- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
F-ECT$
titán
válasz
D1Rect #49045 üzenetére
Persze, ezt tudom.
Viszont ha már Archon. A1-ben lényegében bármilyen builddel végig tudok már menni, így szoktam próbálgatni a rúnákat. Az Arcane Destructiont nem tartottam sokra sosem, de gondoltam hagy lássak nagy számokat. Megjelent a Warden, toltam az Archon-t, és a Warden egyből feküdt, mivel sikerült vele 1.6M-t critelni
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz
D1Rect #46214 üzenetére
na erről a windowsos megoldásról mesélj légyszi
Nem baj, ha nem támogatott, de mégiscsak nonszensz, hogy kell 1M arany, ami 0.75 euro approx, ám ehhez a 0.75 euróhoz fel kell töltenem minimum 10 euróval, de hogy még egy authentikátort is vegyek újabb 10ért az tényleg kiveri nálam a biztit!!maross
Ne már, csomó fizetős játékkal játszom, és tudomásul veszem, hogy amit elköltöttem, az nem jön vissza. A WoT-n pl egyszer 2500 goldot egy rossz accra töltöttem, persze vertem a fejem a falba, de mit tudok tenni, hülye voltam, akkor az az én hibám. A mai napig meg van az acc, de nem használom. Persze nem akarok ebből vitát, nyilván biztonságosabb így, de kissé túlzás szvsz
Azt azért akkor sem értem, hogy ezek a kütyük miért nincsenek alap MS platformra, azaz PC-re?
szer2: De ha van vkinek eladó gold, akkor lehet velem bizniszelni
-
Gyuri27
félisten
válasz
D1Rect #45466 üzenetére
"Minden Paragon szintlépésnél 3% magic és gold find adódik hozzá a már meglévőhöz, így a 100 -as paragon szintet elérve 300% lesz mind a kettőből - mindenféle magic find és valor nélkül. Így nem kell cserélgetni a magic find -os vagy gold find -os geart a csata közben. Persze ezek után is viselheted."
No komment. -
Ren Hoek
veterán
válasz
D1Rect #45378 üzenetére
500K? Hát nemtudom én még nem farmoltam sohasem goldot, haver aztmondta ha vért pisál se tud 150K-nál többet összeszedni / óra. Nekem meg nincs kedvem farmolgatni, inkább AH-zgatok. Csak azt a kis zs-t akarom megőrizni ami volt, és emlékszem, 15K volt régebben a brim... na most elég szopás lenne azért, ha a 6 millából hirtelen 300K lenne csak...
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
D1Rect #45113 üzenetére
És milyen vicces, hogy kripp meg is említette ezt a paragon cuccost a legutolsó d3-as videójában. Akkor még nem volt biztos benne, hogy ez mi lehet, de ő is azt mondta, hogy ha az ő ötletét veszik át, akkor csak örülni tud ennek, és áldását adja rá
. Ezért bírom ezt a csókát
. Mondjuk azt se bánnám, ha azt is betennék, hogy mondjuk magasabb paragon lvl-en 2 vagy akár mindhárom követő veled mehessen
Ebbe elég sok ötletet bele lehet innentől tenni, nem csak az mf-gf bónuszt, meg némi statot(amik amúgy is lényegtelenek a gear mellett).
Annak meg külön örülök, hogy innentől a keresésnél nem számolja bele a gemeket, csak azt amivel az armor/fegyver rendelkezik.
-
Thrawn
félisten
válasz
D1Rect #44830 üzenetére
Nem írom le mégegyszer, belinkelem. Két külön Natalya's szett lesz eltérő set bónusszal.
marcyman: Számomra csak akkor lenne jobb az új szett, ha 3 disciplinet termelne vissza az eddig elérhető 2 helyett.
tatabánya: Flippelni lehet legálisan is ha az AH-ban akarod tölteni az életed és nem játszani szeretnél. A botolás viszont tiltott szóval ne említsük már egy lapon ezt a két dolgot.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
D1Rect #44506 üzenetére
hát én nem tudom elképzelni, mivel még akkor se költenék ennyi dodót egy olyan játékra ahol 0 az endgame, ha megnyertem volna az ötöslottót háromszor
ha lenne pvp akkor talán vennék egy ultra hiper szuper mega giga karaktert, amivel kikapcsolt monitorral megverem athene demon hunterét és arra verném esténként hogy mekkora egy virtuális császár vagyok
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
D1Rect #44502 üzenetére
amúgy nem is értem, hogy egy ilyen fullosra kiépített monk (amit te linkeltél) mit csinál a karijával? fél kézzel elver akárkit kb (feltéve ha nem egy 8 éves kisgyerek kapta meg fater bankkártyáját). amíg nincs pvp, nekem itt lenne vége a játéknak azzal a karakterrel.
tegnap annyira gyanús volt az aláírásod, de most beugrottam neki, pedig már egyértelmű volt nekem
talán túlságosan is szeretem a számot
-
sunnymarcell
aktív tag
-
sunnymarcell
aktív tag
-
tatabánya
senior tag
válasz
D1Rect #43194 üzenetére
vihetnék a fenébe az accot, mivel a játékom act1-2 farmból áll, a jól ismert droppal.. ha lenne arany mennék tovább, viszont kizárhatnak. a játék arany nélkül érzéseim szerint a polcra kerül porfogónak. tehát vagy az unalom miatt teszem, vagy mert elveszik nekem olyan mindegy
Ren Hoek: jó ideje a tökömet se használom másra mint hugyozásra, ezért is lógok a PH-n... így vigye hát
-
mikromanus
veterán
válasz
D1Rect #42638 üzenetére
Áruljátok már el, hogy mi az az "endgame"? Valahogy nem tudom beazonosítani. Amit befejezel, aztán mivel már nincs cél a program 5 másodpercen belül autómatikusan megsemmisíti önmagát? ("Sok szerencsét Jim!")
Vagy ez az Ender's game? Az gyanítom picit más univerzum...
Sunnymarcell:
nekem ez jobban bejött
http://www.youtube.com/watch?v=SEjeTLPDrbA&feature=related -
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
D1Rect #40659 üzenetére
köszi, AH alapján kb ennyi lehetne... de megtartom.
wizardhoz képest vicces.brutális a barbi. ok, esett emellé még egy tal armour is (50-60str, vit és 50 allres, amíg összejön a pénz jobbra addig tökéletes), meg immár alakul a gearje is, de még mindig egy 35k dps 28k life 9k armour 400 res kariról beszélünk... ami 120 körüli dpst tud átváltozva, és innentől bossharcokban a revenge 100-130ks kriteket visz be. magdából kb fasírtot csinált a kari.
shieldereket nem szereti, desacrator/molten/firechaint szintén (alacsony resistek), de úgy szépen kezd látszani, hogy mekkora potenciál van benne. a barb jó.
Cathfaern: sajnos ennyire.
-
-conrad-
addikt
válasz
D1Rect #40655 üzenetére
Ja, 3 hétig én is.
Igazad van, tulajdonképpen erre gondoltam én is. Ok, megvan a 2-3 karakterem 60on, aztán nem lehet mást csinálni, csak MF gearben futkorászni, de miért is? Hogy essen valami imba loot? és az minek is? Nincs mit csinálni vele. Eladni RMAH-ban, hogy könnyen legyen pénze belőle az embernek, de a német diplomatagyerekek is megvették már maguknak a lootot, RMAH-ban kezd lemenni mindennek az ára, így ez is kilőve. -
Nordic
Közösségépítő
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
D1Rect #40613 üzenetére
Pontosabban nem a botoknak, hanem a kínai árusoknak. (azzal nem csinálnának semmi rosszat, ha kivennék a goldot a játékból)
Szerinted mit fognak csinálni ezek a "kollégák" az 1 mrd golddal? Eladják...
Rankerz: én nem vagyok felháborodva csak jeleztem, hogy az ilyen leleményes kereskedők miatt szálltak el az árak AH-ban. Sebaj, egyszer úgyis rájuk rohad az egész aztán viszik a kovácsnak vagy eladják reális áron.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
D1Rect #40579 üzenetére
Gondolom itt mindenki úgy szokott menni runolni, run közben/végén Ghomot ölni majd vendorhoz menni azonositani a frissen esett rareket, hogy közben véletlenszerűen elszórva Perfect Star gemek vannak az inventoryjában? Ja persze, már tele van 3 tabnyi maxos gemmel a stash, én kérek elnézést.
Ha ránézek arra képre, akkor biztosan nem az jut eszembe a fullos gemek véletlenszerű elhelyezkedése miatt (nagyon kezdők kedvéért: ilyen a büdös életben nem esik) hogy rendszeresen farmol az illető, mivel mindenkivel előfordult itt már szerintem egy hosszú farmolás után, hogy véletlenül rossz tárgyat adott el, salvagelt vagy hasonló. A vendor pedig vagy 200 goldot ad az X milliós gemért, szóval nagyon rossz bizniszt lehet kötni vele.
Persze lehet itt mindenkinek igy néz ki az inventoryja farm közben, ebben az esetben újfent én kérek elnézést!
-
Sirandrish
legenda
válasz
D1Rect #40524 üzenetére
Nálam működik...
vhunor Nem 1-2 M-ről beszélünk hanem néhány 100M-ről..
De mint már mondottam nekem mindegy...megmagyarázni én is sok mindent megtudnék...Ettől még persze lehet hogy szóról szóra igaz amit ír, de nekem akkor is furi.
Amúgy miért olyan nagy show a helpelés?
Mármint vannak akik önzőek és lesz*nak mindenkit?
Én nem találkoztam még ilyennel..haver elkezdett játszani..nem volt fegyvere..vettem neki..2-3 nap múlva visszaadta a pénzt..
Mikromanus-től kértem tippeket hogy milyen cuccot vegyek...szó nélkül bújta nekem az AH-t órákig..ProEvo adott kölcsön első szóra...D1rect is rengeteg infót közölt már és több M-es fegyvereket adott kölcsön...Gorneck és SSJ első szóra jött ACT3 második felét segíteni betolni..Thrawn is segített még a haveromnak is akit még annyira esem ismer mint engem..
Szerintem egy ilyen közösségben ennek alapnak kellene lennie és nem teljesíthetetlen elvárásnak... -
Ren Hoek
veterán
válasz
D1Rect #39306 üzenetére
Egy barbár 300+ MF kb mennyi lehet A1-A2-A3-ra?
Elképzelni sem tudom, hogy lehet annyit összehozni...
(#39315) Tomics: Szerintem kevés a life-od és az armorod is, 45-50K ami kellene oda, armorban meg 5500 minimum aztán buffolva 6-7K.
Próbáld ki a Double Tornado felállást.
-
Gorneck
legenda
válasz
D1Rect #38990 üzenetére
Ehhez nem kellett volna 60 szint sem, 40-45 környékén lehet látni, hogy a petek feleslegesek, de korábban is. Mivel 100szor hasznosabb varázslatok vannak.
A tulajdonságaik nem érnek semmit, az a kisebbik baj, hogy lecsapják őket. Ahhoz, hogy értelmes buffot kapjanak, kb át kéne variálni a teljes pet részleget...de ha a tulajdonságait maradnak még használhatatlanok maradnak...
Mana, cd...iszony mennyit kér 1-1 spell és iszony mennyit kell várni 1-1 spellre. Arról nem is beszélve, hogy pár varázslat nem hat mobokra...lassítás az elitek egy részére...szal sztem nem a peteket kéne erőltetni mikor egyes varázslatok nem is működnek jól...vagy ha már nem akkor mondják meg miért...
-
Gorneck
legenda
válasz
D1Rect #38982 üzenetére
Nem, ha amiatt failnek titulálja a kasztot...ami nem igaz...kb 40-45ös szintig használtam őket...de váltottam...arra jók voltak amire ki lettek találva, de magasabb szinten és infre más kell...
WD nem egyenlő a Necroval...ezt el kell felejteni...Olvastam, hogy lesz vmi...bár jobb örülnék, ha nem a petek kapnának buff-ot...
-
priti
addikt
válasz
D1Rect #38895 üzenetére
Végsősoron tökmindegy, hogy kiveszi e. A lényeg, hogy magasan lehet tartani a vételárat a többi meg csak extra, de úgyis játékra költi. Ha van neki 4-5 a fiókjában lesz 6-7 is...
Nincs új a nap alatt. Nemtom emlékszel e a minden harmadik chips nyer marhaságra aminek a végén már használt készpénzt csomagoltak a chips közé roppant guszta módon. Többet vesznek az emberek magasabb áron abban a reményben, hogy végül olcsóbb lesz vagy csak a sikerélmény miatt. Olyan jól sikerült a marketing, hogy a sok amcsi dagadék már társadalmi problémát képezett a végén. Egyet fizetsz kettőt kapsz a mekiben is... mindenhol ez megy. Ez az RMAH üvölt azért, hogy manipulálják. Az övék, hülyék lennének nem ki- és felhasználni. Tuti, 100% hogy manipulálva van. Vagy szimplán az egész kamu. Az sem lepne meg. -
-
priti
addikt
válasz
D1Rect #38883 üzenetére
Valszeg ülnek a blizznél a reklámosztályon és:
"nédda a csóró mádzsár egy hónapja árulja ezt a szart, adjunk neki vissza pár jurót a játék árából, tutira telekürtöli a fél világot azzal, hogy eladta ezt a cuccot. Nekünk ennél nem kell jobb reklám a gémnek."(#38892) sith7
mondom sorsolnak a blizznél a reklámosztályon
vagy egy amcsi tiszteletes kampányol, hogy ezen az úton támogassák a csóró EU-s gyerekeket
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
D1Rect #38633 üzenetére
Sajnos ez tényleg így van. Oda kell figyelni, ha az ember authenticator-t használ.
miko_: az egy extra biztonsági mód, mert figyelik általában honnan lépsz be, és ha valami furát tapasztalnak (teljesen más IP tartomány), akkor emelik a biztonsági szintet.
Ugyanezt csinálja Facebook, Gmail is... -
mikromanus
veterán
válasz
D1Rect #38627 üzenetére
Inkább az a kérdés, hogy minek raksz fela uthenticatort ha nem a saját neved adod meg és aztán "elhagyod" a kódot? Ha nem raksz rá, akkor nincs gond. Ha RMAH-ban vásárolgatsz vagy árulsz úgyis kell valami azonosított PayPal cím/felhasználó. Ha nem megy a RMAH, akkor meg felesleges. Max a biztonság miatt amit persze miután felraktad az authenticatort páros lábbal rúgtál pof@n
Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3 nm-es node-on készül a Zen 5?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest