- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
válasz
shotika #18586 üzenetére
Act 4 végén újraosztottam a pontokat hammerdinre. Pusztul mindenki szépen, csak nagyon fogy a mana, egy darab pont nincs energyn. Act 5-ben vagyok, teljesen jó, csak a manával vannak némi gondok. De sebaj, hamarosan ismét újra lehet osztani ha gond lenne. Egyet bánok nagyon, hogy online karaktert inditottam, a farmolás katasztrófa, mindig újragenerálja a pályákat. Gondolkodom hogy inditok offline-t, végül is 3-4 este alatt fel lehet húzni 60-asra.
Tavaly novemberi gépcserekor elveszett az offline karim ami volt a raktárkarakterekkel együtt (nem tudtam hogy gépen tárolja), teljes szettek mentek a levesbe.. -
HellGreg
őstag
válasz
shotika #18583 üzenetére
Azóta továbbmentem act4-be, de ott már elég pusztulékony vagyok a pályán, pedig minden resistance-em maxon van. Defense kevés. De azért nem reménytelen a dolog, kis odafigyeléssel lehet haladni. Mephisto előtt a Durance-ban a kisérőmnek köszönhettem végig az életemet, engem simán megöltek volna egy pillanat alatt azok a kis szaladgáló késes g.c.k
Én menekültem, ő meg lenyilazta őket.
-
HellGreg
őstag
válasz
shotika #18574 üzenetére
Én is holy fire-rel tolom, hozzá resist fire meg salvation a bónuszok miatt. NM act 3-ban vagyok, de már nem pusztulnak olyan gyorsan a mobok, Act I-ben igen. Mivel lehet még turbózni az aurán? Semmi paladin +skilles cuccot nem találtam még, csupa sorceress meg barbár... elképesztő, bármivel játszok, sose az esik ami kellene.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
shotika #18308 üzenetére
Itt az összekukázott smiterem.
Tudom, Goblinnal mégjobb lehetne a CB... ÉÉÉS érdekes, találtam én már magas hps javazonos skillert, meg mindent (teli vagyok mule karinál csak skillerekkel amiket megtartottam), de COMBAT pallyt nem...https://youtu.be/h4jNRuOxynw
(Life tap wand és uppolt pdiamondos Moser swapbe) -
_ocsisajt
őstag
válasz
shotika #18308 üzenetére
Én pont ezért csináltam egy budget/mid gear smitert (amit találtam ládában)...
Volt a 22 napos terror, ott a három óránkénti napos eseményt ki is használtam majdnem 100%. Az elsőnél (meg azért hajnalban nem keltem fel, de mivel keltem korán 12-be, a kora reggelit már nyomtam) csak egy charmot szerváltam, de a többinél a sok accra tudtam.Lett is csomó annim, abból pár egész jó.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
shotika #18251 üzenetére
Gz! Az most nekem is kéne egy, mert uberdaggernek odaadtam.
Eddig wint installtam, meg visszalaktam melóban az új wint, meg telefonálgattam... Ötödik dio futásom... Asszem ez a végleges build. Sima Matri Faith bow (12), gulli fejes (egyelore sima 15 ias), fortitude, atma, laying, razor (nincs bone break), WT pipő, 249-es Raven (250-es vitrinben, majd lev99 rárakom
), 2ML-7LL-2str-17life-17LR-DR1 blood ring, fos torcs, 17/15/10 anni (ezt eventem találtam, self loot). Meg akkor most igyekszem mákolgatni amit wm2 is javasolt kis meg nagy charmokat.
(Pride [19]-Bulwark-Treccs)
MEGINT az ultra rare spawn...
Fene vigye már el! De most már tényleg rohadtul parázok a kinyitásnál...
Ki akarom ütni a 20 Tokent! Addig diózok (is). -
_ocsisajt
őstag
válasz
shotika #18226 üzenetére
Gz!
Andi nekem is dobott Andit előző Tz-ben, de nem eth.
Most építek egy pojzi dagger nekrót, uber funra, nem éppen meta build.
Teljesen kétségbe voltam esve, mert fleshripper kellene, erre megtaláltam egykezes mulenál! YAY! Mák, hogy nem dobtam ki!
(és army wandot is elraktam anno, most nézem, tök jaó!) -
Vismajor01
addikt
válasz
shotika #18173 üzenetére
TZ Andyt kell runnolni. Kb 800%-al nagyobb az esély griffonra mint bárhol máshol
Nekem 2k runom van benne, eddig
2x Grandfather
1x DEath Fathom
3x Crown of Ages
3x Griffon's Eye
1x Mang Songs Lessons
1x Lo, Ber, Cham
Meg számtalan használható unique (stormshield, arach, shako, mara, metalgrid, seraph, soj, bk5) meg csomó hasznontalan tc lvl 87 item is. -
_ocsisajt
őstag
válasz
shotika #18173 üzenetére
Hát jah, ezért is inkább gamblezek long war bow-t (mert windforceom sincs, pedig most van egy rakés mid feletti high közeli rúnám a karihúzások végett, de inkább mákoljam ki), úgy is kedvencem a bowa.
Kitheoryztam egy ilyen bowtotot... Persze majd wm2 megmondja, hogy mit cseréljek ki az álom sárga ijjjon.Direkt ott hagytam a planneres hátteret, ha valaki idetéved, akkor lássa nem saját loot, hanem csak (sajnos) mindf*ck az egész.
Diszklémer a modokra: Ringbe tudsz kreálni dupla leechet, tehát itt feleslegesen lenne. Amp azért jó szerintem, mert akkor atmát tudod cserélni highlordra és akkor nem kell swappolgatni az ampért, ha nincs atmád! Likat meg lehet rá hasítani larzuknál... A két socketes mod elvett volna valami hasznos modot innen! Persze a két socket mod lehetne az amazon helyett is, de nekem így tetszik!Még talán az amazonos prefix helyett lehetne még attack rating 300 vagy maxos undead plusz damage (demon elleni jön kesztyűből)... Majd wm2 megszakérti!
Ezért (is) szeretem ezt a játékot, mert esély van ilyen atombadass sárga cuccokra amik még hasznosak is lehetnek... Nézzük csak meg a hármat vagy négyet... Sárga cuccok? Meh...
-
_ocsisajt
őstag
válasz
shotika #18158 üzenetére
Adod ide gyorsan!!?!!! Kell Faithbe!
Gz!
Nem bírtam ki míg megjön a jah ohm páros faithez, így csináltam egy mistet, volt hozzá minden rúnám, meg egy 13 eds 5 sox matrim... Viszont most akkor majd kell még1 cham a pridehoz majd.
Most már Fortival meg Misttel kezd jó lenni a story megint! -
_ocsisajt
őstag
válasz
shotika #18125 üzenetére
Chillbe nyomom most, mert már feladtam (pubok elég hurkák), hogy 92 legyen az új vari péntek estéig, szombat reggelig... (valszin akkor megint friday lesz)
Erre pottyan egy gheed nekem is, mert nem tudom felvenni!
NA-na!!! Végre cserés lesz a 143/10/21-es gheed ami maradt!!! NA!
Napok óta szívat... Eltekintve a GUL hellforge-tól, gyász az egész... -
wm2
őstag
válasz
shotika #17973 üzenetére
A meglévő NL karikat csiszolgatom csak. Nem indítok most ladder karit.
Dual Mosaic / Dragon Talon Assa amivel legtöbbet játszok. Nincs Phoenix Strike. Egyik karmon van DS (hulla robbantás) meg ICE. Ilyen GT-t sikerült találni. Bőven elég. Bossokat nagyon hamar elintézi (Travi pikk-pakk) és mivel van egy kis jégsebzés, nem kell az Atmas Amu (amplify) sem. Ez egy rémolcsó build. A3/Enchant csicsóval, amivel meg kellett tanulni játszani. Viszont "100% finishing moves to not consume charges" ide, vagy oda, én a Stormlash/Stormshield A2 csicsós rugdosós Assával is jó elvoltam. Sőt, valahol azt jobban is szerettem. NM-en esett egy 7 Mf 11 light res sc, abból meg is volt. Egy Last Wish-el meg aztán totál penge a csaj, szal a Mosaic inkább csak a látvány miatt marad. Meg, hogy új rw.
-
Vismajor01
addikt
válasz
shotika #17928 üzenetére
Ha online vagy vegyél egyet, biztos filléres.
Ha meg SP akkor LK-ben tuti kiesik 1 nap alatt max.
Csak azért mondom, mert ég és föld a különbség. Én sokáig nem foglalkoztam vele, aztán mondom egyszer kipróbálom, na azóta kb az a main karim, 2 nap alatt lettem 91-ből 95.
-
Throme
veterán
válasz
shotika #17884 üzenetére
"Diablo klón kb bárhol megjelenhet"
Ebben az esetben elég rossz a stratégiájuk.
HA ennyire pikk-pakk elővesznek egy - az eredetinél még táposabb - klónt, akkor nem egyszerűbb teleszórni a világot klónokkal (Diablo a klónok háborúja)?
Ahogy a Te példád is mutatja, egy erősebb karaktert is hazavág 1 ilyen.
Mit lehetne csinálni mondjuk 1000 db klónnal?Oké, túlgondolom, a játékot megcsinálták, ahogy megcsinálták és nem keresek logikát egy fantazmagóriában.
-
Throme
veterán
válasz
shotika #17754 üzenetére
Divatos szóval élve casual gamer vagyok, mindig is az voltam.
Játékok hajnalán nem nagyon létezett nehézségi szint.
Amióta elérhető mindig a könnyű fokozatokat kerestem, mert nem élvezem, ha egy adott pályát/feladatot/szintet 70x újra kell kezdeni.
Amiket korábban felsoroltam (hullarablás, charmok...stb) azért zavar eléggé.
Minden új tárgy esetén: a charmokat lepakolgattam, új tárgy felvesz, beazonosít, elad, vagy a ládában lecserél, vissza a charmokért, felvesz charmok .....
Magasabb fokozaton minden cucc számít, mert, vagy pénzt csinálok belőle, vagy felhasználom...Szerencsére a resist kihagyása nem volt kritikus, csak az egyik ellenállásom volt 75% alatt.
ezt megúsztam.
Nincs kizárva, hogy nekiállok magasabb szinten, vagy új karival....
#17753I02S3F
A Dio3-at végigtoltam már x-boxon, de most pc-n is nekiállok. Itt nincsenek meg a kiegészítők. Nem baj ha könnyű, egyébként is van vagy 6 fokozat, mindenki megtalálja magának az ideális nehézséget.
A képregényes grafika is tetszik. Pl a Torchlight is bejött, mindkét részét végig játszottam.
Dio2-ben a Diablo-s pálya és a végső főellenfél izzasztott meg (Diablo jobban). -
wm2
őstag
válasz
shotika #17700 üzenetére
A martial rész az Tiger Strike / Dragon Talon lesz, de van +1 Blades of Ice is az egyik karmon, ami összeadódik a többi cuccon lévővel + martial sk charmok és máris lvl15-20. Lezsibbasztja az ellenséget, aztán szétrúgod a seggüket. Ezért nem akartam sima alap karomba tenni, hogy legyen rajta valami és kicsksinnek a + 6 Venom vagy + 6 Weapon Block egy jó megoldás. Esetleg Cobra Strike még. De ezeket senki nem gyűjti ladderen. Mindenki a 3 LS 3 Phoenixet keresi, ami egy vagyon.
A Fade-t viszont felesleges kimaxolni szerintem, főleg ha van CoH + 30-35 res Metal amu. A Shadow részen rakni kell a Burst of Speedre. Ez messze többet ér, mint a Fade, ami véd ugyan, de fos lassú leszel tőle. A Speedre nem kell sokat tenni. Nem kell kimaxolni. Így bőven jut a Claw Mastery-re, a Blockra és ha hibridet csinálsz az LS-re is. Persze A2 csicsó és Infi nélkül nem lesz olyan hatékony ez a rész, de partiban jól jön.
-
wm2
őstag
válasz
shotika #17698 üzenetére
hasonlót használok
Én szeretem. Jelenleg Stormshield/Stormlash kettőssel rugdosok. Klasszikus build. Angelic amu/ring, upped Gore és CoH. Jobban lehet vele haladni, mint egy Smiterrel, de csak a death sentry miatt. Kipróbáltam az árnyék harcosait is, de azok lófaszt sem érnek egy Amazon Valkyhez képest. Az egy tank baszki. Na most ez le lesz váltva dual clawra és lightning sentryre. De át kell vinnem NL-re. Ott vár rá egy majdnem perfect Metal amu és még pár cucc meg charm. Addig marad még a Storm kettős. Csicsó is Fire ball / Enchant lesz majd A2 helyett. Mana lopás meg gyűrűvel. Nem kell duál ring szerencsére, csak jó 6-8% single mana.
-
-
törölt tag
válasz
shotika #17539 üzenetére
Milyen karaktert indítottál? felvehetsz engem is ha gondolod. #17505.
Be is lehet csatlakozni aki akar bár most egy ideje csak Stony, Arach Cave, Bazaar templomok, és néha Glacial Trail Drifter megy, bár nem tudom minek mert még mindig nem láttam Dream spiritet esni, online drop kalkulátor ezeket adta ki
.
-
wm2
őstag
válasz
shotika #17124 üzenetére
És annyira nem drága kari. A phoenix strike kicksin messze drágább. Elég csak a karomra meg a phoenix pajzsra gondolni. Hmm. Várjunk csak ez így nem is olyan rossz.
-
wm2
őstag
válasz
shotika #17013 üzenetére
player 8 public chaos runban úgy potyognak, mint a szemét, de NL-ben egyedül a light 70-71 amit hr-ért el lehet adni, utána jön a magic meg a physic néhány istért, esetleg lo-ért, de én pl. bowaval nem használom a physic sundert, max towerben, de ott is inkább kerülök és gyorsan leszaladok a lényegért, a physic immun bossok ellen meg a lacerator jobb választás, nagyon megszerettem, csak figyelni kell hogy játszol vele
-
SSJPeter
őstag
válasz
shotika #16951 üzenetére
Beadta Über Diablo-t, vagy Klón Diablót ha úgy tetszik, nagyon gyenge, ezen buffolniuk kéne. A Pandemonium Diablo Über Tristramban ugyan ilyen.
-
SSJPeter
őstag
válasz
shotika #16990 üzenetére
Köszi.
Amúgy régen úgy volt, hogy 300% körüli magic find-ot ajánlottak a unique-okhoz, mert a fölött a sárgák drop rate-jét már jobban megdobta, mint a barnákét, de most az a tapasztalatom, hogy sokkal több barna esik 217%-al, mint 313%-al.
Vagy ez pusztán szerencse kérdése? Nem tudom eldönteni.
-
SSJPeter
őstag
válasz
shotika #16985 üzenetére
Nagyon szép gyűjtemény.
Én nem vagyok ilyen szerencsés. Amióta Diózom a több év alatt csak 2 high rúna esett összvissz (1 Ohm, 1 Lo).
A Lo pont ma esett , örültem is a fejemnek nagyon, mert ilyen még nem történt velem.
A csávónak nagyon kellett a kasza, eladta minden cuccát, hogy megvegye, tartottam neki 1 óráig.
Cham Sur Bert is ajánlott érte, de hiába nagyobb a Cham, ha nem ér annyit, merthogy nem ér annyit, visszautasítottam. Mindenki Jah-t, Ber-t kér a extra cuccokért, nem Cham-ot.
Gondolom ezen akarnak változtatni az új rúnaszavakkal, hogy a Cham is érjen valamit.
Esett ma egy 29-es Mara is, azt kicsit elhamarkodottan adtam el egy Lo rúnáért, lehetetett volna benne több is.
A mai termés több volt, mint amit egész életemben összesen eddig termeltem, nem hiszem , hogy sűrűn lesznek ilyen napjaim, de ma gyereknap volt.
3 Ber, 1 Sur, 2 Lo, 1 Ohm, 2 Gul
-
SSJPeter
őstag
válasz
shotika #16951 üzenetére
"Viszont előző szezonban nekem a javám elvérzett a Diablo clone-nál,"
Ezt megmagyaráznád kérlek? Miféle Diablo clone-nál? Az Über Diablo-nál? Lehet láma a kérdés, de nem vágom sajnos.
Hát sajnos titan/thunder nélkül tényleg nagyon gyenge az ama.
Több szerencsét kívánok! Nekem esett 2 hónap alatt NL-ben 5 titán, de egyik sem lett ethes.
-
wm2
őstag
válasz
shotika #16839 üzenetére
Nagyon szeretem. Még a tiarat ki fogom hegyezni 30-60-30-ra, de a faith teljesen mindegy, hogy 1 vagy 2 all sk, annyira lepkefingnyi pluszt ad az a +1, hogy a kesztyű is inkább +2 passive, mert többet ér, mint +2 bow. A 20-as torch az horror árban megy NL-ben. Főleg EU szerveren. Ezt érdemes amcsi ladderben bagóért behúzni. Köv. szezonban visszatérek kicsit az ladder, de egy non-popular “anti-megélhetési” sorcival.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
shotika #16839 üzenetére
Én beleszerelmesedtem!
->
https://youtu.be/ysPycW3Ne7k
(Dark humility - Strafe) -
wm2
őstag
-
wm2
őstag
válasz
shotika #16780 üzenetére
Ez is jó. Ne dobd ki ezeket, inkább átveszem. Mondjuk most ünnepek miatt csütörtökig nem vagyok. De utána megbeszélhetjük. Írok majd. Ha van max és minimum damage jeweled az is érdekel. Illetve level 30 alatti max ar charmok. Nem ingyen kérem. Én ezt a szezont kihagyom. PvP-zek NL-ben.
-
sto1911
veterán
válasz
shotika #16717 üzenetére
Nem tudom várjak-e rá, hogy essen, már csak egy Jah kellene, az meg elég ritka
ilyen alacsony árak mellett komolyan elgondolkodtam rajta, hogy csak veszek egyet. Anélkül kínszenvedés a summon necro, pedig alapból tetszene, bár nem tudom erősebbnek bizonyulna-e, mert most elég gyengének érzem.
Btw, miért vannak ennyire alacsonyan az árak, illetve miért még alacsonyabb a szezonban?
Azt tudjuk, mikor lesz vége a 3-nak? -
-
malystryx
senior tag
válasz
shotika #16645 üzenetére
Köszönöm, a Crescent Moon jó lenne de 1 rúna fog hiányozni. Lightning-al megyek, természetesen, már egy amulet-et találtam ami +2 skilles, és a Treachery-t is összeraktak már pár napja. Most azt hiszem némileg szüneteltetem, szerettem volna kipróbálni a 4-et, de nem lehett belépni, pedig én még az alfát is teszteltem és elő is rendeltem. Méltányolhatták volna valamennyire.
Aztán inkább visszakértem az árát, és várok egyelőre. Elment a kedvem. Lassan elegem lesz a blizzardból.
De most hogy átraktam melee-ről csapdásra, megnőttek az esélyek, már kolléga sem buksácsol annyit. Elmozdítottam Act1-ről, de annyira meg nem vagyunk jók hogy lemenjen végig az egész. Hagyok időt, soká még a vége. -
Hokunda
senior tag
válasz
shotika #16650 üzenetére
Ma TZn és egyéb időpontokban futottam 40 Countesst, egy darab Shael rúnáért! Esett Hel, Dol, ezeknél is vacakabb vagy 30 meg egy Um és Ist, Shael egyetlen kanyi darab sem. Persze in gameben elboltoltam, de marha zavaró volt.
Nálam eddig 3 sunder esett, 2 cold a helyszínen kuka volt (90,88) meg egy lighting amit jobb híján használok, de az is 78-sa.
-
malystryx
senior tag
válasz
shotika #16643 üzenetére
Végül elvetettem az ötletet, még tegnap átspec-eltem csapdásra, haver meg jön sorcival, így egy darabig el tudunk jutni. Cucc még mindig nem esik, ami nála volt, adott pár cuccot, (igazából mindent) de tudunk lassan haladni Hell-en. De ami esik.... Normal-ban különb cuccok esnek. Countess farmnál ilyen tir meg max amn rúnák esnek...
Sokadik után lement a kedvem... -
malystryx
senior tag
válasz
shotika #16639 üzenetére
Ez a Hustle tényleg jó lehet. Ráadásul új rúnaszó, szóval a ladder-ben kirakható.
A burst-el meg egy jó csizmával brutál sebességet lehetne elérni.
Max elfutok mellettük ha kell.
Mage plate is játszik elvileg ugye? Amibe általánosan az Enigma-t szokták kirakni. Ekkora strength azért már nagyon nagy.
Köszönöm az infót. Mostanra kinyomtattam a 2.4 és 2.6 rúnaszavakat is, már jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged