez a dinamikus felbontás cucc kb 32-35fps ig esetleg működik. Lehet lejjebb kéne vennem minden más beállításból is. A render scale meg valami hihetetlen módon szarrá mossa homályositja a játékot. Azt 100on hagytam inkább. A nativ 1440p jó lenne nekem de hát azt meg ugye nem lehet igy, csak windowsal együtt.

• Mr Chapel

tag

válasz Peace #9103 üzenetére

Pont ezt írtam én is. Csak ugyanazon hajlandó futni mint ahogy a windowsban be van állítba minden. Ettől eltérően nem. Csak nekem pont az kellene hogy ne igy legyen. Windowst 4kban használom. Játékon belül nem tudom visszább venni 1440pre hogy értelmesen fusson. Csak úgy megy ha ezt windowsban teszem meg.

• Mr Chapel

tag

Sziasztok. Lenne pár kérdésem a szakikhoz. Tegnap végre rászántam magam, és megvettem a Resurrectedet. Pc platform. A felbontást érdekesen kezeli a játék. Van fullscreen mode meg windowed. Fullscreenben le van tiltva játékon belül a felbontás állításanak lehetősége. Konkrétan ki van szürkítve ahol ezt lehetne. Ahogy észrevettem a windows felbontását veszi alapul és arra áll be. 4k tvn játszom, ezen a felbontáson megy a win. Viszont egy 1060gtx nem erre van kitalálva. Ez a 18-20fps nem túl bizalomgerjesztő. 1440pben szoktam játszani általában, már amikor még pcn játszom. Mert leginkább a Ps van előtérben. Most azt csinálom hogy a windowsban átlövöm a felbontást ideiglenesen 1440p-re, aztán akkor játékon belül is beáll erre, úgy már nekem elfogadható minőségben meg teljesítményben megy. Ablakban nem játszom érthető okokból. Mert csak úgy volt hajlandó felbontást állítani. Próbáltam config fileban átírni valamit, de ilyen bejegyzés nincs is ott, minden szart át lehet irni, a legacy felbontását is, de ezt nem. Próbáltam nvidia driverben felülíratni a játékokon belüli felbontást. Ezt leszarta nagy ívben, nem működött. A blizz launcherben az indítófilehoz lehetne ilyen parancsokat hozzárendelni (command line). De ide nem tudom mit hogy lehetne. A sima Diablo2-es parancsok nem működnek. Tipp hogy ezzel mit lehetne kezdeni? Mert ehhez a szarakodáshoz nagyon nincs kedvem minden egyes alkalommal a windowsban össze vissza váltogatni a felbontást. Nem is találkoztam még ilyennel egy játeknál se hogy nem lehetett szabadon febontást váltani. Eskü ha tudom hogy ez ilyen szenvedős akkor inkább ps-re veszem meg. Csak az a helyzet hogy ez a zsáner nálam egér billre van kitalálva, nem kontrollerre. Ez miatt, meg hogy cimboráim is pc-re tervezik megvenni, emiatt vettem én is erre.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés