- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
Agro
senior tag
válasz
mephi666 #50071 üzenetére
Ezzel egyet értek. Coopba csak az achivementek miatt megyek ha olyanom van. Minden Bosst soloban nyomtam eddig le. Ennek egyetlen oka van. Az elején még poén volt coozni, de miután hellre jutottam az ideg szétb@szott amikor olyan groupokba kerültem ahhol nem csak a dps-em de az armorom is 3-szor nagyobb mint a "tank"-nak. Bármikor random groupba akarok becsatlakozni az a látvány fogad, hogy ott lihegnek az "élősködők" akik csak a discot nyomják a képernyőre, de kb a csicska enchanterem többet sebez.
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
mephi666 #50059 üzenetére
Szerintem annak a DH-k meg WD-k örülnének mint majom a farkának
Egyébként én benne vagyok...az az ACTonkénti 1-1 halált kibírom..
És legalább oda kéne tenned magad hogy még véletlenül se bántsanak..nah..mintha nehéz lenne a játékmikromanus Ezt mondtam én is..hiába hoznak player8at...akkor azért megy majd a rinya hogy az a nehéz..ha teszem azt még a drop is jobb lenne akkor meg aztán lincselés lenne a casual réteg felől
-
mikromanus
veterán
válasz
mephi666 #50031 üzenetére
Nálam volt olyan hiba, hogy valamelyik elit pakk beragadt felnagyított méretben. Kb akkorának tűntek mint a saját barbi ha kizoomolod, csak mellettük ott törpködött a barbi, így kontrasztosabb volt (kisbarbi vs másfélszer akkora dagi cammogó közlegények a harctérről). Semmi avenger speckó. Egyszer sikerült meghalnom. Mire visszatértem összementek. Vagy valahol volt az Act 1 Kazra oltárokhoz/dobokhoz hasonló speckó a környéken? Act 3-on ilyet nem láttam eddig
-
mephi666
nagyúr
válasz
mephi666 #50023 üzenetére
ja, kifelejtettem a legpoénabb mob+affix kombókat... az avenger tényleg mókás szokott lenni: kisdenevér megnő akkorára, hogy még ozzy is elsírná magát örömében, ha találkozna vele
a szúnyogcsapatból lób@szó bögölyhorda lesz és hasonlók... pár amúgy is nagy jószág meg kb akkorára nő tőle, mint siegebreaker
ja meg még1 vicces dolog: egyik nap lent voltam sirocco caverns lvl2-n, moltenes banda jött, elfogyott a discipline, hp is fogyogatott... gondoltam átugrok az ajtón és töltődök (már előtte arra vettem az irányt és az ajtóból multishottal beleszórtam búcsúzóul a népbe) 1-2 épp az átjáró mellett döglött meg, vártam a túloldalon és egyszer csak rotty
átütött a molten robbanása, hogy azonnal tigrisbukfencet csinált a karakterem a legközelebbi falig
-
mikromanus
veterán
válasz
mephi666 #47617 üzenetére
Én legutóbb a KillerChicken-BlueGenius builddel kisérleteztem. Jó felfejlesztett enchi follower + only blue itemek saját karin. Picit finomítanom kell, mert 100-150 allres azért kell. Így 7 allres-sel minden fizikai támadás is komolyan sebez. Bár ha mindent az őrült szöszire hagyok akkor nem gond. SImán teljesíthető Act 1-2 vele. És az még a fegyver upgrade előtt volt. Most már 9500 DPS az alapja. A tömegsebző skillje nagyobbakat zúz. Már act 3-on is veszélyes a csibe
-
DjDanee87
addikt
válasz
mephi666 #47273 üzenetére
Menj be normalra és keress ott manót és meglátod hogyan működik.
Ha jól emlékszem 3szor (amikor így megtorpan) kevesebb sebzést kap be, és amíg nincs meg ez a három, addig a bekapott sebzésnek van maximuma, hogy ne ölje le senki 1 lövéssel. Normalon az érdekes hogy alig van HPja rálövök egy 200k-s critet és fut tovább 90% HPval
(#47275) Bazsi1987: Szerintem ha olcsóbb lesz akkor egyes darabjait biztosan. Elég jól sikerült set.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
mephi666 #45126 üzenetére
Én is hasonló véleményen vagyok, mint te. Most sincs különösebb bajom a játékkal, de abban egészen biztos vagyok, hogy szépen lassan ki fogja magát forrni. Jönni fognak itt még átalakítások patchek formájában, PvP rendszer, a kivágott Mystic újragondolása, kiegészítő(k) új játékelemekkel, szóval ha nem is egy-két hónapon belül, de nagyon jó kis játék lesz ez a Diablo is. A második résznél a LoD kiegészítő is mennyi változást hozott, én bízom a Blizzardban még mindig
-
-
sunnymarcell
aktív tag
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
mephi666 #44426 üzenetére
nekem a vaulton minimum van egy fél másodperces késés, így speciel szólóban nagyon nehéz
csapatban meg mindig olyan huszárokat kapok mint 8k DPS-es 17k HPS barbik, monkok akik nem tudják mi az a mantra (igen, ezeket inferno act 2-nél kapom)
jó, de minek felöltöztetni maxos cuccokba, ha így is meg tudod ölni diablót, és nincs semmi értelme (nincsen pvp, egy ideig nem is lesz)?
-
vhunor
őstag
válasz
mephi666 #44176 üzenetére
Hárman mentünk tegnap, Gorni a dokijával, egy barátom a DH-jával és én tankként, A3-nak úgy 70%-át.
Botrányos volt. Talán 2 pakkot leszámítva mindegyik mortaros, reflectes volt. Hogy szegények mennyit haltak... Critel 300k felett a DH, és vége is. És mindig ez van, amikor velük megyek. Ahogy DH és/vagy WD csapódik hozzám, varázsütésre minden mortaros és reflectes lesz. Random my ass.
Szerk.: + szinte minden cucc ilvl 52-58 volt.
proci985: Hát, amikor duplatornádóztam a barbárral, 7k armorral és 42k hp-val volt, hogy onehitelt, pedig nekem van még 30% melee damred is a DH-hoz képest
. Szóval tippre necces túlélned.
Mégszerk: 70k dps-e van 31k hp mellé. Van valami 1000 körüli liferegje, de bőven 300k felett critel, nem segít a lifesteal, csak plusz hp, ha egyből meghalsz. Hp-t még feltoljuk 36-40k-ra, csak most úgy változtak a cuccok, hogy vesztett jócskán hp-t és módosítani kell ezt-azt.
-
SLYM
veterán
válasz
mephi666 #43837 üzenetére
basszus, most vásároltam be 250.000 aranyból, azt gondotlam tök jó cuccokat vettem.
na mindegy, este majd megnézem hogy megy a játék infernón, bár az első zombik még elég gyöszösek voltak, de láttam amikor öcsém tolta, hogy milyen főemberkék mászkálnak. most nézek egy pajzsot meg egy egykezes fegyvert gyorsan
-
-
-
-
Djuree
félisten
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
mephi666 #41051 üzenetére
az a gond, hogy ugye inferno act 1-re életképes cuccok kellenek (tehát nem ilyen trash cuccok amin csak GF van), ami alapból drága
és még ezekre +10-15% MF nagyon sokat megdob az áron. először mindenképp GF runolni kell. vagy RMAH.
amúgy nekem egy ilyen run 10-12 perc, és összejön 45-55k + eladott cuccok (+5-10k).
-
mikromanus
veterán
válasz
mephi666 #40567 üzenetére
A fegyverek alapsebessége nem változott. Az AS% kb feleződött, de az tudtommal nem is szerepelhet fehér és szürke itemeken. Vagy tévedek? Húvazz, akkro gyorsan átnézek este párszáz fehér fegyvert. Hátha van 25 AS-es 400 DPS-es fegyver lvl 60-ra
(haszna épp nulla, de muris lenne)
#40563) radi8tor1
ebből a képből sok nem látszik. Lehet szimplán csak rare cuccokat szed össze és amikor megtelt felirat megjelenik, akkor kezd el azonosítgatni. Én is ezt csinálom, csak én a kék szemetet is begyűjtöm. Nem akassza meg a runt annyira a cuccolás ha sok lomot tudsz felszedni és ritkábban kell a városba járnod. -
MrCsiT
addikt
válasz
mephi666 #37892 üzenetére
én is D1-el kezdtem 36
..és igen , valóban nagyon le tud kötni ez a játék
most nézem, hogy milyen bankkártya kell a paypal-os RMAH-hoz, hogy tudjam azt is használni: már vagy 5-6 karim van, ami csak tároló, és már megint ott tartok, hogy a főkarim, egy 60-as DH hátizsákja szinte tele van, és nem tudom hol eladni, de a kovácsnak meg sajnálok minden jót bedobálni - a 10 db gold AH -s lehetőség meg nagyon kevés a 24h átfutási idő miatt. (és az ott tárolható 50 tárgyhelyből is foglalt vagy 25.. )
Fura, hogy 5-6-700-as íjakat nem tudok eladni, hiába nem drágán adnám, mégsem megy el -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
mephi666 #36956 üzenetére
oké,azt aláírom hogy "teszkós cuccal" elvihető hell végéig viszonylag könnyen,csak utána olyan nehézségbeli ugrás jön , hogy ez a játszhatatlanság rovására megy az ah miatt...az is igaz hogy a játék 60-as szint után kezdődik,ezzel sincs baj...csak a pénzéhséggel...mert mig én és többed magammal játszunk,farmolunk,beleölünk több száz órát és nem esik használható cucc , addig akinek van valós lóvéja az jön és 1mp alatt megvesz bármit és lehet rajkodni...még ez sem gond,mert tegye ha tellik rá,csak az a fájó, hogy nekünk játékosoknak alig hullik vmi....ezen kellen változtatni,egy balancot kialakítani,mert ez elég egyoldalú....beleértve azokat is akik AH-n RMAH-n kereskednek,mindárom fél megtalálja a saját élvezeti faktorát...nem azt várom el,hogy minden második köcsögből set item hulljon
a nehézségről még annyit,jól van ez így ,mert minden játékban van very hard fokozat,csak az a fránya drop kicsi....
de bárki bármit mond , szerintem nagyon elment a pénz felé a blizz,akárhogy is fényezzük...ez itt a gebasz.. -
F-ECT$
titán
válasz
mephi666 #35263 üzenetére
Néha lehet ilyet találni. Tegnap cipőt kerestem, beírtam a 3 statot és a BO árat 100k-ra akartam tenni (bár nem reménykedtem, hogy ennyiért lesz benn), de véletlenül 10k-t írtam be, mégis kidobott 1 itemet. Azonnal BO, és ment vissza 400k-ért. 1 óra alatt elment.
Egyébként tegnap vagy 3 cuccot vittem Bid-del, a BO 100-150k körül lett volna, a Bid állt 5-25k-n, beállítottam 50k-t, és mindet elhoztam olcsóbban. Persze nem nagy cuccok, de inf act 1-re elegek lesznek.
-
Amur
addikt
válasz
mephi666 #35004 üzenetére
ne gyűjtse olyan célirányosan, mint a dh menyétei
Ezt hogy érted? A DHnak vannak aranyösszeszedős menyétei?
baszus ezt észre sem vettem!Látom már:
Ferret Companion
Summon ferrets instead of a raven. The ferrets collect gold for you and increase gold found on monsters by 10%.Ez nagyon jó! kipróbálom!
-
DjDanee87
addikt
válasz
mephi666 #33668 üzenetére
Az hogy milyen statok kerülnek az itemre csak az itemleveltől és a szerencsédtől függ, attól nem, hogy melyik actban esett ki.
Ha Act1ben esik ilevel63 item az is lehet überbrutál, csak arra kevés az esély - mármint minden actban kevés az esély jó cuccra, mivel rengeteg féle lehet a random dolog miatt
-
-conrad-
addikt
válasz
mephi666 #33070 üzenetére
Inferno act2-ben 220% MF-es gearben farmoltam a goblint tegnap pár órán át, a sok kék mellett ami rare esett az max. ilvl 61es volt, természeresen mindegyik használhatatlan volt így mentek a vendornak/szétszedésre és az alapanyag AH-ba.
Inf act1-el nincs bajom sőt 2-3-al sem viszont én goldfind gearben akarom tolni, abban meg esélytelen leverni az eliteket act1-ben ezért akarok visszamenni hell-re. -
persil
nagyúr
válasz
mephi666 #33070 üzenetére
Hát csak goldban jobb hell, de ha dropban bízol akkor inferno, jogos
Viszont minél életképesebb a karakter infernon, annál jobban jön hellen. Engem szó szerint nem sebeznek meg és 1, max 2 ütés mindenki, az elit/champ csapatok is max néhány másodpercesek, attól függ mennyire szaladnak el
-
mikromanus
veterán
válasz
mephi666 #32813 üzenetére
Jó kis oldal. Ahogy nézem az affixek közül a lvl 63 itemre valók vagy nincsenek a játékban, vag ymég senkinek se esett eddig, vagy senki se adja el sz*ros 250 euros korlát mellett. Ringen ilyen 35-50% crit dam, meg 5-6% crit chance, meg a min/max 27-33 dam ilyenek. Az "attack per second" meg abszolut nincs most (ez az ami nem százalékos, hanem fix értékes növelést ad). Vagy tévednék?
-
Sonja
nagyúr
-
mikromanus
veterán
válasz
mephi666 #32813 üzenetére
Ez se rossz, de nekem ez volt az "első": Barbarian character planner
-
mikromanus
veterán
válasz
mephi666 #32788 üzenetére
Valami karakterépítgető lapon láttam régebben ilyen suffix-affix hozzárendelős részt. Abban megvolt minden. Bár nem volt teljesen pontos, mert azt hiszem pár suffix/affix nincs, vagy rejtett vagy nem működik. Ilyen pl a 0,1-0,2 attack speed. VAgy ez az IAS ami még nem működik?
Amun a crit chance 8,5, ringen 4,5 max. Ennyit tudok. Otthon elkezdtem legyűjteni. csak hogy tudjam mi a perfect.
LoH-on azt hiszem ringnél 328, amunál 657 a jelenlegi plafon. Legalábbis jobb nincs a piacon.
Critical dam ringen 34 max, amun 65 -
Haart
addikt
válasz
mephi666 #32455 üzenetére
Én most így farmolok elég zsear. 42k dmg, tickelve 102k. 250% crit dmg és 20% chance kb.
-
H@lede
tag
válasz
mephi666 #31608 üzenetére
Talán még normál-nightmare szinten el lehet vele gügyörészni de infernon túl sok hp-ja van a moboknak és akkorára úgyse tudod kigyúrni hogy érjen is valamit. Én spec. egy fölösleges plusznak tartom és olyan cuccokat biztos vagyok benne hogy nem fogsz találni amivel ezt meg lehetne valósítani valami mindig hiányozni fog.
-
-
Jazz
veterán
válasz
mephi666 #29970 üzenetére
Én most izuval nem tudok mit kezdeni infernon.
Lehetetlen elérni hogy 1x se üssön meg, és hogy még a minionjai se üssenek meg 1x sem az egész fight alatt, úgy hogy azok extra gyorsak, a suszter kalapácsos meg még teleportál is vagy mit csinál.
És ha egyszer is megüt, lehet neked akármilyen szetted 80k dmg....
-
-
SSJPeter
őstag
válasz
mephi666 #28968 üzenetére
De ott is felszámítanak csak sokkal kevesebbet.
Kiraktam egy 716 dps polerarmot 221 life on hittel, 1.25 EU-ért csak, hogy kipróbáljam hogy működik a dolog...kíváncsi vagyok elviszi-e valaki...
(#28971) Djuree : Én előbb kívácsi vagyok arra, hogy mekkora lesz a forgalom és, hogy életképes marad-e a gold AH...
-
persil
nagyúr
válasz
mephi666 #28404 üzenetére
Az valóban jö lenne - és eleve így kellett volna, hogy a kovács ugyan random cuccot készít, de 100% hogy jobb lenne adott szinten, mint amit lehet droppolni.
Persze sok sok pénzért. Plusz mondjuk egy bind on equip a legjobb kraftolt cumóra és legerősebb dropokra sokat segítene. Ha már egyszer kialakult egy ilyen fos helyzet.Amúgy mi az az xbow?
Egyébként meg őszintén kívánom, hogy kínok közt haljon meg, aki csak egyszer is elindít bármilyen botot. Mert leszarom, hogy otthon a sok értelmi fogyatékos mit csinál, de kikérem magamnak, hogy az én játékomat tönkretegye ezzel a szemétláda viselkedéssel.
Megjelent szerencsétlen játék 1 hónapja és a sok nyomorult féreg tönkretette a gazdaságot...Kínát mondjuk nem csak a gold farmerek miatt, hanem amúgy is eltörölném a földről, de mindegy... -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
mephi666 #28302 üzenetére
sok variáció nincs az átadásra a leírtakon kívül ,de ez a barátlistás dolog azért sántít,mert így bárki mondhatja (akár Te is ) a licit végén " hogy én vettem meg" hacsak nincs elrejtve a nyertes vevő neve
, bár igy átgondolva ez sem jó ,mert nem tudni az eladó battletagját...
nem tudom mennyire szabályellenes az e fajta bizniszelés...de akár a Blizz oda is koppinthat keményen...
Djuree ahogy néztem az eladót 39 csilagos és 100% pozitív...de ha személyesen adja át,akkor a kérdés ell is dőlt
-
SSJPeter
őstag
válasz
mephi666 #28244 üzenetére
Az király, valahogy fel kell tápolnom magam nekem is act 3-ra....mert úgy nézem csak onnantól kezdve esnek jó cuccok jó eséllyel.
Jelenleg kb. 550 allresem van de érzékelem,hogy ez édeskevés oda.
800+ kéne legalább...Amúgy most gondolkodom egy "helm of command" vásárláson...van kb. egy millám...vagy cseréljem le inkább a fegyverem?
mempo of twighlight--> helm of command?
vagy
blade of the warlord--> valami 800+ dps?
Melyiket upgradeljem szerintetek?
(#28244) mephi666:
"akkor farmolhatom tovább act2 manóját"
Megkérdezhetem, hogy ezen mit értesz?
Milyen manófarm -
maross
nagyúr
válasz
mephi666 #27975 üzenetére
act2-ben hol lehet manot farmolni?
djuree: te nem diablo2-oztel? Igazabol nem ertem mit varsz, van vagy 100 quest, valassz egyet, es jatszd. Wowban aztan kurva jo volt x masik bottal es kinaival egyutt farmolni az elementalokat egy 30meter x 30meteres teruleten, meg ropkodni orakig viragokat gyujtogetve...Ez annal sokkal jobb szerintem, jonnek a kulonbozo champion packek, mindig van kihivas es nemi izgalom...
-
DjDanee87
addikt
válasz
mephi666 #27975 üzenetére
Én egyelőre nem tudom eldönteni hogy act3 sz*pás vagy act2 viszonylag könnyen farm.
Act3ban esett már használhatóbb cucc, mint amit act2ben láttam, viszont act3 elitjeinél kb csak 30% hogy egyáltalán meg tudom ölni (sok halál árán) míg act2ben 95%ban meg tudom őket ölni és nehéz a döntésDjuree: 1.0.3tól 4-6x javítási költség!
Nerfelik Act 2-4et is kicsit szóval lehetésges h nem halsz annyit
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest