- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
Elemental #15622 üzenetére
Ez nem eth, de 400+-t ajánlottak érte. 15 ias / 1x all res jewel (scintillating jewel of fervor) + 15 req / 1x all res jewel (scintillating jewel of freedom) + ELD rúna (7% increased chance of blocking) + 1 perf diamond megy majd bele. A Guill sityakban ED 9 str. Res jewelekből nem kell perf, úgy olcsóbb és 25-ös Fortival pont jó.
Kell egy jó 20 ias CB kesztyűt craftolnom nekem is és akkor a Lord amu helyére mehet majd egy jobb blood amu.
-
wm2
őstag
válasz
Elemental #15616 üzenetére
Én kifejezetten ezekre utazom, igen. Tudod mennyit ér egy ilyen? Nem PvM-es szemmel, mert a legtöbben a földön hagyják és Hc-n valahol felesleges is foglalkozni vele.
Sc-n én felvenném. Olyan 20-30k fg minimum. De inkább több.
-
tiborv
aktív tag
válasz
Elemental #15455 üzenetére
uhh kicsit bonyolult a matek mark
a convi psn rest nem szed le viszont defet is csokkent
a lower res a psnt is csokkenti.
szazalekban azonos szinten a convi tobb elementalis csokkenest okoz, de ha immun valamelyik mob akkor 100 folotti resistje van ott valami 1/5 vagy 1/4 a hatekonysag mar szazalekban. Ezeken felul ugy remlik, hogy targyakbol kapott - elemental res mint df/facet/griffon nem is szamolodik ha immun ra a mob, csak ha mar tort es 100% alatti a resistje.
Plusz ugye meg szamit az is hogy fe/le/ce e a mob mert ha az van rajta akkor az az alap resistjen felul meg +75%ot szamit nekide egyszerusitve a valaszt azonos szinten kevesebbet szed le az lr ja, viszont a kiirt szazlek az ugyanolyan effektiv
viszont ha a partyban van pala is meg nekro is akkor sorcnak-javanak igazi magomles faktor vanszerk: amugy a hatrany onnan remlett neked szerintem, hogy maxos skillek eseten dupla akkora -res a convi auraval szoval nyilvan konnyebben is tor immunitast hellen. arreat summiton fel vannak sorolva a mobok pl a fire immunoknak atlagosan tobb a resistje mint a light immunoknak.
gondolom nekroval vagy ezert jobb a CE melle az amplify mert a fizikai sebzeset jobban tudod novelni mint a fire sebzest a lower resisttel soloban -
B. Tamas
aktív tag
válasz
Elemental #15170 üzenetére
Ahogy előttem is írták én is a lightning és death-et maxoltam ki. Ezt a buildet használtam alapnak, de persze kissé belemódosítottam. Nekem pl rohadtul bejön a Shadow master is, sokkal többet ér mint egy csicsó.
Már csak valami olyan cucc kéne ami az ellenfél lightning immunitását csökkenti, mert hellen szinte teljesen elakadtam.
-
shotika
őstag
válasz
Elemental #14759 üzenetére
Játékfüggő, Sto1911 is írta, input lagot okoz, ezért pl multiplayer játékokban kifejezetten hátrányos.
A magam részéről, amióta 144hz-es monitorom van, általában kikapcsolva tartom ezt a funkciót."Minek legyen több fps, mint amennyit a monitor tud?"
- FPS limit. Én driverben maximalizálom 144-re az fps számot. -
sto1911
veterán
válasz
Elemental #14759 üzenetére
Van olyan játék, mint pl. a Quake 3, ahol bizonyos FPS számnál megváltozik a fizika (igaz számítási hiba miatt, de ez most mindegy). A Quake Championsban pl. magasabb FPS-nel gyorsabban lőtt a fegyver (hogyrohaggggggyanakmeg), persze ez javítva lett azóta.
A vsync általában input lagot okoz.
Diablonál bőven elég a 60 FPS. -
wm2
őstag
válasz
Elemental #12402 üzenetére
Elemental. Ha találnál HC-n egy ilyet. Eltennéd nekem?
Ha csak sima teleport van rajta az is kell. All resistes mégjobb lenne.
Holnap írok privit Goblin ügyben. Tolni fogom egész hétvégén.
Egy Atmas Scarab kellene majd Hell előtt. Meg egy random Raven Frost. Csak a cbf miatt kell. Dex nem érdekes. Full low is jöhet.
@tiborv: írok majd.
-
Elims
veterán
válasz
Elemental #11336 üzenetére
Oh,bocsánat.Én kérek elnézést... :-D
HIHETETLEN!!!!!!!Proevofan: Nem tudom,hogy van e vmi köze a kettőnek egymáshoz,de offline-ban nagyon jól adja a loot-ot.Komolyan.Nemrég kapcsoltam ki a gépet,act 3-nál ott tartok,hogy vki K betűsnek a részeit kell összeszedni.Szeme,agya megvolt,most mentem le a szívéért és ott volt 4 láda.Az egyiket kinyitva 3 sárga tárgy esett.Gondolkodtam a screenshot-on,de gondoltam minek,kinek.Ide hiába rakom be,édeskevés vagyok ide..
Viszont van egy ötletem.Ha van pénz bőven a karakterednél,próbálj ki vmikor vmit légyszives.
Én már sokadjára csinálom -offline-ban- és mindig bead vmi full-os sárga cuccot.Mégegyszer írom,eddig mindig. (Kb.6-8x csináltam eddig)
Van olyan árús,akinél lehetőség van a "gamble"-re.Odamegyek 300-400e arannyal és kiválasztom,hogy mit szeretnék.Ha éppen nincs az nála akkor nyomok egy L3-at (vagy r3-at?) és új cuccokat ad be. ((Bár ezt te biztosan tudtad!))
És ha kijön a nekem való mondjuk kesztyű akkor abból megveszek annyit,hogy tele legyen az inventory.Ha gagyik akkor eladom neki és újra.
Max.10-20db-ot kell venni és 100%-ra bead egy nagyon jó sárga cuccot.Nálam eddig ez garantált volt.
Igaz,ezek után mindig lenullázom az anyagi részét,de így mindig nagyon jó cuccban vagyok.
Ha lesz vmikor időd és pénzed,próbáld ki légyszives és írd meg,hogy nálad bevált e. -
MutantZombie
tag
válasz
Elemental #10574 üzenetére
Blood Gloves:
Magic Heavy Gloves/Sharkskin Gloves/Vampirebone Gloves
Nef Rune
Perfect Ruby
Any JewelAhogy Blizz is írta, azért a hivatalos tájékoztatót célszerű átlapozni, mert az affix-ek számát az item lvl határozza meg, és hogy milyen mértékben, az ott derül ki.
Blizz & wm2!
Kösz az infót!
-
Vismajor01
addikt
válasz
Elemental #10088 üzenetére
Lmk= let me know, vagyis valaszolj minel hamarabb, pl
"I offer 250fg ft for your viper, lmk" 250et adok a viperert kerlek válaszolj ez jo e vagy tobbet szeretnel vagy elkelt
Bin= Buy it now
Ft= Fast trade
Ez a ketto ugyanazt jelenti, hogy az ajanlat nem marad meg, vagyis ha valaki beirja a topikodba hogy 600fg bin akkor az most vagy soha. Ha elfogadod akkor gg, ha nem akkor megy a topik tovabb es licitalnak.
C/o= Current offer, azaz a normalis licitben a legmagasabb ajanlott ar
Bump= Bring Up My Post. A lista elejere ugrik a topikod, szabalyosan 4 orankent bumpolhatodEgyebkent angolul tudoknak;
d2jsp RelatedD2jsp - Diablo 2 Javascript Parser
Sig - Signature
Ava - Avatar
Acc - Account
Pass - Password
Fg - Forum Gold
Admin - Administrators (Njaguar - Paul)
Sm Senior Moderator(s)
Mod - Moderator(s)
Tm - Trade Moderator(s)
Jm - Junior Moderator(s)
Ta - Trade Assistant
Med - Mediator(s)
++ - Member++
TT - Trusted Tag
Rm Retired Moderator(s)Forum/Internet Talk
Afk - Away From Keyboard
Atm - At The Moment
Bin Buy It Now
Brb - Be Right Back
Brt - Be Right There
Bs - Bullsh*t
Btw - By The Way
C/o- Current Offer
Diso - Desperately In Search Of
Gl - Good Luck
Gz - Congratz
Fg - Forum Gold
Ft - For Trade
Fyi- For Your Information
Idk - I don't know
Iirc - If I Recall / If I Remember Correctly
Imo - In My Opinion
Iso - In Search Of
K - Ok
Lmao - Laughing My Ass Off
Lmfao - Laughing My Fu*king Ass Off
Lol - Laughing Out Loud
Np - No Problem
NR - No Reply
Nt - No Thanks
Omg - Oh My God
Omfg - Oh My Fu*king God
Pc - Price Check
PoS - Piece Of Sh*t
Rofl - Rolling Over From Laughter
Stfu- Shut The Fu*k Up
Thx- Thanks
Ttyl - Talk To You Later
Ty - Thank You
W/e - Whatever
Wtf - What The Fu*k
Wug - What You Got?
Wuw - What You Want?
Yw - Your WelcomeGame Talk
Andy - Andariel
AR - Attack Rating
Baal Run - A game specified to kill baal's minions and/or baal himself.
Cain - Deckerd cain
C/i - Connection Interuppted
Cube - Horadric cube
Currency - The "money" of D2, most items are valued in currency. On east it happens to be 290 sc's
D - Diablo
Dmg - Damage
DR - Damage Reduce
Duri- Duriel
ED - Enhanced Damage
Faster r/w - Faster Run Walk Charms
Fhr - Faster Hit Recovery
Gg- Good Game
Ias - Increased Attack Speed
Izzy - Izual
Id - Identified
Leg - Wirt's Leg
LL - Life Leach
LLD - Low Level Dueling
Meph - Mephisto
Mfsc - Magic Find Small Charm
ML - ManaLeach
Mule - A character specifically made to hold spare items in his inventory and stash.
Ng - New Game
Nk - Naked Kill
Os - Open Sockets
PI - Physical immune
Pindle - Pindleskin
Pk - Player Killer
Rad - Radament
R/d - Realm Down
Scam - Term referring to tricking other players, out of items, or thier accounts.
Smiter - Paladin build based on the skill Smite.
Socs - Sockets
Sp - Single player
Spdc - Small Poison Damage Charm
staff- Staff of kings
Synergy - Passive bonuses recieved from points invested in certain skills.
Tanking - Getting up close to a monster, keeping it in place. Enduring many blows.
Tg - Town Guarding
Th - Town Hugging
Tp - Town POrtal
Unid - Unidentified
Viper - Claw Viper Temple
Wp - Way POint
Xpac - Diablo 2 Expansion PackForum Trading
Items
40/15 ias - 40 ED, IAS jewel, most of these are dupes.
40/15 Max/min - 40 ED 15 MAx damag/min damage, again dupes.
290 - 290 poison damage small charm
AR - Attack Rating
arach - Arachnid Sash
anni - Annihilus Small Charm
Bb - Balrog Blade
Bk ring - Bul-Kathos' Wedding Band Ring
Botd- Breath of the Dying (runeword)
Cb - charged Bolt/Colossus Blade
Ccb - Cruel Colossus Blade
Ccboe - Cruel Colossus Blade of Evisceration
Ccboq - Cruel Colossus Blade of Quickness
Chips - Chipped Gem(s)
Coa - Crown Of Ages
CoH - Chains Of Honor (runeword)
doom - Doombringer / Runeword
eagle - Eaglehorn
Eth - Ethereal / Eth Rune
facets - Rainbow Facet Jewel
Fbb - Fury Balrog Blade
Ffk - Fury Fanged Knife
gaze - Vampire Gaze
GC - Grand charm
gf- Grandfather
gheeds - Gheed's Fortune Grand Charm
gores - Gorerider Boots
gris - Griswold's set peices
HoJ - Hands Of Justice (runeword)
homo - Homunculus
Hoto - Heart of the Oak (runeword)
hoz - Herald Of Zakarum
ik - Immortal King set peices
levi - Leviathan
ls - Lightsabre
maras - Mara's Kaleidoscope Amulet
Mat bow - Matriarchal Bow
mavs - Mavina's set peices
nats - Natalya's set peices
occy - Oculus
Pgem - Perfect Gem(s)
Pt - Perfect Topazed
Res - Resistance
Res All - Resist All
sc - Small charm
shaft - Shaftstop
Shako - Halequin crest Shako
silks - Silkweave Mesh Boots
Skiller - GC with +to a certain skill tree
Socs - Sockets
soj- Stone Of Jordan Ring
strings - String Of Ear Belt
ss - Stormshield
T-gods - Thundergods vigor
tals - Tal Rasha's set peices
treks - Sandstorm Trek Boots
trangs - Trang-Oul's set peices
travs / wt - War Traveler Boots
Unid - Unidentified
Valor - Arkaine's Valor Barlrog Skin
Waters - waterwalks
wf - Windforce
v1.07 VALOR - A poorly spawned 1.09 /1.10 valor, scammers try to sell off as novelty 1.07 items. Which don't exist.Skills
ww - whirlwind
bo - battle orders
fanat - fanaticism
ts - thunder storm
valk- valkyrie
multi - multiple shot
woi - wake of inferno
wof - wake of fire
amp - amplify damage
wc - warcry
fo - frozen orb
tele - teleport
Bs - bonespear
foh - fist of heavens
hf - holy freeze
HS - Holy shield/Holy shock
CE - Corps explosion
BC - Battle command
BoS - Burst of speed
Fb- Fireball
Blizz - Blizzard, makers of D2, more commonly refered as the sorc skill.
Conc - Concentrate, a pally/barbarian skill
FA - Freezing arrow/Fire arrow, amazon skillsTerms
Hc - Hardcore
Hcl - Hardcore Ladder
sc - Softcore
scl - Softcore Ladder
Closed - Closed realms, characters are stored on battle.nets servers
Open - Players are stored on your computer, leaving you free to edit/hack them as seen fit.
Bugged item - An item with mods that it shouldn't have, created by a server glitch or a hack.
Popping - The loss of currently equipped items upon dying.
Leecher - Term used for a player who gains experience and possibly swipes items without
actually contributing to the battle.
Mule - A character specifically made to hold spare items in his inventory and stash.
PI - Physical immune
Rushing - Process of having a high level character get a low level one through the game.
Scam - Term referring to tricking other players, out of items, or thier accounts.
Synergy - Passive bonuses recieved from points invested in certain skills.
Smiter - Paladin build based on the skill Smite.
Currency - The "money" of D2, most items are valued in currency. On east it happens to be 290 sc's
Sp - Single player
Tanking - Getting up close to a monster, keeping it in place. Enduring many blows.
Baal Run - A game specified to kill baal's minions and/or baal himself.
Exp - Experience
Mf - Magic Find
Classic - Diablo 2 Regular
Pvp - Player Versus Player
Pvm - Player Versus Monster
Clvl- character Level
Mlvl - Monster Level
Ilvl - Item Level
Tc - Treasure Class
ITD - Ignore target defense
LLD - Low Level Dueling
Psn - Poison
Clean - This Means An Item Has Been Socketed.
Dirty - An Item That Has Been Socketed With Something, Usually Something Not Wanted.Bosses/Areas In Game
andy - Andariel
duri- Duriel
rad - Radament
izzy - Izual
pindle - Pindleskin
meph - Mephisto
big d - Diablo
cain - Deckerd cain
cube - Horadric cube
staff- Staff of kings
Viper - claw viper templeCharacters/Builds
Barb - Barbarian
Sorc - Sorceress
Zon - Amazon
Pally - Paladin
Ass/Asn/Azn - Assassin
Necro/Nek - Necromancer
Avenger - A Paladin build relying on the skills Vengeance, Conviction and sometimes Fanaticism
Zoomancer/summoner - Nek using summons as it's main form of offense
Zookeeper - Druid using summons as part of it's offense
FoH'er - Paladin build specifying in conviction + FoH in PvP.
Trapper - Asn using traps as it'sm ain form of offense.
Shapeshifter/wolf druid - Druid relying on shapeshifting skills as it'smain form of offense
Bowazon - Zon using the bow as it's main form of offense
Charger/chargadin - Paladin build that relies on charge in PvP.
Zeal bug - When a Paladin using the Zeal skills misses with his first strike, none of the others hit the target.
Zealot - Paladin using zeal as his main for of offense.
Cookie cutter - Common builds, such as blizzard sorceresses.
Ranger - Paladin build using a bow.
Martyr - Paladin build which relies on the use of Sacrifice.https://forums.d2jsp.org/topic.php?t=14742728&f=34
-
-
-
tibee77
őstag
válasz
Elemental #8564 üzenetére
Nagyon köszi de sajnos nekem poe-ban sok rossz hc emlekem van, be nem teszem oda a labamat többet.
Egyebkent kerdes, mar nightmare-en is szivatjak az embert az immune mobokkal, ez okes is de pont egy quest-et nem tudok megcsinalni, mert radament (act 2 elsö küldije) immunis a sebzesemre.Azt ugy hogy kene megcsinalnom?
-
DaveHutt
őstag
válasz
Elemental #8400 üzenetére
Gyere fel hellre, fogsz te is sírni. Én egy hete Mephistot farmolok, illetve ma LK rack runok mentek, hàtha kiesik egy fehér Monarch. Természetesen nem esett.
Eddig a legjobb drop nekem hellben egy low resistes Vipermagi meg egy rémgyenge Gheeds Fortune sorceressnek. Ja meg NM-ben egy Lidless Wall.
-
vaakuum
addikt
válasz
Elemental #8400 üzenetére
Régen én is sokat Diablóztam, egy egész OFFLINE mappám volt kinyomtatva a rúnaszavakról, itemekről, (gyakorlatilag megvolt a hivatalos teljes tudnivalója egy 4 gyűrűs mappában, többszáz oldalon), de az, hogy külön oldalakon kelljen itemeket szerencsétlenkedni, az azért eléggé gáz volt már szerintem akkor is. Akkor inkább már raktak volna bele ingame vásárlós cuccot, hogy a bnet oldalra töltsél fel lóvét, és vedd meg, amit akarsz, ne pedig botozós random embereket kelljen keresni, random számlaszámra utalni és moderátorral valahogy áttradelni a cuccokat. Mert az alsó harmadnál magasabb rúnákat vagy értelmes arany cuccot én sem találtam soha, pedig nekem is 1k fölött volt benne a játékidő.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Elemental #8383 üzenetére
marmint megvesszuk-e (megint) vagy sem
en emiatt varok QoL patchre par honap mulva. van par mai szemmel tok felesleges time sink mechanika a jatekban ami akkoriban teljesen megszokott jatekdesignbeli dontes volt kitolni a jatekidot, de mar 2010-2011 korul is vallalhatatlan szintu grindfestbe torkollot.
gondold vegig, mai szemmel tenyleg olyan moka kibugoltatni az Andariel questet es meteor sorcyval ezredszerre is leolni az ajto mogul? esetleg a meteoros sorcyval mephit az adott pixelrol szolni, mert ugy kivul vagy az aktiv hatotavan? esetleg beuzemelni a botot pindlere?
anno vegigmentem olyan lvl87-92ig minden kaszttal, az osszes letezo builddel ami birt legalabb player4et (ertsd, eleg sok oram van benne). HRbol nem ez alatt nem esett minden, Bert talan lattam egyet, Zodot nullat. Griphonbol esett egy low, Deaths Fathornbol egy medium, SoJbol talan egy vagy ketto. gyakorlatilag a gazdasag hellen arra alapul, hogy vagy moddolsz, vagy hero editorozol, vagy d2jspn megy a trade ahol meg a botok miatt megfizetheto a gear. mennyi is a HR / pGem (vagy chipped gem) arany most ott, es mekkora a drop rate? azert nem stimmel, mert pGemre nehez botot irni, pindlere meg szogegyszeru, es ez reflektalodik a jatek belso gazdasagan is.
egyebkent diablo3ban sem olyan jo a perfect gear dropja, csak ott annyi a kulonbseg, hogy semi-perfect gear is boven eleg mechanikailag haladni. primal ancient yangom nekem sose volt, es DH main voltam.
-
Elemental
addikt
válasz
Elemental #8157 üzenetére
Egyrészt kevesebb, másrészt én is használom, ha már van, de kicsit keserű szájízzel.
Régen, amikor még mindennek ist runában mértük az árát, meg amikor még nem volt trade ablak két karakter között, kidobtuk a cuccot földre (szekér trade).
Volt, hogy jól le is húztak így, a másik felvett mindent. -
shifty!
senior tag
válasz
Elemental #6759 üzenetére
+1
Ha meghagyják az eredeti játékmechanikát, a látványvilágon fejlsztenek, akkor engem megvettek kilóra, akár az "új", akár a régi Blizzard csinálja. Meg kell várni a bétákat, nem kell előrendelni. A hisztit meg be kéne fejezni, ha nem tetszik, nem kell megvenni, követni, háborogni. Ugyanúgy ahogy hitelfelvételre sem kényszerítenek senkit fegyverrel, játékvásárlásra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Formula-1
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest