- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiborv
aktív tag
válasz
Peddy789 #17413 üzenetére
Hellen ha nem parazol akkor mauzoleumot runolhatod. Ott nincsenek cold immunok és lvl85 terulet bármi eshet. Én summon druiddal is oda szaladgaltam hcn ahogy atleptem hellre. Annyira kell azért figyelned hogy teleportalgatas közben ne kapj sallert maciktol vagy dardas lányoktól
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #17337 üzenetére
nemnem dehogy, az Embossed is jó még, az is így néz ki, és még pont elbírja
dual mosaic clawos Assat akarok, de egyelőre még csak rugdosni tud meg tűz csapdákat állítani, ami Hellen túrót sem ér, kellene neki egy stormshield, stormlash meg minimum egy duress és egy jó raven frost + metalgrid, beaállítani a maxblockot és a többit tolni a hp-ra mert nagyon low, robban egyet a hulla és ott is marad
nem, ezt nem lehet Hc-n ahogy te is írtad, a dual claw majd csak akkor lesz beállítva ha meglesz a a mosaic, a talon skill marad és mellé a tigert kimaxolni
át kellene specelnem csak spórolok Akarával
-
pachito
őstag
válasz
Peddy789 #17295 üzenetére
Elpasszoltam mert a Griswold szett mellett döntöttem. P1-re nagyon szeretek pár szettet és ez is köztük van.
#17293: mennék de sajnos ma reggel fübe harapott a kari, lvl86 előtt 2 barral. Rolloltam egy gyors Pindle pakkot, elfelejtettem Holy Shieldet kasztolni és hárman rámrongyoltak.
A Gore Ridert kicsit sajnálom, hogy elment, ez van. -
törölt tag
válasz
Peddy789 #17300 üzenetére
Nem esett még 4 socketes kard, nézem őket hátha esik
. Sapiból van Ort Sol, de az is későn lett meg. Most éppen NM TZ-re vagyok korlátozva amég nincs jobb skill loot.
Build guide elvileg nem kell, mert kb faék egyszerű, és a build NMA5-ig gyakorlatilag magától játszott és 1x se halt le, viszont HA1 és 5perc után phys és stoneskin mobok, mondom: jóvan, ez így az amplifájer throwerrel is kínlódás, kell az a +6-7 skill mire tudok menni HA1-re. Amu nélkül most +3 a max amit ki tudok tenni.
Nekem tetszik ez nagyon, csak nem számítottam rá, hogy ennyire sóher lesz az rng drop, kb alapnak vettem, hogy 60-ra meglesz a +6 skill
Ha van valakinek 4 sockos kardja azt átcserélném valamire, úgy már csak az amu kellene
-
MutantZombie
tag
válasz
Peddy789 #15903 üzenetére
A világon senki?
Mármint a nagy emberek közül, akik számítanak valakinek a D2 játékos társadalmában vagy úgy unblock senki, mert annyira játszhatatlan?Néha játszogatok bowazonnal, ha kihívást keresek.
És ha nem magatalálós lenne, ez az íj... akkor is hulladék, a felsorolt opciók miatt.Azt viszont csodálkozva tapasztaltam, hogy +3 skilles low quality íjak horadric receptes normal feljavításakor +1 -re változnak... Hogy ez bug vagy az ilvl változása miatt következik be passz, de furcsa, hogy bizonyos értelembe a hulladék jobb, mint a feljavított...
-
MutantZombie
tag
válasz
Peddy789 #15832 üzenetére
Az a réteg, aki nagyon durván rápörög, hogy ~1000 tranvical run-t nyom egy-egy rúnáért, azoknál nem is csodálkozom, hogy unalmassá válik.
Meg akik inkább kereskedői státuszban játszanak; mivel az árfolyamok már nem ideálisak, nekik vége a játéknak. Bár úgy is lehetne nézni, hogy aki most is el tud adni valamit jó áron, az ügyes...
Kinek mi a kihívás.De aki ráérősen, magatalálósan játszik, annak meg túlzás lenne ~havonta a reset.
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15820 üzenetére
Én 2 db 1-es CTA-t raktam ki. Itt be is fejeztem. Buktam egy Lo-t gyakorlatilag. Az 1-es 2-es CTA-ért büdös életbe nem kapsz Ohm-ot. 3-ast senki nem vesz, mert ott már közel van egy jobb 4-5-höz. Illetve 1-es és 2-es CTA-val kitörölhetem a seggem a bociknál. Melee karival sokkal többet érek a life tap bottal. Hátrálunk a fagyasztó csicsóval, ránk húzom, rájuk küldöm és mehet a steak gyártás. Szóval inkább csinálok Forti-t, mert egy low Forti eladható legalább Lo-ért (ha jó armorba teszed!), de egy 1-es CTA nem adható el Ohm-ért.
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15768 üzenetére
Smite kolléga hammer/foh A5 barbival jól felszerelve. Én meg klasszikus Smiter A1 fagyasztó mercel. Bocizunk is. Szólóban is elég sokat. Küldöm a lájftáppot meg óvatosan visszahátrálok, hogy A1 merc tudjon jegelni. Nem rohanok bele a buliba. Bár néha sikerül.
Teljesen vállalható. Annyi, hogy Smiternek kell egy Forti meg sityakba vmi fasza ed jewelt és teljesen ok. Nyilván nem Black-el, hanem Grief-el. Jó nem egy caster még mindig, lassú, de vállalható. Én Hc-n is így toltam vele. Fohdinnel meg különösen jó nyomulni, mert így nem telézek Baalnál, hanem azt is végigtakarítjuk.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Peddy789 #15765 üzenetére
Szia!
FoH pala nem azért annyira népszerű, mert FoH.
A lgt dmg teljesen elhanyagolható, mondhatni fos, szóval ha bogarakról leszeded a lgt immunt utána megkinálod a fos lgt dmgel nem jutsz sehova. Amiért a FoH pala elég menő, az a holy bolt dmg-Az viszont csak undead és demonokat sebez, act2ben meg elég sok az animal, pl scarabok meg bogarak ahol a holy bolt nem csinál semmit.
Én eleve nem convival mennék mivel ugye ahogy irtam a foh semmire se jó convi ide vagy oda, hanem redemptionnal tolnám ami megoldaná az élet és mana gondjaid egy csapásra. Mellette nekem biztos lenne pontom a fanán és smiteon, hogyha találkozunk animalokkal akkor csicsoval közös erővel szétrugjuk a seggét .
De egyszerűbb ha simán hammerrel nyomod ahol eljutsz act 4be ami már kicsit rázós ott átskillezel foh-ba redemptionnal mert ott minden undead v demon és ott simán tudsz farmolni.
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15684 üzenetére
Meg ugye az Aldurs boots 95 str req. Szeretik a mana-s cipőket és minél inkább úgy van, ahogy írod (fire res, mf + 10 fhr) annnál drágább. + 3x dual res nagyon megnyomja. Blood cipők ugyanez, ott is kell a jó frw + 10 fhr rep lifeal. Ritkán craftolok ilyeneket. Inkább az amu ring. Ezt viszik.
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15667 üzenetére
10 fhr is kell tudom
ezek alapján próbáltam belőni az árat
-
tiborv
aktív tag
válasz
Peddy789 #15658 üzenetére
persze ugyanugy vaible mindegyik build ami scben is, csak kicsit mas cuccok "kellenek".
nyilvan elsodleges hogy legyen damreded, blockod, resisted es ha belefer a buildba akkor absorb is pakolhato.
travi farmra barb, paladin, necro abszolut jo tud lenni nem 3115244321hr-es builddel is amugy.de aki hczik annak benne van hogy neha elpukkan valamitol, sot szerintem kell is mert akkor a kov karinal mar jobban tudod mit bir es mire figyelj, par halal utan mar eljutsz oda hogy nem is kell kilepni es uj jatekot krealni mert megoldod a helyzeteket.
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15651 üzenetére
Amugy ha nem vagy tapasztalt d2 jatekos lehet nem jo valasztas a HC…
Még a tapasztaltabbaknak is feladja a leckét. Főleg közelharcos karakterekkel. Act3 Lam Esens quest. Boritékolható a rip egy full kezdőnek. Vagy a dollok Mephnél. Mikor belépsz az ajtón és letámadnak. Az is fincsi.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Peddy789 #15634 üzenetére
Assat elvittem a maxrollos leveling guide-al 38-ig... Ott ajánlott egy respecet a guide aztán nézem, hogy mi ez a szar?
Summoner necromat sikeresen ripeltem amugy...
Közben építettem egy ravenes-wolfos-macis druidát, az is rip... nightmare elejeSzoftkorral nem akarok játszani, hozzászoktam, hogy d3-ban is azzal tolom, persze az könyebb ugye...
Nem tudom most mi legyen... Tudom én vagyok a béna, de follower csuklik (druidával használtam actV followert amit mrllama is guiedolt, az jól bírta so-so), nincs a stashemben csak sz*r cucc és most el vagyok kenődve mint egy bulizás utáni szemfesték...
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15559 üzenetére
Ki be lépkedés az alap.
Legutolsó karimat elajándékoztam. Most kis Sc aztán visszatérek. Megvan a BOTD rw de nem merem kirakni.
Az a jó, hogy a Smitertől át tudok passzolni a Zonnak cuccokat. Ami kell még az egy fasza 2 sk Zon circ (de inkább 3 sox diadem ias ed-vel) meg max ar life charmok. Esett tegnap egy 7 frw ar gc. Még ennek is örültem. Meg 3 frw 11 fire res ér 5 fhr 27 def sc. Ezek nagyon jól jönnek majd neki.
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15553 üzenetére
A HC lényege, hogy legyenek elrakva norm-nm-hell itemek, amikkel könnyebben vissza tudod magad hozni a halálból. Ehhez elég egy Sigons öv-kesztyű-cipő és angelic nyaklánc/gyűrű pl. Aztán egy Treachery + life charmok és nyomhatod tovább. Ha van mögötted egy csapat ez nagyon nem okoz problémát. Kevésbé szenvedős. Ám egy anti-meta Fendzont, vagy izmos physical Bowazont lehetetlen HC-n építeni. HC-n Trapsin a legjobb. Meg a Smiter, aki nagyobb valószínűséggel él át egy-egy interruptedet, mint egy pajzs nélküli Bowazon.
SC. Türelmesnek kell lenni. Ill. hagyni a populáris tradet. Én 0-50 MF-el tolom a Pit-et pl. Kifejezetten fehér-kék-sárga “extremely rare” tárgyakra vadászom. Hidegen hagy a Shako. PAmi/rubyért vihető, mivel a craftolás a másik kedvelt elfoglaltságom. Egy 2 all sk 10-20 fcr 20-30 str pala amu tartja az árát. Egy jewelers monarch of deflection is. Ha Sc-n a jó trade érdekel, akkor a PvP és rare/craft cuccokra kell rámenni. Nem tudom ezen mennyit segítene egy jó D2R magyar oldal. -
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15549 üzenetére
Ezért toljuk Tescos cuccokban.
Több high lvl karival haltam már meg. Ezért HC. De a trade vérszegény. Mondjuk ladder publicban is. Meszze nem az, mint régi szerveren. Betolod, hogy O fcr amu és betolja rá a Marát. Az AR ringre meg panaszkodik, hogy “ez nem is all resist!” Sok ilyen van, le sem írom.
-
shotika
őstag
válasz
Peddy789 #15509 üzenetére
Az még nagyobb baj, h a botozók nem csak a trédet cseszik szét, hanem hosszabb távon megölhetik az egész játékot. Bizonyos cuccok kva ritkák, ha ennyire nincs türelmük kiszedni, nem értem, hogy miért kell akkor botozni, hisz lényegében tönkreteszik a saját játékukat is...
Van jópár újabb game, miért nem mennek át oda, ahol nagyobb sikerélmény van... -
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15509 üzenetére
Hc-ban meg napközben alig volt mozgás. Magic, rare és crafted itemek senkit nem érdekeltek. In game, a pillanat hevében azért lehet jó (és szar) tradeket csinálni. Úgy látom viszont, hogy az anti-meta karikra még mindig drága minden. D2R-ben ezeket messze elkerülik. Pár napja említettem a JMOD-et. 10k fg-ért passzolta el a cimbi. Ezekeleve olyan dolgok, aminek a hozzávetőleges árát is felesleges nézni, mert a legtöbb embernek annyit ér, amennyit fizet érte. Rég D2-ben is egy 13x Shako-t alig tudsz eladni 4 pamethyért. A populáris dolgok hamar lepörögnek és felértékelődnek a magic, rare és crafted itemek, abagy az “extremely fucking rare” cuccoké.
-
LZs?!
aktív tag
válasz
Peddy789 #15486 üzenetére
Oh, Grief.
Így már értem; noha eddig nem értettem, pontosan miként bugos. Köszi a leírást.
Ezért pedig max-respect; t.i. melee karikban számomra az 'egy klikk -> egy ütés' mechanika a legnagyobb játéktechnikai visszatartó erő (igen, van hold-on, auto attack, illetve a Zeal jellegű 'chained attack' skillek)...eddig, mivel ezek szerint most már van kényelmi 'work-around'!
Egy tipp amguy amit nem sok helyen hallok viszont a mele karikat 500x jatszhatobba teszi: ha bevan kapcsolva ez az uj fajta skill hasznalat az optionsben, akkor ugye pl a W betu megnyomasara hasznalja a kari a skillt, nem kell utana mar jobb/bal klikkelni.
Nahmost en a W beture beraktam a berserket, es klikkeles nelkul nyomva tartom a W betut, a kari akkor folyamatosan megy a kurzor iranyaba, es ha mob kerul ele akkor elkezdi utni a berserk skillel. -
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15504 üzenetére
Ilyeneket Vex/Ohm-ért látni már. Most egy jó pár Cow runon vagyok túl. 5sox ycs-ken kívül semmi. Gul esett. Fel sem vettük. Röhögtünk egymás balfaszságán. Hagyni kell a bótolást a francba. Játszani kell. És ezt most csapatban élvezem a legjobban. A fejlesztgetést meg ahogy esik. Nem hajt a tatár.
-
LZs?!
aktív tag
válasz
Peddy789 #15479 üzenetére
Én is gondolkodtam egy Berserk babán (a Frenzy-vel konkurál, még nem döntöttem el).
Megkérdezhetem, hogy milyen fegyverrel mész?
Meglepően alacsony (számomra) a sebzés; én abban a hitben voltam, hogy nem a legpraktikusabb skill a Berserk, de cserében nagyot üt.
A Posion necro-ra +1. Én még 1.10 LoD-ban terveztem, de sohasem érdekelt annyira; most D2R-ben megcsináltam, és (szerintem) a legmókásabb necro build.
Egyébként Bone necro-ként indult, se Bone Spear/Spirit PvM-re túl körülményes volt; daráláshoz jó nála is a Corpse Explosion, de akkor már a Summon necro messze hatékonyabb és kevésbé idegörlő.
PS: Megakadt a szemem rajta: az 'infláció' áremelkedés, az árak csökkenése a 'defláció', aminek mögöttes oka az aru relatív vagy abszolút elértéktelenedése; viszont ha félreértettem a mondandód, akkor elnézést.
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15479 üzenetére
Sok sikert hozzá! (20-18-as annit megveszem ha attól is meg akarsz szabadulni!
)
Én most azon agyalok, mivel maxolhatnám ki a str dex-et a Phoenix-Vortexhez. Kell hozzá egy Eni a str miatt és akkor arra nem kell pakolni. További str dex meg a szokásos amu/ring/gloves trióval. Holy Shield feltolva 30+-ra. Aztán meg is van a max block. Picit drága!
A nagyobb gond viszont a resist és az IAS. Nincs Treachery. Nincs Forti és Sanctuary sem. IAS 50% BP = 20 gloves, 20 Lord, 15ias/valamennyiED jewel Guill sityakban. Max resistes str dex ring a Raven mellé. Craftolt glovesen is kell lennie jó soknak és televágni az invet 5 all res 20 life charmokkal. Ötszámjegyű fg ez!
Aztán lehet menni PvP-zni. Nas neee.
Egyelőre Vortexbe kellene tenni egy ilyet meg egy ilyet + 2 perf gyémántot. Aztán le lehet cserélni a Treachery-t Fortira. Ez járhatóbb út. Akkor a Lord amut is ki lehet vágni a francba és mehet a helyére egy jobb 30 str-es rare vagy crafted. Nem elérhetetlen az a 148 str/152 dex csak sokat kell melózni hozzá.
-
ldave
félisten
válasz
Peddy789 #15429 üzenetére
Több helyen is arról írnak, hogy pl. Travi farmra már tökéletes botok vannak, amik aztán tényleg pár nap alatt elértéktelenítik az egész piacot.
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15425 üzenetére
Classicon a Ladder vs NL között nagyobb a difi, mint itt D2R-en. Már ha az új rw-k kivételével minden kirakható nl-ben is, akkor sok embert hidegen hagy a rank meg a Plague. Mindegy, elvagyok. Tegnap este nagyon jó csapatba futottam bele. Jó kis runok voltak, jó beszélgetéssel. Gurult is a sör. Hajnalig nyomtam most meg megyek melózni és azt sem tudom hanyadik kávét iszom. Csakúgy, mint 20 éve.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Peddy789 #15337 üzenetére
Huh hát muti a geared, elég sok flaw van benne
Legjobb lenne ha 10fcr+mf gyuru lenne két wizzy mellé és egy risingsun a nyakadba, azzal konkrétan töltené az életedet a fire és mehetne offhandbe 6 isted pb
Persze ehhez kell fire res is.
Én csak nyamvadt pitzerker vagyok szal csicsó csak disznek volt ott
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15337 üzenetére
142 de nagyobb a damage. Úgy is szokták csinálni, hogy megkérdezik a vásárlót, hogy up vagy nem up verzióban kéri. De az up is egy roll. A full perf Zaka 579 def. Régi szerveren a full full perf mindig is Jah vagy Ber volt. Az eth full full perf meg + add. Itt D2R-ben sztem olcsóbb. Nincsenek PvP-sek ugyanis.
Viszonyításként:
A Zakarum típusú shield 142 str req, 46 max smite dmg, 52% block.
A Kurast típusú 124 str req, 82 max smite dmg (!), 55% block.
A Gilded meg 89 str req, 28 max smite dmg, 52% block.
Sacred Rondache 109 str req, 58 max smite dmg, 58% block.
Sacred Targe, 86 str req, 70 max smite dmg, 60% block.Ezért csinálok Sanctuary-t és adom el a Zakát. A 124 str req miatt merg azért nem kell annyira aggódni, mert a Guill sityak miatt feltolod 115-re, ami ad +15 str és így lesz 130, amivel pont belefér a Kurast. Én nagyon szeretem. Olcsó. Optimálisan ad mindent ami kell. Ill. jobb a def, mint a Targe-nek (193 vs 158 / max értékek).
De te tudod. Szerintem Smiternél a Gilded Zakától még egy 4 sox elite (Targe, Rondache vagy Kurast) is jobb 4 perf gyémánttal. Vagy 3-al + valami szép jewel.
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15318 üzenetére
Uppold a Zakát úgy áruld.
Én most értem Hell A5-re. Még a Larzuk questet megcsináltam, de elfáradtam picit. Mindig mire A5-re érek, a tököm kilesz már az egésszel.
Ha találsz egy 3 soxos Kurast shieldet, 40+ resel, adok érte vmit. Mondjuk pár istet. El ne add Charsinak mert csak a "sacred targe!"
Tényleg. A smite dmg block miatt Kurast/Sanctuary kell.
Van pár új szivatás a játékban. Meg ma elég sok deadly interrupted is volt.
Jah és 3 sox 15% Ed Wire Fleece-re is vevő vagyok még mindig. Ugyanitt ha kell valakinek egy 8% ED 4 sox Hauberk ingyen vihető.
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15248 üzenetére
Mindenképpen érdemes. A durásat hagyd. Megvan az ember nélküle. Sima 14-15 és ok. Az egész csak a trade miatt érdemel figyelmet. Egyszerűen ez van, ha nem akarsz vele bukni és szezon vége felé úgy döntesz eladod. Ilyenkor főleg a PvP-sek lesegették, hogy milyen ladder cuccokat is tudnának venni. Nekik meg csak a 15 ED opció. Itt minden plusz kis def számít. Nekem a PvP Smiter Classicon pluszban tele van 20-30 def / 20 life small charmokkal is. Ezt PvM-ben általában kiröhögik.
Amúgy szerintem a 60 durabilityt senki nem nullázza.Eleve telézel és pár perc alatt letolsz egy Dia/Baal runt. Ha mégis sikerül valahogy összehozni a nullát, akkor RAL rúna és kész a repair.
Én hétvégén hajnalig fent szoktam lenni.
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15227 üzenetére
Jah. Erre a viszonyra érdemes odafigyelni. Ill. Smiternél nem elhanyagolni a dexterityt. Több block = több life. Én ugyan nem szeretema PB-t de nem szoktam elhanyagolni. Ezért is jó a Sanctuary +20 dex. Raven +20 dex. Crafted gloves +15 dex. Crafted amu +20 dex. Esetleg ha nincs egy jó ring vagy gloves, egy ed 9 dex/str jewel a Guill sityakba.
-
Cadal
őstag
válasz
Peddy789 #15222 üzenetére
Tipp: minden grafika es felbontas minimumra huzva, kevesebb fogyasztas es halkabb gep.
Itt valaki korábban azt javasolta, hogy ha ott kell hagyni a játékot, akkor vissza kell váltani régi grafikára "g betűvel default, (ha jól emlékszem)" mert úgy alig terheli a videokártyát. Ez is lehet egy megoldás gondolom.
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15217 üzenetére
Szerezz be egy ilyet.
Imádni fogod. Azok ott amúgy a Gheeds meg 2 darab PC Sk kivételével, mind life charmok. Meg Über Mephinek lvl 20-as conviction aurája van. Minél több a players, a Smiter annál gyengébbnek tűnik, mert a Crushing Blow mindig ugyanannyi. Mephivel kapcsolatban még hasznos lehet:
Being a level 110 monster with 3360 Defense, Über Mephisto is very hard to hit, even with high Attack Rating. To achieve mere 60% chance to hit, a level 80 Paladin requires 5,722 Attack Rating, growing exponentially. Achieving 95% chance to hit would require an impossible 1,340,640 Attack Rating. Due to this, an effective way of dealing with Über Mephisto is using an attack that always hits regardless of Attack Rating, such as Smite or Guided Arrow.
-
Peddy789
őstag
válasz
Peddy789 #15219 üzenetére
A gamet barmennyi idore ottlehet hagyni, mar most elkuldhetitek a game szoba nevet / jelszot amit terveztek csinalni, aztan meglehet csinalni mar most es otthagyni holnap reggelig ha nem lesztek gep kozelben, vagy majd este amikor emntek aludni a napi jatek utan, barmikor is legyen ez.
Tipp: minden grafika es felbontas minimumra huzva, kevesebb fogyasztas es halkabb gep. (monitor nyilvan kikapcs)
Plusz ne maszkaljatok adott jatekban sehova, maradjatok act1 varosban. -
ldave
félisten
válasz
Peddy789 #15195 üzenetére
Budget trap assával én hell bocikat farmolgatom, oda nem kell annyi mf, eddig egy Gul rúna volt a legjobb, amit találtam. Aldur csizma nekem is pottyant
Amit nagyon benéztem az eth cv volt amiből Insight-ot szerettem volna, de véletlenül eladtam és eth tárgyakat nem lehet visszavásárolni -
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15182 üzenetére
Meg pontosan hany pontot erdemes fanaticism-re rakni? 9? Vagy a holy shieldre? Csak flat damaget ad, de gyakorlatilag nem szukseges.
Én palánál szeretem kimaxolni a HS-t meg a Fanat. Lvl20 és 27 között 54 az IAS BP. Lvl27 felett 50. Ha jól emléxem. Ezért szeretem a Treachery-t. 45+ valami IAS gloves vagy HLord amu. Weapon IAS nem számít. A pajzsát használja, nem a fegyverét. Nem hiszem, hogy ez változott. Ha igen, akkor valaki leírja. + a Treachery ad +15 damage reduced bónuszt is. Az egy perf Soe vagy Dungoval 30 dr. Shakoval 40. Illetve szerintem a Smiternek jobb a Kurast vagy Sacred Rondache "Sanctuary", mint a Zaka. Jobb smite dmg, resist (akár +115 all resist) stb.
-
MutantZombie
tag
válasz
Peddy789 #15119 üzenetére
Régen volt egy opció a D2-ben, amit nagyon hiányolok már az azóta megjelent Diablo-kból.
A parancsikonba kellett beírni a "" után, hogy -skiptobnet
Ezáltal kihagyta az összes video, villogo-logo és egyéb sallangot, és egyéből a bnet-s bejelentkezésnél találtad magad, nem kellett a press any key stb.-vel szöszölni.
Persze mióta nem lehet elindítani a játékot, mert az sp-hez is kell a net connect, azóta ennek nincs értelme, csak érdekes, hogy nem csináltak helyette más megoldást...
Vagy lehet van, csak én nem tudok róla, hogy mi. -
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15071 üzenetére
Pedig volt már rá példa.
Izmos fcr ringből CoH + Zaka. A kék tárgyakat is szeretem. Főleg 3 sk 10 fcr amuk. Ladder elején pl. Én nem becsülném le a gamblet, persze nagyon sok sok gold és türelem kell hozzá. Aki jspzik annak ez nyilván idegtépő.
@Vismajor01 Ez a legtöbb karinál elmondható. Azért L lehet adni őket. -
Hellwhatever
aktív tag
válasz
Peddy789 #15071 üzenetére
Hosszabb távon se annyira rózsás a helyzet. Amióta megy a D2:R kizárólag gyűrűket gamble-zek kíváncsiságból hogy mikor csurran valami komolyabb, van hogy napi 2-3 milliókból, edge bow-val 15ös Gheeddel a maradékot meg forgatom amuletté és vissza.
Lett pár használható rare FCR gyűrű, de semmi extra. Unique eddig 0, de lehet én vagyok ennyire peches.
Aminek a legjobban örültem az a +3 light sk, 10 FCR amu volt 3 gyűrűből. -
Bennyboy
őstag
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15011 üzenetére
Nem tudom megunni. Az életem része lett. Mással nem játszom. És én nagyon nem vagyok egy farmolós arc. Ennek ellenére rendre felépítek vhogy egy karaktert. A trade olyan, mint a cigizés. Vagyis a szokás, hogy rágyújts. (Van egy majdnem perf upped Soe, nem tudom eladni!
)
-
Vismajor01
addikt
válasz
Peddy789 #14994 üzenetére
Annyi a lényeg h az lvl 85os pályákat növelték ami a casual gamernek nem jelent semmit mert a szokásos occu-shako-mara-arach cuccok sokkal sokkal jobb eséllyel esnek mefitol meg act bossoktol. Lvl 85 area egyedül a holy graileseknek jó mert ők minden cuccot osszeakarnak gyűjteni a játékban, de egy normál player mire megy ha shako helyett kap egy grand fathert? Tclvl87es cuccok 90%a kuka, semmire sem jó. A maradék 10% a griffon, esetleg df és dw. És mivel lvl 85os pályán MINDEN eshet ezért az h vmi értékelhető esik kevesebb. Az elv ugyanaz h miért nm andy dob a legnagyobb eséllyel sojt-hat azért mert azon kívül csak 2 másik ringet tud dobni, szal ha ringet rollol a game akkor 3 közül kell sojnak lenni(persze nem 1/3 az esély) míg mefinel mitudomen 17 közül.
Lvl 85os areak meg akkor lehetnek hasznosak ha szürke cuccokat keresel rwknek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Xbox Series X|S
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gyúrósok ide!
- Exkluzív órák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Keresünk dokkolókat
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest