- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc #46201 üzenetére
Ja hát UK-ban nemigen van lakcím igazoló, a számlák meg a párom nevére jönnek
szerk: amúgy már írtam, közben egyik haver MO-i telójára beregeltem, és a Paypalt is hozzá adtam, ám konkrétan azt nem találom, hol tudok feltölteni pénzt. Az add fundsnál nekem ez a lap jön be:
szer2: vagy az authenticatoros oldal ismét, de sem okostelefonom nincs, lévén retrozok, sem authentikátor nem kell 10 fontért. Akkor bukta van?
szerk3 A Blizz nyugodtan kezet foghat az Aplle-vel az agyonbiztosított f.szságaik miatt. A PP önmagában elég biztonságos ahhoz, hogy ne, vagy csak nehezen lehessen visszaélni vele, de ezek rádupláznak
-
scott_free
senior tag
válasz
atidzsiforc #29617 üzenetére
bocs, nem mondtam, hogy szólóban játszom.
-
kerlac
őstag
válasz
atidzsiforc #29051 üzenetére
Nem álláspont, hanem kérdés volt.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
atidzsiforc #28123 üzenetére
Semmiben...utólag újra elolvastam, amit írtál, és félre értettelek(többet kellene aludni
), csak már lejárt a szerkesztési idő.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
atidzsiforc #28059 üzenetére
Tévedsz. Majdnem az egyik legjobb shield a játékban. Egyetlen rare shield sem ad akkora chance to block értéket mint egy jófajta Stormshield(itt arra gondolok, hogy 25-30% block, +70 allres, és nem beszélve a damage reductionról sem).
(#28063) Neró: Nem tudom jól vettem-e ki a cikkből, de ez az sms-protect az egy a Mobile Alerts funkcióval, vagy teljesen más?
-
Djuree
félisten
válasz
atidzsiforc #28047 üzenetére
olyan jó az a pajzs?
-
maross
nagyúr
válasz
atidzsiforc #28047 üzenetére
En azt tudom, ha feltekerem ah-ban 10milliora a szamlalot, akkor latom hogy vannak, nekem meg nem volt hozzajuk szerencsem, egyik elment 70k-ert, az volt a csucs
.
-
execute93
őstag
válasz
atidzsiforc #27035 üzenetére
Köszi, elkerülte a figyelmem.
Barbárnak hogy érdemes cuccot venni? Perpill nightmaren lvl 43 1090dps 16k hp.
fegyverben +dps a többi cuccban + élet van. Attack speed xx% szerint + erő + élet szerint keresek rá a cuccokra. +ki milyen skilleket használ? -
adrian360
őstag
válasz
atidzsiforc #26641 üzenetére
act2 szürke mob néha nagyobbat üt mint butcher
-
válasz
atidzsiforc #26641 üzenetére
Butchert bármivel megölöm "picsafustgear"-ben. Erre nem alapoznék.
(#26642) WayneGace: WD messze a leggyengébb szerintem is.
-
DjDanee87
addikt
válasz
atidzsiforc #26456 üzenetére
Én pajzs nélkül (2x1H) farmolom Act1et barbárral nagyrészt halál nélkül - az eliteket is. Resistem mostmár van 300 körül shout nélkül de kevesebbel is sima volt EGYEDÜL! csapatban gáz volt, ott jóval nagyobbat ütnek.
-
LucifeI2
őstag
válasz
atidzsiforc #26445 üzenetére
Act1-et 0 All resistel is végig lehet csinálni.
-
válasz
atidzsiforc #26445 üzenetére
Én is úgy tervezem, hogy a dps-t 7000környékére fel akarom húzni infero-ra.
-
lakisoft
veterán
válasz
atidzsiforc #25865 üzenetére
grat.
-
Rankerz
senior tag
válasz
atidzsiforc #25807 üzenetére
A runnak a lényege a gyorsaság, lehet haladni , tudod mi hol van kb agyatlan szinten farmolhatsz. De ha előröl kezdesz a random generált területek miatt nem fogsz tudni oly gyorsan haladni.
Eredményt goldban/lootban tekintve ha van időd és kedved végigmehetsz act1 en persze semmivel sem leszel előrébb vagy hátrébb ha 10* kinyírod Butchert vagy 2* végigviszed act1 et szerintem. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
atidzsiforc #24216 üzenetére
Ha beenged, akkor is ki fog vágni megint ilyen hibával. Nem érdemes próbálkozni.
-
maross
nagyúr
válasz
atidzsiforc #23397 üzenetére
tokugyanilyet adtam el tegnap 30k-ert, csak a strength mogott egy nullaval tobb volt
-
bpx
őstag
válasz
atidzsiforc #23397 üzenetére
őszintén? nem, de nem is jó annyira
98 vitality, a socketekbe meg rakhatsz STR/DEX/INT-et -
mikromanus
veterán
válasz
atidzsiforc #23342 üzenetére
Azért nem tudod eladni, mert a sérült felszerelés nem bocsátható áruba. Javíttasd meg az árusoknál és máris eladható mindened ami van
-
lakisoft
veterán
válasz
atidzsiforc #23232 üzenetére
Szép! Grat!!!
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
atidzsiforc #22060 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a healt nem lehet felturbózni valamivel ?
-
execute93
őstag
válasz
atidzsiforc #21727 üzenetére
amikor kb negyed élete van, akkor megöl
varázspálcából nincs rare az AH-ban, besz.rok. Valakinek nincs valami türhető? LvL 13-as a fegyverem.. elavult
-
execute93
őstag
válasz
atidzsiforc #21727 üzenetére
Köszi, melyik rúnát tegyem rá?
-
akela91
addikt
válasz
atidzsiforc #21558 üzenetére
Igen, el is menti, de a képen nincs SEMMI.
FRAPS bevált.
-
Realradical
őstag
válasz
atidzsiforc #20739 üzenetére
TQ IM nem volt rossz, én pár hetet el tudtam szórakozni vele.
-
Ilsyde
őstag
válasz
atidzsiforc #20728 üzenetére
Nem az elozo reszekhez hasonlitom, hanem a D3-hoz osszetettsegeben. Oriasi elore megtervezett palya tereptargyakkal, rengeteg mozgathato/felveheto cuccal, rengeteg kuldetes stb. azaz sokkal tobb benne a tartalom.
De nem muszaj ilyen messzire menni, akar a Torchlightot vagy a Titan Questet is felhozhattam volna. Nem sokkal tud tobbet naluk a D3, megis 3x annyi ido kellett hozza. -
Haart
addikt
válasz
atidzsiforc #20480 üzenetére
Azért az invulnerable minions+shield+molten se rossz
-
Cybertrone
veterán
válasz
atidzsiforc #19689 üzenetére
A haver megérdemli...
MrCsiT:
Senki nem tudja szám szerint mennyi D3 ment ki a boltokba... lehet hogy a boltok eladták a lemezek 60%-át majd kitették hogy elfogyott egy hét múlva kiteszik a maradék 40%-ot és kis árréssel megint eladják... ez a biznisz, így élnek meg!
Az meg aki most vakarózik hogy Collectosrt szeretne az megérdemli... Nem véletlen Collectors a neve...limitált és elfogyik, ezért értékesebb mint a normál... Azt is megértem aki 2-3 collectorst vett, ugye van itt a topikban olyan, volt belőle vita... Senkinek nem tisztje megítélni valakit pusztán ebből a szemszögből, a jelenlegi világban mindenki úgy él meg ahogy tud, mellesleg mindennek annyi az ára amennyiért elviszik, ha ez az összeg 100k akkor anyiért adta el! -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
atidzsiforc #19652 üzenetére
Ja vannak, ha éppen nem vagy egy ketrecben.
Stun megoldotta az ügyet, érdekes hogy csak annyi hiányzott a boldogsághoz. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
atidzsiforc #19647 üzenetére
Ez Diablo-nál volt, de végül kiderült, hogy rossz kombinációt raktam be.
Előtte egyik sem szívatott meg.Cybertrone: visszatértél a száműzetésből?
-
mikromanus
veterán
válasz
atidzsiforc #19594 üzenetére
Vagy nézd meg gyakran játékban. Igen jó magic ringek vannak néha pár ezerért. Az 5-10 dam, sok-sok str és vita gyűrűket sokáig használtam is. Aztán az egyiket lecseréltem egy attack speed bónuszosra amit szintén az egyik árustól szereztem
-
Expendable
aktív tag
válasz
atidzsiforc #19538 üzenetére
Hát nem tudom...nekem is csak normál diablo killem van, de a haláltól elég messze voltam az egész fight alatt.
-
válasz
atidzsiforc #19467 üzenetére
Mert? Első inferno-s kék csoportunk annyira porig alázott minket, hogy a kovácsos küldi pincéjében kellett felkelnünk, mert átvették a városban a hatalmat. A végén már sírtunk a röhögéstől és cirka 1,5 óra alatt sikerült is megoldani a problémát
-
rt06
veterán
válasz
atidzsiforc #19467 üzenetére
szerintem pont jo igy, nem lehet expoit-olni ezzel sem
cserebe viszont par npc elkezdi utni oket, nemely masik meg rikacsol, jajjgatkuka: eddig (meg csak hell elejen vagyok) 3-at lattam max
(elvileg) masfel-ket ev az a 4-5 -
maross
nagyúr
válasz
atidzsiforc #19394 üzenetére
Woundingra mar en is felfigyeltem, majd nezem az agonyt is, koszi.
-
Andie
őstag
válasz
atidzsiforc #18820 üzenetére
A Checkpointokkal óvatosan, mer én már 2x is megszivtam: simán berakott egy rakás uniq monszter közé, alig birtam kiverekedni magamat, ráadásul laggolt is 2-3 másodpercig, mire észheztértem, már 50%-on volt az életem. Attól tartok egy ilyen húzás NM-en, de Hellen főleg halálos.
-
Djuree
félisten
válasz
atidzsiforc #18754 üzenetére
nekem fehér monkom van, tök úgy néz ki mint az assassins creed főszereplője
lobog a köpenye is
-
FehérHolló
veterán
válasz
atidzsiforc #18722 üzenetére
Ok, köszi.
-
omikron23
senior tag
válasz
atidzsiforc #18645 üzenetére
Bocs, most melózok, este rakok fel képet róla...
-
válasz
atidzsiforc #18663 üzenetére
Miután meglesz a lvl60 igen.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
atidzsiforc #18650 üzenetére
Köszi szépen a választ és a linket is! Bár a linknél nálam csak wow-ot, sc-t, meg a beregisztrált diablo2-met hozza be.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
atidzsiforc #18650 üzenetére
De akkor mi a különbség a guestpass-os verzió és a starter között? Vagy 30 nap múlva lesz csak starter, és addig kell hozzá a pass?
Köszi!
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
atidzsiforc #18645 üzenetére
Mint mondtam, nem a nehézséggel van bajom, tudtam, hogy kemény lesz, csak azt nem vártam ,hogy a játék nem jutalmazza a szenvedésem, egy nyamvadt tárggyal sem(Egy idő után elkeserítő, hogy csak kelsz-fekszel, de eredmény nélkül). Mindegy, rápihenek. Holnapra remélem lesz valami értelmes cucc is.
-
omikron23
senior tag
válasz
atidzsiforc #18631 üzenetére
Én most újítottam be egy kétkezes számszeríjat jó sok dexteriti-vel, és elsőre sikerült lenyomni a Főgonoszt. Remélem kitart még egy darabig, elég drága volt AH-ban.
-
bpx
őstag
válasz
atidzsiforc #18412 üzenetére
akkor láss csodát, van set item
[link]
AH-ban is van belőlük -
mikromanus
veterán
válasz
atidzsiforc #18412 üzenetére
Köszönöm. Tudtam, hogy van valami turpisság. Először megugrottam és kerestem kit kell leütni, de csak lökte a sódert mindegyik. Gyanus is volt, hogy set könyv, vagy tekercs lesz? Gosu
-
Ilsyde
őstag
válasz
atidzsiforc #18141 üzenetére
Hellen Act 2 elején az alap darázs lovedékei tobb ezret sebeznek (egyenként)
Ott már nem lehet tankolni, 30k életero másodpercek alatt elfogy.
-
X Factor
addikt
válasz
atidzsiforc #17674 üzenetére
fura, van még több mitn ezer 1000dps-m, és 4k hp-m, de elitekkel izzadtam.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
atidzsiforc #17879 üzenetére
Miért ilyen bazi sötét a képernyő mentésed?
-
válasz
atidzsiforc #17879 üzenetére
Nekem is 30 óra volt a NM végig, meg is kaptam, hogy "hova a rohanás?".
-
persil
nagyúr
válasz
atidzsiforc #17862 üzenetére
Oké ne haragudj csak úgy szóltál bele, mintha engem oktatnál ki, holott másnak válaszoltam épp.
-
persil
nagyúr
válasz
atidzsiforc #17858 üzenetére
Hallod most miért nekem mondod, én pontosan tudom, hogy mi az...
Ha nem tűnt volna fel, akkor épp másnak válaszoltam.De a biztonság kedvéért leírjuk neked is: dps = damage per second.
Tehát ez már magában foglalja az attack speed-et.Csak, hogy értsd:
5 sebzésű fegyver, 2es attack speed = 10 dps. -
Neró
őstag
válasz
atidzsiforc #17674 üzenetére
Az nem rossz, remélem az enyém is eljut idáig.
-
sith7
félisten
válasz
atidzsiforc #17169 üzenetére
monk
X Factor
Az szép ... hol tartasz ? Lvl ? -
sith7
félisten
válasz
atidzsiforc #17148 üzenetére
Hát akkor remélem később nekem is lesz annyi ... most vagyok lvl 17 , és 700 a hp - m
-
mpierre
veterán
válasz
atidzsiforc #17134 üzenetére
Látod. Én még csak 6k-t és ott nincs sárga tárgy. Tehát szintfüggő. Akkor mégse hülyeség.
mcsabee: 30-ból egyet se csinált. Eddig. Ha készít szólok, de még nem sikerült neki, pedig fog is van bőven.
-
mpierre
veterán
válasz
atidzsiforc #17129 üzenetére
Semmi hülyeség nincs benne. Hanyadik szintű a kovácsod? És mennyit költöttél rá?
-
Dani82
senior tag
válasz
atidzsiforc #17093 üzenetére
De hogy tankolsz? Mi alapján fordul rád egy mob, ha nincs threat?
-
temes69
aktív tag
válasz
atidzsiforc #17036 üzenetére
köszi. ezt nem is tudtam. hasznos cucc
-
MrCsiT
addikt
válasz
atidzsiforc #16898 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet
Végül az volt a megoldás a Belial - problémára, hogy a WD -m életét vittem fel az addigi kb. 1200-ról kb. 2200-ra, így már nem okozott problémát gyógyitalokkal életben maradni
-
killerjohn
addikt
válasz
atidzsiforc #16796 üzenetére
szerintem partyban sokkal könnyebb. megy a sok buff meg aura, meg healelés, revive, egymás kisegítése. a skillek és kiegészítik egymást, pl monknak az a skillje ami összerántja az ellenfeleket, kombinálva frost nova meg meteor, és közben arcane orb kombóval, NAGYON dúrva. de lehet hogy nekem csak azért könnyebb teamben mert én vagyok a glass canon
-
dilipok
veterán
válasz
atidzsiforc #16746 üzenetére
normalon barbarral atmentem rajtuk, mint kes a vajon
-
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc #16466 üzenetére
exhalted soul helyett guardians path, bebugolt a calculator es felcserelte az ikonokat
-
-conrad-
addikt
válasz
atidzsiforc #16452 üzenetére
Hát de miért ne lenne aktív mantra? Minden bekapott sebzést visszareflektál bizonyos százalékban az ellenfelekre, kell ennél jobb?
Én a kétfős erősségen egyedül le tudom verni az endbossokat úgy, ezt a tree-t használom és még túl is van biztosítva.
-
-conrad-
addikt
válasz
atidzsiforc #16293 üzenetére
Hali,
monkkal nem muszáj kétkezessel menni úgy vettem észre, hogy egykezesekkel sokkal jobb:
- Chant of Resonance - generálja a spiritet, nem kell 2handed
- a fist és kard fegyverek gyorsabbak mint a daibo, így többet ütnek, több spiritet generál emellett a spirit termelő skillek 3. ütése mindig extra ugye, így erősebb is.Mystic ally mindig elszalad és beaggroz valamit így azt nem is használom.
Nekem a következő kérdésem lenne, remélem valaki tudja rá a választ (nem csak tippel.
):
A skilleknél a damage a weapon damage alapján számolódik ki. Ez azt jelenti pl. a wowban, hogy a mainhand fegyver alapján számolódik általában, így sokszor nem éri meg egykezest használni, mivel a lassú kétkezesekkel nagyobb a damage.Legyen a lashing tail kick a spell, ami 200% weapon damage-t tol.
Vegyünk két itemet:
daibo: 1.00 speed, 10-20 damage - itt ugye a spell az 20-40-at sebez.
2x1 kezes fist:1.50 speed, 4-7 damage - itt hasonló elgondolás szerint (4*2*200%)16-28(7*2*200%)-at sebez.Szóval elméletileg a lassabb nagyobb weapon damage-s fegyverekkel nagyobbak a spec attackok is nem?
-
Helmoras
őstag
válasz
atidzsiforc #16299 üzenetére
Na sebaj kárpótol a Legendary int/vites fegyom a WD-n.... 450 dps(pedig nincs is nagyon int-re gyúrva inkább magic found, de ha benyomódik a potis buff meg a lélekszivola egész 1300-ra felmászik a sebzés mádodpercenként kb 10 secre, ugyanakkor jó kis support tankot is lehet belőle csinálni.
De most megyek alszom további jó játékot mindenkinek, jóéjt
-
frame>24
addikt
válasz
atidzsiforc #16296 üzenetére
Ja, túró 8. szint, még az elején.
-
Djuree
félisten
válasz
atidzsiforc #15730 üzenetére
ezt a baromságot is, hogy identifizny kell a tárgyakat. minek ha csak egy gombnyomás, se tekercs nem kell hozzá se cain
értelme van akkor. ezt amelyik marha kitalálta....
Aktív témák
Hirdetés
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 12400 Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD EVGA RTX 3060 12GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ 4K MSI CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD ÚJ RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 12400 Gamer MAX PC 12X4.0GHz 32GB RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest