- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Ez igen, ez mar tetszik, szep munka.
Lehetne a players parancsot online is implementalni, pl. amig nincsenek bent emberek addig ervenyes a parancs, ha bejonnek, akkor meg atvalt annyira, ahanyan bent vannak, mert igy az offline jatekosokhoz kepest en hatranyban erzem magam. -
tiborv
aktív tag
Gondolom mercen mar most is van insight, ha nincs nyilvan arra rakd
Amugy tedd ki es rakd el kesobbre golemnek tokeletes lesz, viszont lvl61en meg azon nagyon nem lehet pont igy ne castolj belole mert keves lesz a hpja. (Majd akkor ha legalabb van 10 a masteryn)Armor sokmindenre nem jo. MErcre valami uniq, vagy ssfben treachery, vagy amig ezek nincsenek akkor smoke is jo hogy rendberakja a resistjet
-
gubisadam
aktív tag
IT-ban dolgozom, lefordítom: fogalmunk sincs mi okozza, azt se tudtuk pontosan tegnap mi okozta, fingunk sincs még hogy lesz megoldva, próbáljuk elérni az oncallokat, de úgy néz ki hogy a kiszervezett IT nem tudja megoldani, nem fogunk irogatni mást sem mert nem akarunk veletek foglalkozni
-
Horvi
őstag
-
Jim-X
őstag
Koszi, frissitettem! Hozzaadtam egy meghivot ami nem jar le!
Nem tudom komplett guide van-e, de specifikusan lehet keresni. Ugye ami a fontos, hogy melyik item-be mennyi socket lehet! Larzuk a maxot rakja (ilvl szerint) A socketelos Cube recept pedig nagy szazalekkal a maxot (2sox maxnal pl igy nez ki: 6 az alltime max, 2 lehet az itembe max, ugyhogy 5/6 esellyel 2 sox, 1/6 esellyel 1sox) rakja bele!
Normal: 3socketes item eshet max! (de ilvl szerint Larzuk tehet tobbet is, pl boci)
NM: 4socketes item eshet max!
Hell: 6socketes item eshet max!Remelem segitett
-
pachito
őstag
Unalmas mindig csak azt olvasni, hogy ezeréves játék meg eznemisérennyit. Ettől boldogabb valaki ha napi háromszor elmondhatja?
Oké, az alma ára tavaly 200 ft volt, most meg 300. Az árak változnak és általában nem úgy hogy neked is jó legyen. Másfél év RENGETEG idő, teljesen irreleváns hogy a warcraft 3 mennyibe került anno. A nosztalgiatripet is meg kell fizetni, a Spyro, Crash meg tökömtudja még milyen remaster is ennyiért ment. Teljesen korrekt ár, az más kérdés hogy kinek mi fér bele a büdzsébe vagy mire hajlandó költeni.
-
Franklin
addikt
Nem értem miért kéne megtartani a játékosokat
mindenki pontosan tudja, hogy mit fog kapni a pénzéért. Akinek megér ez a játék ennyit, az megveszi.
Hogy utána ki mennyit játszik vele, az már nem érdekli a Blizzardot. Neki pontosan ugyanannyi bevétele lesz abból a játékosból is, aki fél óra után megunja, mint abból, aki 2 évig minden nap tolni fogja.
-
savior
őstag
Ha nem SSD-re rakod, akkor nem tudom mennyire lesz jó. Azzal nagyon gyorsan tölt.
Amúgy elégnek kéne lennie. Nekem ramból pl csak 8 gb van, de az is elég.
A felbontáson kívül a resolution scale-val is lehet játszani. Mondjuk ha sokat állítol rajta lefele akkor elég homályos lesz, de azt meg a sharpeningel lehet kompenzálni. -
reelc
veterán
"Szóval nem lesz végtelen ideig támogatás (nem is várható el, ugye), de szerintem úgy 2 évig nem lesz magára hagyva."
Úgy értem a hibák javítását illetően.
Az, hogy kap-e akár 1db új rúnát, balanszt vagy bármit a későbbiekben... ez más kérdés. Azért van egy jelentős kisebbség aki egyből nekiállna hőbörögni nagyobb változások esetén.#7286 mephi666: Kösz, majd kipróbálom, bár FPS-t sosem mérek, nem kell azt tudnom.
Látszik, ha lassú. A retró mód nem érdekel.
-
mephi666
nagyúr
ryzen3 2200g-n, dedikált vga nélkül 1280x1024-ben fsao+fsaa-t kikapcsolva very high-on elég szépen futott 1 hete a béta (16gb ram és ssd-n a játék)
külső nagyobb területeken 30-40fps, dungeonben 40-50 (vagy fölötte) ...retró módban meg fix 75fps (dió3 szintén megy 75fps-el)
-
sto1911
veterán
"Nem látok bele senki lelkivilágába." - lehet ez jobb is igy
Nagyon regen, valahol a megjelenese koruli evekben jatszottam a D2-vel, mielott jott a D3 felraktam, de mar marta a szemem az osregi grafika, darabos animaciok. Aztan most a D2R elott megint felraktam, es igen jol szorakoztam vele, igy beneveztem a felujitasba is.Az eredeti D2 es a jelen kozott viszont egyedul a D3-al jatszottam huzamosabb ideig. Megvettem a nekro kieget is hozza, de akkor mar benne volt tobb, mint 1000 oram, untam is. Hiaba volt ott a GD es a Titan Quest, a Van Helsing, meg a sztorijat se fejeztem be egyiknek sem. PoE-t szinten probaltam, de az se jott be tulsagosan. Az ujak meg siman dragak ahhoz, hogy utana el se inditsam oket, demo meg ugye nem mindbol van.
Titkon remenykedek, hogy legalabb singlere fog jonni free respec mod, illetve instance-olt drop
-
la_cc
addikt
Nekem beigazolódott, amit a béta előtt is gondoltam, hogy sztm pár hetet fog csak ez a game menni "slágerként", elég karcsú már, amit nyújtani tud ez 2021-ben boomer-hype ide vagy oda.
Részemről biztosan kimarad 40 EUR-ért.
(+ nem is szívesen adok pénzt már a fasszopó Blizzard-nak).
-
savior
őstag
Vajon azokkal a dolgokkal (3 act, 2 kaszt, questek, stb) mi lesz, amit le sem teszteltetnek velunk?
Most ugy elromlott a miniterkepem, hogy a relog se segit. Nem latom a tobbieket a minin.
A chatra meg rendszeresen nem tudunk irni, mert nem jelenik meg.
De amugy mar vagy 10 bugot jelentettem nekik, pedig nem is keresem. -
Pöttön
őstag
Olvastam a hsz-m előtt...
Ez kb annyira van alá támasztva mint a 2 héttel ezelötti infó, hogy a pc változatban lesz lan támogatás... (amiről azóta kiderült hogy fake volt)Én viszont a véleményemet az eddigi blizz játékokból szerzett tapasztalataimra alapoztam. Az pedig az, hogy SC 2 óta nem adott ki olyan játékot a blizz, ami ment volna net nélkül single mod-ban... Miért pont ez lenne a kivétel?
-
Vistaboy
veterán
Nem tudom, én ilyen vagyok. Nem sok játék van, amivel elég sokat játszottam, és bármikor képes vagyok vele újra játszani, és ezek egyike a Diablo-széria. Már alig várom, hogy a Diablo IV-et is meg lehessen venni, mert az szintén kelleni fog nekem, és szeretném mielőbb az account-omon tudni, még ha megjelenésig nem is játszhatok vele.
De említhetném a Mass Effect Legendary Edition-t is, azt szintén egyből meg fogom venni, amint elérhető lesz. Márpedig nekem Originen megvan az összes része, valamennyi DLC-vel együtt (kivéve a multis cuccokat), szóval nekem gyakorlatilag csak a felújított grafika lesz benne újdonság - ahogy a Diablo II Resurrect esetében is.
Szóval nekem van néha ilyen, amikor egy-két dologra azt mondom, hogy szimplán kell. És annak ellenére, hogy jártam már pórul is (A Cyberpunk 2077-et is megvettem, és azóta talán ha három órát játszottam vele. Pedig nagyon vártam. Most meg valahogy nem érdekel. Persze ettől nem adtam vissza - volt refund lehetőség -, mert egyszer még végig fogom vinni tutira, amint kijavítják benne az összes bugot. De a Witcher III után ennyit nem sajnálok tőlük, oké, kétszer nem sikerült csodát alkotniuk, ettől függetlenül maga a játék akkor is kellett).
Viszont a DOOM Eternal az más tészta. Abból is megvan az egész, az első részét rongyosra játszottam egy 4 MB RAM, 20 MB HDD, 386DX40-es PC-n, ahol a vinyón a játék mellett a DOS annyira le volt csupaszítva, hogy csak a három fő állománya (IO.SYS, MSDOS.SYS és COMMAND.COM) maradt a gépen, az is csak azért, mert anélkül szimplán nem ment a gép. A többit mindet letöröltem, és így maradt 1 MB helyem a mentéseknek...
Hogy én azt mennyit toltam, te jó ég... mégis, az Eternal már annyira nem tetszett a sok ugrabugra és ügyességi feladatok miatt, hogy bármennyire is jónak fog tűnni a következő DOOM játék, azt már tuti nem veszem meg első napon.
Kicsit elkalandoztam, bocsi a sok OFF-ért. De a lényeg azt hiszem, benne van. Van pár játék, amit szimplán megveszek, mert az, ami. Ez néha bejön, néha nem. Vegyük pl. a Dragon Age-et: a gyászos második rész után nem mertem megvenni az Inquisition-t, mert nem bíztam abban, hogy jó lesz. Persze azóta már itt figyel a GOTY Originen, és alig várom a Dragon Age IV-et. Vagy ott lesz az Elder Scrolls VI... de sorolhatnék még párat...
Ahogy szintén van pár olyan, ami nem kellene még ingyen sem.
-
la_cc
addikt
TQ nem jött be annyira, túl "mesés" volt annó mikor jó kipróbáltam.
GD rendszere még tetszett is, de valahogy elég vontatott lett az a mocskos hosszó kampány.
A Last Epoch-kal szemeztem még, de az meg early és a Pubg óta nem vagyok hajlandó early acess-szel tolni.
Más: mikor én annó ki tudja hány éve, még a régi fapados bnet-en toltam volt ilyen "maphack", aminek a segítségével látszódtak a pályák szélei, meg talán mob-ok is. Szinte mindenki használta abban az időben, még emlékszem is, hogy nekem is mondták mikor run-oknál tudták, hogy merre kell menni egyből stb. Ezekről van valami infó? Vagy ez már rég ki lett gyomlálva az alap game-ből is?
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
-
Amerigo57
őstag
reelc .
Anno én még az elsők között vettem meg, mikor kiadták a Diablo II-t, 2000 június végén.
Szerintem az úgy sikerült, mint anno a Hét mesterlövész, vagy a Volt egyszer egy vadnyugat
című filmek. Utána már csak gyengébb utánzatok jöttek ki, western filmekben és játék szinten is, szerintem. -
Bennyboy
őstag
Azért ez az azért nem nyúlunk hozzá mert vkinek nem tetszik dolog elég nagy kifogás. Ennyi erővel minden maradhat ugyan úgy mint régen ami mai szemmel rohadtul nem kényelmes. Vannak olyan dolgok amik a többségnek biztosan tetszenének, max nem akarnak rá erőforrást áldozni. Persze tudom, h nem szeretnék átalakítani a játékot de pl a személyes loot pont olyan kényelmi funkció lenne mint az autopickup.
Tudom, h idénre van kiírva a megjelenés de a blizzardról van szó, szóval náluk semmi sem biztos. -
sirdond
őstag
Ahogy mondtam, szubjektív, hogy szerinted, vagy szerintem az,vagy sem (mint az is, hogy melyik milyen játék és melyiket éri meg) és igazából édes mindegy.
Az pedig, hogy ki mire költi a pénzét és ki milyen hazugságokat hisz el az "új" blizzardnak, mindenkinek a saját döntése, eszem ágában sincs meggyőzni bárkit is. Csak annyit, hogy nem ez lenne az első, ahol kiderül, hogy nem minden arany, ami fénylik. -
sirdond
őstag
Mod az is, amikor egy játékot újrakreálnak egy másik engine-in tényleges dokumentáció nélkül szinte teljesen a nulláról (sok játéknál csinálnak ilyet, pl a rengeteg TES Overhaul modok).
Meg mod az is,amit te leírtál.
Itt most az első eset áll fent.
A lényegen nem változtat, nincsenek meg az eredeti assetek és a forráskód, mert amennyire mi tudjuk, elveszett. Így érdemben lehetetlen egy tényleges remastert csinálni, mint ahogy az történt pl a Brood War esetében.
Az, hogy valamire ráraknak egy másik layert, ami máshogy jeleníti meg a játékot, meg újradolgoznak visual artokat, az nálam elég erősen modnak számít, de igazából ez szubjektív, mindenki döntse el magában. -
mcsabee
senior tag
Ez érdekes dolog amúgy. Én nagyon sokáig toltam Bneten, több 99-es karaktert is csináltam, de például D2-ben HR sosem esett. Pedig aki csinált 99-est, az tudja, nem 1 hét, de nem is 2, ha nem játszol napi 15+ órát. Számomra, pláne most, hogy már nem vagyok huszon éves, sokkal inkább bejön a Diablo 3 drop rendszere. És igen, az igaz, hogy mindenből kapsz valamilyet, de egy pontot elérve csak a legjobb kell, amit nagyon sok idő kifarmolni. Szerintem ezért jó a D3 drop rendszere, mert ugyan látod, mire lehet képes a karaktered, de azt elérni csak vagy nagyon komoly mákkal tudod, vagy sok-sok játékidővel.
A Diablo 2-ben is csak a tulajdonságok számítottak egy-egy tárgyon, mert a különféle buildekhez, pláne PvP-ben, nem nagyon voltak alternatívák. Egy Hammer pala, Blizz soso, LH ama, és a többi build is csak fix cuccokkal működött igazán jól.
Ugyanakkor én nem biztos, hogy visszamennék Diablo 2-zni, még akkor sem, ha kapna egy komolyabb remastert a játék.
-
maajsz
senior tag
Próbáltam anno egy két moddolt szervert, sajnos nekem annyira nem jöttek be. Voltak nagyon jó meglátások helyenként, de valamivel mindig túltolták amivel részemről borult a játékélmény. Érthető, hogy a sok useless uniq cuccost valami használhatóvá szerették volna varázsolni, de Pl. mindenhez adogatni a teleport skillt, vagy szimplán egy small charmba beletenni már nagyon fel tudja borítani a játék balanszot. És ez a D2-ben különösen fontos. Szvsz ha részemről izgalmasabbá akarnám tenni, olyasmiket változtatnék hogy oké kaphat egy item egy brutál affixet, de akkor kapjon egy csúnyán sújtót is (pl -30 light res vagy valami).
A plugy ilyen szempontból elég jól van megcsinálva, nem turkál bele a mechanikába csak kényelmi feature-ket ad hozzá. Esetleg olyan további opciókat adnék hozzá, hogy pl manuálisan lehessen drop rate szorzót állítani, ha valaki nem akar sokat játszani/nincs ideje mégis megnézhesse, élvezhesse a high end dropokat.
-
maajsz
senior tag
Ezért írtam én is. De a D3 már nem is aRPG, hanem inkább egy hack&slash adventure. Az aRPG attól action(rpg), hogy magával build jellegével határozod meg a játékmeneted és igazítod hozzá az itemeket. A D3-ban pedig akkor váltogatsz skill-t kvázi amikor akarsz, az itemeknél a nagyobb a jobb és a buildedhez passzoló cucc kimerül kb abban 1-2 rollban ami az épp aktuális skilledhez passzol. A D2-ben pedig nem csak, hogy teljesen más itemek kellenek más buildekhez, de az adott build nem is minden játékmenethez passzol, nem tudsz vele minden területet runolni, vagy épp überezni, bocizni stb., sőt egy adott buildet teljesen átgearezel néha másféle runhoz. (oké, bevezették sok év után a skill resetet de ez mégsem vette el a aRPG jelleget)
Nem véletlen, hogy akik inkább D2 fanatikusak voltak azért mozdultak a PoE irányába nem a D3-éba. Ezzel nem azt mondom, hogy a D3 rossz, egyszer nekem is fun volt DH-val végigpattogni multival, de elég is volt. Játék minőségre nem ér fel a 2-höz, ezt a fan bázis is jól mutatja, közel 20 év után is mennyien tolják új ladderen, kíváncsi vagyok 1x év múlva elindítja e valaki a 3-at. Persze aki egy jó kis zúzást akar, tökéletes a D3, 12 éves gyerek is egyből megérti a dolgokat, kap egy jó sztorit, király cutscene-ekkel, akár hamarabb is válthat nagyobb difficulty-ra, viszonylag fejfájás nélkül végig fog menni. De a Diablo nem egészen erről szól. Kb megjelenés óta játszottam évekig, igaz csak single-ben esetleg haverokkal lanba, de csak sokkal később értettem meg részletesebben, amikor szerveren kezdtem el játszani. És elég sokat kellett kérdezősködni, ez az ami nekem teljesen hiányzik a 3-ból.
-
reelc
veterán
Volt aki rámírt, szóval: "Haladtam a korral." - ezzel nem a D2-őt szólom le, nagyszerű játék.
De azóta rengeteg ARPG kijött, és vannak sokkal jobbak is nála - bár ez ugye egyénfüggő, ki mit tart jónak, legjobbnak? Szóval van választék, és ugye az is egyénfüggő ki miket próbált be, kinek mi tetszik?
A maga módján a Diablo 3 is nagyszerű játék, ha valaki felül tud emelkedni azon, hogy sok szempontból nem a Diablo 2 útját követi, hanem inkább a játékélményt előtérbe helyező játék.Vannak más lehetőségek is, de nem áll szándékomban tovább OFFolni. Aki szereti az ARPG-ket és nem a Diablo 2 (vagy 3) számára a legtökéletesebb ennyi év után is, és kicsit nyitottabb, találhat mást is. De nekem mindegy ki mivel játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Steam topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest