- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
tatabánya #48386 üzenetére
Egy kicsit megértelek, mert én is ilyen drasztikus módszerekkel szoktam leszokni az addikcióimról
Mert szerintem a dropfarm az már az. Függőség a javából. Ahogy az online pókernél is, néhányuknál látod a sok ezer dollárt, és megcsapja az embert a pénz látványa. Onnantól nem könnyű szabadulni, hátha csak kiüti az ember a perfekt tárgyat. (Hogy megér e 3-400 órát belefeccölni? Azt döntse el mindenki maga...)
Persze azért nem bannoltatnám magamat, max eladom akkor a játékot...
Amúgy olvasom a fórumot még időnként, és ez a sok negatív komment nem hozza meg a kedvemet egyáltalán
Nem tudom, hogy valaha ez jobb lesz-e így...
A Diablo 2-es fórum azért talán nem erről szólt. -
FehérHolló
veterán
válasz
tatabánya #45086 üzenetére
Inkább az arany kereskedelmet fehérítik, várhatóan kicsit a fekete ár fölött lehet majd kapni RMAH-ban. Aki aranyat akart venni fél ojróért, eddig is megtehette/megtette.
Botosoknak meg egyre kevésbé fogja megérni. (Csökken a fekete kereskedelem volumene és az egységár is, a fehéren meg ott van a 30% sarc.) -
Thrawn
félisten
válasz
tatabánya #44837 üzenetére
Akkor én is biztos egy barom vagyok, mert sokszor direkt rakok fel áron alul dolgokat és ezzel ugye a flippelőket gazdagítom. Pedig csak kell a hely a ládában. Sőt, megátalkodott és vérlázító módon még free cuccokat is osztogattam azoknak akikkel eddig játszottam.
A két pénz/gold szerzési mód között ég és föld a különbség. Az egyik naphosszat ül a játék előtt és foglalkozik vele. A másik meg egyszer odaült, beállította a botot/botjait aztán hátradőlt és folyik be neki a pénz. Nekem az utóbbitól fordul fel a gyomrom.
marcyman: A próféta szóljon belőled és legyen kamu az újabb Nata set és 'bónusz' képesség is.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
tatabánya #44736 üzenetére
A3re kell menni mielőbb, bármennyire is furán/elképzelhetetlenül hangzik ez most. mutatsz karakterlapot?
egyébként én inkább azon vagyok kiakadva, hogy hyperion xbowból az összes rare amit találok 500körül dpssel van. pedig megoldódna az xbow problémám.
más: 5statos exalted sovereign vampbraces és 6statos íj blacksmith plan a mai drop. A3 nem rossz. hamár inferno diablot nem bírom lenyomni.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
tatabánya #44304 üzenetére
cluster arrow oda talál be, ahova célzol vele. az invulnerable minionokat meg kiszedik, szóval nekem marad a hungering+cluster arrow, mint legjobb offenzív skillkombó DH-nak. (elemental arrow olyan lassan megy, hogy mire odaér az ellenfelekhez, azok már rég halottak a hungering arrowtól)
elemental arrow szerintem csak 1.0.3 előtt volt jó infernón nether tentacleszel (meg norm-hell a ball lightning rúna) -
-
Ren Hoek
veterán
válasz
tatabánya #43192 üzenetére
Itt az élő példa, hogy valaki kedvet kapott a botoláshoz
(#43191) drk88: Nerf lesz, farm könnyítés, és MF növelés... ergo mégtöbb item...Ugyanakkor már most is szinte eladhatatlan mennyiség van.
Farmolsz farmolsz, de középszerű itemeket már nem tudod eladni... mivel droprate nem változik, minden marad a régiben. Farmolsz és vársz a csodára, mikor jön egy csoda item. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
sith7
félisten
válasz
tatabánya #42270 üzenetére
Pedig nem tudsz mást csinálni, mint act 1 - et farmolni ... én is azt csinálom, pedig act 3 - ban toporgok ... act2 is megy, csak gold find - os cuccban, eléggé leesett a HP + DPS, így marad az act1 ...
Az összes jó cuccom, és legendary cuccom is mind act 1 - ben esett, szóval jó hely az
Vagy indítasz egy új karaktert
-
-
dobolan
senior tag
válasz
tatabánya #41838 üzenetére
Egy helyben állva sehogy, ez tény. De ha dps-ed nem 26k, hanem mondjuk 50, akkor fele annyi idő alatt megölöd őket, lehet, hogy alád sem tudnak gyújtani, tehát nincs mit "visszalohozni"
Egyébként act2-ben ha elég magas dps-t összeszedsz (pl chd-val), akkor 3s sebezhetetlenség + 2x gyógyítod magad, és szinte leverted a packot, a health globeokról nem is beszélve. Szűk területeken tovább tart, de tudsz mozogni, a fisttel meg tudsz portálni is pl.
-
dobolan
senior tag
-
maross
nagyúr
válasz
tatabánya #41819 üzenetére
Nem azt mondtam hogy olcso, hanem hogy nem 7millio/db, ezt inkabb ilyen tizszeres tulzasnak erzem.
szallasi: nagyon nem mindegy, hogy milyen statokat milyen itemeken akarsz osszehozni, amulett kivalo LoH-re, gyuruk attack speedre, neha LoH-re, fegyveren sokan nem becsulik a statokat, foleg a vitalityt, azt is erdemes behuzni, mert mashol vitality helyett inkabb dexre gyurhatsz, es igy tovabb. Sapira nem art socket (+15% life), kesztyure nem kell allres, inkabb attack speed + critical chance.
-
persil
nagyúr
válasz
tatabánya #41587 üzenetére
Pont monkkal csináltam meg infernót.
Ezzel a build-del játszottam főleg.
Annyi volt a végén változtatás, hogy korábban mantra of evasiont használtam az armor bónusszal, meg a sweeping wind-hez csak mostanra raktam be a cyclone-t, mivel magas crit chance-el sokkal többet sebez.
Diablo killnél még nem a cyclone-t használtam és akkoriban az evasion mantra volt berakva, csak diablohoz használtam a healing-et.
Akkori statokat nem tudok mutatni, mert azóta jóval erősebb lettem, de 850 körüli resist-ekkel, 7 ezres armorral, kb 21k dps-sel és 33k hp-val öltem meg. -
Mumee
őstag
válasz
tatabánya #41583 üzenetére
Nekem se kellett LOH sehova, soha. Mindig is kardoskodtam ellene, mivel szerintem bőven túlárazott és túlhypeolt stat.
Barbárral mondjuk végigtoltam 250k-s gearben is a játékot a poén kedvéért, és nem vadászott milliós cuccok olcsón, hanem szutyok 250k-s gearben, na abban volt kihívás.
10mill goldból meg bármelyik kasztal teljesíthető a játék. -
persil
nagyúr
válasz
tatabánya #41583 üzenetére
"na megnézem én bármelyik karit a nélkül!? "
Egyikhez sem kell. Van pár build, aminek a működéséhez nagyon jó, ha van, de ha nincs rá 20mill, akkor nincs rá, ezt fel kell fogni."hát le a kalappal előtted"
Hidd el, rajtam kívül és nálam nagyobb effektivitással megcsinálták sok tízezren, de még a fórum is hemzseg az inferno diablo killektől. Legtöbbjük nálam gyorsabban.
El kell ismerni, hogy nem a sok tízezer játékos ultra profi attól, hogy neked nem megy.De hidd el nekem, hogy se 900 loh, se 20millió nem kell, hogy sikerüljön.
(elárulom, hogy nekem a legnagyobb összeg egyszerre 10.6millió arany volt, amiből jelenleg is meg van még 7.5.) -
persil
nagyúr
válasz
tatabánya #41579 üzenetére
Act 1-re nem kell loh, de act 2-re sem.
És elárulok egy titkot. Egyáltalán nincsen szükség az egész játékban 900 loh-os magas dps-ű fegyverre. Kurva jó, ha van, rettentően megkönnyíti a játékot, de nem kell. Ha nem esik és nincs rá 20milla, akkor nincs és kész. Ettől még nem kell azt mondani, hogy "képtelenség megcsinálni."
Én 0 loh-al kijátszottam a játékot.De biztos bennem van a hiba.
-
Dadan01
senior tag
válasz
tatabánya #40683 üzenetére
Annyi dps messze elég act1re. MF gear kérdést a mai napig nem értem úgy általánosságban, mert amíg nem változik a jelen helyzet, addig a cserélgetés a legolcsóbb, fillérekért vannak kék cuccok maxos mf-es tárgyak az AHban, egyedül a socketes sisak lehet drágább a többinél.
A build nagyon lényeges eleme a csetlős résznek, a botlást meg olyan másodvonalbeli cuccokkal is ki lehet védeni, amik szarásig állnak a ládámban, mert áruk nincs, de az értékük azért elég jó.(#40685) Cyberbeni: Monknak nem templar hanem enchantress való, charm, powered armor, erosion, focused mind skillekkel.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
tatabánya #40683 üzenetére
Szerintem először Templarra vegyél cuccot. (Vagy ha közelharci karakterrel tolod, akkor lehet Enchantressre is a +armor miatt)
Aztán meg magadra úgy keress, hogy MF, egyfajta resist(one with everything passzívhoz), dex/vit
persze van ahova crit is kell, hogy legyen elegendő dps -
mikromanus
veterán
válasz
tatabánya #40679 üzenetére
Bőven elég ez Act 1-re. Max picit több benne a kihívás mintha dupla ennyi lenne mindened. Act 1 az "félkézzel sörözve is" kategória ha belerázódsz a diablóba. Elvileg mire infernóra érsz már bele is rázódtál... Ne a 150 millás cuccokat nézd, hanem ami jobb a tiédnél! Ha egymillás szinten jobbakat látsz, akkor javallott picit majd fejleszteni ha jut rá gold...
10k life +16k DPS-sel is nyomultam Act 1-ben amíg el nem untam. Nem esélytelen, de picit küzdelmes. Sokat kell taktikázni, ha egy vagy két csapás földre küld.
-
Sirandrish
legenda
válasz
tatabánya #40679 üzenetére
nálam MF Gear úgy néz ki hogy ad STR-t meg MF-et...
ACT1-t egy piszkafával végigtolod..
Menj be az AH-ba...ird be hogy DEX + MF..legyen mondjuk 18 mert a maxos drága lehet és kb 10-30K/darab áron hozzájutsz egy olyan sethez amivel lesz ugyanannyi DPS-ed meg 200-250MF-ed.. -
mikromanus
veterán
válasz
tatabánya #40675 üzenetére
furcsa. Én meg épp azon gondolkodtam, hogy farmolgatok Act 3-on picit és lecseréljem-e az egyik támadó passzívot valami armorosra. Mondjuk ebben a felállásban laptopról nem nyomulok, mert kell figyelni szépen, de simán elvagyok. Az egyik fegyver talált, a másik meglett 3,5 milláért... Mondjuk jó rég. Még mamutok szaladgáltak a prérin
Milyen kaszttal nyomulsz és hol tartasz? Tuti nem esélytelen a dolog. Valami apró bakit véthetsz. Vagy soloban nyomod, vagy cseppet naiv a skillezésed/cucc leosztásod. Vagy elérted az ócsócucc határt inrfernon ami felett nehezebb? Több input kellene
-
Dadan01
senior tag
válasz
Ez a fegyó dolog már komolyan kikészít, lehet nyelvtannániczni, de legyen már a fegyver fegyver, vagy ütleg esetleg eszköz, de ne menjünk már le óvodába.
Azt meg, hogy miért csetlesz-botlasz, elég fura az ahra fogni. Mi a gond? Kicsi statok, alacsony armor, harmatos sebzés? Nem feltétlen fegyverre kell beruházni, légy kreatív. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Veszel MF geart act1/2/3 valamelyikére (amelyikre van pénzed)
Vagy act2 goblin farm (MF gearben persze)
Nemcsak több tárgyat kapsz, hanem nagyobb esély is a több mod-ra
Ja és Templarra is veszel MF geart (másik kettőnek ugye nem lehet pajzsa)@Dadan01: Pontosan, 100k-s fegyverrel is elég jól meglehet lenni act3-4-ben is, szóval érdemesebb előbb minden mást megvenni, mielőtt azt fejleszted.
-
mikromanus
veterán
válasz
tatabánya #38099 üzenetére
Ehhehe. HA ezzel Infernon végignyomod, akkor utolag is sértve érzem magam ha azt mondják a barbár OP és ócsó. Persze lehet csak jók a képességeid
Ha csak hell végéig és lvl 60-ig húzásról van szó, akkor érthető. Addig kb "fél kézzel és kis gyakorlattal teljesíthető" jelleg. Cucctalálható, vagy vehető olcsón, de anélkül is teljesíthető, csak lassabb.
Saját eddigi tapasztalatok infernóig a "többi" karakterrel:
A monk megalázóan stabilan és gyorsan haladt nálam is. Nagyon élvezetes 22 movement speeddel hasítani (cipő+passzív). Szerintem ezzel értem el legkönnyebben és leggyorsabban infernót (25 óra).
A wizzy nem áll annyira kézre bossoknál. Néha hajlamos elheverni. Máshol eddig nincs gond (nm diablo killnél tart lvl 50-en).
WD is jól haladt egy ideig, csak a békaeső nem áll kézre. A robbanó békák murisabbak. Kicsit lassabbnak érzem ezt a karit, bár lehet azért, mert csapatban nyomultam többnyire és a csapattárs "DPS karaktere" kb fele-harmadannyi DPS-t produkált.
DH jó kis ügyeskedő-helyezkedő karakter volt felhúzásnál. Elég gyors és egyzerű, meg szórakoztató, de idővel azért igencsak odafigyelést igénylő kezdett lenni. A reflect damos elitek már hellen is megtréfálták párszor. -
mikromanus
veterán
válasz
tatabánya #38089 üzenetére
Engem az nem zavarna. A valamit is érő cuccaim nagyjára nagy ívben tesznek pedig elég jó versenyáron rakom ki (ha van megbízható viszonyítási alap). Bezzeg a bóvli jobban megy. Azaz ötből egyet elvisznek. ELéggé lanyha a játékos népség. Nem viszi a cuccot. Mindenki megelégszik a közepes cuccaival, vagy nincs suska a javítások miatt, vagy épp túl "Low" cuccaim vannak az igényes vásárlóknak? Hm...
-
válasz
tatabánya #37408 üzenetére
Sima mobok 1 hit, vagy annyi se, ha rajtam van a sweeping wind.
Én A2-t farmolok.
Karakterlap szerint van unbuffed 40K dmg-em, buffolva 69K.
Erre jön rá mantrából +48% + Sweeping Wind 45% + kisszelek darabja 20%.(#37409) dobolan: Csak dmg kérdése, hogy mennyi idő alatt hal.
-
mikromanus
veterán
válasz
tatabánya #35305 üzenetére
Ja. Azért lehet licittel is. Ami nem emelkedik ki a tömegből annyira azt le se sz*rják többször ha nem 1d12h vagy 1d11h jelzésű. "ha jó lenne tuti elvitték volna" alapon. CSak a buyoutot nem veszik sokan figyelembe. Ha lejár az idő, akkor a legmagasabb aktuális licit nyer. Az meg lehet egy 3 millát érő 9 milláért kirakott cuccon 150k is. Az egyértelműbb tuti üzletek nagyjára azért egy keselyű mindig ráveti magát a legvégén
Volt olyan, hogy hajnali három után képes volt valami fura alak visszanézni, hogy az utolsó percben felül tudjon licitálni. Egész addig win-ben voltam. Szerintem mikor megtette az emelést akkro már csak pár másodperc volt vissza. Aznap előfordult vagy 3* ilyesmi...
-
mikromanus
veterán
válasz
tatabánya #35303 üzenetére
Vagy megvárják az utolsó percet és dobnak rá alap licitet és elviszik bagóért. Akkor szoktak licitálgatni időben ha valami nagyon alulértékelt és nagyon értékes van kint. Néha akkor sem. Persze lehet eddig csak pechem volt az olcsó kezdőlicites dolgokkal.
Vételnél azért a 18 milla buyoutos amu és ringeket nem sikerült megszereznem 1-2 milláért ezzel a taktikával (sem). Gonosz kis gazdag csávók túllicitáltak még jóval a bidelgetés lezárulása előtt, vagy a legvégén. "Csak" néhány egész jó cucc jött össze fél/harmad áron ilyen módszerrel... -
mikromanus
veterán
válasz
tatabánya #33402 üzenetére
Nem a HP miatt halsz hanem a sebzés miatt. Az meg nem több csapatban sem. Ráadásul annyival nem nő a HP, mint a csapatok bevitt össz sebzése. Sokkal többet tudnak a távolsági karakterek sebezni ha nem kell folyton kitérniük és menekülniük, mert egy-két izomkolosszus elöl elállja az ellenfelek útját. Mindenki jól jár. A sárga cuccok meg csak hullanak mint az esőcseppek. Mondjuk a tegnapi nem volt annyira jó kör ilyen szempontból. Semmi komoly érték...
-
oxox
addikt
válasz
tatabánya #32473 üzenetére
hat de tenyleg otletem nincs....act1-ben jol megy 29k dps 20k hp....akik sokan vannak, vagy nagyon taposak azok elol szaladgalok kicsit korbe-korbe, hydra, teleport, es neha lodozes...de ez mar act2-ben nem mukodik....resistre gyurtam, hogy ha lonek akkor birjak 3-4-et....de egy-ket utes egy combosabnak es vegem...armor skillel van 4.5k armorom, ami mintha nem is lenne.....
Kinomban elkezdtem egy monkot...es a wizardhoz kepest mar nomalon is op...act3 vegen vagyok, potiont talan egyszer ittam....most mar 40-50 egyseget siman magamra huzok, hp 1/3-a sem megy le. (igaz itt AH-n mar vasaroltam....de 3000 aranynal semmiert nem voltam hajlando tobbet fizetni...lvl30....nem tudom infernon milyenek a monkok, de public alapjan ott is erosebb mint a wiz....
(#32475) -conrad- en is probalok elteleportalni, de renszersen hamarabb tolt neki vissza, mint nekem...azzal meg nem vagyok kisegitve, ha csak minden masodik hit-et uszom meg...
-
-conrad-
addikt
válasz
tatabánya #32463 üzenetére
Mert szted majd továdd élsz ha 60k a hp-d? Nem act1-ről van szó, hanem act2-3-4-ben smán leütnek ekkora hp-t is ha nem tanulsz kimozogni / kivédeni.
Annyit érsz el vele, hogy a def statok miatt elbuksz jó csomó offenzív statot és még nehezebben fognak lemenni a mobok. Neki így van 15k dps-e. Nekem meg 100k.A wizardnak éri meg a hp meg a resi, mert neki egyrészt jön intellectből, és mikor azt stackeli azzal dps-t is kap, illetve mivel az armorja hp+resitől függ így neki megéri bizonyos szintig feltolni ezeket a statokat.
De nekem édesmindegy hogy ki hogyan játszik, mindenesetre tankDH nem igazán van sok az ismertebb playerek között.
20k javításra meg csak annyit tudok mondani amit az előbb is írtam, hogy nem kell hagyni, hogy eltaláljanak. Nem hinném, hogy többet halok 18k hp-val mint te 50k-val. (pl. act1 butcher run - ha már szó volt róla ma - simán halál nélkül megolható.)
LucifeI2:
Másik karakterrel án sem ezt a glasscannon stílust tolnám, de DH-nál nem igazán találtam jónak a resis hp-s játékot. Többet estem-keltem mint így, mivel ha 2x annyi ideig kiteolok akkor többet halok mint így. -
mar_tin
tag
válasz
tatabánya #32197 üzenetére
Éppen egy órája értem át én is, annyit levontam, hogy wizardnak kevés lesz a 18k (buffed) DPS.
Mondjuk az első kettő elit packot lenyomtam, de volt vagy öt perc futkározás. Act1 -ben 1-2 perc max. A butcher viszont jól megszívatott. Benne hagytam vagy 50k javítási költséget. 6-7 próbálkozással lett meg, meg skill átszervezéssel. -
WayneGace
őstag
válasz
tatabánya #31804 üzenetére
Nem adod el?
(#31778) radi8tor1! Az a baj a pónikkal, hogy patch előtt kb. 20 elitből dobott egy használhatót, de felhőkből estek a kovácsnak való hatvanasak és némi arany. Nem sok, de pont elég. Ja és működött a póni beszorítás. Most az nem működik, pónik most se dobnak, felhők meg már szinte csak néhány aranyat csepegtetnek. Cserébe viszont könnyebb, de javítási költség emelkedés miatt nem nagyon éri meg most szerintem.
-
frame>24
addikt
válasz
tatabánya #31047 üzenetére
fasza meg minden, de most már bekérdezek:
MINEK kell minden dmg meg hp számot kiíratni???!!
Bőven elég a crit dmg meg a sima monster health bar! Kit érdekel, hogy a hp számszerűen mennyi minden egyes kis szarnál, mütyűr betűkel?És a vége az, hogy totál semmit nem látni, csak a villogó számokat.
Vagy ez minden streamnél kötelező, hogy lássuk, nem csal és inferno?
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest