- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
Peddy789 #14010 üzenetére
meg ne haragudj, de lesz*rom mit hiszel, amit leirtam azok a puszta tenyek
ha szeretned, atkuldom a ket szoban forgo torrent file-t, melyeket a blizzard hivatalos letoltojebol lehet kinyerni (korabban linkeltem az erre alkalmas script-et is)persze no offense, meg nincs harag, de ne akarju ugy megcafolni, hogy nincs elsokezbol informaciod
-
rt06
veterán
válasz
Peddy789 #14005 üzenetére
igen, ezt olvastam en is, viszont ez nem valtoztat azon, amit fentebb irtam, miszerint modositottak a torrent file-on, s uj file ugyan nem jelent meg, a Installer Tome 1.MPQE file tartalma (a merete nem, byte-ra ugyanakkora) modosult
bar - mivel en nem a hivatalos downloader-t, hanem az abbol kinyert .torrent file-t hasznaltam mezei bittorrent kliensben - megeshet, hogy a blizzard letoltoje tenyleg kihagyott valamit
-
FehérHolló
veterán
válasz
Peddy789 #13689 üzenetére
Biztos gőzöd nincs az adatbányászatról. ([link])
Dollármilliós nagyságrendű összegeket fizetnek a nagyobb marketing cégek egy megfelelő (custom) algoritmusért és a céladatbázisért is.
(Sok esetben elég a korod, nemed, nemzetiséged és a játékkal eltöltött idő és elért teljesítmény bemeneti adatként. A neved valóban nem érdekel senkit.) -
warcat
veterán
válasz
Peddy789 #12807 üzenetére
Véleményedhez jogod van,de ezt igen feleslegesnek érzem,már most nyilvánvaló,hogy befektetésnek se rossz, másfél-kétszeres áron veszik már most nyugatabbra.Ritkább lesz jóval mint az SC2, sima WoW CE már ment el 1100 dollárért.
Ettől még persze csak az vegye,akinek futja rá,de a minőségére tett megjegyzést nem érdemli meg ez a csomag. -
Ilsyde
őstag
válasz
Peddy789 #12422 üzenetére
A két festék és a szárny is egy-egy inventory item. Ha eldobod, megsemmisul (tehát nem tudod átadni másnak). Egyedul a ládikádba teheted, ha olyan karakterednek akarod adni aminek már nincs meg - de minden általad kreált kari ezekkel kezd, azaz végtelen számú áll rendelkezésedre.
-
válasz
Peddy789 #12405 üzenetére
Tudom, 40MB-es nettel nem tart sokbol semmikepp, szoval ez nem surgos, meg nekem is akkortajt kezdodik a vizsgaidoszak, mint sok mas embernek, szoval nem en leszek az elso lvl60-as, csak tajekozodtam az arakrol.
Doboz felesleges, nem szokasom nezegetni, meg igy is alig van hely a lakasban.
Amugy itt a hardverapron van ennyiert, nem valami illegalis forrasbol, meg meggondolhatod magad. -
rt06
veterán
válasz
Peddy789 #12244 üzenetére
ne haragudj meg, de legkevesbe neked van alapod felhaborodni
annak ellenere ugyanis, hogy olyan dolgot kerdeztel, amit mas is onnan tud, hogy leoturja google-bol, kaptal ket valaszt is (megha ez a google kereses eredmenye is volt)ha ez (hogy segitenek, de megjegyzik melle, hogy ennyire igazan kepes lehetnel onalloan is) nem felel meg, akkor vagy tanulj meg onalloan utanajarni a dolognak, vagy ne itt kerdezoskodj
-
Helmoras
őstag
válasz
Peddy789 #12244 üzenetére
Elég sok a troll manapság azzal meg hogy valóban egy egyszerű google keresés helyett kérdeztél csak etetted őket
, ezért még nem kell hadat üzenni, két kommentből amúgy se lehet megismerni egy embert, az energia amit belefektetsz hogy "visszavágj" jobb helyen van máshol.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest