- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
Malachi
veterán
olvasom itt a régi hszeket, mennyire súlyos, öcsém... hát, hat évet kellett várni.
egyébként sikerült a Blizzard terve, jól berántott azzal, hogy kipróbálhatóvá tette a játékot, ahogy levertem a Skeleton Kinget másnap meg is vettem a dobozos verziót. még csak lvl20, Wizard, de nyomom.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Integra #26869 üzenetére
Azok az itemek nagyrészt a3-ben vagy felette esnek. ÉN amióta act1 infen vagyok minden nap 1-2x kitakarítom teljesen, és sosem esett rendes cucc, amit tudnék használni. A nagy része vagy hell-re jó(lvl.50-69-ig), vagy használhatatlan/eladhatatlan vacak(az a néhány lvl60-as). Tegnap 2x mentem végig SK-tól Butcherig és 5, ismétlem 5DB lvl60-as rare cucc esett, a többi az alatti. Én nem is csodálkozom, hogy sokan beleunnak, mert nincs drop, amiért megérné szenvedni.
D1Rect: Csak monknál jelentkezik ez a "remegés"? Én barb-nál nem tapasztaltam, azért kérdezem. Mondjuk engem sokszor az zavar, hogy a sok mobtól, egy idő után elvesztem az egérkurzort, aztán mikor látom, hogy nem ütök és megkeresem, akkor figyelem, hogy 5-6sec óta a falat kattingatom
. Lehetne valami feltűnőbb egérkurzor, mondjuk egy rózsaszín plüssmaci, vagy egy hellókitty-s cica
.
-
Wolverine
félisten
válasz
Integra #26845 üzenetére
Mások is panaszkodnak rá; türelem.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Integra #20983 üzenetére
az inventory-ról nem is beszélve: baromi kicsi volt a hely... oké, hogy reálisan nem bírna el ennyi terhet a karakter, de nem is a realitásról szól a játék
az akármikor újraosztható skillek megint csak pozitívak, mert általában hozzám nőttek a karaktereim, mégis kukázni kellett nagyját időnként, aztán végigpörgetni a 3 fokozatot (a végén meg kiderülhetett, hogy sz@r az egész, tehát frusztrált rendesen)
és ez csak pár példa: az akármikor újrajátszható questek, a kavicsok kiszedetése a cuccokból mindenféle bukást leszámítva (pénz belefér), a craftolás... mind-mind csak pozitív... ja és a (rm)ah a legjobb: felteszed a cuccot és kész, vagy veszel... nem kell azzal szívódni, hogy keresgélsz a létrehozott játékok között, vagy forum golddal vacakolsz
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Integra #20796 üzenetére
Pláne, ha azt nézzük, hogy mennyi pénz befolyt nekik az eddig eladott 6,5millió példányból. Ezek után szerintem lesz*rják ,hogy mennyi fogy a 3-4000ft-os authenticatorból. Szvsz a játékból származó bevétel mellett elhanyagolható, ami befolyik ebből a kütyüből, főleg, hogy akinek esze van az okostelefonról használja.
(#20799) rt06: Jó lenne, de a rohamozás kihúzott egy csomószor a pácból...kevés hp-val berohanok a tömegbe, ahányat eltalálok annyiszor 8% HP-regen, secperc visszajön a 42k hp. De majd kipróbálom amit mondtál, egy nyugodtabb állapotomba
.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Integra #18623 üzenetére
Arra nem dob elég cuccot, hogy életben maradjak, nem még a magic findes cuccokból gyűjtögessek. Most pl összeakadtam egy rémálom elit bossl, pont ahogy D1rect kolléga írta korábban: Arcane(valami lézernyalábos szar)+immune(csak a bosst ütheted), ráadásul olyan dögök voltak, amik random a föld alá bújnak(naná, hogy a boss volt a legtöbbször a föld alatt). Azt hiszem vagy 15x meghaltam, erre dobott egy backsmith tome-ot pár száz aranyat, meg egy nyamvadt magic cuccot. Lassan nem azért könyörgök, hogy legendary-t találjak, hanme, hogy essen legalább egy rare 2 óra szenvedés után, ami persze az esetek 95%-ában egy hulladék. Emlékszem a D2:LoD-ra, de ott nem volt ilyen siralmas a Hell szint. Ott is ritkán esett Unique cucc, de legalább rare esett, amiből legalább annyira felszerelkezhettél, hogy legyen esélyed...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Integra #18084 üzenetére
1.5 millió eladott játék kevés nekik ahhoz, hogy több szervert állítsanak munkába.
Végül is még csak ez az első hétvége megjelenés óta. Valószínű most nagyon nagy a terhelés.ProEvoFan: rollback szót adatmentésnél szokták használni. Visszaállítani az állapotot egy korábbi mentésről.
-
oxox
addikt
válasz
Integra #17874 üzenetére
hasonloan erzem en is....eleg osszevissza haladtam az elso actba (hol csatlakoztam nehany ph!ajtashoz, hol folytattam....ezert eleg kesze-kusza lett, de ma reggel ugy dontottem akkor act2-tol tolom...meg is adta magat...mondjuk nem allitom, hogy minden bokor ala beneztem...de vannak akkora dungeon-ok, hogy a tokom nem akart 10 perceket visszabarangolni ket fel nem fedezett ures szobaert (bar eleg volt nehany rossz kanyar), es tenyleg 20 perc volt egy szint
ja-ja-ja-ja egy dolgot megis merek nyiltan kritizalni...teljes map alatt nem lehet a karaktert mozgatni (utolso parancsot meg vegrehajtja, aztan klikkelhet az ember)...ez nagyon hianyzott, es mar reges reg nem jatszottam a korabbi reszekkel, de a kezembe meg benne volt a mozdulat....ez nagyon hianyzott
-
-
-
mikromanus
veterán
válasz
Integra #16995 üzenetére
Igaz. Bár eddig én nem pörögtem túl. Bal klikk ami épp volt, majd frenzy, jobb ugyanez a logika. A számozottaknál eleinte bejött a stun képességes. Azt használom még most is igen gyakran és később is jó lesz. Benyomsz egy stunt, felpörögsz a sebességgel frenzyben és hullik az ellen. Tömegoszlatásra esetleg a jobklikkes, de később a passzív skill is kiegészíti a frenzy sebzést ha max a fury tehát mostanában gyakran kimarad a jobb klikk
-
frame>24
addikt
válasz
Integra #16973 üzenetére
Nem is a bossok a lényeg (mert azok meg eleinte szerintem nem dobnak túl jókat), hanem az aukciós ház !!
Én nem tudom, hogy ezt a sok rare itemet télleg a milliónyi player tölti-e fel, de VÉGELÁTHATATLAN menyiségben vannak olyan cuccok, amikkel egy 10-30 szintű játékos olcsón és kényelmesen felszerelhető, ráadásul még a cucc bónuszaira is rákereshetsz. (ld. lelkes linkek lejjebb)!
Tegnap próbából felmentem, keresgettem a wizardnak +intelligence és magic findos mindenfélét, egy kb. laza + 160 to int. összehoztam neki 10-15 perc válogatással (azért csak ennyit, mert nem volt több goldom és álmos voltam).
Nyugtassatok meg, hogy később nem ilyen fasza az aukciós ház, mert akkor mivégre játszani?? ----> képességek, rúnák adottak, az AH-ból veszel a polcról mindent, akkor már magic find se kell, csak gold farm, a megszállottak úgyis telepakolják a boltot cuccal, csak pénzed legyen. (mondjuk éles pénzért semmit nem veszek, de a több millióból szerintetek hányan játszanak majd pay to wint??)
Óbazmeg.
-
Ptech
addikt
válasz
Integra #16619 üzenetére
Fölösleges is követni, én is csak melóból szoktam benézni. Ez a napi program: nemmegyfel, felment, deügyesvagyok, nemtaláltamtorrentet, nemtudokguglizni, lvlennyivagyok, nézzészkínsotot, elégennyidps, nekedmennyi, elmegyekenyérpirítón, megvegyeme, elfogyottvazze, digitálisdrága, kapjákbe, aggyágesztpásszt.
-
Wolverine
félisten
válasz
Integra #16445 üzenetére
Nem értek egyet. A karaktered 6 aktív slotjára van 3-3 spell, mindegyikhez 5-5 rúna; ez 3*5 lehetőség spellenként arra, hogy akarod felépíteni a karaktert, ami ugye 15^6 = 11390625 változat... és akkor bele sem számoltam, hányféleképpen építheted fel ezek mellé a passzívjaidat.
szerk: ja igen... a bossok hellen és 2 boss infernón.
-
dilipok
veterán
válasz
Integra #16445 üzenetére
kb annyira lehet egyedi karaktert csinalni, mint a 2ben. Nem veszett itt el semmi
sot, jobban lehet kulonbozo skilleket hasznalni, mert nem kell ujrakezdeni, ha meggondoltad magad. Szerintem ez jo. Ha meg csak a skilltree hianyzik, akkor igazad van. Mondjuk nekem nem hianyzik...
-
Ghoosty
őstag
válasz
Integra #16445 üzenetére
Szerintem épp, hogy létrejött a személyre szabás lehetősége. A d2-ben skillek nagyobb része használhatatlanná vált néhány szint után. Egy skill mindig ugyanazt csinálta. Itt viszont minden skill használható max szinten is, ráadásul a rúnák segítségével minden skillt lehet kicsit, vagy nagyon változtatni.
Az egyediséget pont az adja, hogy Józsi a magic arrowot használja, célkövetős rúnával, te meg a villámot robbantós rúnával.
Annyi változott, hogy nem kell újrakezdened, ha elrontottál valamit, vagy ki akarsz próbálni egy új buildet. Én személy szerint vagy pénzessé tettem volna a cserélgetést, vagy időkorláthoz kötöttem volna, de a Blizz másként döntött.
D2-ben egy csomó buildet nem próbáltam ki, mert egyszerűen nem vitt rá a lélek egy 20. karakter felhúzására, mert az előző kitalációm nem volt életképes hellen. Ráadásul nem szabadott az első jópár szinten sehova se rakni, ami által szenvedés volt a haladás.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Integra #16158 üzenetére
Single is szerveren fut.
troland26: Minden Battle.net-es játék ilyen. Azért, hogy ne lehessen tört játékkal játszani. És csak így tudják kiszűrni a csalókat (ha minden adat rajtuk keresztül megy). Csak tört szerveren. Ha lesz ilyen.
maross: Nem tudom, de van a városban egy ládikó. Már azt is telepakoltad?
-
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Integra #14465 üzenetére
Várható volt, bár mindjárt én is csekkolom, de sztem nemsokára nem lesz gond
Viktor77: ez nem gondolta át reálisan
Tuti, h 1-2 óra és simán lehet tolni, ez a Blizzard nem holmi garázsfejlesztő cég, akinek nincs tapasztalata, a legnagyobb a Blizznek van e téren, ez kétségtelen
Addig nézem a Walking Deadet
-
proci985
MODERÁTOR
-
cszn
őstag
válasz
Integra #2590 üzenetére
Hasonló érzésem van nekem is, de nem tudom elképzelni, hogy nem lesz benne valami nehezítés... Biztos kitaláltak valamit.
(#2591) Cicero
"jah hellen meg kb sehol senkit" Ott már nem az volt az elsődleges.
"ennek a gondolkozásnak köszönhetően lesz a startnál a karik 80%-a wizzard." Mitől lesz a wizardnak több magic findja mint más karakternek? -
nofi
addikt
válasz
Integra #2582 üzenetére
Én egy évig offline toltam és minden karaktert kipróbáltam, végül whirlwindes Barbárral vágtam neki a Battle.netnek. Nekem főleg azzal volt problémám, hogy patchről patchre változtattak bizonyos főbb skillek értékein és aki komolyan vette annak pár havonta illett új karaktert indítania - én nem tehettem meg, mert azért volt más hobbim is
-
Haart
addikt
válasz
Integra #2582 üzenetére
Hát meg eleve limitált volt a skill max szintje, ha már 20-as volt akkor hiába voltál 80-90-es szintü az már nem erősödött, lehetett nyúlni a workaroundokhoz azaz az olyan cuccokhoz ami +skillpontokat adott. Ezért volt hogy egy druid már ugy 75ös szinten kivolt maxolva skillekkel ésutána már baromi gyenge volt.
-
rt06
veterán
válasz
Integra #2577 üzenetére
a skill-jeid meglesznek, viszont az, hogy mennyit es milyen konnyen tudsz kimax-olni, a runak elerhetosegetol fog fuggeni, s a blizzard-ot ismerve, alaposan kiszamoltak azt
szoval ketlem, hogy a cel az lett volna, hogy konnyebb legyen, inkabb az, hogy ha valtoztatni akarsz a karaktereden, ne kelljen elorol kezdened, hanem kello mennyisegu runaval atalakithatod pl a whirlwind babadat dobalos babava -
rt06
veterán
válasz
Integra #2574 üzenetére
ooo...nem
d2-ben kaptal kicsivel tobb, mint 100 skillpontot, amit te osztottal el a 3 skillfa valamelyiken (ugye egyre is keves volt a 100 pont)itt ez megszunik, szinttol fuggoen kapod meg az uj skill-eket, melyek kozul egyidoben legfeljebb 6 lehet hasznalatban (d2-ben ugye ha jol konfigoltal, barmelyikre at tudtal valtani azonnal)
ezt tekintve tehat egyszerusodikviszont a runak segitsegevel testreszabhatoak lesznek a skill-ek
az 5 rona mind maskent befolyasolja a skill-eket, nemelyik plusz sebzest ad, nemelyik a skill koltseget csokkenti, nemelyik plusz dolgokat (dot, stun) ad a skillhez
mint cszn irta, 5 fele runa van, melyeknek 7-7 szintje van, s minden skillhez mas-mas pluszt adnak -
-
DeckardCain
senior tag
-
Wolverine
félisten
válasz
Integra #2341 üzenetére
Várhatóan a szokásos: zenei CD, WoW pet, SC2 ajándék (címer vagy skin), artwork album, "Így készült" DVD, esetleg még valamilyen apróság. No meg persze D3 achievement a CE megvásárlásáért. Persze ez addig nem biztos, amíg nem jön hivatalos bejelentés.
Egyébként a Battle.net nem olcsóbb, mint a CD Galaxis, legalábbis a Blizzard játékainál ez nem szokott fennállni.
Aktív témák
Hirdetés
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Meross MTS150 okos termosztát
- KZ AM16 + AN01 fülhallgató BT fülhoroggal
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7-1185G7/48GB/512GB SSD Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest