Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
jim_raynor70 #17676 üzenetére
-
ZetorGumi
addikt
válasz
jim_raynor70 #13043 üzenetére
És van ilyen is.
-
Helmoras
őstag
válasz
jim_raynor70 #11879 üzenetére
Megvolt eredetiben, de tovább passzoltam egy újabb generációnak, megmondom őszintén jelenleg rosszul vagyok a dio 2 grafikájától, valszeg belém lett sulykolva már hogy a grafika a minden és már a full hd alatti tartalmakat olyannak látom mint az újság hírdetéseket a szürkehályogos nagymamám... de már nem tudnék elkezdeni dio2zni :S
Marad a Skyrim
-
freelanced
addikt
válasz
jim_raynor70 #11791 üzenetére
A Konzolok Szervize az... nem tudom mennyire megbízható de 12700 a játék ingyen szállítják..
Most beszéltem velük...
Elvileg annyit kell tenni, hogy beírni, a rendeléskor megjegyzésbe, hogy angol papírdobozost szeretnél kérni. Én is így fogom csinálni... ha nem olyan jön akkor bemegyek a boltba és a fejükhöz vágomvagy csak simán át sem veszem... de egy próbát megér..
Ezt nem garantálom de nekem ezt írták.... -
TomWexX
addikt
válasz
jim_raynor70 #10973 üzenetére
Nekem is csak az oszlopos teremben lassult be mikor 4-en voltunk. Máshol simán ment. Konfigom az adatlapomból kiolvasható. (kb. 4 éves a gép)
-
Haart
addikt
válasz
jim_raynor70 #10895 üzenetére
Inkább percenként nem? XD
-
boogie84
veterán
válasz
jim_raynor70 #9951 üzenetére
„Őrület! Ekkora pozitív kisugárzással nem veszíthetünk!”
Kelly hőseiBocs, nem hagyhattam ki!
-
sith7
félisten
válasz
jim_raynor70 #9666 üzenetére
na igen
-
Cicero
őstag
válasz
jim_raynor70 #9543 üzenetére
na jah, ismerve őket ápr. 1 tréfának simán elmenne.
-
TomWexX
addikt
válasz
jim_raynor70 #9348 üzenetére
Azon vagyok, köszi.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
jim_raynor70 #9335 üzenetére
Jó csak ugye sokek legalább tudtak bétázni pár napig/hétig, nekem meg az se volt
. Nem mondom volt mivel elütni az időt(van elég ki nem játszott steam játékom). Abban viszont igazad van, hogy már csak alig egy hónapot kell kibírni.
-
Neró
őstag
válasz
jim_raynor70 #8840 üzenetére
Kik lettek a szerencsések?
-
persil
nagyúr
válasz
jim_raynor70 #8837 üzenetére
Írtam egy privit, annak ellenére, hogy negyed órát küzdöttem a digivel és a szánalomra méltó szolgáltatásukkal, amiért még pénzt is fizetek én idióta.
-
Jazz
veterán
válasz
jim_raynor70 #8211 üzenetére
Vagy úgy.
(#8207) havasa: Hát a DH-nak akkor ne is legyen olyan korán aoe skillje. Ez így van rendjén. De amióta játék a játék ez így is volt. Ezen nincs mit csodálkozni.
A wizzard áldoz "az élet oltárán", gyenge és futni menekülni kell sokszor, komoly ügyesség kell a vele való játékhoz (szerintem ilyen lesz inferno), cserébe aprít és égzengést föld indulást idéz...
Egy barbi meg leüthetetlen mészáros. Cserébe ne is tudjon wizzard szintű aoe-t. (bár ahogy néztem a videókat nagyon brutál így is amit művel. van ott aoe bőven.)
Nekem pont ezért tetszik a wizzard, mert a legnagyobb dmg-ű karakter + még az a játék stílus kell hozzá ami ügyességet, gondolkodást kíván. Agyalást a skilleken, hogy be se haljon, de írtson is. És egyben kihívás is vele játszani. Én ezért szeretem.
Ha más, fizikálisan sokkal erősebb kariknak is hasonló aoe skilljük lesz, akkor semmi értelme a "wizz" fogalmának. A többi karakter lesz imba hozzá képest. (annál a pontnál tenném le a D3-at)
-
Jazz
veterán
válasz
jim_raynor70 #7599 üzenetére
Ezek után én már biztos hogy a játék élvezetet fogom szemelőtt tartani. Kezdem amikor kezdem.
Le a kalappal a blizz előtt. Ezzel a rúnás skill dologgal olyan jól megvariálták a játékot, élvezet lesz komibnálni. Kezdeti jónak tűnő kombók később lehet használhatatlanok lesznek ilyen-olyan mobok miatt, de semmi gond, nem kell új karit kezdeni, át lehet variálni.Kérdés hogy miért a lvl60? Wow-ban mennyi a max amúgy? És várható hogy később magasabb szinteket is ellehet érni, pl. egy kieg formájában? A rendszer adott, hisz csak egy 6. rúnát kell behozni, meg egy 7.-et...stb.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
jim_raynor70 #6005 üzenetére
Igen, végig fogom
Még most is nagyon jó a hangulata
-
Scholes9
nagyúr
válasz
jim_raynor70 #5406 üzenetére
Lehet, én 3-ról tudok jelenleg, akik mára beosztották, illetve holnap reggelre, meg persze a gazdája
Én kb 2 óra múlva fogok belépni, ha addigra lejön egyáltalán, mert irtó lassan vánszorog...
-
Scholes9
nagyúr
válasz
jim_raynor70 #5406 üzenetére
Kb 4 ip-ről van szó, biztosan nem lesz gyanús
-
wikings2
őstag
válasz
jim_raynor70 #5180 üzenetére
10 év diablo 2 után felüdülés volt ezzel játszani.
Nem fogtok benne csalódni. Veterán diablo 2 ősként egyedül a képességek gombokra való kiosztása nem tetszett annyira, de megszokható ez is. -
Cybertrone
veterán
válasz
jim_raynor70 #4993 üzenetére
Nekem még a wow is megvan, csak mivel felvilágosított az asszony hogy a való élet az ő meg a család, és felejtesem el, így a polcon pihen az is! Bár nem hiányzik, jobb ez így, az teljes embert kíván, és lássuk be, család, és munka ezzel nem egyeztethető össze!
-
Blizz
őstag
válasz
jim_raynor70 #4820 üzenetére
Hát sajna én is,de régebben még a megjelenést 2011 Q4-re tervezték, aztán Q1 most meg Q2 vége...
-
wikings2
őstag
válasz
jim_raynor70 #4820 üzenetére
Én arra jöttem rá időközben, hogy biztos hogy a születésnapom után fog megjelenni.
(juni 11. ha előtte jelenik meg akkor is a szülinapom után jelenik meg, csak az előző után) ---> mindenféleképpen születésnapi ajándék lesz
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kompakt vízhűtés
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- weiss: Pant* rant
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest