Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
killerjohn #43611 üzenetére
azért AH is a maga módján eléggé érdekes, főleg, hogy gyakorlatilag az "AH szerver" egy elosztott rendszer. baromság bőven van.
láthatatlan projectile... itt a3 azmodan catapultok résznél a láthatatna és megölhetetlen ellenfélre gondolsz, aki néha lő egyet de akkor se lehet sebezni... viszont egy DHt lazán 1hitel?
.
sunnymarcell: 1.00 alatt level60ig wizarddal azzal mentem, hell A3 már nagyon nyögvenyelős volt. de egyik barátom DHja magatalálós, más kérdés, hogy infernon az első packból kiesett neki egy 8-10m körüli xbow... sokminden múlik a szerencsén. ld tegnap a gyűrűm, miután elmentem rakanothig infernon anélkül, hogy bármi hasznos esett volna.
Rossi: ja amiket tőlem kapott azokat szerintem én max ilyen 30-40kért vehettem (de inkább 10k pár set/-lvl req cuccon kívül), lowlevel karira nem költünk alapon
. annyit meg bőven kitermelt a kari.
-
Cadal
őstag
válasz
killerjohn #42843 üzenetére
Látom megy a mellébeszélés.. Nos akkor leírom újra, hogy számodra is érthető legyen, hogy miért állítom azt, hogy csaló vagy.
A #20538-as hozzászólásban megadtad a battletagadet. Ez a KillerJohn#2359.
Ezt ha bárki beírja a Diablo III Armoryba akkor a következő kép fogadja: [link]Itt látható, hogy most már 96000+ Elite killnél tart a bot. Délelőtt még ennél kevesebb volt, így az még most is fut. Ezért használod a játékra a másik accodat, amit aláírásodban most éppen írsz.
Aztán ha megvizsgáljuk a fenti accon levő egyetlen karaktert ami láthatóan rengeteg elittel végzett, (de Act II-nél nem jutott tovább, nyilván ott már lassabban megy a farmolás..) látható, hogy minden felszerelési tárgyában gold find van.
Ezek alapján állítom, hogy csalsz. Ezek a vádak ellen nem tudsz felhozni semmit. és nehogy azt mond, hogy te ölted/ölöd most is az eliteket.
Jah nem mellesleg korábban bannoltak SC2-ből is. Itt a link. Ott is elismered, hogy a haverod akit szintén bannoltak erősen haxolt/csalt illetve, hogy milyen jó bot programot írtál Diablo II-re. Érdekes nem? No comment.
Miattam bepipulhatsz, felrobbanhatsz, az sem érdekel, mert egy utolsó csaló vagy nem több. Ennyi.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
killerjohn #42933 üzenetére
+1.
mumee: Azt azért észben kellene tartani, hogy te meg a hozzád hasonló "pro"-k vajmi kevesen vannak.
Nekem a mai napig nem vicc kategória az infernó, és nem vagyok vele egyedül itt a fórumon. Lehet minket bénának nevezni, meg ilyenek, de ha az embernek nem volt irtó nagy mákja 1.03 előtt, hogy jó cucc essen(lásd Krip a 800 loh-os kardjával), illetve nem bújta napokig az AH-t(mint mondjuk te), akkor esélytelen volt inferno a2-is. most ugyanez van, csak a3a4-el.
-
Sirandrish
legenda
válasz
killerjohn #42893 üzenetére
Többször is hallottam már erről..
Mit is tett ő pontosan és kikért? -
Cadal
őstag
válasz
killerjohn #42815 üzenetére
Igen, rád gondolok, hogy csalsz. Ezt az állításomat támasztja alá ez a hozzászólásom. [link] Szerintem nincs mit magyarázni. Csaló vagy.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
killerjohn #42831 üzenetére
max main stat, max vit, max all res, max armor, max socket, max chc, max chd, max ias, max movespeed
mégis mire számítottál? +xp , gf, mf, thorns, +health globe, +pickup radius?????remélem olyan lesz, hogy 4dh vs 4dh, és aki először talál, az kapja a killt
-
Sirandrish
legenda
válasz
killerjohn #42820 üzenetére
Ez az acc hogy jön ide?
Ezt most látom először -
Attix82
addikt
válasz
killerjohn #42826 üzenetére
600e ftot? Pedig úgy halott az AH ahogy van
..minden óvodás végig szalad rajta közepes gearrel. Legalábbis mióta nerfelték semmi értelme költeni gearre sajnos.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
killerjohn #42818 üzenetére
Én simán elhiszem nektek, és Mumee-nak is, hogy összegründöltetek ennyi goldot. Az elején különösen jól mehetett a dolog... de még most is ki lehet belőle hozni. Barbáromnak tényleg filléres áron vettem cuccokat, és most simán elment többszöröséért. Pedig összesen nem AH-ztam pár óránál többet. Aki 12 órát ott ült egy nap / meló alatt, craftolt, közben megosztva biznisz szerűen játszott másokkal, szerintem simán összerakhatta ennek sok 100x-át...
Ezt egy casual player soha nem fogja felfogni, mert ők szórakozni akartak, meg is kapták..egy ideig... aztán jött a véget nem érő értelmetlen farmolás, a bosszúság, végül az irigység. Ez 50%-ban tőzsde játék volt.
-
persil
nagyúr
válasz
killerjohn #42670 üzenetére
Nem olyan sokáig, a második fázis volt számomra a szopó, mert a klónom beaprított. Folyamatosan a wave of light-ot nyomta, ami több ezreket sebzett.
Az első és harmadik igazából kis odafigyeléssel megoldható volt.
Illetve, amire még nagyon kellett figyelnem, hogy a ketreces támadás teljesen levette a hp-mat, totál 0-ra(bár attól meghalni nem lehet) szóval, amikor végre elengedett, akkor azonnal kapkodni kellett, mert ha kapok egy fülest, azonnal kampó.Állítom, hogy act 3-ban és 4-ben bármelyik szerencsétlenebbül összeállított elit csapat keményebb volt számomra, mint maga diablo.
-
persil
nagyúr
válasz
killerjohn #42668 üzenetére
"persil is megcsinálta 10 millából (mondjuk azért nagyon érdekelne az a gear)"
ParancsoljA monkot kell nézni, azzal csináltam meg, a többivel még nem tartok itt, illetve a gyengébbik wiza és a dh barátnőmé.
Diablo kill óta mondjuk erősödött a monk, szóval még a jelenleginél is gyengébb cuccokban voltam akkor.(pl a dps egy kövér 4 ezerrel volt kevesebb) -
Sirandrish
legenda
válasz
killerjohn #42621 üzenetére
A kettőtök gearje összesen kb 1miliárdot kóstál..
Nem akarok gonoszkodni de olyan cuccokkal szerintem bárki átsétál bárhol
Ettől még ügyes a tesód ..jah és a videó alatti zenére kérdezz már rá pls..érdekelne. -
Sirandrish
legenda
válasz
killerjohn #42618 üzenetére
Neki mennyibe van a Gearje? Szaros 300M?
-
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #42463 üzenetére
Miaza TurboT3?
-
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #42410 üzenetére
WW/CM build?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
warriors: simán csinálni egy dekorátort, és ezzel az ottani monstereket nerfelni. esetleg mondjuk kiszedni a summoner csontvázakat. helyileg valamennyire random.
Nordic: a wizardom a3 legelején van (a3-a4 actboss megvolt wpvel), a barbárom oasisban, a DHm 56os, mellette jön fel egy monk. inferno nem szórakoztató, bár a DH talán alkalmas lesz rá.
a wizardommal utóbbi három hétben kb 3-4 a1runt toltam, hogy a barbárnak legyen pénze cuccra.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
sapkára szerintem ráférne egy csere.
-
WayneGace
őstag
válasz
Például azt a szép kis képösszeállítást is bot csinálta. Szörnyű beleolvasni a botos topicokba. Annyira lehangoló, hogy mi folyik ezzel a játékkal.
-
mikromanus
veterán
válasz
Jé ez pont olyan mint a féltescos 3 millás wizim. Mondom én, hogy nem kellenek milliárdok egy infernoképes wizardhoz
Itt elmélkedtek a pénzdömpingről a botokról, meg hogy ki mennyit termelt, de azt nem nagyon veszitek figyelembe, hogy mindig több pénz folyik be mint ami "elhasználódik". A goldfarmerek egyre több munkával egyre kevesebb bevételt szereznek így. Ami bekerül az bent is marad és kering szépen. Étmegy sok-sok kézen, karcsúsodik de nem eléggé. Emellett a kereslet is folyamatosan csökken. Esetleg Pénzes Pistike egyszer bevásárol, de nem lesz a többség a családjában visszatérő vendég. Lehet venni cuccokat csilliárdokért, de minek? Olcsó, vagy AH-ból közepes árszinten minden beszerezhető amit akarsz. Ha új vagy akkor meg választhatsz, hogy időt ölsz bele, vagy kis pénzt, hogy használható infernos karaktered legyen. Miben jobb az, hogy csak az a választásod van, hogy végigtolod? Mondjuk a játéknak szerintem is ez a lényege, de ha Dr Casualnak kevés ideje van felőlem vegyen pénzért dolgokat. Persze túlárazva, mert arra sincs ideje, hogy érdemben válogasson, csak rábök egy csini darabra ami mivel drága biztos jó is. Hát tegye. vehet tőlem is "Jó" dolgokat. Tele van a szemétlerakóhelyem ilyesmivel
(#42414) Ren Hoek
Miben más az hogy online game és AH van? Ugyanúgy megteheted, hogy nem használod az AH-t és mész önerőből. A csalás meg csalás. Minek a cheat? Nehogy már negatívum legyen, hogy az online játék miatt nincs a hagyományos értelemben! -
sith7
félisten
válasz
killerjohn #42420 üzenetére
Mennyi ???
-
sith7
félisten
válasz
Nem gyenge cucc ...
Kard nagyon tetszik ... mennyibe volt ez a cucc ?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Most mondanám azt, hogy mennyivel jobb lett volna ha offline (is) kijön. Szépen megcsináltuk volna inf végéig saját droppal, jó cuccokkal, ha úgy adja akár cheat-el is (ki az aki ne próbálna ki 300K DPS god mode gear-t) stb... Ennyi. Ehelyett jött az állandó online gameplay + rengeteg szerver probléma, csalók, infláció... de inkább nem mondom...a blizznek 10000x jobban megérte. Nekünk meg nem. That's life, itt a pénz az úr.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
killerjohn #42398 üzenetére
Ez nem teljesen világos. Tehát ha be lenne vezetve a gold átadás szigorítása (tfh 5 millió / hó pl) és egy arányszám, ami egyértelműsíti, hogy egy acc-ról mennyi érték megy ki, és mennyi jön be, akkor mindegy lenne, hogy megveszik a legjobb cuccokat, átadni nem adhatja át senkinek, mert akkor felborulna az aránya, és mondjuk AH ban-t kapna (Tárgyaknak is lehetne érték-indexe... ha egy AH bot meg tudja becsülni, a Blizz rendszere is) Tehát RMAH-n kell értékesítenie...
Azt pedig csak személyivel, komoly ellenőrzés után tehetné meg. (De szinte biztos vagyok benne, ha az online pókerhez hasonló ellenőrzési szint lenne, akkor jóval kevesebb visszaélés lenne)Persze mindenre van válaszlépés, a csalók mindenre reagálnak, kiskapu is mindig van. Az a szomorú, hogy a megelőzésre NULLA erőforrást fordítottak, a banhullámokon kívül pedig semmit nem tesznek a botozás visszaszorítására. Egyszerűen nyíltan kimondhatjuk, hogy lehet és eltűrt botozni, amíg az embernek van pénze új acc-ra. Amíg ebben nem lesz valami változás, addig pusztul csak a játék.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mindenkinek joga van követni a fórum alapelveit.
amit tiltunk fórumunkban:
a saját apróhirdetéseken kívül bárhol hirdetni (saját apróhirdetés, vagy bolt linkelése), vagy bármilyen terméket, szolgáltatást eladásra kínálni
-
FehérHolló
veterán
válasz
Nem arról van szó, hogy nem lehet róla beszélni, hanem hogy nem lehet csinálni. Tehát ne itt áruld az aranyad és ne itt keress pénzért aranyat, mint egyesek épp megtették.
Egyébként jó lenne, ha nem forgatnád ki a szavaimat. Abban a hozzászólásban is ezt írtam, amire reagáltál. Sőt, a rákövetkezőben is.
-
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #41151 üzenetére
Köszi, én anyázok, hogy nem én találtam őket
-
WayneGace
őstag
válasz
killerjohn #41129 üzenetére
Fantasztikus, nagyon ügyes voltál.
Csak azért, hogy végre elismerje valaki milyen szuper jó vételt csináltál és ne magadnak kelljen válaszolni.
-
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn #41117 üzenetére
közben megnéztem, és ennél EGYETLEN jobb van AH-ban, és az is 150M (igen, százötven)
210 int, 244 vita, 68 allresegyébként ha erre (160 int, 180 vita, 55 allres) keresek, akkor van 4 db az egész AH-ban, a következő árakon: 16, 22, 90, 150M
aki ezt aladta 1.3M-ért az nem tudom mit gondolt...
Sirandrish: igen, azok szerintem is enyhe túlzások, 40M-nél többet nem érnek
-
Edge
veterán
válasz
killerjohn #41008 üzenetére
dehogyis
nincs ezzel baj
-
sto1911
veterán
válasz
killerjohn #41010 üzenetére
Mar meglepodtem parszor
Azt is meg lehet talalni, hogy melyik targyon eri meg eladni a statokat? Ugy ertem, hogy hiaba van egy 200 dexes pajzsom, ha egyszer azon nem a dexet keresik, hanem a strenghtet.. Remelem ertheto a kerdes -
sto1911
veterán
válasz
killerjohn #40913 üzenetére
Hasonlokat szoktam kidobalni meg beolvasztani, nem mondod, hogy ennyit er :S Bezzeg ha felrakok valami hasonlot, 40k-ert, akkor az benn rohad egy honapig es csak utana zuzom be...
-
Edge
veterán
válasz
killerjohn #40986 üzenetére
Az remek hogy így magadnak extra profitot csinálsz de nem sokkal vagy jobb mint egy ahbot azt ugye tudod
végre látna vmit olcsón magának az ember azt vagy az olyan emberkék happolják el az orra elöl mint te vagy az ahbotok.
De nem kötekedésnek szántam természetesen, ügyes vagy hogy így tudsz profitot termelni -
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn #40903 üzenetére
új példa, azóta ezen röhögök:
int 124, allres 53, crit 3.5%
tippelj mennyi volt?65000 gold
én egyelőre ott tartok, hogy craftolással 1/10-ed annyi idő alatt 20* annyit kerestem, mint mf-el, de ah-zással meg 100* annyit...
-
persil
nagyúr
válasz
killerjohn #40915 üzenetére
Csak épp dex helyett(ami tök felesleges) vit kéne(ami borzasztó fontos).
Ezzel együtt valóban jó kis gyűrű.
Ha 2-ért vetted meg, az elég jó, de ennek a négyszereséért szerintem nem nagyon menne el. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
killerjohn #40913 üzenetére
Ez azért annyira nem jó...
Ütik egymást a statok és nincs rajta vit.
Persze ettől függetlenül lehet h megveszik 8-10millióért.Minden annyit ér, amennyit fizetnek érte... -
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn #40903 üzenetére
most vettem 2Mért:
ring: int 141, loh 136, crit 4%, dex 45szerk: de ezt most felteszem fix 8-10 körül
-
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #40871 üzenetére
Mutass már 1-2 pédát pls. Cucc, mennyi volt, szerinted kb mennyiért lehet elpasszolni.
-
oxox
addikt
válasz
killerjohn #40861 üzenetére
ocsed, haverok?
Te irtad, hogy nonstopba nyomtatok a gf-et
-
oxox
addikt
válasz
killerjohn #40856 üzenetére
mivan a bot-okkal?
vagy ataltatok mf gyujtesre?
-
mephi666
nagyúr
válasz
killerjohn #40856 üzenetére
nekem volt régen egy karina (kari) nevű barátnőm, de nem húztam meg
#40859: kb 10éve nem láttam és nem is hallottam felőle
-
sto1911
veterán
válasz
killerjohn #40644 üzenetére
Mennyit er valojaban?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
killerjohn #36665 üzenetére
Másrészt ezt lehetetlenség kideríteni... miért ne játszhatnék más gépen, máshol, más IP-vel... Szóval ezt nem kell komolyan venni, kizárt, hogy ezért töröljenek accot.
Ismerőssel/megbízható emberrel meg teljesen biztonságos a power leveling. Csak kíváncsiságból mennyi a határidő lvl 60-ig és mennyi goldért?
-
Wolverine
félisten
válasz
killerjohn #36665 üzenetére
Ez nem új szabály, hanem 8 éves - a WoW óta így kezeli a Blizzard az accountokat.
-
Wolverine
félisten
válasz
killerjohn #36658 üzenetére
Nem viccelek. Az accountod nem ruházhatod át másra ideiglenesen sem, azaz az általad keresett powerlevel-szolgáltatás a Blizzard szerint nem fér bele a szabályok közé. (arról nem is beszélve, hogy az ilyenek igénybe vevői utána valahogy sosem értik, miért lopták el az accountjukat...
)
-
Wolverine
félisten
válasz
killerjohn #36644 üzenetére
Ez a Blizzard szabályai szerint tilos.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
killerjohn #35560 üzenetére
Engem az idegesít kicsit, hogy épeszű áron nem lehet találni sisakot, ami mondjuk str50+, vit+50,all res +socket... Nem sok az az 50-80 közötti str meg vit és mégis 5M alatt nincs...nevetséges. Meg ez a rohadt AH-bújó emberek. 700k-ért volt bent egy belt: 150str 60vit 67 allres meg 3% life steal, mire a kereső kidobta és buyoutoltam volna, már elkelt...Valahogy nem lehet ezekkel az emberekkel versenyezni, ami rohadt idegesítő.
-
Franklin
addikt
válasz
"a userek 90%-ának még mindig semmi gőze nincs a buildekről, az aktuálisan menő cuccokról, a keresett stat kombókról"
Nekem mondod? :-D
-
Tom5
addikt
válasz
Armoroknál én is voltam így. 20-30K-s legendary armor-ra lecsapni és simán tovább lehet adni 100-200K-ért. Most licitre tettem egyet, 100K-ért vettem.(annyi a kikiáltási ár is, többi ilyen armor 250K-nál kezdődött)) Kivi leszek elmegy-e így.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
killerjohn #34303 üzenetére
royal cript nerf elött iszonyat jó volt. 700+ is megvolt óránként. Azért kell nightmare-en, mert ott egy hit-eled a mobokat.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
killerjohn #34286 üzenetére
én valamivel több mint 380k- tudok szedni óránként.
kiválasztod a kill azmodan q-t, the core of arreat wp, és csak a szörnyeket ölöd.
ne nyiss chestek, és ne törj urnákat.
254 goldfind, 25% movespeed(skillek nélkül), 40 pickup radius, 19k dmg. minnél gyorsabb öld a szörnyeket, a goldot pedig ne vedd fel. kevesebb, mint 1 perc alatt vegig tudsz szaladni. -
Alg
veterán
válasz
killerjohn #34286 üzenetére
Ha jól értem ez a sin heart-ok körüli rész lesz
-
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn #34208 üzenetére
pff gyerekek nem pite a túljelentkezés, szerintem egyelőre többen ne írjatok
-
kovsol
titán
válasz
killerjohn #34213 üzenetére
lehet rá keresni
-
sith7
félisten
válasz
killerjohn #34134 üzenetére
Kicsit ez már beteges ....
-
warcat
veterán
válasz
killerjohn #34134 üzenetére
Lvl 1 accounttal sikeres eladásokért már haraptak RMAHban.Mindenképp azt javaslom,hogy szintezz karaktert az extra accounton,nekem ott is van 60-as kari,semmi probléma nem volt.
-
Mumee
őstag
válasz
killerjohn #34067 üzenetére
A nagy LOH őrület miatt teljesen elszálltak a LOH-os cuccok árai, ami viszont annyira nem imba, hogy olyan áron is megvegye az ember.
-
persil
nagyúr
válasz
killerjohn #34024 üzenetére
De amúgy annyiszor el lett már magyarázva, és mégis továbbra is rengetegen gyártják az összeesküvés elméleteket, hogy márpedig mindenki botozik...
-
Kobe
veterán
válasz
killerjohn #33299 üzenetére
azért elég félrevezető tud lenni szerintem, hogy a damage re vonatkozó másodlagos attribútumokat nem számítja bele, de vitalityt meg egyebeket igen - aki nem járatos benne, vagy ne tudja kapásból, csak annyit lát hogy vitality ződ, damage piros, ez nem jó fegyó, zúzzuk be....
-conrad-: ez nem lustaság kérdése, csak vannak olyan emberek is nem is kevesen, akik a napi 8-10 óra munka mellett a maradék napi 3-4 óra szabadidőt nem tudják 1 az 1-ben kockulással eltölteni - pl rendszeres edzés, élettárs/feleség, neadjisten olyan munkahely ahol le van tiltva a külső forrásból való letöltés, csak hogy egy pár olyan tényezőt említsek ami engem is aktívan érint
elárulom a hszeim 90%-a mobilról, útközben születnek
-
Horbal
őstag
válasz
killerjohn #33212 üzenetére
Nem akartam szemrehányásnak szánni - bocs ha úgy jött le - jól csináljátok amúgy, én is nagyon minimálisan csináltam már ilyet... csak lusta vagyok állandóan ezzel foglalkozni.
Nemtom én nem vok közgazdász - amit látok az az, hogy eltűntek azok a baromi jó vételek amik voltak az elején.
Ennek két illetve 3 oka lehet. (szerintem)
1. RMAH - valszeg sok jó cucc kerül oda GAH helyett
2. Flippelés - amikor megveszed és drágábban felteszed még ha a reálisnál alacsonyabb áron is, akkor is az én szempontomból csak az számít, hogy nőtt az ára
3. Rájöttek a népek mi mennyit ér valójában - bár ezt én nem így látom rengeteg az irreális ár.Az a baj, hogy nekem nagyon deficites az AH tevékenységem - utóbbi napokban kb 3 Millát költhettem, és kb 2-t kerestem, és ez így van a játék eleje óta. Persze lehet mondani, hogy nincs hozzá érzékem, de nem is azért csinálom - 1xŰen végig akarom vinni a játékot soloban és mivel rettenetes a drop ezért AHzok. Képes vagyok pár száz DPS/resi/egyéb statra több 100K-kat áldozni...
És nem, nem tudom eladni azt a cuccot annyiért amennyiért vettem, pedig nem szarokat teszek fel, inf ACT2-3ra jó cuccok nem mennek el 5-600K-ért sem nemhogy millákért.
-
L4mie
veterán
válasz
killerjohn #33212 üzenetére
hmm? szerintem te ezt nem goldoltad át, és kérlek a jövőben ennek fényében mindig minden kizárólag olcsóbban vagy azonos áron adjál el a vételhez képest.
haha elírtad vagy szóvicc?
killerkohn bocsi nem bírtam kihagyni
no offense
-
maross
nagyúr
válasz
killerjohn #33204 üzenetére
Jo, csak ah-zasrol mar nem elmenykent szamolsz be, hanem harom muszakos munkakent, ugy meg mar ennyiert szvsz nem eri meg "melozni". En napi 1-2 orat foglalkozom vele, az meg elmeny, de hetvegen mikor tobb idom van, mar erosen unom. Egyre szukebb a piaci res, egyre tobb ember probalja ugyanazt csinalni
.
-
maross
nagyúr
válasz
killerjohn #33197 üzenetére
Es meg mindig megeri? 5milliot mar bazi olcson meg tudsz venni, utobbi idoben borasztoan leesett az ara.
-
Djuree
félisten
válasz
killerjohn #33197 üzenetére
na igen, de ehhez nappal (ahogy írod is ezt te csinálod meg öcséd) meg éjszaka (öcséd meg a haverok csinálják) is tolni kell, ami nálam pl. lehetetlen. napközben meló, itt nem tudok semmit, le van tiltva minden, meló után edzések majdnem minden nap, este meg alvás, hogy napközben ne aludjak el melóban. sajna így nem tudom csinálni, és ezzel 90%-unk így van. a maradék kis szabadidőt meg nem ezzel fogom tölteni. viszont pénzem meg legalább van, ha nagyon kell valami meg tudom venni juróból
de nem akarok rá költeni...majd ha létfeltétel lesz.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
killerjohn #33027 üzenetére
épp írni akartam, hogy talán egy -14 lvl req stattal még használható is lenne
-
Djuree
félisten
válasz
killerjohn #32831 üzenetére
szoktuk szopatni egymást, de ez egy kicsit genyóság volt
-
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #32632 üzenetére
Tolod rmah-ra is?
-
Gyuri27
félisten
válasz
killerjohn #32099 üzenetére
Nem az über, god mod fegyókról beszélek.
Hanem az olyanokról amivel haladni is lehet. Nem akarok eliteket egy ütésből ölni. Engem 10-15 perc fogócska nem zavar. Nekem egy 800-900 körüli dagger, knife elég lenne. De mint írtam azok is milla körül vannak. -
LucifeI2
őstag
válasz
killerjohn #32099 üzenetére
Neked mi számít jó fegyvernek?
-
válasz
killerjohn #32057 üzenetére
A botolók utolsó mentsvára Sakaroth(volt?), egyébként nem ölnek semmit, csak ládát/vázát borogatnak.
Az 1.03 egyik célja az infláció megállítása volt mielőtt összeomlik a gazdaság és csak €-ért tudsz adni/venni.(#32080) GeneraL_XTX: Kb. 5-10K gold, ha meghalsz. Ennyi a teljes "büntetésed" a halálért. Sztem ez egyáltalán nem sok.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
killerjohn #32057 üzenetére
103 előtt royal cript volt nagyon goldfarmos, meg öööö Kulle előtt (??) a pókspawnolós
-
válasz
killerjohn #32011 üzenetére
"Nordic és D1Rect: a botolás messze nem a legnagyobb probléma..."
Több ember botozik itt is mind elsőre gondolná az ember...Ők azok akik elárasztják a GoldAH-t és felvásárolják a cuccokat, nem kell "sok" de óriási keresletet generálnak a jó cuccra és csak goldot hoznak, de azt naponta 2-3-4-5m-t attól függően mit használnak.
-
WayneGace
őstag
válasz
killerjohn #32011 üzenetére
Értem. Poén, hogy amikor 6,8m volt a plan, akkor azt mondtam milyen drága.
-
WayneGace
őstag
válasz
killerjohn #31965 üzenetére
"warcat kollega volt olyan szíves nekem megmutatni a craftolást, 2x10 kesztyűvel" Ez mit jelent? Van valami trükk?
-
oxox
addikt
válasz
igen nézegettem a profilodat, láttam, hogy 60misi felett jársz....szedegettem is az állam...ill. láttam, hogy +goldos cuccokban aprítasz....
-
warcat
veterán
válasz
Vannak bőven rossz szériák megnyugtatlak itt is
Az is baj,hogy már rengetegen rászálltak és túltelített a piac,azért ritkaságokkal lehet még keresni
/ezért is akarok beszerezni most receptet/
(monk über tankkesztyü most kelt el 14ért - vicces mert aki nem ért hozzá 1-2 milláért rakta volna be),de gyakran már csak az van,hogy eladod az igazán jól sikerülteket,és a maradékból lesz haszon.Azért jobb mint a farmolás,nameg mindig beüthet megint egy 200 eurós roll bármikor
Eladásra a fórumokat tudom ajánlani,gyakran látni,hogy van egy szép nagy galéria és válogasson aki akar,pl 1 től 20-ig minden vihető 80k-ért ésatöbbi.
-
Mackósajt
senior tag
válasz
killerjohn #31948 üzenetére
A force armor már nerfelve lett, így akkor is megölhetnek 1 ütésből, ha fenn van (ha a HP-d kétszeresét beléd vágják).
-
kornel76
aktív tag
válasz
killerjohn #31596 üzenetére
Retreiving híró liszt..... 5 perce.
-
dobolan
senior tag
válasz
killerjohn #31229 üzenetére
Már nem ütnek akkorát act3-ban, hogy force mindenképpen. Ha van elég HP-d (35k felett), akkor 1000 körüli allres-sel (prismatic) jobban jársz, mert tovább birod, ha közrefognak.
-
válasz
killerjohn #30710 üzenetére
Lord of Lies - Ancient Path
-
warcat
veterán
válasz
killerjohn #30021 üzenetére
+6ost.Szépen felment az ára.
Az a probléma,hogy ezzel a gondolattal már megelőztek...sokanÉn 5 millióért vettem még.
Készülj fel arra,hogy az átlagos rollokkal olyan 300 kesztyüt le kell majd gyártanod,mielőtt visszajön a recept ára és átfordulsz haszonba 100 darabot gyártani olyan 13 millió lehet.
Ezek után ismerned kell,hogy mit keresnek az emberek.Barbár tankkesztyű,dps, monknál ugyanez ésatöbbi.
A 100 darabból lesz olyan 30-45 eladható,ezeket szét kell válogatni és eladni.
10 hely ehhez lassú,vagy nekiállsz fórumon hirdetni,vagy belenyugszol abba,hogy naponta csak egy adagot tudsz átpörgetni.Épp ezért én 2 accounton árulom őket.
Esetleg a gagyibb de még eladhatókat bezúzod, de 100-200k-s árral számolva is buksz egy 10% költségcsökkentést( 13 millából lejön mondjuk 1,5m).És figyelmeztetek mindenkit,hogy ki lehet fogni szar rollokat...ilyenkor örülhetsz ha visszajön végül a 100 db költsége.Megesik.
De mindezt nem elriasztásképp írom,csak vegye mindenki ezt számításba,mielőtt belevág.
Jön belőle pénz,jobban mintha farmolnák mint a barom,ezért nincs is kedvem
Ma is mentem a kört,valor 5 stack eléréséig 1 darab raret voltak hajlandóak kidobni,hagyjuk már..
Egy gyengébb act 3 pakkot megölök 10 másodperc alatt,de nem dobálnak semmit,kinek éri ez meg -
persil
nagyúr
válasz
killerjohn #29648 üzenetére
Nem, csak leírtam, hogy még nincs kint a patch és hivatalosan nem erősítették meg, hogy ilyen szintű lenne.
Ezt pont úgy értettem, ahogy leírtam
-
persil
nagyúr
válasz
killerjohn #29586 üzenetére
De még nem jött ki az 1.0.3.
-
persil
nagyúr
válasz
killerjohn #29533 üzenetére
"és minden ias értéket a felére, vagy az alá csökkentettek."
Egyrészt még nem csökkentettek semmit, másrészt meg sehol nem volt róla szó, hogy ilyen mértékű lesz a nerf. Oo -
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #29007 üzenetére
Vagy te is rmah-ban add el a cuccokat és a bevételéből tudsz venni magadnak.
-
Jazz
veterán
válasz
killerjohn #28701 üzenetére
Nincsen. De semmi extra, átlagos, occsó. És nem azt mondom hogy könnyedén megyek, meg azt sem hogy mindent leszedek. A lehetetlen elit-ekkel továbbra sem lehet mit kezdeni. Azmo-nál meg csak nagyon sokadjára jöttem bele.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
killerjohn #27317 üzenetére
Szerintem nagyon nagy fej a gyerek, biztos nem lehet unatkozni mellette
-
Jazz
veterán
válasz
killerjohn #26994 üzenetére
Ember, ha te 1M aranyat 3 óra alatt össze tudsz szedni, és jó esetben azt ellehet adni 5000-ért vaterán, az tudod mennyi??? Az egy 1666 Ft-os NETTÓ órabér! Szorozva 168-al (átlag havi munkóra) = Az Havi szinten napi 8 órában NETTÓ 280.000Ft!!
Ezt te sem mondod komolyan hogy ilyen sebességgel szeded a goldot.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
killerjohn #27014 üzenetére
WD-vel tudtok valami hasonló auto farmolós Roayal Crypts ..skill taktikát?
-
persil
nagyúr
válasz
"merthogy jó esetben 3 eurónál többet keres az ember óránként..."
Azért sajnos magyarországon ez annyira nem jellemző.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Feljebb írtam korábban, hogy cimbi passzívált egyetemen fél évre és dolgozni szeretne megyefővárosban, ami ipari város. Január óta próbál melót keresni, mindenhová beadta... Mivel nincs diákja ezért diákmunka kilőve. Máshová meg nem veszik fel egyszerűen, pedig már rengeteg helyet megpróbált...Csak ilyen rohadt MLM cégek hívják vissza. De annyira nincs meló, hogy még az alu válogató üzembe se kell, ami már eleve pokol. Maradt a Visteon havi 60K-ért 3 műszak, random beosztás, nincs hétvége (máskor asszem van egy szünnap) és kemény brutál gyári fizikai munka... Ez van most a hazánkban. Durva mi?
Ehhez képest, még egy 150 forintos farmolós órabérnek is örülnének páran, csak legyen valami...Nem ám 2eu/óra álomfizetés...Főleg a farmolás, mint olyan, saját időbeosztás stb. Szerencsére nekem vannak videós, filmes melóim... de néha annyi meló van velük, hogy végül kijön egy retek órabér amit le se merek írni. Mégis örülök neki, hogy egyáltalán van...
-
mikromanus
veterán
válasz
killerjohn #26055 üzenetére
(#25995) mikromanus -ben jeleztem is. Azt hiszem 2010 óta nincs xp a summoned monsterek után Übertristamban. Hüpp, hüpp.. Azóta Diablot kell ölniük az ügyeskedőknek...
-
mikromanus
veterán
válasz
killerjohn #26055 üzenetére
Hehehe... Oda már felesleges kis karikat vinni egy ideje. Marad a diablo run hellen, majd a baalrunok
-
Huma
addikt
válasz
killerjohn #26028 üzenetére
Ja. Ez igaz. Ebbe nem gondoltam bele.
Viszont a block-nál lévő sebzéscsökkenés esetében kivonás van. Nagyon nem mindegy, hogy ez a levonás már a resistek és az armor átal csökkentett sebzésből vonódik le vagy pedig a teljesből. Én úgy gondolom a csökkentett értékből vonódik le mert különben nem sok értelme lenne infernón. Bár ha azt figyelembe veszem, hogy a blizz teljesen használhatatlanná tette a peteket infernón akkor simán előfordulhat a másik verzió is. -
whitezo88
nagyúr
válasz
killerjohn #25796 üzenetére
Írja ha Unique. Abból meg egy lehet.
add el ennyi -
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #25078 üzenetére
Passz, frostshockon olvastam még régebben. Annyi a lényeg, hogy az auth kódja pár másodpercig él, ha valakinek olyan key logerre van, ami kb azonnal jelent, akkor pont le tudják nyúlni.
-
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #24907 üzenetére
De törtek.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
killerjohn #24941 üzenetére
Ahhoz képest amim volt nekem ez remek
Kár, hogy nincs szükségem Int-re
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest