- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Integra
titán
-
killerjohn
addikt
inferno royal crypts, full gf gearben (magyarul egy szál pöcsben) vázákat törsz... wizarddal ezt úgy kell hogy beteszed a frozen armort és nyomkodod a skillt 2.5-3 másodpercenként az így kapott "forgószél aura" széttöri a vázákat, nem kell rájuk kattolni. ehhez kell minimum 25 de inkább 32 radius pickup range és +200% gf. ezen felül csak futni kell, és nyomkodni a skill gombot. az armor széttöri a vázákat, a pickup automatikus. ha csonti jön levágsz egy venom hydrát és futsz tovább. ennyi. két haverommal ezt csináljuk 3 napja, és bejött eddig úgy 8 milla, amit harmadolunk. kb 1 perc egy kör, és 250-350K/óra, attól függ megállok-e rágyújtani. egyik haverom nem egy nagy gamer, nightmare-en is alig halad, szóval odaadtam az accomat, mert infernon sokkal több gold esik. aztán jött még egy haverunk, vettünk jó kis gf geart, és most az én accomon a wizard karimmal felváltva gfelünk és osztozkodunk (ha valaki ír chaten és nem válaszolok, akkor nem én vagyok onlány). btw mivel mindkettőnek van saját megvásárolt.példánya, ezért remélem nem torkoltok le hogy az acc megosztás tilos... (itt ph!-n én már semmin sem lepődök meg, annyi az álszent, hogy Diablo egész nyáron pörkölhetné őket sósmogyi mellé...)
-
Ren Hoek
veterán
Én meg azt nem tudom Kungen honnan szedte a 28 milla aranyát
legutóbb mikor néztem ennyi volt neki....Bár HC-n rá van szorulva erősen, mert el sem tudom képzelni, hogy hogy lehet HC-n menni úgy, hogy itt a fórumban mindenki instant hal már egy lövéstől is elite packkoktól..
-
persil
nagyúr
Nekem csak a healing jött be. Mármint infernon. Kb csak a túlélés számít, semmi más, szóval sebzés stb(nekem) felejtős.
A life regen meg nagyon jól jön. Valahogy a dodge mantra nem jött be, egyszerűen nem veszem észre azt a 15%-ot, annyira kevésnek tűnik, hogy (én szerintem) jobban járok a gyógyítással.
-
mephi666
nagyúr
én is infernora értettem: minimális gf+valorral szerintem leo->butcher olyan bő fél milla+cucc lenne nekem, ha kipucolnék teljesen mindent, ami csak útba esik... több esik amúgy tényleg, de nem egetverő a különbség: előferdülnek 1-2 goldos dropok is, viszont vannak már 1300-1400-ak: kisebb fokozatokon ilyeneket nem nagyon láttam (de nem akkora a különbség, szerintem amiatt, nehogy megborítsa a kereskedelmet: nehezebb szinten talán csak a nehézség miatt van kis plusz "jutalomból")
ui: szerintem csinálok egy kisebb statisztikát, amit megtettem már szombaton, amikor haver hell pónilandet farmolta pénz miatt, én pedig act3-at... szakaszokra bontottam bossonként, jegyzeteltem, hogy melyik szakaszon mennyiszer kellett batyut üríteni, mennyi manó volt, mennyi volt az aktuális zseton, gf, mf, rare, stb... persze időpontokat is írtam... mondjuk 10szer lenyomnám, akkor már egy közelítő becslést lehet adni... akár közösen is össze tudnánk dobni egy ilyet, csak egy jó exceltáblát kell rittyenteni hozzá és felfrissíteni az újabb adatokkal
-
Nordic
Közösségépítő
Én minden nap végig rohanok Leo-tól Butcherig infernon, és 600k-nál több sose jön össze, pedig nekem is megvan az átlag 3 goblin. Nála biztos van mf vagy gf, mert simán ez nem jön össze.(a cuccokról csak annyit, hogy engem simán utál a játék, még a rare98%-a is hulladék
).
-
-
Alg
veterán
Kevés?
Level 49(majdnem 50) barb, NM act 4 legeleje, 12K Hp, 1500 DPS, 3000 Armor, 100 alatti resistek... asszem be kell majd vásárolni
Apropó, a tegnap este berakott templar relicet megnéztem, kb. 10 darab volt AH-n hasonló statokkal 50K és 1 milla között, 30ért elvitték órákon belül.
-
Djroberto
tag
végignyomtam úgy hogy az egész pályákat bejártam,minden apró zeget-zugot kinyitottam.
sehol sem leltem egy normális cuccot sem,vagyis nekem jónak tűnt de nightmare-n nem elég.Bukszám 60.000 arany- rohadt kis blacksmith-et mindig felupgradeltem de csak szarokat tud csinálni. Gemem annyi van mint a csillagmnekem azok esnek a jó cuccok helyet.
Ha van negatív rekord cucckapásban akkor én nyertem.
-
Huma
addikt
Alacsony szintű holmikat nem nagyon lehet eladni. Még az elején lehetett, de már eléggé nyomottak az árak. Nem nagyon érdemes foglalkozni velük.
Én pl bedobálok néha 8-10e értékű cuccokat 5e-ért. Így pár perc alatt elviszik és nem foglalja a helyet a 10 lehetséges tételből. Ez még mindig jobb megoldás mintha bezúznám vagy eladnám a kereskedőnek 500-1000 aranyért. -
Atjaras nem lesz a 2 kozott, igaz?
Vagyis X goldot nem lehet majd y balance-ra valtani s abbol vasarolni?
Mert akkor tenyleg szopas lesz, mondjuk meglatjuk mennyire jon ez majd be, mert ha senki nem veszi meg penzert a cucokat akkor ugyis atrakjak a goldos AH-ba elobb-utobb. -
Huma
addikt
-
mephi666
nagyúr
tegnap night dia-nál segített
...követőt nem tudok oda bevinni, de őt meg lehet idézni... le is foglalta rendesen és bele sem pusztult... meg is tartottam (7sided-strike, vagy mi volt előtte, de ez hasznosabb... aztán köv szinten: earth ally lesz, ami még tápabbnak tűnik... majd kiderül)
hell eleje vicces kicsit
gyengén állok: 25k hp, 3.5k dps... erre még gyúrni kell, de legalább izgalmas... xp is jön becsülettel
#19279: így néz ki most a monkom (van pár kisebb skill, de hasznosságra próbálok menni és elvagyok így vele)
-
mcsabee
senior tag
Jah, pont tegnap végeztem ott nm-en. Kemény volt, már előtte is volt egy rare + minion pakk, plusz champion bossok, de ami utána volt, a katapultok lerombolása, az valami brutál. Minden honnan jöttek a gonoszok.
10K life, 1.8k dps, lvl 42 wizardom keményen megszenvedett ott (koopban, single for p**ies)
.
-
JSaN
addikt
Lesz jogosultsaga, es be fog indulni az RMAH.
Ugyanis ha valaki talal egy lvl60 legendary-t, akkor inkabb euroba teszi fel. Es ezek a cuccok nem lesznek meg talalhatoak goldban, es ha kell valakinek kenytelen lesz meg venni valos penzert. Ergo a jatekosok egymas kozt fogjak ki kenyszeriteni az RMAH hasznalatat.
Szerintem. -
persil
nagyúr
Lesz.
De most megmondom, olyan is lesz, aki 300-ért is megveszi.
Az ember a leghülyébb állat, ezt mind tudjuk. Én előre tudom, hogy venni max goldért fogok, de azt is csak csínján, jelenleg is csak 2 x 1200 aranyat költöttem el, a többit kicsapkodtam.
Eladásnál pedig arra gondolok, hogy ha havi szinten bejön 1-2 ezer forint pusztán abból, hogy játszok és szórakozok, akkor az már win-win situation. -
boogie84
veterán
Egy hőssel, akármilyen szinten végig viszed, utána már ismétlés, v tévedek?
Még ha többen is jönnek ellened.Mennyi idő egy hőssel végig vinni?
(#16390) Gorneck23: Épp tegnap próbáltam így. Haver 14-es szintű volt, gondoltam becsatlakozom hozzá egy kezdő Monk-al. 0 az esélye! Kezd el elölről, majd hozd fel olyan szintűre mint haverodé. Akkor van értelme. Ha kicsit gyengébb vagy nem gáz talán.
(#16395) sith7: Akkor is ismétlés. A random map már már tetszik, viszont így csalni játékidőt... Nekem ez kicsit furi. Ha 1 hőssel lenne mondjuk 100 óra, na az lenne a móka. Azt hittem ez a játék lepipálja majd a BF3-as 416 órámat. Lehet h optimista voltam...
-
Cadal
őstag
Így van, AH-ban nagyon jó cuccokat lehet kevés aranyért beszerezni. Az elején szerintem nem is érdemes fejleszteni a kovácsot, mert amennyibe csak a fejlesztés kerül, abból simán felszereled a karakteredet RARE cuccokból az AH-ból..
De hogy egy példával éljek vagy "hogy érdemes az AH-ban keresgélni" a jó ár/érték arányú cuccokat.
Vegyünk egy kezdő wizardot. Keresek neki egy wand-ot beállítom, hogy a buyout ár szerint sorba rendezze majd ellapozom az N/A bouyout-os cuccokat és lám pár szár esetleg 1 - 2 ezer aranyért olyan cuccokra lehet találni hogy csak ihaj. És ugyan ez működik minden más felszerelésnél is. Ha pedig már kevés a cucc amit ezzel a módszerrel vettél és használtál egy darabig csak visszateszed az AH-ba olcsóért és tuti lesz rá hamar vevő, így a felszerelési tárgy teljes költsége alacsonyan tartható. Itt egy kép arről az elgondolásról:Ez azért is jó, mert egy aukció 1-2 napig is eltarthat ha csak BID-elsz rá. Így mire megkapod a cuccot, addigra már értelmét veszti. Ezért jobb az olcsó buyout-os cuccokat nézni, ha megtettszik, megveszed és már fel is veheted. Ezzel viszont értelmét veszti az MF és inkáb a Gold Find-ból lesz előnyöd, mert aranyért mindent megkaphatsz. Vélemények??
-
Ilsyde
őstag
SC2-vel is ugyanez volt a gond, egy jó darabig sokaknak nem adta meg az achievementeket. De olyan is volt hogy beragadt (nálam pl.) némelyik ahol X számú valamit kellett osszeszedni hozzá és nem ment tovább a számláló. Nem tudsz mit csinálni sajnos, a hiba szokás szerint a Blizzard szerverekkel van.
Orulj hogy be tudsz lépni és/vagy nem vagdal ki a játék mert tobb 10ezer ember még játszani sem tud
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest