Aktív témák
-
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mcsabee #50051 üzenetére
Igen, az keveseknek volt elérhető, de nem is mondtam, hogy baj, hogy maxos gearben már nem kihívás, mert azt összeszedni még az volt. Most meg kb annyi a különbség a 2M-s és a 20000M-s gear között, hogy 2M-sben még látod a mobokat élve.
@ProEvoFan: még 1.0.3. elején is simán át lehetett vinni <10M gearben, pedig akkor még főleg csak az ellenfelek gyengítése érződött, és még nem mentek le annyira az árak. Jó, mondjuk a moltenből még ki kellett gyorsan állni. -
Thrawn
félisten
válasz
mcsabee #50040 üzenetére
Miért, az kihívás, ha minden mob, legyen sima vagy elit 10 mp-ig tart?
A shieldet nerfelték, meg is értem miért, de azon ne akadjunk már meg, hogy az egyik eliten továbbra is rajta lesz a pajzs a többin meg ugye nem...
No, nem részletezem ki az összes lehetséges monster-affix kombót, felesleges, csak úgy általánosságban leírom róluk a véleményemet:
Bármilyen extra tulajdonságokat is dob ki a gép a mobokra, mindegyikre megvan a válasz skill sor. Mindegyikre. Az más kérdés, hogy 5-ös valornál nem fogod átpakolni a skilljeidet egyetlen elit pakkért, mert nem ér annyit az egész. Ebből adódóan kb. 10-ből lesz egy olyan elitbrigád ami meg fog akasztani. Nade egyetlen ilyen pakk miatt hőzöngeni meg unfairnek kikiáltani a játékot... Ha ezeket is el akarjátok tüntetni belőle akkor egy dolgot áruljatok el nekem: hol marad a kihívás, az élvezet? Én is szeretem, ha szinte csak úgy elolvadnak előttem a mobok mert annyira de annyira űberelem őket, de ez egy idő után marhára unalmas ám.Nekem ez ad (még) egy kis pluszt, hogy egyáltalán leüljek a játék elé, hogy ha időnként belefutok olyan helyzetbe ahol a hajamra kenhetem az összes skillemet, mert nem azokon fog múlni, hogy túlélek-e vagy sem, hanem kizárólag rajtam. Hogy mennyire tudok jól helyezkedni, hogy mennyi ideig tudom elkerülni az áldást amit rám osztanak.
Ui.: Ezt nem neked írom, csak úgy általánosságban:
Barbárként zavar a vortex? Zavar hogy nem bírod ki amikor 4 arkán sugár megy éppen rajtad egyszerre vagy belefagyasztanak egy desecrator tócsába/molten ösvénybe esetleg befalaznak? Indíts egy Demon Huntert és mindez vagy nem fog zavarni egy idő után, vagy úgy felmegy benned a pumpa hogy fejjel vered szét a billentyűzetet és az egeret. -
-
mikromanus
veterán
válasz
mcsabee #50040 üzenetére
Leap fagyasztás előtt, yeti fagyasztás alatt/helyett a megoldás. A vöröspacniba meg ne álldogálj. Leap híján néha necces ha nem tudok a széleken maradni és esetleg körberaknak arcane-nal, de többnyire nem esélyesek az elitek arra hogy megszorongassanak
A kitakarós trükk néha idegesítő. Engem az opressor elitek tréfálnak meg vele. Meg azzal, hogy egy beáll elém és nem tudok kimozdulni semmi irányba. Fura...
-
mikromanus
veterán
válasz
mcsabee #48976 üzenetére
A Nata ringből bejött suska nagyját elvertem pöpec barbár cucc upgrade-re. Ennyi a lényeg. Kivéve a 14,5 millát amit véletlen befektettem egy legendary sujtóba és amit utólag eladtam euróért (aktuális euró/millagold arány alapján 1,5-2*-es áron mint ahogy szereztem). Az összes többi jobb legendary RMAH-ban ment el. Egyrészt mert nem sikerült érdemlegesen belőni mennyit érhet goldban, másrészt mert nagyon kampósorrú pénzgyűjtögető kedvemben voltam. Eddig ebből fizettem a letölőmonster gépem prémium tagságát a netload-nál, de onnan most valahogy eltűnt a Paypal fizetési mód. Nagy kuss van a dologról, de szerintem arcoskodott megint a PayPal mint a Wikileaks és egyéb esetekben némi amcsi nyomásra vagy "lelkiismereti okokból". Persze ha épp esik valami jó és megint nem megy el goldért, akkor megint hízlalom a számlámat. Csak ennyit akartam írni
-
SSJPeter
őstag
-
mikromanus
veterán
válasz
mcsabee #48971 üzenetére
Én meg egy nap alatt elvertem ennyit. Kemény vagyok. Most mé'? Küdtem volna ojróként a paypalra? Mi abban a jó? Van ott elég. Amióta a netload accot nem lehet paypalról fizetni már nem is kell sok píz oda. Mondjuk azért egyéb nem diszkriminált nem amerikai szolgáltatóknál még lehet paypalos tisztáramosott suskával fizetni...
-
Ghostface
senior tag
válasz
mcsabee #46173 üzenetére
Szerintem azért megy mindenkinek könnyebben mert a patch notes szerint gyengítettek a sebzésen:
Act I
Elite monster health reduced by 11%
Act II
Normal monster health increased by 4%
Elite monster health reduced by 8%
Overall damage done by all monsters reduced by 8%
Act III and Act IV
Normal monster health increased by 10%
Elite monster health reduced by 2.5%
Overall damage done by all monsters reduced by 15% -
mikromanus
veterán
válasz
mcsabee #46173 üzenetére
Esetleg szerezz némi critices cumót mégis (chc)!. A battle rage-et átdobod a critre furyt adagoló rúnára. Onnan tele vagy lehetőségekkel. Bármelyik nem cooldown-os skillt spamelheted szinte. Hasznos ám az (sprint, ww, seismic jó erre. Az ignore painhez kell kis idő vagy pár critelés, hogy gyakrabban használhasd). Ha van Loh akkor azt hisze ezek mindegyike tölt is, bár nem 100%-ban. Csak annyi sok találat lehet belőlük, hogy mindez nem számít
Esetleg villámtank build? Körbefutod aztán nekifogsz egyik oldalról a csapatnak. A forgószelek is zúzzák és te is. Ha menekülni kell akkor is jó. Szerintem revenge se fog kelleni. Még nem próbáltam, de ez is viccesnek tűnik -
SSJPeter
őstag
válasz
mcsabee #46173 üzenetére
A Furious Charge Dreadnought rúnával pl. egyszerre támadó és védekező-HP töltő skill. (inkább azért védekező)
Nekem beválik, a nulláról képes visszatölteni az életem max.-ra ha jól irányítom és akkor is működik ha bezár a jailer.
Ignore pain-nél szerintem jobb.(#46176) Sirandrish:
Hát igen, tudom levitték az elitek sebzését is -15%-al...mit csináljunk...én sem örülök neki.
-
mikromanus
veterán
válasz
mcsabee #46161 üzenetére
Nem rossz kari ez. Játékkezelési probléma lehet:
- a molten tűzbe ne ácsorogj és ne kergesd benne az elitet. Max akkor vesd meg a lábad ha folyamatosan tudsz ütni és a LoH ellensúlyozza a sebzést. Egyyébként spuri kifele belőle vagy egyszerűen leap.
- a desecrator vörös foltnak kell egy kis idő míg "élesedik". Ez annyit tesz, hogy 1-1,5 másodperced van mielőtt elkezdené leszívni az életed. Annyi elég. Állj ki belőle!
-arcane-ban ne ácsorogj! Max vágj át rajta egy töredék másodpercig de soha az életben ne állj a "tengelyre" és ne kövesd a sugarat a habtesteddel! Tudod, az káros az egészségre... -
oxox
addikt
válasz
mcsabee #46022 üzenetére
erdekes...nekem a lohom, 1000 korul van...mondjuk skilleket nyomom szepen, de tenyleg gond nelkul megy....csodalkoztam is...egy varazsloval toltam ma, ill. az emlitett dh-val...hat volt, hogy estek-kelltek szegenyek, en meg alltam bent a zuzdaban, a hp-m megcsak nem is remegett....a hid elejejig jutottunk, ott mar nem birtam ket elite pakkot egyedul (ok instant halottak voltak, miutan becsaltak a masodik csapatot...de nem akartam mondani nekik, hogy nelkuluk folytatom, inkabb atmentunk act2-re...hat vicc volt, hogy milyen egyszeruen ment....vegigtoltam vault of the assasint, aztan holnap reggel folyt....) Igerem ha kettot talalok a masodikat odaadom felaron
...persze ha a masodik jobb mint az elso, akkor az elsot
jahh ket legend, es egy 7.5 misis receptet talaltam (meg egy egesz jo bracert)
-
Rayner
őstag
válasz
mcsabee #46015 üzenetére
Monkkal tolom és elértem az 5NV-t 1 halállal!!!! act-1 mf gearben, semmin nem változtattam még egy skill rúnán se. könnyebb nem lett az igaz, de most már nem irreális hogy a champ pakk 1m-nél közelebb jön akkor instant eltünik 30k hp.... most van kb 3 mp-em, ami tökéletes arra, hogy kimenjek a trutyikból amiket pakolnak... eddig esélyem nem volt... eddig is megpróbáltam futkározni de semmi... másrészt végre nem találkoztam megölhetetlen pakkal... az affix módosítások sokkal jobb kombókat eredményeznek, és szerintem játszhatóbb... nekem legalábbis csak 1x ment fel a pumpa a korábbi folyamatos egérverés helyett.
-
oxox
addikt
válasz
mcsabee #46015 üzenetére
nem minden kasztal...cimbi tank dh-val ment eddig, es valami life visszanyereset butitottak...monknal nekem act3 kb olyan lett mint act2 volt eddig...az meg mint az 1...ami annyit tesz, hogy act2 halal nelkul siman jatszottam, act3-ban keves volt a dps-em, es a furfangos elite pakkok siman leszedtek...nahh mostmar siman szedem oket
monk (dps 21k buffal, 8k armor, 55k hp, 800 koruli res) ...es ha dobni fog egy szep 950-1050 koruli lohos fegyvert (vagy remelhetoleg egy het mulva 1misibol veszek egy tucatot) akkor aztan mar tenyleg rambo sehol nem lesz....amugy meg pata-pata-pata-pom
-
mikromanus
veterán
válasz
mcsabee #45774 üzenetére
Nem az a gond, hogy jobb lehet, hanem a legszarabb hígfos verzió is jobb mint a legjobb rare. 70+ allres, 170+ str, minimum 19% össz blokk és 9% blokk jellemző. Emellé a sacred shield/ilvl 63 szintű armor és blokk mennyiség. Ilyet nem találsz rareban se nagyon. Legyen erős legendary, de ez fixen minenképp jobb a többinél ami elcseszett ötlet.
Edit: egymilla arany = 0,84 euró? Jó sok
-
mephi666
nagyúr
válasz
mcsabee #45767 üzenetére
az enyém azért nem dől ki 1-2 ütéstől... mondjuk ha megkóstolom a molten gömböcét és nem fullon vagyok, az kiüt, de a rare-ek sem 1hitelnek
minimális allres+armor+45k hp elég erre... critchance-em mondjuk gyengébb, de így is megvan a 400k-s krit impale-el rare-re (multi shottal meg területre 200k fölé megy) ...kell még dex, allres, critchance (szinte alig van cuccomon chance... critdam akad jobban)
-
Rankerz
senior tag
válasz
mcsabee #45754 üzenetére
Hogyne lenne mérvadó? Még ugyan az. Nightmare és Hell szinten is hatalmas differencia van az xp között pedig ott "csak" level 30 tól 60 ig fejlődsz. Infernónak annyi xpt kell adni hogy Paragon level 100 is elérhető legyen mind a 100 szintet ott kell kifarmolni (!)
Így biztos hogy a power level menni fog az xp meg csorogni -
Rankerz
senior tag
válasz
mcsabee #45735 üzenetére
Én power levelezni is szoktam HC-n, ami annyit tesz hogy vannak egyes helyek ahol az xp farm jobban megy mint máshol idő tekintetében.(A3 crater level2 és Core of Arreat run)
Ha most ugyanez igaz lesz Infernó szintre is én nem kételkedem benne hogy 1 level/óra lehetséges olyan level 40 ig, onnantól 0,5 level/óra, level 60 tól mondjuk 0,3, level/óra level 90 től 0,1level/óra stb.
Ahogy külföldi haverom reagált : "Well Paragon levels will take months? Beatin Inferno took months also "
-
Rayner
őstag
válasz
mcsabee #45703 üzenetére
A Diablofans munkatársai készítettek egy rövidebb interjút Jay Wilsonnal és Andrew Chamberssel az 1.0.4 javítócsomag apropóján, ebből következzék a lényeg:
a Xp-t adó gemek hatnak a Paragon szintezésre is
Lvl 63-s itemeken nem lesz + Xp affix
Az MF nem fog továbbra sem hatni a ládákra.
A paragon szintezés karakterenként van nem accountonként,(-tehát lesz mivel elütni az időt-a szerk.)
Egyelőre nem terveznek Laddert a Paragon rendszerből, de a későbbiek még lehet bármi.Forrás:
Diablofans.com -
ooooobi
senior tag
válasz
mcsabee #44574 üzenetére
Szerintem nem csak legendarybol eshet, en pl 1 60as legendaryt se bontottam eddig megis volt egy brimstoneom, emlekszem is, hogy meglepödtem vagy 2 honapja mikor egy keket szetszedve kiesett belöle, akkor meg 30k-t ert, jo hogy nem akkor adtam el hanem most
mäs: valaki kinyirhatnä nekem ghomot
-
Sirandrish
legenda
válasz
mcsabee #43219 üzenetére
Nagyon szívesen!
Örülök hogy minden jól megy...
LOH-ot szerezhetsz amuról is..mivel 600+ a max rajta így 3-400asat viszonylag olcsón be tudsz szerezni, és akkor a fegyverbe nézhetsz alacsonyabbat isSzerk: bár ahogy látom pont az amuleted volt a legdrágább így azt mégse cseréld le...ne legyél sóher nah
-
Kobe
veterán
válasz
mcsabee #43064 üzenetére
Akkor beraknak egy checkboxot az eladasnal prefer real money szoveggel. Ha az elado betickeli, akkor a real money bid lesz a nyero, ha meg mondjuk a 36 ora elso 24 orajaban nem erkezik eur bid akkor a 25-36 orabana goldban leadott licittel is meg lehetne nyerni. Akinek tenyleg kell az ugyis megfizeti eurban ha meg nem a seller bevalthatja a kapott goldot eurra az ahban mint most
-
Gorneck
legenda
válasz
mcsabee #36029 üzenetére
Nos, igen, az a gear act1re oké...máshova nem.
1 hét AH figyelés után se tudtam értelmes cuccokat venni, napi 2-3 órát szántam rá. De kb nullához közelített a normális cuccok száma amit tényleg olcsón vettem.Azzal az 500k gearrel összecsuknak, mint a sz.rt, már act 2-be is 3-4ről ne is beszéljünk. Ha meg hasznos tagja akarsz lenni a csapatnak 2-3-4ben, akkor azé kell gear és nem holmi 500k-s szar.
Nem azt mondom nem lehet kifogni jó vételeket, mert lehet...de egy hátvédnek sebeznie kell, ami illen ótvar cuccokba nem megy (amit felsoroltál mind az).Jelenlegi AHs árakat elnézve, ha a mostani cuccaimat le akarnám cserélni 100+ millió arany kéne...vagy több...
-
dobolan
senior tag
válasz
mcsabee #36029 üzenetére
Ehhez nagy szerencse kell, az általános inkább MF gearben, act1-ben a 100k/óra max, jó GF gearben meg 250-300k. Act2-ben nekem jobban eladható itemek szoktak esni, igaz oda nincs MF gear, de a 75%-al is átlag 2 sárga/elit esik, az sem kevés. 33k dmg és 800 resivel simán tolható act2 farm wiz-el, szerintem jobb, próbáld ki act2 elején Maghda-ig, sok elit csopi, és nem nehéz, desolate sandsnél sokkal könnyebb.
-
Gyuri27
félisten
-
Gorneck
legenda
válasz
mcsabee #35976 üzenetére
Milyen időtájt nézegeted az AH-t, hogy ezeket ennyiért kifogtad? Egész nap? Vagy ezt most hírtelen találtad?
Mondjuk ott kezdődik a történet, hogy egy WD-re ilyen cuccokat semmi pénzért nem tennék.
Ezzel ACT2ben nem lehet érvényesülni...csapatba még lehet, ha te vagy madárijesztő....
-
Jazz
veterán
válasz
mcsabee #26049 üzenetére
Azért nincs hotfix-elve mert nem akarják.
Tudnak róla? Igen. Ők csinálták ilyenre a játékot hogy nem kellenek a quest-ek ahhoz hogy tovább léphess? Igen. A játék úgy is elfogadja a questet ha egy nálad 2x akkor kari öli le Helyetted a fó bosst, úgy, hogy te még csak nem is vagy ott mellette hanem a városban ácsorogsz? Igen.
Blizzard nem akarja hoyg az emberek quest-eljenek. Megadja az illúzióját, de közben az a cél hogy mindenki lvl60-on nyomuljon.
-
szallasi007
őstag
válasz
mcsabee #26000 üzenetére
nem vitatkozni akarok, de dio2vel tökéletesen el voltam egyedül is, NEM AKARTAM másokkal játszani és bőven lekötött, ha mmo-ozni akarnék akkor wow-znék vagy ahhoz hasonló.
(nincs időm napi 6-8 órát beletolni, bár szívem szerint azt csinálnám, csak dolgoznom is kell + a párom se díjjaznáés még aludnom is kell 7-8 órát hogy ne úgy nézzek ki mint akit megtaposott egy elefántcsorda)
ne akarja már nekem senki bemagyarázni hogy a dio 3 arra lett kihegyezve hogy 4en caplassunk infernon mert az milyen jó és szenvedjük végig az egészet.
ha meg tényleg erre találta ki blizz a dio3-at akkor elnézést de max 3 hónap múlva eladom az accommal együtt 5 max leveles ultrahipolt karival és csókolom.tényleg nem vitatkozni akarok,mert imádom a diot de ha ez tényleg egy koop függő játék akkor elsírom magam
-
Djuree
félisten
válasz
mcsabee #26049 üzenetére
nem semmi
kicsit bonyi, de be lehet gyakorolni. mondjuk sztem elveszi a játék varázsát, sokan épp a szintezést szeretik, én is. a monkom mindjárt 60-as, aztán jön az új kari, azt már az elejétől coop-ban haverral
killerjohn:
na az a nemmind1
ismerős a neve, de már meg nem mondom mi az.
-
Djuree
félisten
válasz
mcsabee #26020 üzenetére
hát ha egy lvl49-es kari levág egy 90-est, ott a 90-es karinak igen nagy user error jutott
erről ennyit....el lehet tüntetni 40 szint különbséget, mint ahogy minden más játékban is. pl. nagymuter-nek odaadom a 90-es karim, én meg nyomom a 49-essel. én nyerek. ennyi. más esetben ilyen csak a mesében van
vagy a 90-es karit felhúzta valaki az illetőnek. mint pl. a vásárolt world of tanks accok. megvannak a legjobb tankjai a gyereknek, de játszani azt nem tud.
-
Djuree
félisten
válasz
mcsabee #26013 üzenetére
jól van, örülök neki hogy te ennyire zseni vagy benne
hogyne számítana a szint. skill pontok mennyisége mond neked valamit? na látod...ha értenél hozzá tudnád hogy 1 pont is kegyetlen sokat tud számítani, főleg ha az adott képességen éppen csak az az 1 pont van, de így már plusz egy élő képesség... -
Djuree
félisten
válasz
mcsabee #25982 üzenetére
"Álljunk csak meg egy szóra. A D2-ben bőven volt power lvling... Classic rush = 20 perc kb 2 óra hell diarun + 2 óra baalrun és máris volt egy kész 85-90 közötti karid. Egy átlagos játékosnak ennél nagyobb karira nem volt szüksége.
Edit: de aki tovább bírta, az megcsinálta mondjuk 92-re a karit egy szombat délután alatt a nulláról."
ez úgy hülyeség ahogy van. egy 90-es karihoz sokkal több idő kellett. de mind1, ha ennyi is kéne akkor mi értelme van játszani? semmi kb. a szintezés a legjobb az egészben, felhúzok egy karit, aztán jöhet a következő. mi értelme egy halhatatlan isten karinak? semmi. megöli a játékot. gondolom ezek a tipusú emberek a doom-ot is god mode cheattel tolták
itt lehet nem lesz még olyan erős egy 60-as kari, de a d2-ben egy jól felépített 80-as karit meg sem tudtak sebezni, infernon sem
tudom, nem egy ilyen karim volt...
-
Jazz
veterán
válasz
mcsabee #26000 üzenetére
Lásd a lentebbi hsz.-em. Public games-ben csak magamat szivatom....1 órát kereskedik a városban amíg mi lent ketten szenvedünk, vagy ki be lép, vagy a low gear-es monk miatt borul az egész csapat, vagy rohadtul nem tudják mit kéne csinálniuk, vagy elkészült a kávé és 10% gold mob hp-nál kilép....soroljam még?
Mehetsz te csapatban, ha a szituáció megoldása egy minimum Team Speak-et kívánna, és egy minimum fél-pro játékos összetételt, nem noob gear-ben....gondolom az ilyet csak úgy osztogatják.... -
mikromanus
veterán
válasz
mcsabee #25998 üzenetére
Igaz. Act 2-től már single-ben elég szado-mazo jelleg a game. Csapatban ha más nem is lenne, akkro is ott van 4* anyni stun, vagy fagyasztás/lassítás lehetőség. Úgy meg lehet azért zúzni. Szerintem betársulok én is. Párszor nyomultam (főként bossok és elitek ellen), de van bennem néha kis mazo hajlam és nekiindulok egyedül, hogy "olyan nincs hogy ezt magam nem oldom meg" .
-
-
BaLee
addikt
válasz
mcsabee #20955 üzenetére
Egyetértek.
Aki szerint túl könnyű a játék azt megnézném, hogy mindezt AH használata nélkül mondja-e. Mert ahányszor éreztem hogy nehezedik vagy esetleg nem megy, rászántam fél órát, bevásároltam és mindjárt könnyebb volt. Ez egy baromi nagy könnyítés. Főleg, hogy atom jó cuccokat szórnak 1000-10000 gold között is.Amit észrevettem, hogy nálam Hell-en nagyon visszaesett a Rare drop, Nightmaren minden sarki szörnyből hullott. Most már az act1 7. fejezeténél járok és hullott talán 4.
Tegnap túlzásba vittem a játékot mert azt álmodtam, hogy esett egy Legendary staff, és tele volt az inventorym, nem tudtam felvenni, mire kipakoltam és csináltam neki helyet ledobott a szerver. Na ez az igazi "Nightmare".
-
Ifju
aktív tag
válasz
mcsabee #17930 üzenetére
A 0-1 pontokat én is túlzónak vélem, de a fél óra játék után adott 10-eseket is.
Elég sokat olvasgatom, amíg sikerül beszereznem egy Guest Pass-t, de ha az intelligensebb kommenteket veszem csak alapul, akkor olyan 75-80 közt látom a valós értékét (ahhoz képest, ami lehetett volna így 12 év után). Egyelőre.Nem támadásnak szántam, ne vedd annak. Pusztán csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy sok csalódást okozhat attól függetlenül, hogy valaki D1-D2 fan-e. Mert, van aki sose játszott Diablóval, de elavultnak tartja a grafikát. Ugyanakkor, aki a részletekben való elveszést szerette a D2-ben, annak meg azért is lehet csalódás. Stb. stb.
Csak azt mondom, ne toljuk mindenki elé rögtön a 90%-os review-t, hanem tereljünk mindenkit a Guest Pass felé.
-
Ifju
aktív tag
válasz
mcsabee #17924 üzenetére
Azért legyünk pontosak:
A Metacriticen a fizetett újságírók összértékelése 88%, míg az átlagos halandó userek összértékelése 4/10.
Amazonon pedig 2.5 / 5.Szóval, ha lehet, mindenki próbálja ki guest passal, mert erősen megosztja a népet. Nemcsak a DRM miatt. Rengeteg higgadt és értelmes review is van köztük, ami nem indulatból íródott.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mcsabee #17713 üzenetére
tudsz adni linket, hol ölik? szerk látom közben végeztek.
priti: jobb. kevésbé clickfest, nem kell előbb eltervezni az egész buildet lvl85ig és utánna tartani, nem annyira grinding.
intuitív, nagyon jól átgondolt, eszméletlen részletes. a saját karakter is néha beszél, csicskákkal is, szóval nincsenek már meg a Diablo 1-2 sokoldalas monológjai az npcktől.
az ördög a részletekben lakozik. szerintem remek, év játéka gyanús.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
mcsabee #17135 üzenetére
előbb-utóbb szerintem úgyis kell rá költeni, mert csomó normális cucc is lesz 60-ra... csak győzze kivárni az ember a receptdrop-ot meg farmolja össze a 4tucat hozzávalót
ui: 1 kérdésem lenne: profilonként számít a kovács/ékszerész fejlesztése, ugye? tehát tökmindegy melyik karakterrel nyomom, mint a ládabővítést
#17138: én asszem lvl4-ig húztam, onnantól már nem csak pénzbe kerül a fejlesztése és van néhány sárga item, amit tud gyártani
jól is jött, mert asszem övet/gatyát innen szereztem normálisabbat (szerettem már dia2-ben is a gamble-t
) ...ja és ez a cucc már a listában is sárga... hiába gyártasz 100 kéket sárgára várva, magicből nem lesz rare, mint ahogy k*rvából sem madonna
-
Blizz
őstag
-
-
L4mie
veterán
válasz
mcsabee #15891 üzenetére
ne értsd félre, egyet értek, hogy semmivel se tűnik butábbnak mint a II, nekem átjött a hangulata is, pedig attól tartottam, hogy nem jön át.
TP, meg etc Srollok hiánya nekem különösen tetszik. Csak szerintem ezt nem az alapján lehet megállapítani, hogy ki hány órát tolta mármeg irigy vagyok arra akinek szabija van, + nem úgy jár, hogy meló után hazaérve 1.5 órát ctrl+V zett
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest