- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
Lokids #16283 üzenetére
Pedig ott hasznosabb infókat találni.
Diamond Faith requires only 65% IAS to achieve 7fpa and virtually has the same average damage as a GMB Faith
The 65% IAS allows for easy gear swapping while maintaining 7fpa
GMB Faith requires 92% IAS to achieve 7fpa which demands the use of more IAS gear
When you start stacking IAS gear, you will lose alot of Damage Reduction, Resistance and Life value on your Amazon
Diamond Bow is suggested for Faith due to it's high minimum damage
High minimum damage makes for very consistant damage which is important for creating FHR locks on your opponent
Shadow Bows or even Ward Bows, also make excellent ZvA Faiths
Matriarchal Bows will make a decent Faith but do not hit nearly as hard as the above suggested bows
Röviden ennyi a lényeg.Én sem PvP-zek. Régi szerveren néha ment a Smite vs Smite de nem az én műfajom.
-
wm2
őstag
válasz
Lokids #16281 üzenetére
Semmit nem ér a +3 sk a physic bowának. Ice az más. Neki jól jön. Viszont össze kell szedni 90+ IAS-t, hogy rendesen ki tudd hajtani. A GMB-hez kell egy 3 sox circ (tehát a 2 sox gz rare kiesik), amibe teszel 3x15 IAS jewelt, kell egy 20 IAS amu, egy 20 IAS gloves és egy 10 IAS belt. A circ és a jewel egy igen igen költséges dolog, úgy, hogy a Faith roll nem lehet 12 és 13. Egy diamond/shadow bow köré sokkal könnyebb építeni a 65 IAS / 7 fpa miatt. Sokkal flexibilisebb. Ez egy örök vita az íjászok körében egyébként, hogy melyik a jobb, de alig akad PvP-s, aki GMB-t használ. Meg kell kérdezni őket, hogy miért.
-
wm2
őstag
válasz
Lokids #15619 üzenetére
Ezek így szoktak kinézni. Teljesen más világ a PvP.
De belemegy 4 perfekt gyémánt és az már rengeteg resist.
Bármelyik elite shield jobb 4 perf gyémánttal egy Smiter kezében, mint a Gilded Zaka. -
Peddy789
őstag
válasz
Lokids #15209 üzenetére
Csak beletett ido / nap kerdese, szerintem senki nem siettet, tok oke ha mindenki ugy halad ahogy jol erzi magat meg amennyi ideje van. En hetvegen letoltam 2 playerben vagy 50-60 boci farmot, meg tegnap lett meg a 75. nila run.
Elkezdtem splittel merni a Nila runokat, kb 1:40 korul mennek a runok, de nem sikerult rendesen bealitani a splitet hogy lassan folyamatosan az elozo koridoket
Biszoint tegnap igy 1,5-2 ora alatt (kis trade kozben) letoltam 40-45 Nila runt, es kiesett 6 kulcs, ami elment 270ert. Azon gondolkodtam hogyha sikerulne elcserelni 3 d keyt 3 terror + 3 hate-re akkor lehet hogy stabilan 2 ora alatt kihoznek egy kulcs setet, akkor azt megerne kiutni.wm2: nemtudom hogy mi volt pontosan a gond, de Lilith is sokszor megfarkalt bar players 2 ben toltam, mert a haverom kozben farmolt hogy tudjak ki/be lepni a hullamert. Lehet egy bo hianyzik nagyon hogy egyszeruen nagyobb hp pool legyen? vagy milyen szint kell ahoz hogy biztosansog legeyn? Esetleg hp charmok hianyoznak? :/ Ahogy nezem kb 1k lenne egy cta, lehet annyi kell hogy biztos legyen a dolog?
Mephisto is megolt parszor, ami igazan meglepett, mivel 95% lightning resistem volt, 15% damage reduction-el.
Ami zavar az egeszben hogy nagyon ineffektiv igy farmolni, van vagy egy ora mire megotlem oket, sok gold ment repair-re, mindig ujra rakni a treachery proccot stb..
Ugy lenne jo ez ha stabilan halal nelkul tudnam olni, mert igy nem eri meg a belefeccölt idot. -
shotika
őstag
válasz
Lokids #15209 üzenetére
Én Hell Act1-ig elvittem Summon Nekroval, de itt már nem túl erősek a csontik, és a csicskára is csak alap 4 socketes Polearmot találtam - de a lényeg hogy meglett az Insight, így indítottam egy Trap Assát, mert vele sokkal gyorsabb a jobb cuccok nélküli game ( csak a manatöltés problémás Ins nélkül). 25-ösön ment rá a Spirit fegyo és Lore fejes, a csicskára 27-esen az Insight és NM Act5-ig elvittem pár óra alatt, úgy, hogy statpontokat egészen Act3 Mefi előtti fétisekig nem is raktam, csak annyit amennyit a cuccok megköveteltek. A robbanós fétisek miatt viszont kellett még pumpálni némi HP-t (ami később Diablo ellen is jól jött).
Summon Nekrora visszafogok térni, de Beast nélkül kevésbé élvezem, a Ber rúna meg nem túl sűrűn esik.
Ezt a képet viszont csak úgy, 3 uniqe NM Mefi első killnél
-
wm2
őstag
válasz
Lokids #15209 üzenetére
Én egyedül dolgozom, Smiterrel végig. Nem mondanám, hogy szélsebesen haladok, de már NM-en vagyok (meg Hell Act1, de itt még nincs cuccom), ahol éppen most esett egy 10 all res Sacred Targe Spirithez. Ide elég.
Hc-n csináltam 2400 fg-t. Abból meglesz a Grief meg ami Smiternek kell. Igazán nem drága kari szerencsére.
Tipp: NM-en lvl 50-től public Baal runolj 70-ig.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids #14195 üzenetére
frw és durva res-ek kvázi mindenre (poison is 25% ha úgy nézzük), ami értelenszerűen a str/dex mellett a legkeresettebb stat az mf mellett.
de akkor ennyi erővel a fent már mutatott, 5 ral(!)-ért vett alábbi cipőm se gyenge:
illetve ellenpélda a legújabb trade ist-ért a poison necro-mnak:
ezen semmi res nincs (majd megoldom gyűrűből a posion-t ami hiányzik), viszont minden más fontos stat megvan ami mf-en kívül nekem kellhet. +2 all evidens, 10 fcr a breakpoint-hoz pont elég, a 43 mana is jól jön, illetve a nekem useless str helyett dex, amire kicsit ráálltam mostanában. már 46% az effektív block chance homunculus-al úgy hogy egyetlen pontot se tettem dexterity-re. általában a poison nova miatt egy helyben állok, olyankor jó ha 2-ből 1x nem ütnek meg.
-
ncc1701
veterán
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids #13152 üzenetére
ja most látom, hogy leverni nem tudod, nem a life a gond. gondolom a végén a CB már nem segít, oda kell egy kis flat dmg ami nincs meg, azaz gyorsabban healal mint ahogy gyakni tudod. mennyi a dmg amit kiír a karakterlap? próbáltad feral rage-et és fury-t is? lehet a limb enchant-ja önmagában is elég lenne a +fire dmg és +ar miatt.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids #13148 üzenetére
tesó
duress sajna kevés oda (bár a +CB jól jöhetne), res-eid gondolom béka csípőtájékon (a lightning legalább 125 kellene legyen a hell penalty után, tehát a 75% max felett 50-el), farkas formát buffolni kell, sok hp-s charm és +1 skill is elfér, nomeg az attack rating. limb-el enchantolni előtte sem árthat.
nekem charm-ból van +200 feletti life, a +3 ss amu/+4 all ondal/+3 ss skiller erre nagyon sokat dob transzformálódáskor, így a 4000 hp már okés. a 2x5 all res sc mellett tele res-el és ar/life bigyóval, külön light/fire sc-kkel, 2xfhr sc-vel a breakpoint miatt (ez neked duress miatt nem kell vsz), így a cube-ot stash-ben is hagyom és teleport/id tome/scroll sincs. ezek nélkül nehéz, valamint segíthet 2 övnyi full reju és maci/might csicsó is amíg él.
-
ncc1701
veterán
válasz
Lokids #12929 üzenetére
Merc leveri. Amúgy beteleport a sarokba, 1 blizzard a fejére, átugrani a másik sarokba, másik blizz a fejére, csekkolni a lootot. Ha dobott valamit, akkor meghalt, ha nem, akkor cold immun az is -> ng. Vagy apránként a bejárattól a merc elbontja a mobjait, és végül leveri őt is.
-
vaakuum
addikt
válasz
Lokids #12878 üzenetére
Én light sorcival farmoltam Nihlatakot, de azért óvatosban, néha felrobbant a mocsok olyan távból, hogy én nem láttam. Meg ha sok a light+poison immun salamandra mellette, akkor azok is gyakorlatilag ledarálják a csicskát meg engem is azonnal.
Viszont tegnap azon gondolkodtam, lehet a spirit kardot nála le kellene cserélni egy [link] ilyen kardra. Annyira triviális, és gyakorlatilag lem a legnagyobb rúna bele. És ahogy megnéztem a leírását, ott is kifejzetten nihlatakhoz ajánlják. Szerintem chainlighttal egy ilyennel bemegy az ember, és esélye nem lesz a nyomorultnak... hacsak nem pont light immun light/poison salamandrákkal körbevéve...akkor save&exit, el kell engedni. -
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids #12890 üzenetére
az én damage-em sehol nincs peddy-éhez képest, de tény hogy a cb/ias statok mellett ezek elég jók a bordazúzón:
50% Faster Hit Recovery
+100% Enhanced Defense
+100 Defenseszóval a dracul/string of ears/dual leech és a 4k hp nagyon durván mindenbe beleállóssá teszi a ribcracker fury druidot, élvezem hogy amióta respeceltem rá, nem halt le a kari.
-
Peddy789
őstag
válasz
Lokids #12890 üzenetére
jo hogy ezt olvasod, mindenki azt hiszi az kell a druidnak, emiatt nem draga a zod runa
Ha visszaolvasol par oldalt, vagy rakeresel az en posztjaimra levezettem pontosan mennyit sebez a crushing blow. Az osszegzes hogy nem rossz a ribcracker kezdo fegyvernek, hiszen olcso stb, de nagyon messze van a szimpla flat fat damagetol. Az osszes ability stb ami + damage % ot ad sokkal kevesebbet er mert a fegyvered alap sebzese sokkal kevesebb.
Uber bossok ellen top fegyver ez teny.
De lassan igy akkora damagem van hogyha bejon a max damage, player 1ben 1-2utes a furry 5utesebol egy venomm lord (14k hp). Ha meg bejon egy 1/4 sebzes kszamoltam az elobbi posztokban mennyit er.
Plusz a nagy kulonbseg hogy megvaltoztak az attack speed breakpointok. A great poleaxe botd igy a 60% ias-al gyakorlatilag semmi mas off weapon ias nem kell es megvan szinte a max elerheto attack speed eros fegyverrel.
Nekem ezt dobta legnagyobb damagenek a szimulator. Nemtudom van e jobb ennel, szeritnem tippre nincs a jatekban. -
Peddy789
őstag
-
-
ncc1701
veterán
válasz
Lokids #12868 üzenetére
Mf nem számít rúnánál. Szimplán malacfarmot kell tartani, nekem is egy szem ohm esett, pedig játszok vele elég sokat, és direkt olyan helyeken, ahol elvileg nagyobb eséllyel dobhat.
Hetente 1-2 torcsot ütök ki, az ugye 2 ist. Apránként csak összejön, bár már gondolkodom azon, h elengedem az enigmát, és inkább veszek annit.
Ja, és ugye nekem a hf quest is io, meg fal rúnákat ad. -
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids #12770 üzenetére
azért lehet "találni", gc-ben van 35+ és 125+ pár. nyilván én is rúnákért vettem, de nem hiszem hogy lem-nél többet adtam volna bármelyikért. mondjuk 39/88 a jobbikom, lehet kéne is fejleszteni majd
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids #12763 üzenetére
nekem 100 str hard point van, ugye ad kicsit a melee sebzéshez, de nálam inkább csak a yolo upolt jalal miatt (118 req, nem gáz mert a fortitude-ot úgyse rakod nagyon 100 req alatti armorba). dexre én semmit nem tettem (gear nem indokolja, sőt ad majdnem +50-et rá, ribcracker +15, raven frost +20 meg a torch), viszont telepakoltam life/ar charmokkal (grand charm 45 life 132 ar lehet, small charm 20 life 36 ar max-on).
jelenleg így 10300 az attack rating feral rage-el, szóval nem hagyok ki semmit a dex hard pointok nélkül. sőt, mehet minden life-ra, ha nagyon maxolni akarnék még áttehetnék 30-40 str-t vitára.
-
wm2
őstag
válasz
Lokids #12672 üzenetére
Smite pala lvl79. de őt annyira gyengének érzem, hogy az elmondhatatlan.
Hm. Én egy lvl9-es fegyóval meg egyéb fos dolgokkal toltam be hellre. Kellenek neki cuccok szerintem, hogy hell kompatibilis legyen. Olvass vissza, hogy ncc1701 vagy Vismajor01 hogy építette fel. Az sokat segít. -
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids #12672 üzenetére
szólj ha kell valami, most pl. dögig vagyok dual leech gyűrűkkel, de egyik se tetszik igazán. épp 1 perce költöttem el az összes maradék rúnám erre:
jó ez? már nem tudom megítélni, totál belegárgyultam.
illetve ha van valakinek 5 fhr / 30 attack rating körüli small charm vagy 8 fhr / 60 körüli large charm, szóljon.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids #12647 üzenetére
ma mentünk ncc1701 kollégával ketten, elvette az über szüzességem
ő smiter én ribcracker+forti fury farkas. feltoltam a light rest 130 körülre (hell penalty után), a többi ótvar 30-40 környékén maradt, de semmi para nem volt, összesen 1 full reju potit használtam az egész alatt (lilith poison miatt). nyilván a kollégának is köszönhető hogy ennyire sima volt, de meg fogom próbálni solo-ban, 99% hogy nem lesz semmi gond. forti nélkül nyilván más, szerintem várj vele addig míg nem mákolsz be egyet valahogy.
juteszembe ugyanitt low-ish druid torch eladó, upgrade-eltem 16/20-ra, mert ez a legolcsóbb +allres forrás, ami nem foglal plusz helyet:
-
Peddy789
őstag
válasz
Lokids #12632 üzenetére
https://warren1001.github.io/MrLlamaSCStreamInfo/IAS%20Calculator/
Itt tudod megnezni mi a szitu az attack speeddel. Ez nem ugy mukodik hogy amire 60 van irva az lasabb mint amire 65% van irva. Breakpointok vannak, es eleg bonyolult, mert tobb dologtol is fugg, tehat kalkulator kell hozza hogy lasd mi a szitu.
Blizz, ahogy a linkelt info is irja, ha egy boss monsternek 100 hpja van, akkor valoban 12,5 hpt fog levenni, ami a playesr 1 hp 1/8-a. Viszont players 8ban 350% hpja van a moboknak tehat 350hp. Nah most ha a 350hp-bol a cb ugyanugy csak 12,5 hp-t fog levenni, ami ebben az esetben 3,5%, az eredeti 12,5% helyett.
https://d2.maxroll.gg/resources/player-settings
Itt megtalalhato a tablazat is, ahol megmutatja hogy players 8ban a crushing blow mar csak 22%ban effektiv, az eredeti 100hoz kepest.
" Other than Static Field every other Skill or Modifier based on Life does NOT scale with increased Player Setting. "
Erdekes hogy mage a revive is szarabb p8ben mert nem a p8 mob hpjat kapåja a revive hanem a base hpt..
Amugy ne csinald mar hogy az az erved hogy "szerinted" a vilag nem velemenyek alapjan mukodik -
Peddy789
őstag
válasz
Lokids #12614 üzenetére
ahogy nezem azonos az attackspeed egy +15% jewelel,
persze a damage joval tobb a botd-on, a kiirt is durvan tobb, raadasul van rajta undead damage is, plusz van dual leech is.
De nem fair osszehasonlitas, azert joval dragabb cucc.
A nuclear posion nova amugy nagyon fun
Zsirfecske gondolom nezted te is hogy neked se hasznos az off weapon ias ugye? En legalabbis ugy latom a claculatorban hogy neked is 110% kellene a 4.2hoz.
Uberekhez tuti sokkal jobb az 50% crushing blow, szerintem az nem is kerdes, ott csak a vegen segit a flat damage. -
wm2
őstag
válasz
Lokids #12437 üzenetére
Hiba volt.
Amplify is kell. Én az atmast használom. De ez is idegesíteni fog, mert sokszor megvirrad mire működésbe lép.
Ha akarsz valami mást is kezdeni egy smiterrel, a low budget nem elég neki. A paladin combat skillerek meg nem a legolcsóbbak. Tapasztalatom szerint egy kis plusz fhr frw sem árt neki. De leginkább str, hogy minél több pont menjen az életre.
-
wm2
őstag
válasz
Lokids #12434 üzenetére
Abból tudsz Black-et csinálni. Én is arra gyúrok hc-n.
A smiter nem farmolós kari. Egyvalamire jó, de arra nagyon, agyonverni diablót és baalt. Mondjuk én szoktam menni vele traviban meg shrenk ilyesmi. Meg hc-ban vele walkolok (az ám a kemény!). Egy több fős runban viszont nem vele kell menni hell sanctuaryba. Persze szívbaj nélkül beállhatsz vele a mobok közé (úgyértem Baalnál). Én szeretem.
-
wm2
őstag
-
Peddy789
őstag
válasz
Lokids #12272 üzenetére
Ahogy olvastam a kotelezo embereken kivul (100game) korubelul 80-100 darab game fer meg el az adott ip cimen. En megprobaltam elozoleg de csak kesve.
A lenyeg hogy amint kiirjak az ipcimet, kb keszen kell alnod a bealitasokkal es azonnal krealni gamet. Szerintem mivel vszeg tobb ezren nezik a streamet, kb krealsz 3 gamet (3*1:30) es addigra nagy esellyel mar betelt a szabad 80-100 slot.
Az esely tehat hogy bekerulsz attol fugg mennyien nezik a streamet, de kozel se tuti hogy az ember bekerul, ha 10 000 nezo probalkozik bekerulni es van 80 szabad game slot...
Ez is szar hogy korantsem a boss megolese itt a nehez, hanem a mazli hogy sikerul generalnod gamet az adott ip cimre.
Mindenesetre nem erdemes tul izgatottnak lenni miatta. A beallitasok kb 10-20 percet vesz igenybe. -
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids #11932 üzenetére
én itt vettem, lem-ért van épp 282 ed verza. mondjuk nekem a 296 ed jó nagy mákkal lett meg lem+key of terrorért, de ki lehet fogni. upolni 280+ körül már érdemes, shael is jó bele ha nincs ias + dmg jewel.
-
tPedro_
őstag
válasz
Lokids #11798 üzenetére
Direktbe nem lehet, de a windows defender tűzfallal azért le tudod szűkíteni a lehetőségeket.
#11800ncc1701: twitchen élőben szokott ilyenkor streamelni, ott írta ki az IP-t. A következő run szombaton lesz ha minden igaz. https://www.twitch.tv/luckyluciano_6
-
vaakuum
addikt
-
zsirfecske
addikt
-
pachito
őstag
válasz
Lokids #10898 üzenetére
Lower Kurastban nem kell semmit se takarítani, csak körbeteleportálsz a kunyhókban tetszőleges pattern alapján és a chesteket és rackeket nyitod ki, npc-ket dodgeolod. Kb ennyi.
De rosszul mondtam, utánaolvastam és az itt levő super chestekhez mégcsak magic find se kell. -
válasz
Lokids #10621 üzenetére
Teszkós smiter is 1000x jobb. Rúnaszavakból duress, treachery (fade proc miatt), black, rhyme. Ami fontos cumó hozzá és mind filléres tétel: dracul, goblin toe, thundergod belt, guillaume helm. Kb ennyi. Valami craftolt resistes ringek meg amu, oszt hadd menjen. Ezekből a "legkomolyabb" tétel max. az um rúna a duress-be, esetleg a dracul. Meg persze az első keyset, de az minimális mákkal visszahozza az árát.
-
wm2
őstag
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids #10548 üzenetére
csináltam nemrég pár rerollt, valami sima hell boss-os charm-ból kb 6. próbálkozásra ennyi jött ki, szóval eléggé pgem igényes:
gondolom ez így önmagában nem ér túl sokat. ha azt nézed, hogy bármi használhatóhoz átlagban biztos kell vagy 40 pgem, amit meg már lehet trade-elni is rúnára, ez ugyanolyan lutri mint a gamble. persze ha az ember szedegeti fel serényen a gem-eket, akkor by design ekvivalens egy gold find runozással.
-
aradebil2
senior tag
válasz
Lokids #10371 üzenetére
Ha meghagyják az eredeti D3-at (talán picit könnyítenek inferno-n), de kiszedik az RMAH-t akkor nagyon más karriert futott volna be a játék... Emlékeztetnék mindenkit, hogy release-kor is csak úgy lehetett végigvinni a játékot (és csak DH-val) hogy ha nem talált el semmi sem. És mindenki Inferno Act1 runokat tolt, és ott ment a farmolás ezerrel. Nem volt még smart loot sem, sokkal jobban hasonlított az endgame a D2-re.
Jobb játék lett a D3 ettől? Nehéz megmondani, de hogy a játékosbázis eltűnt alóla az tuti (persze lehet amúgy is elvitte volna PoE a nagyrészét, már sosem tudjuk meg)MageRG: A Moon Lordok bugosak (desynchelik magukat folyamatosan) sajnos a release óta, teljesen játszhatatlanok melee-vel, főleg ha kapnak egy extra fastot vagy egy Fana aurát
Ahogy írták is, save & exit, és tessék újrapróbálni.
A legtöbb karaktert pedig nagyon olcsón fel lehet öltöztetni full Runeword-ös cuccokba, néz meg néhány MRLlamaSC végigjátszást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest