- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Muton
addikt
válasz
akela91 #49802 üzenetére
köszi az infó!
sajnos nincs pénzem a ah-hoz, úgyhogy marad a siralmas drop, meg a cuccok hazaszállítása, bontása, majd craftolása.
Amúgy ez a recept izé hogy működik? találok egy olyan receptet amivel utána az adott tárgyat bármennyiszer le tudom gyártani (azaz a kovács megtanulja), vagy csak receptenként egyszer?
-
Muton
addikt
-
Amur
addikt
válasz
akela91 #49593 üzenetére
ahhoz teló is kellene,gagyi telefonom van.nem fut rajta ilyesmi.
De csak ennyi lenne? akinek nincs authenticator az időnként lockolják?
Gondolom van valami ok a háttérben?
Erre lennék kiváncsi,hogy mit látnak ilyenkor?
Valaki megpróbált feltörni? vagy mondjuk futott a háttérben egy fájlmegosztó vagy netalán a steam? mi az amire "harap" a védelmi rendszerük normál nem botoló játékosnál? -
Sirandrish
legenda
válasz
akela91 #49493 üzenetére
Öhm...440 óránál vagyok!
Ebből kb az első 250 óra teljes sikertelenség..
Azóta azért szerencsére jobb a helyzetEgyébként ahogy látom nem idő kérdése..
Pl nekem is van olyan hogy 30-50óra gameplay alatt semmi..az lehet hogy esik legendary de az a 20forintos kategória..
Most mentem egy ACT3at és kaptam ezt a 2 gyönyörűséget..
A Keeper 6M minimum, a másik meg nem tudom..a sima AH-ba az enyémnem van a legnagyobb DPS-e
Mármint az enyémhez hasonló Statokkal..Helmoras De nem akarom
-
Gyuri27
félisten
válasz
akela91 #48171 üzenetére
No és akkor mi van? A set és a legendary nem garancia a jóra. Ha rossz statok vannak rajta mindegy, hogy mi esek. A set és a legendary dolog kicsit túl van misztifikálva.
Meg lehet nézni az ah-t. Ratyi statos cuccok annyiba kerülnek mint egy fél gear rare cuccból.
Pl manajumma knifék. -
sunnymarcell
aktív tag
válasz
akela91 #47786 üzenetére
volt egy thread erről a diablo fórumokon, hogy felajánlottak 5 lehetőséget, de a legtöbb ember azt válaszolta, hogy inkább növeljék meg a legendary drop rateket, így nem történt semmi ezügyben.
(#47813) Rankerz: mia... hogy a... na mindegy, ezekre már semmit nem tudok mondani
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
akela91 #47634 üzenetére
nem nagy szám, a tegnapi inf3 partin minden elitből 2-3 sárga volt, meg rendes mobokból is tízpercenként esett.
nem az a lényeg, hogy mennyi esik, hanem hogy mennyire használható, és hogy iLVL 5x, vagy 61-63, és milyen statokkal, arra kell az MF, mint fentebb felvázolták.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
akela91 #46354 üzenetére
Néztem a gear-ed, kb mennyibe volt így összesen?
Bár ma nem akartam játszani nagyon, de kipróbáltam a Rend-et. Tényleg durva dam-ja lett. Csak valahogy nem jön be. Nyomom a gombot és halnak a szörnyek
Eléggé unalmas ez így. Whirlwhind-ben legalább kattintgatni kell ide oda, hogy pörögjön, és vigyázni, hogy ne fogyjon ki a fury-ből
(#46364) corvette: Wizard szűrővel néztem, szerintem az korrekt eredményt ad. De nem akarok hülyeséget mondani!
-
mephi666
nagyúr
válasz
akela91 #44117 üzenetére
király lenne, ha így azonnal kiszűrhető lenne a botolás, mert akkor nem érné meg a parasztoknak, ha 10ezerért vennének accot, de 100ft-ot sem tudnának kibotolni belőle
hogy működhet ennek a detektálása? olyan programot keres a memóriában, ami folyamatosan egérmozgást csinál meg hasonlók?
-
mikromanus
veterán
válasz
akela91 #41847 üzenetére
Így egy kicsit sérülékenyebb szerintem. A Leap ad időszakos 300% armort. Ez jó támadásnál és védekezésnél is, mert sokkal kevesebb sebzést kapsz be. Emellett tudsz vele helyezkedni. Jelenleg a WotB az egyetlen "menekülőskilled", bár az mindenre jó. csak keveset lehet használni. Az ignore pain nem ment meg attól ha körbevesznek tüzes láncaikkal a vadak, vagy körberaknak arcane csapdával, vagy elkezdik hízlalni a hógolyókat. Ezek egy része védhető kis tapasztalattal és helyezkedéssel, de a leap mindig jó dolog. Mondjuk úgy rugalmasabb mint az ignore pain.
-
mikromanus
veterán
válasz
akela91 #41844 üzenetére
Hm... MI az az irdatlan fontos másik skill ami bent marad? Nekem megvan a warcry, a battle rage és a leap is (meg wotb és revenge). Csak kiváncsiság. Én is próbálkoztam minden hibrid és speckó kombóval. Az ultrabiztos survivor típus még dam nerf előttről nagyon tuti volt (leap-charge-revenge-ignore pain-wotb-frenzy. Abszolut minden helyzetre volt mentőötlete. Csak sebzése nem sok)
-
mikromanus
veterán
válasz
akela91 #40487 üzenetére
Javították azt a hibát, hogy egy-két halálnál alacsony act 2-n a javítási költség? Olyan 6k körüliek voltak halálonként, de nem tudom mitől függ mert nem hatezresével nőtt mikor picit könnyelmű voltam. Most itt is megvan a korábbi 10-15k halálonkénti költség? Gonosz kis hobbitkák...
40488) Tom5
5 NV-nél violt eddig is csak garantált sárga. Vag ynégytől? Mindenesetre 1-3 közt nem kell lennie rare itemnek. Teljesen mázli és mf függő lesz-e.
Tapasztalataim alapján NV nélküld darabszámra is kevesebb item esik a bossokból. NV5-nél 2-3 sárga és egy rakat egyéb esik. -
mikromanus
veterán
válasz
akela91 #38821 üzenetére
kispályás. Nekem 40,5k
Nem ilyen korlátra gondoltam, hanem a Protection Shrine hatására. Barbárra alapból nem hat, vagy akkor nem hat ha van más armor módosító fent (warcry), vagy bugos hígfos? Tud valaki erről valami pontosabbat?(#38822) Sirandrish
az mindegy, mert a slájmtól se ment feljebb a % sem (olyan 82% körül van warcry után, 93% leap után)(#38823) grex4
önmagában a str nem érték, mint ahogy a többi stat sem. Az olcsó. Főként ha az adott vérten kiemelten van jelen (nem 200, hanem max 300 lehet). Az öveken és vállvérten az erő dominál, mellvértnél a vita. Kesztyűn talán a dex(?) -
Sirandrish
legenda
válasz
akela91 #37666 üzenetére
Az enyémbe 2szer ennyi CHD mehet bele.
Igazából figyi..én találok str+vit+all res-es cuccokat amik sz*rt se értek aztán amiben kicsit több van az meg már milliós tétel..
Illetve ami még fontosabb hogy mikor kiesett és megláttam én 20M-re saccoltam...aztán kaptam 100M-es meg 200eu-rós tippet...hidd el ha csak 50M-ért fog elmenni nekem már az is k*rvajóó
Persze a EU-nak jobban örülnék de nem sírok ha gond lesz belőle -
Gorneck
legenda
válasz
akela91 #33391 üzenetére
Nekem 250-350 közti. ACT1be simán elég...
ACT2be egyedül még nem közlekedtem így oda is.AS+Crit chance/dmg nagyobb gyorsabb sebzés miatt fontos (csapatba meg főleg, ha van előtted 1-2 erős tank), mehetsz a többire is, de ha ezeket is beleveszed, akkor sose lesz ütőképes.
Mondok egy példát...6-7 fős tömeg...spirittel beléjük/át megyek+soul, ekkor már 40-45k közti a dps-em, míg ők a szellemképem bámulják én az elkező irányból eltolok 1-2 medvét, amit a jelenállás szerint 80-100k-t sebeznek, 1/3 arányban ugrál a crit hit ilyenkor 150k-t is kipréselek magamból...úgy, hogy alapon felül csak +64% emelésem van, ezt szeretném még növelni.
Ő pl más skill sort használ...[link], de érdemes megnézni...sztem nagyon ügyes. Viszont csapatban ez mire elég nemtom...Liferegen nem árt ha van...ezzel tegnap szembesültem én is, mikor egyszer csak elfogytak rólam a life regen cuccok. Azt majd vmikor javítom.
Csak kurva drága minden...órákat túrom a kurva AH-t, hogy tudjak venni vmit...mert ami jó, és tényleg hasznos lenne, az 4-5 millió alsóhangon.
Life on hit sztem nem kell, vagyis én nem látom értelmét, mert amin van, azon sokkal fontosabb dolgok nincsenek. Meg ott van a sok gyógyító cuccos...
-
Gorneck
legenda
válasz
akela91 #33380 üzenetére
Ehhez jó lenne tudni mihez van hozzászokva.
Én ezt használom (soloba és csapatba is): [link], hex kurva jó elitek ellen, főleg, ha két wd is van hátvédnek.
30k dps
30% crit chance
~35k hpInt*+vit+crit chance/dmg* ezek fontosak. (csillagos legfőképp)
(#33389) mpierre: Dehogy, csak rossz látni a kopjafákat...
-
tatabánya
senior tag
válasz
akela91 #33146 üzenetére
én csak simán telenyomnám AH-t még jobban goldal hogy az egekben legyen a ló*zar itemek ára is droppot meg ennél is lejjebb aztán virágozhat a RMAH. aztán Blizz meg rakhatja be az überstatos cumokat euroért. vagy legjobb a technikai okok miatt szünetelő goldos AH és itt elég ha csak nem fogadja el a Bidedet, meg visszadobja a buyoutot
-
marcyman
aktív tag
válasz
akela91 #32968 üzenetére
akela91 kérdéséhez egy kis kiegészítést szeretnék írni:
Valaki nagyjából körülírná nekem, hogy akik ilyen napi 10 millió goldos nyereséggel "kekeckednek" fórumokon azok milyen titokkal szedik össze azt?
Legyen az fabot vagy robot vagy akármi. Esetleg 0-24 óráig ülnek a gép előtt egy WC csészén?Az igaz, hogy én kezdő vagyok a játékban, napi pár órát játszok és még nem hogy napi 10 millió goldom nem volt, de összesen sem volt annyim, pedig farmoltam is elég sokat. (A játék megjelenése óta.)
A 2 milliárd gold meg egyszerűen nevetségesnek tűnik legális keretek között számomra.
-
RockHaRD
addikt
válasz
akela91 #32136 üzenetére
félre érted... csak tegnap adtam el 30€ értékben, ezzel EGYÜTT kerestem vissza a játék árát, előtte is vittek el cuccokat
összesen kb 45€-nár járok, ez így kb a játék ára
persze ez lóf.sz azokhoz képest, akik 1 itemből 200€-t kihoznak, de én annak is örültem volna, hogyha akár 1€-ért eladok valamit
-
Kobe
veterán
válasz
akela91 #29302 üzenetére
hát azért nem hiszem hogy a laptop vga val probléma lenne, tekintve hogy a 2 verzióval ezelőtti driverrel reccenéstelenül ment fullHD ban highon....
a probléma ott kezdődött, hogy az 1.02-es patch óta sokaknál limitálódott az fps fix 30, ezt orvosolandó frissitettem a drivert. Patch előtt bezzeg vígan futott 2-3x ekkora értéken
-
N2O999
tag
válasz
akela91 #28336 üzenetére
Kicsit drágállom a digitális verziót, azért nem akarom úgy. (bár mire az új szállítmány is megérkezik ilyen eur árfolyammal lehet az is annyi lesz)
Tényleg ebay-ről gyorsabban megjött volna, ha még sokáig töketlenkednek, lehet onnan lesz.
Nem rendeltem elő, mivel nem voltam túl nagy diablo fan, nemrég kaptam egy guess pass-t, és rájöttem hogy meg kell vennem (sajnos már későn)
Tescoban néztem már múlt héten, nem volt egyáltalán, úgy tűnik marad akkor a ksz, ha csak el nem fogy holnap.
-
-
mikromanus
veterán
válasz
akela91 #27724 üzenetére
Próbáltam, de az Ancik megbízhatóbban és többet sebeznek a lávánfenékmelengetős rovaron. Egy berserk, majd egy anci és iszonyat durván sebeznek. Esetleg utána warcry, közelpattanás és földrengés. Azt se tudja, hogy most hirtelen a csatlósait idézze, vagy sebtiben elkezdjen tócsát gyártani (kapásból két lépést kihagy a legelején). Később az ancikkal kell kicsit helyezkedni, de elég jól üzemelnek így is. Csak arra kell vigyázni, hogy ne akkor idézzem meg őket amikor csontokat potyogtat maga köré a főgirnyó...
Egyetlen hátránya, hogy kicsit uncsi. scak szaladgálok körülötte míg jón a supportom
-
persil
nagyúr
válasz
akela91 #27635 üzenetére
Ja, én is így látom =/
Kár érte, pedig jópofa. Mondjuk infernon biztos nem rossz, de az még odébb van.
Act 2 gearben meg eleve nem lehetséges, mert inferno diablo kill kell hozzá
Szóval megcsinálni sem lehet.#27634 Daneel92
Egyszer kell legyártani, utána bármikor, bárhányszor lemehetsz. De mindig csak az aktuális nehézségi szintre jó, a következőhöz pénzért kell fejleszteni.
Nightmare - 200k, hell - 500 és inferno 1mill arany. -
maross
nagyúr
válasz
akela91 #27626 üzenetére
Talan fegyverbol konnyebben osszejon a lifeonhit, mint 2gyuru+amulett helyet bealdozva. Amulettbol kb 10k a 200str+100vitaly, gyurubol meg 20k a 15%speed + 80vital, es ez ugye felszorozza a life on hitedet is, mert gyorsabban utsz, tehat gyakorlatilag 700as fegyvernel ez automatica +100lifeon hit, kar feladni. csak egy eszrevetel
.
szerk ha mar mindenkepp ez a vonal, akkor egy kek lifeonhit 5-600as amulett
Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest