- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Bobrooney
senior tag
Ezt én értem, de akkor adtak am free 1 hónapot mindenkinek "nyugvás díjnak" nem?
Jah csak nagy nehezen bejutottam, boss előtt meg kidob
A fr. szolgáltatót meg lennék szíves megfejelni a helyükben akkor.
De Jön az 1.02-es patch!Rankerz:
proci985: Akkor most nem fogsz tudni játszani! Nekem is ez volt délelőtt :| :\
-
-
Wolverine
félisten
Nem, Kungen egyszerűen irtózatosan profi és jó - de ezt már a Nihilum óta tudjuk...
#20359: a szerver státusz szerint megy...
#20345: akinek Authenticatora van, azt a Blizzard - Bashiok által jelzett - adatai szerint most sem törték fel.
-
Ghoosty
őstag
Lehet könyvet olvasni, lehet tanulni (ha diák vagy), lehet csajozni, lehet csak simán beszélgetni az utastársaiddal, tudsz zenét hallgatni, ha van laptopod, tudsz filmet nézni.
Vagy én vagyok már túl öreg és mostanában már muszáj a vonaton is játszani, pont azzal a játékkal, ami netet igényel?
(#12890) Wolverine
Mivel itt a szerver számol mindent, ha meg is oldanák az offline dolgot, dupla munka lenne, mert ugyanazt be kellene építeni a kliensbe is.
A warezt várók, max olyanra számíthatnak, mint a WoW törtszerverek. A dolgok fele nem működik, vagy nem úgy, mint a rendesben, tehát csak szevedés
-
Wolverine
félisten
A játék felépítése miatt ez nem oldható meg könnyen. Talán csak olyan korlátozással, hogy egy offline karaktert nem lehet online-ná tenni később sem; azaz nincs AH, nincs RMAH és nincs co-op multi sem. De ennek nem lenne túl sok értelme, és csak megkönnyíteni a warez töréseit elkészítők dolgát.
-
g4besz
tag
Na ez az ami a blizzard-ot nem valószínű, hogy érdekelni fogja és szerény véleményem szerint nem is lesz offline mód (volt is mostanában egy Jay Wilson interjú amiben elmondták, hogy miért LINK). És ez nem is az ő hibájuk.
Egy kelet-európai országban 2012-ben még mindig nincs normális mobilnet illetve a wifi hotspotok. Röhej... -
ProEvoFan
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gurulunk, WAZE?!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Projektor topic
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest