- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
persil
nagyúr
"Pedig annyi szutyok esik, hogy valamivel meg kell próbálni javítani, legalább ilvl szinten, hogy megadd az esélyt egy normálisabb dropra."
Erre az lenne a megoldás, hogy infernóban ne dobjanak 7(igen, hét, de volt már 2 is...lol
) aranyat, meg 54-es cuccokat...
Eleve be kellett volna állítani, hogy - csak mondok egy hülyeséget - infernó act 1-ben csak és kizárólag 100 - 500 aranyat dobnak, act 2-ben 200 - 700 között és így tovább.És mondjuk act 3-ban ne dobjon senki 54es fehér szarokat.
-
persil
nagyúr
"de szinte kötelező"
Szerintem ezt Te is belátod, hogy nem igaz.
Baromi jól elvagyok öltözködés nélkül. Nem esik naponta többmilliós drop, de az öltözködéssel se lenne meg.Akinek meg megéri öltözködni az csinálja, de ennyi "szenvedés" jár az extráért. Szerintem fair, hogy van némi hátránya. Nyílván macerás és kényelmetlen megoldás, de szerintem vannak sokkal égetőbb problémák ilyen hülyeségnél.
-
warcat
veterán
-
dobolan
senior tag
-
Ren Hoek
veterán
Biztos, hogy figyelik... de örüljünk is ennek, figyeljék is a nagy forgalmú acc-okat, mert nagyon sok a botter, aukciós botter, akik milliárdos forgalmakat bonyolítanak le, ezeket pedig szűrjék is ki. Szerintem a botterek úgy csinálják, hogy van egy figyelő, ami hatalmas item adatbázist hoz létre, és frissít folyamatosan. Majd egy algoritmus eldönti, hogy érdemes-e biddelni vagy sem. Biddel, vagy buyoutol. A botternek, csak az algoritmust kell szinten tartani, az aktuális trendekhez viszonyítva. Sajnos vagy nem, de ilyenek miatt mennek fel az árak eléggé. Egy folyamatosan frissülő adatbázissal nehezen lehet versenyezni.
-
Monkkal sem fogsz sokkal jobban járni - hiába a OwE, akkor is drágák a 2 res + statos cuccok, a LoHos fegyverekről ne is beszéljünk. Kb ~650-700 DPSes fegyverek vannak elérhető áron, ami felette van, azokat már aránytalanul drágán (mondjuk + kettő 0) adják.
Illetve szerintem a barbár sem kivétel ez alól.
-
Agro
senior tag
Hálisten kitartó vagyok ilyen szempontból
Ha inf. tényleg ennyivel nehezebb mint hell akkor szerintem ott fogom elkezdeni élvezni a játékot. Eddig csak egy helyen akadtam el egyszer, mert kevés volt az armor. Nightmare Act4-ben nem tudtam agyon ütni a diablo elötti bosst. Kb 30-szor futottam neki mire rászántam magam, hogy upgradeljem a felszerelésem.
-
mephi666
nagyúr
ja, de nagyban nyomva szerintem ott bukna el az ötletem, hogy a kisebb enemyk lepattognának rólam a saját ütéseiktől, de a nagyokra nem lenne elég dps-em és kínszenvedés lenne őket leölni... de csak nem hagy nyugodni a dolog: ha ilyen itemeket találok, félreteszem egy próbára
(tetszik a játék, mert minden egyes +tulajdonság hasznos, ha ráfekszik az ember és a thorns sem lehet kivétel... a 2ben azért volt csomó sallang bónusz, ami semmire nem volt jó)
-
nofi
addikt
-
bgufo
csendes tag
-
DeckardCain
senior tag
Igen. Tegnap vettem egy amu-t 500k-ért buyout-tal, ma elvitték 2,5 millióért.
Nem baj ma se fogok farmolni.Már 8 milla felett járok kényelmesen.. Kár, hogy jelenleg sz*rt se ér..
Egyéb: Ehhez a szutyok Paypal-hoz kell dombornyomott kártya? Vagy elég egy mezei MasterCard?
-
vhunor
őstag
Oh, nem az ecceri játékosra gondolok, hanem a nepperekre
.
Kicsit kibővítve: valszeg a Blizzard ezzel paradigmaváltást hoz el, és a jövőbeni MMO-kba a valós pénzes kereskedés standard funkció lesz. Már most is hatalmas pénz forog az MMO gazdaságokban feketén, és számomra tök érdekes kérdés, hogy ha pár éven belül ez világszinten egy működő modell lesz, mikor kezd majd foglalkozni vele a politikai/pénzügyi szektor és mihez kezdenek vele.
-
maross
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
tegnap haverommal mi is így nyomtuk, ő monk, így kellett mellé a dps és murphy-törvény volt, hogy egyszerre dobta mindkettőnknek folyamatosan a g*cimanót
akkor csak a spawnrate-en változtattak? a dropon nem? mert van, hogy 10/1 van ott, de olyan is akad, hogy egymás után 3-4szer megtalálom
-
-conrad-
addikt
Azért így működik, hogy ne legyen megoldható, hogy egy ember 100000% magic findben 1 dps-el 5 hp-n végig van húzva a felgearelt társai által a farmhelyen, és csak legendary essen neki amit elosztanak a végén.
NewmanHD: én is ezt csináltam tegnap, csak kicsit több GF-el meg görényekkel, amit +10%-ot adnak meg szedik fel a pénzt. Remélem ma nem lesz nerfelve, mert akkor majd szedek még ki onnan goldot.
-
-conrad-
addikt
Hát elvileg kamu, mert az eredeti cuccai már megvannak, azt olvastam, hogy az acc be lett fagyasztva mikor sokan ezerféle IP-ről akartak belépni.
A cuccai egy másik karakternél voltak neki a videó idejére.Mondjuk a videót elnézve arra gondoltam, hogy utólag kapta vissza a GM-ek segítségével, vagy ha tényleg át lett rakva másik karakterre a cucca akkor azt a csaja intézte (aki a videón is szerepel) mert eléggé pwned feje van.
JSaN:
Bocsi a tegnapiért, csak végre beengedett minket a feleségemmel, így partyban maradtunk és kiafkoltunk a falu közepén, utólag láttam a combatlogban, hogy volt pár "esemény"(#23897)
Ha partyban vagy eltűnik, amúgy pedig a faluban vannak, beszélni kell vele majd "hire"-t választani. -
WhiteWalker
nagyúr
tettem félre néhány vitallitys cuccot vész esetére
a tervem az volt hogy minnél nagyobb sebzést kihozni és távol tartani az ellent különböző lassító skillekkel...majd nightmaren kiderül...AH- jól megy...eladtam több cuccot is..ilyen kis szintüeket , 18-30 közottieket... átlagban 3-5k közt megvették...a jó árazáson múlik...
-
Isual
veterán
lejjebb veszi a kontrasztot? épp, hogy kontrasztosít és javul a shadow detail... de biztos én "látok" rosszul
/sztem a linkelt összehasonlítás egyértelmű
/
(#22330) Ptech : árnyékol ott, ahol kell, kontrasztosít és kicsit sötétebb, kevésbé "játékosabb" lesz az összhatás... de vakuljanak a parasztok...
-
frame>24
addikt
...és nekem is ez volt. A TQ, meg Loki és tsai akkor jöttek, mikor a hack-und-slash játékosok egy része kezdett belefásulni, hogy nincs folytatás, aztán kínjukban próbálkoztak ezekkel.
TQ-nál emlékszem, hogy a maga idejében erőgép kellett hozzá. És persze nem volt random level gen. sem. -
rznk1986
tag
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, nyilván nem, le is törölném ezt a szart ha így lenne
arra probáltam kilyukadni, hogy hagytak 2 hét farmolási időt, majd mindenki rájön h infernón "lehetetlen" továbbjutni, beindítják a real money ah-t és mindenki kapkodni fog az itemekért csak hogy megölhesse infernon diablot.
-
mephi666
nagyúr
ja, csak amíg a rare-eknél menekülhetsz, halhatsz, folytathatod, addig bossoknál halálig megy a küzdelem és kezdheted elölről...
szerintem jók azok úgy, ahogy vannak... mellesleg a továbbhaladásban is akadályoznának, ha szinte lehetetlen lenne őket leölni, ez meg a játékélményt mocsokul elrontaná nálam
ui: ja és a bossok dropja sem átlagon felüli, tehát az erejük se legyen már az
-
persil
nagyúr
Lehet igazatok van, de előtte már sokszor megkérdezték azt, hogy tök mindegy, hogy van-e fegyvere.
Tehát, mintha egy fps-ben megkérdezné, hogy "kell-e fegyver tenni a kezébe"De, valszeg igazatok van és most kivételesen arra utalt, hogy a fegyver típusa számít-e, erre nem gondoltam.
-
Ilsyde
őstag
Alapesetben en is igy velekedem, de menj fel a forumra es kezdd el olvasni. Rengeteg jatekos irja hogy az Infernon Act 2-tol lehetetlen mert mindegy mennyi eleterod/vedelmed van, egy-ket utesbol lekapnak a feher mobok. Odaig is csak olyan buildekkel lehet eljutni ami tavolsagiva teszi a karaktert (weapon throw stb.) vagy csapatban, hogy a tobbiek segitsenek te meg szepen hatul maradsz mert ha hozzad er valaki akkor ropi.
Azert van kulonbseg akozott hogy valami nehez (tavolsagi karival kerulgetni es huzni a mobokat) meg lehetetlen.
-
kutga
félisten
If you have been hacked, please contact Customer Service as soon as you can. In addition, using an Authenticator can help secure your account even more.
Remélem nem csak valami kacsa hogy vegyék az autentikátort.
Tegnap játszottam, általában én hostolok és onnan teszem nyitottá a játékot. Mondjuk érdekes módon nem tolonganak a playerek, eddig jó ha max ketten voltunk, és pár quest után ők is leléptek.
MOD
r92king
mert valaki más belépett az accountommal Akkor csak kölcsönadtad a jelszavad nem? -
Wolverine
félisten
Én úgy fogalmaznék, hogy gyúrni nem kell rá, de ha tankolsz, akkor nem hátrány, ha van.
#18987: BloodyEddie, ha megveszed a teljes játékot, akkor annak a DVD-kulcsát kell hozzáadnod a Battle.net-accountodhoz (a meglevő Starter upgrade-jével), és utána lekerülnek a korlátozások.
-
Ghoosty
őstag
Ugye tudod, hogy max 10 karaktered lehet, így túl sokat ne pazarolj tárolónak, ha érdekel a többi kaszt is.
(#17081) Ptech
Persze, 2 karakter mindegyikből, de én pl hosszú távon azt tervezem, hogy 1 normál és 1 HC mindegyikből. Eredetileg külön akartam volna PvP karaktert is, de az már nem fér be se a 10-be, se az időmbe.
-
Nordic
Közösségépítő
Tolom én ezekre ész nélkül, mégsem jön össze.
Talán a vit-ről kéne kicsi lejebb adnom, de sokszor még ez a 4k hp is kevés, és akkor mi lesz itt nehezebb szinten...Amúgy csak fegyvert veszek AH-ból, azokat valahogy nem találok sosem, ész nélkül esnek a varázslós cumók...
-
mephi666
nagyúr
ja, ez a fura nekem is, mert d2-ben volt, hogy 29en felkaptam a vipermagi páncélt és aztán tal rasha-ig le sem vettem
...itt meg 1-2 szint és simán eshet olyan cucc, ami mellett kuka az előző (aminek örült az ember fél órája, mint majom a farkának)
#17042: még jó, hogy printscreeneltem
jót röhögtem a beszólásokon
#17047: írták még fejlesztés alatt, hogy meg akarják szüntetni a "runolgatást", ami volt d2-nél... itt lényegében mindenhol megéri majd ölni, mert bármilyen unique monsterből eshet jó cucc... ez szerintem pozitív, mert oda mehet az ember, ahova akar... d2-ben a területek 95%-án csak átfutottam kötelező jelleggel, utána pár "kedvenc" területemen öltem bossokat és slussz... itt meg választhatok
...király
-
frame>24
addikt
Mondjuk erre én is gondoltam tegnap, hogy a béna gamer hál'istennek hiába vásárol be jó cuccokból, ha nem tudja használni... de a jó játékos...
Itt gyakorlatilag azért van értelme a szintlépés hajhászásnak, mert a D2-vel ellentétben lvl 30-ra messze nem kapod meg az összes skillt, rúnát.
most lvl 15 vagyok itt még nincs túl sok miből válogatni.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest