Aktív témák
-
tatabánya
senior tag
válasz
Scholes9 #45071 üzenetére
állítólag az itt hallotak alapján ha van hozzá érzéked pár órával tízmillákat kereshetsz flippelés útján (amit már kifejtettem hogy szerintem ugyanolyan undorító). ha ez se megy és tényleg a későbbiekben is akarsz játszani elég egy-egy scriptet futtatni és így napi 500k -1000k bevétellel 1 hónap allatt lesz egy gyűrűd
-
for3l
senior tag
válasz
Scholes9 #36918 üzenetére
Nagyjabol mar leirta Gorneck (meg telefonrol is vagyok), de jelenleg valahogy igy nez ki:
- dps: 46,5k (felstackelve ez 60k+ ha meg alattam van bbv (30% dmg-es runaval), akkor 95k korul tetozik (szoval lehetne meg gyorsabb a butcher kill a mostani gear-rel is)
- hp: 33k
- resistek: 300-350
- crit dmg: 240% korul
- crit chance: 33%
- life regen: 1k/secMost licitalok egy kesztyure, egy csizmara es egy amura, amikkel - ha osszejonnek - csokkeni fog a life (lehet 30k ala is lemegy), de a dps novekedne sztem boven 50k fole valamint a crit chance is 40% korul lenne.
csabi,
a barbar egyelore pihen, most a wd jobban tetszik, majd ha felvet a gold, akkor visszacuccolom. -
priti
addikt
válasz
Scholes9 #36271 üzenetére
Én act1-et akarom pörgősen farmolni, hogy megszedjem magam. Ott néha esnek azért értékesebb cuccok, pörgősebb AH-ban a történet ha hozott anyaggal gazdagodsz és nem csak árréssel. Amúgy úgy érted, hogy a 30k+ DPS vajnyi kevés vagy a mostani? 1200DPS-es wandok már több tíz millás bid-del pörögnek. Sztem elsőre beérem valami ezressel, azzal meglesz a 30k minimum, ha nem elég act1 pörgősebb farmolására tökönszúrom magam. Azért már most is tudok megyegetni, csak pöcsölős, sok idő és nem jön a gold, arról nem is beszélve hogy ha fekszem drága a javítás, inkább végigrepülök hellen a jobb részeken és csak szedem a goldot a földről folyamatosan, ott halál tuti nincs, közel se jönnek szal javításra nem kell költeni és hullanak a sárgák is szépen, annyi a mob, hogy a talpam se éri a földet vagy ha mégis akkor annyit voltam a levegőben, hogy újra be tudom nyomni azonnal, lehet szedni gyorsan némi aprót, meg mindig eshet valami, ki tudja, azért a sárgákat felszedem. Bejövős a háború hell act3, ahogy kimegyek a csatamezőre repülök végig az ellenséges állások, át a hídon, ott a boss-ig, nagyon pörgős és mindig tele a végére az inv. sárgákkal, talán ez a jó a wizard-ban, hogy egy szint után ha már ki tudod játszani akkor irgalmatlan, csak infen még hamar lepottyanok az a baj, nem halnak elég gyorsan a mobok. Majd az új wandal remélem jobb lesz a festés.
-
Muton
addikt
válasz
Scholes9 #23808 üzenetére
sok helyen ez megy: van egy projektre x lóvé, aztán a menedzser válogathat munkatársakat úgy, h kijöjjön a fizujuk a pénzből. szerintem ez is így mehet, mert azért hetek alatt bővíteni tudták volna a login kapacitást, ha akarták (vagy lett volna rá keret) volna. szerintem
-
kecz
aktív tag
-
L4mie
veterán
válasz
Scholes9 #16018 üzenetére
jah ha lenne pörögne a fórum
tegnap nem volt ilyen, hogy 2 perc alatt 0 post[radi8tor1] érezd az iróniát
btw: DPS metert mivel mutatja?
vagy..csak a karakterinfóban van valami számolható érték?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Scholes9 #14520 üzenetére
Ázsiai szerók hamarabb indultak és gondolom ott is hasonlóan "mentek " a dolgok a szerverekkel, mint most itt az EUsokkal.
Szóval hátha valaki figyelte, mennyi időbe telt, mire játszható állapotba kerültek az ázsiai szerók
Szerk.
A digitális verziót bármikor meg lehet venni, ha kiderült, hogy mégsem jött be a CE, szóval nem hinném, hogy sokkal jobban jártál a digitálissal. Legfeljebb nem bosszantottak fel "amatőrizmussal"
-
emre33
addikt
-
TBT
addikt
válasz
Scholes9 #13418 üzenetére
Végignéztem őket!
Baromi jók, szépen kidolgozott, érzelemdús és csavaros videók rengeteg spoilerrel!!! Lesznek itt meglepetések, nem is kevés!
Viszont elképzelni sem tudom, hogy ezek után ezt a történetet hogyan fogják folytatni...Mondjuk a Lord of Destrucion záróképsorai után is ezt gondoltam...
Ha nem akarod elrontani a játékélményed, akkor NE nézd meg őket!
Így is baromi ütősek, de a teljes játékkal lesz igazán kerek és élvezetes a dolog.(Én csak azért néztem meg őket, mert mire végigjátszom a játékot, már mindenki ismerni fogja a játék történéseit és végét. Sőt, lehet, hogy már el is lesz felejtve! És nem mástól akarom megtudni, hogy mik történtek...)
-
L4mie
veterán
válasz
Scholes9 #13404 üzenetére
Nekem LK volt egyedül CE a Blizztől, 20k körül vettük azt hiszem, és abszolúte nem jobb mint a D3-as, van benne egy CD, egy nagy könyv így készült DVD némi kártyajáték, egérpad talán, ingame pet...azt csá. SCII már jó volt, de olyanom meg nekem nem volt
szval szerintem simán hozza a színvonalat sőt a WoWosokét meg is haladja.
az, hogy egy fasza Diablo figura jobb lett volna a fejnél az tény, de azért a pendrivesoulstone állat -
front3r
őstag
válasz
Scholes9 #13391 üzenetére
Csak próbáld ki a GW2-őt! Ennyit kérek.
Majd ha lesz lehetőséged rá....
Szerintem az ArenaNet az új Blizzard, de ezzel nem minősítem le a Blizz-t, csak hogy ez is olyan fejlesztőcsapat.
Már eleve az szimpatikus, hogy nem kérnek havidíjat, de a játék NEM ettől lesz jó! -
front3r
őstag
-
Xmodule
őstag
válasz
Scholes9 #12915 üzenetére
Egy az egyben ugyan ebben a cipöben jartam. Végül bnet maradt
Ugyhogy most mar csak várok. 00:01 percre.
Ha csak bele gondolok, hogy minden egyes karakter tetszik nekem ebben a jatekban ugy fogom fel, mintha 5 jatekot vettem volna. Igy 12€/jatek(karakter). Es karakterenkent sok sok ora nap hét honap. Szoval en nem sokalltam érte a 60€ -t. Ez persze az en nezöpontom
-
warcat
veterán
válasz
Scholes9 #12905 üzenetére
Szerintem jó döntés ha te is tolod majd reggelig,sok múlik azon,hogy melyik futárszolgálat hozza.
CE nekem a Sprinterrel jön,na velük örülhetek,ha délután itt lesz( most is kettőkor jött,bajom nincs velük csak úgy tűnik kevés emberrel dolgoztatnak),
DHL/GLS normális időben reggel 9-11 megjön, konzolokszervize viszont a honlap szerint Transoflex-es amiről fogalmam sincs milyen.
Ezért kedvelem a cdgalaxist,csak drága lett mostanság. -
Xelo
addikt
válasz
Scholes9 #12905 üzenetére
nekem eu-s accounttal is az us oldalát dobta blizznek előrendelésnél és $60 volt nem euró. kamucímet is lehet írni hogy átengedjen, ha paypalról fizetsz frissíti magát a helyes adatokra a blizzard oldala. azt hiszem csak AH a difi régiók között, de jobb is nekem usába üzletelni ott legalább van kess hogy vegyék a szaromat
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Scholes9 #12543 üzenetére
Én is ezt gyanítom, hogy mindenki papírdobozosat kap, de magyar ismertetővel, valószínűleg csak ilyet fog "osztogatni" a magyar forgalmazó. Mondjuk engem nem érdekel, ha ez az ára a korai játéknak, akkor lexarom. Csak azért nem vár szerintem senki heteket, hogy angol dobozosat kapjon.
Aktív témák
Hirdetés
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest