- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
prehistoric
csendes tag
válasz
X Factor #48044 üzenetére
Szerintem azért azt érdemes lenne megjegyezni, hogy ez csak egy átmeneti időszak.
Jelenleg könnyen lehet haladni, ha az ember érzi/érti a karakterét. Hát ez majd változik. Akkor nehéznek találjuk majd, az miatt hagyjuk abba.
Aki nem azért játszik, mert élvezetes számára játszani a d3-mal, az így is úgy is befejezi pályafutását. Az olyan playerek, mint én, rengeteg lehetőséget látnak még a játékban, s nem merítik ki őket 300-400 óra játékidő alatt.
Persze azt is értem, hogy nem fekszik a játék, ez így nem jó. -
Rankerz
senior tag
válasz
X Factor #48048 üzenetére
Én is untam már 100 óra után is elhiheted, és átláttam hogy az 5 karakter meg a 4 act nagyon szépen cseng de nem egy életen át tartó content. Itt csak barokkosan fogalmaztam mert kinek mi az igény szintje. Van olyan haverom már HC ban van vagy 1 milliárd (!) aranya minden karija 60 as és még mindig szeret farmolni. Mondtam neki hogy tökéletes játékos vagy a Blizzard számára.. : D
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
X Factor #46040 üzenetére
másik oldalról nézted, hogy ha az ember crit damra keres, akkor nem dobja ki az emerald socketes bowokat mint eddig? szerintem zseniális feature, már nagyon elegem volt, hogy ha 125ös chdre kerestem akkor nem dobta ki a nem emerald socketeseket, egyébként meg bányászhattam a socketes alapból chds fegyverek között.
egyébként chd hiányzik, meg nem xbow, szóval főleg weapon mastery miatt.
-
Gyuri27
félisten
válasz
X Factor #46003 üzenetére
A fegyveren a max 100 + socket és egy radinat star (összesen 200).
A 300 honnan jön ki?
Másrészt egy 100%-s chd-s fegyó nem túl olcsó (ha még sebez is). Ehhez vedd hozzá a socketet és máris 250 eurós cuccról beszélünk.
Szóval lehet azt némileg pótolni (emeled a chc-t pl).A loh-t viszont (főleg ekkorát) piszok nehéz pótolni (meg nem is olcsó).
-
Cyberbeni
addikt
válasz
X Factor #44299 üzenetére
impale - grevious wounds ezután is nagyobbakat fog critelni
bár jobban örültem volna, ha hatred costot leviszik 30-ra, hogy passzív nélkül 3-at tudjak ellőni, passzívval meg 4-et, de legalább buffolták. (szerintem sima mobok ellen kb ugyanannyira jó a hungering arrow - spray of teeth, elitek ellen meg eddig is sokkal jobb volt a cluster arrow az utolsó két rúna valamelyikével, mint az elemental arrow)@sunnymarcell: azért buffolják, mert kevesen használják
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
X Factor #43325 üzenetére
sharpshotterrel mész vagy anékül?
1800 dex... hú, bár végülis megoldható. a két vites gemet meg nem akarom kiswappelni, jelenleg a3ban éppen túlélem ha megüt egyszer egy fehér, ennyit meg párszáz dex nem ér.
közben fegyvert cseréltem, 1mért (7m így összesen a kari kb), 55crit + socketből 60 (csak 912 dps sajnos és buktam a dexet, de life steal és life on kill maradt), ezt még a nap folyamán valszeg upgradelem starig. life steal és life on kill maradt, -700 dam, viszont tesztelésképp sharpshooterrel olyan 52ről 72re ugrott a damom.
az a baj, hogy jelenleg 46os critem van, így nem kel SharpS, kesztyűn már most van 26, amun szintén van critem. viszont weapon mastery miatt így jelenleg már megvan a 284%, ez gemcsere után 294 lesz. esetleg 600ks gem csere után (perfect star emerald craftom nincs) meglesz a 300+.
izé, hungering arrownál legalább idő kell az íjnak, evasive firenél már tényleg instagibel a clone
. próbáld ki elfutást és mond mi lett.
ja igen: lassan de biztosan haladok azmodan ballisztái között. kb mint diablo2ben pl8ban a fullvit FO+FB sorc WSKn.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
X Factor #43279 üzenetére
köszi a tapasztalatokat!
dex szerinted még mennyi kellene? igazából olyan 80-90 dex még olyan 1.5-2k life árán megoldható lenne.
crit dam már neccesebb, fegyvernek utóbbi napokban 3m alatt nem láttam jobbat, egyértelműen jobb olyan 8-12m fölött (life steal 100dex life on kill crit és socket kéne legalább 950es dpssel, nem éppen egy olcsó kombináció). amun megint nagyon drága lenne javítani, gyűrűn szintén nem olcsó, kesztyű meg megtartva a vitet a dexet és a critet megint nehéz lenne. ötletért köszi, elkezdtem gondolkodni, hogy mit kéne megbontani ahhoz, hogy ez összejöjjön.
mennyi dpsed van egyébként? A4 milyen a3 végéhez képest?
ja inferno Diablo shadow clone ellen van egy egyszerűbb megoldás is, azaz amikor feljön a képernyőn, fuss. egy idő után eltűnik. hungering arrowval tényleg 1hitelni fog, de elfutni el tudsz. első hardcore inferno diablo killt is így csinálták anno.
-
Peat;)
veterán
válasz
X Factor #40209 üzenetére
Kösz de én a szememnek jobban hiszek. Sőt mi több olyan hogy random max a randinál van, egy emberek által leprogramozott kódban sosem lesz teljesen random semmi. Senki nem tudja hogy van beállíva, lehet az aukción most nagyon sok lvl 60 feletti tárgy van és ezt a statisztikát figyelembe veszi a drop rate kód. Ami ha jól tudom az ACT-ok között is változik értelemszerűen, akkor hogy a tökömbe lehetne random ha meg van szabva a kódnak mennyit dobjon.
Azt meg kifejezetten nem értem hogyan jön ide a jó tárgy fogalma. Én annyit írtam hogy eddig (több hét) mindig nagy számban kaptam lvl 60 feletti itemeket, ez a jelenség élesen megszűnt úgy hogy nem változott a karakterem mf része. Tisztában vagyok hogy jó tárgy esélye minimális, de a lelkemnek akkor is jót tenne ha a sárga kacatok meghatározó része nem a csodás lvl55-58-as körből kerülne ki. Pont emiatt váltottam ACTI-ről ACT2-re mint írtam, mert annyira nagy differenciát tapasztaltam. Lehet visszanézek majd ACTI-re hátha felcserélték40215: A MF-nek nincs köze a tárgyak szintjéhez, de a számához igen. ACT2-őn ha esett már csak pár rare item már akkor is mindig volt közte lvl 61-62. Igazából nem értem hol nem érthetőek a gondolataim, persze attól függ ki hogyan áll a másik véleményéhez.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
X Factor #37983 üzenetére
Act 1 elit farmolás pedig tök simán ment 30K hp-vel 200 resekkel, .. de ez itt más világ. Olyan sebzések vannak, hogy az durva.
Lehet átkövezem a szerelést life-osra...+238 vit -238 str
(#38020) Cathfaern: Ezen valahogy nem tudok röhögni. Se PvP, se ladder, se semmi. 12 év alatt kitalálhattak volna valamit az fix. dehát háttérbe volt szorítva a D3 és rálett húzva egy üzleti modell, hogy beletett kreatív fejlesztés nélkül is megérje.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
X Factor #38012 üzenetére
Hacsak előbb bele nem unsz...
Vagyunk így egy páran(egy két ember pl. el is tűnt a friend list-emről, a fórumra sem ír, ergó abbahagyta, lehet, hogy el is adta).
Ren Hoek: Az azért nem működik mert az a build nem ww-ből kapja a fury-t, hanem a battlerage egyik rúnájából, ha critel-sz(15fury-t ad crit-enként).
-
-
Cyberbeni
addikt
válasz
X Factor #30115 üzenetére
teljesen felesleges resist meg hp meg armor a dh-ra. dmg meg pont elég act2-re. (max solo belial-hoz kevés)
csak gyakorolni kell, és akkor kevesebbet fog halni, meg ha mégjobban rágyúr a dmg-re, akkor is kisebb eséllyel hal. plusz max discipline plusz movement speed(25% a max, a minimum egy 12%-os cipő, mert az olcsó, de ha több van, az csak jobb) is kell, ha esetleg még nincs -
Djuree
félisten
válasz
X Factor #26471 üzenetére
így van, gyerekek ez inferno, a legnehezebb fokozat, a 4. nehézség, ne menjünk már végig ezen is 4 óra alatt. próbáljátok ki a resi5 legnehezebb fokozatát, ami a veterán után jön elő, ott is agyhúgykövet lehet kapni, de mégis így a jó
legyen inferno olyan hogy 2-3 hétnél kevesebb idő alatt ne lehessen végigtolni egy 4 fős bandának. ez a játék 10 évre szól, nem 2 hónapra.
lehet én is sírni fogok infernon, de akkor majd veszek jobb cuccokat, vagy farmolok vagy akármi. -
válasz
X Factor #26339 üzenetére
Igen, kezdek rájönni, hogy csak a WD meg a wiz sz@r.
Most csaptam le boszit, nevetségesen könnyű volt.
Megyek 'szt felgearelem a monkot, meg felhúzok egy barbárt... de az még a monktól is ingerszegényebb.(#26337) radi8tor1: Megnézem majd a barbárt is, mert a legolcsóbb kaszt. De nem hinném, hogy különösebben nehéz lenne.
-
mephi666
nagyúr
válasz
X Factor #22161 üzenetére
hazamegyek, dobok be kis tápot, aukciózok+kajálok és aztán bepróbálom
szerintem act4 laza lesz ekkora dammal... húzok még rajta ezerrel (ha elérnek, tökmindegy, hogy 10k vagy 40k hp-ről halok... legalább addig beosztok egy rakat sebzést, míg "elkapnak"
)
...ha nem megy, akkor elkezdem a wizardot vinni tovább lvl33/nm act1-ről (monk+dh lvl60 hell vége), aztán szépen viszem fel az összes karit: könnyen lehet itt még inferno nerf (ha meg mégse, gyűlik a pénz+gear és jobbak az esélyek)
#22164: haverom ugyanezt mondta, hogy kell a monkjának vagy 300-400k gold, hogy tehessen egy kisebb sétát infernon
kíváncsi vagyok azért, "poénnak" jó lesz... max farmolom act1-et
ui: ezt amúgy észrevettem már, hogy egyik területen 1shotoltam a terepet és mentem ezerrel, következőn meg 1ütéssel öltek
...ilyenkor kellett általában vásárolni ah-ból... hirtelen jön néha a mélyvíz
ui2: ja, első skillem az "evade fire", amivel nyílt terepen jól lehet szórakozni... ha közel van a monc, beleshotolok a legközelebbi 3-ba és visszalök engem, hogy ne érjen el
remélem működni fog inferno-n is
-
mikromanus
veterán
válasz
X Factor #22161 üzenetére
Act 1-en ellehet. Az a csali minden nehézségen. Aztán Act 2-ben beletolják az arcodba a nálad hármoszor többet sebző, százszor több HP-s és gyorsabb "közlegényeket" és instant halál minden második lépésnél. Bár egy darabig ellehet, mert nyílt terep van sokáig. De az Act 2 kezdése mindenképp meglepő és mulatságos lesz. Itt már a Blizz gondolt a gold visszaforgatására a rendszerbe. Sok-sok javítási meló lehet
-
Ilsyde
őstag
válasz
X Factor #18940 üzenetére
Mi negyen voltunk (en, ket wizard meg egy DH) es ugy kapott le ket specko utessel. Egyedul valoszinuleg jobban birtam volna mert ugy kevesebbet sebez.
Azota felig-meddig torodom csak a vitality-vel es probalom eroltetni a strength-et a sebzes miatt. Ezert is van az hogy egy magasabb szintu DH vagy wizard nagyobbat sebez a barbarnal (mert nekik annyira nem szamit az eletero). De igy a jo, ha ugyanannyit vagy kevesebbet sebeznenek akkor semmi ertelme nem lenne veluk menni.
-
-
warcat
veterán
válasz
X Factor #11065 üzenetére
Nem gyűjtögettem,hanem ennyi esett a szétszedett kékekből,és hogy miért szedtem ilyen sokat szét?
Mert fél órás szakaszokban mértem magamnak -retailra készülve- a felfedezett farmhelyeket,ennél kevesebb időtartamnál eltorzította volna az eredményt a random faktor.
Hogy haszontalan lenne?Ki hogy érzi,az első napon megkeresheted az egész játék árát 1,5-2 óra játékkal. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
X Factor #10839 üzenetére
Végülis, amikor tegnap elolvastam Vistaboy hsz-ét, amiben leírta, hogy telefonon beszélgetett velük, már akkor sejtettem, hogy emelés lesz, vagy legalábbis az árat nem fogják tartani. Nem véletlenül mondták neki, hogy eddig kitartottak, de nem tudják meddig bírják még.
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest