- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
whitezo88 #49456 üzenetére
jaja. barbik panaszkodtak egy sort, hogy lassú lesz, de 10p alatt letoltuk pl4ben. úgy, hogy volt két elég normális barbi, én, meg egy másik DH kb annyi dammal sharpshooterrel, mint nekem anélkül, tetejében 22k lifeal
.
egy magas dpses DHval pillanatok alatt lemegy diablo, ha van tank ami az idő jórészében lefoglalja diablot.
Gyuri27: ja, nekem az az érzésem, hogy 1.0.4ben hatalmasat nerfeltek a dropon. volt az első este, amikor egy bug miatt estek a jó cuccok, aztán utánna alacsonyabb mffel összehasonlíthatatlanul rosszabb lett a3-a4 (1.0.3ban 0-20mffel mentem).
legalábbis 1.0.3 alatt legalább egy valami használható/eladható esett egy kör alatt a3ban =(gyakorlatilag első két harmad, ill a vége felé már a crater is). gemdrop a béka feneke alatt, plan szintén kevesebb esik, cserébe az a1ből már jó ismerős sárga doom pauldronsok tömegesen kezdenek megjelenni a3ban is. 10 szintet mentem fel A3ban, ez alatt esett egy használhatatlan unique (ivory tower), meg talán két-öt cucc 100ks nagyságrendben.
... és akkor eljutottunk oda, hogy egy hete kb semmi értelmes nem esett. legutoljára ilyenkor egyszerűen továbbmentem A3ra, viszont A3ról már nincs még egy act (a4 droprateja elvileg nem jobb és rövidebb is), hogy nyögvenyelősen, de legalább valamit találva tudjak haladni.
-
mar_tin
tag
válasz
whitezo88 #47905 üzenetére
Sima farmolásból, eddig főleg Act2 -ben, de most már talán menni fog az Act3 -is.
A Venomhusk legendary bow, meg az első kraftolásom volt. Kerestem rajta 500k -t.
Egyébként nálam is kb. 95% kuka, vagy szétbontás. Ma például úgy 50-60 sárgából ezt a kettőt tartottam meg:Egyébként ezen az eladott legendary -n a 13% more fire damage taken sor mit takar? Ha jól értelmezem, akkor ennyivel több tűz sebzést kapunk be. Vagyis negatív tulajdonság lenne?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
whitezo88 #46821 üzenetére
én publicban végigmentem A4 prime evil misszión... a másik DHnak ugyan sharpshooterrel kevesebb volt a damja, mint nekem anélkül, de a két barbár tank ügyes volt. dia kill pl4ben 10p volt, szóval elég gyorsak voltunk.
DH fegyver meg egy szintig olcsó. a töréspont kb 1-2m környékén van, utánna exponenciálisan nőnek a költségek.
-
törölt tag
válasz
whitezo88 #45236 üzenetére
witezo88 FehérHolló
Ja hát nem egyértelmű, mondjuk sok jelentősége nincs, lévén newbie vagyok még, normálon Act3 int450 a többi 170-180, egyelőre olyan, mint ha sztrádán mennék
Allresről nem is álmodom, de jobb felkészülni
szerk: Ti gold radiust szoktátok buffolni, vagy szenvedtek inkább? Tudom, csak kényelmi szempont, de engem rohadtul idegesít.
-
maross
nagyúr
válasz
whitezo88 #38098 üzenetére
Az a baj, hogy az egesz olyan, hogy farmolsz 20 orat, es nem am kiesne egy jo cumo ennyi ido alatt, nem, a farmolt idodert kapsz 100 sorsjegyet, amivel nem nyersz semmit, vagy jo esetben visszakapod a javitasi koltseget
. Mas meg bemakolja a fonyeremenyt, te meg 200 ora utan is csak kaparod a sorsjegyeket
.
szerk: kellene valami jobb rendszer, pl 1000 leolt champion pack utan kapsz egy kulcsot Reward City megfelelo ladajahoz, ami ad neked 2 sargat, nem feltetlenul a te kasztodnak, de jo statokkal. Mert pl nekem mar k* elment a kedvem, egy darab szutykos targyat nem talaltam, inkabb huzom az altokat.
-
-
válasz
whitezo88 #37373 üzenetére
Ami amulettben crap, az ringben brutál. ~2x olyan jónak kell lennie, ami egyébként nem meglepő, ringből kettő lehet.
Le lett írva, el lett magyarázva, hogy miért ennyi. Vagy tanulsz belőle, vagy ragaszkodsz a "nemérennyit"-hez.
Ezt érdemes még megnézni, hogy miért ér ez ennyit:[link]
-
Helmoras
őstag
válasz
whitezo88 #37180 üzenetére
Több ilyen beragadós pont van, Act 2 a 2 féle dungeon...
1 a barlang második szintjén bizonyos lukaknál be lehet akasztani a mobokat.
Illetve a sivatagos Ruinsban pls a mini híd ami leomlik, a kigyó elitek ottis beakadnak.
Több ilyet még nem találtam, lévén DH-val farmolom Act 2-őt ezekre bukkantam eddig.
-
persil
nagyúr
válasz
whitezo88 #36518 üzenetére
Grat!
Nekem meg kiesett 4, vagy 5 darab ilvl 63as fegyver kurva jó statokkal, life on hit-el, crit dmg-el, socket-el és mind(az összes...) 200-300as dps-el...
Tiszta hihetetlen az egész, ilyen a földön nincs. Kivétel nélkül mindig ilyen 50-100cold/fire stb sebzések vannak rajtuk, vagy épp semmi. Kétszer ilyen dps-el milliókat érnének, így meg örüljek, ha a vendor fizet érte néhány aranyat.
-
Alg
veterán
válasz
whitezo88 #36496 üzenetére
Most vettem amut 280K-ért:
142 str
54allres
11% life
19 max damageAnnyira nem volt óriási tétel, és szerintem nem rossz...
Eddigi hasonló volt - resist maradt, kaptam 1100 life-ot meg 500 dps-t a váltásból, igaz vesztettem 28% MF-et, de nem igazán érdekel az MF jelen állapotomban...Vállast meg a nacit nem bírom lecserélni, nincs rajtuk resist, van viszont a kettőn vagy 450 str meg 300 vit
-
-
Helmoras
őstag
válasz
whitezo88 #34968 üzenetére
De jár egyszer sikerült leölnöm mindet mielőtt robbanna és megadta....
Viszont valami furcsaságra figyeltem fel, Health linkes kék eliteknél szokott lenni hogy annyi valort ad ahányan vannak, másnál is volt ilyen? tehát pl egy 3 mobos csoport health linkel lefekszik az +3 valor.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Cyberbeni
addikt
válasz
whitezo88 #34822 üzenetére
nekem 15k van most az infernós dh-mon és reflects damage-en kívül minden vihető act1-ben. (1.0.3 előtt végigtoltam vele, azóta nem nagyon foglalkoztam vele)
meg persze későbbi actokban is minden vihető, csak alacsony dmg miatt futkorászni kell.
és mielőtt meghalsz, nyomb be a smoke screent, ha elfogyott a disciplined, akkor meg a preparationt -
L4mie
veterán
válasz
whitezo88 #33806 üzenetére
kocka csaj nagyon jó társ tud lenni, csak van amelyik inkább farmol mint főz...az meg nem mindig jó
én exemnek vettem anno diplomájára vanilla WoW-ot meg BC-tde igen, kellemes meglepetés tud lenni az ilyen.
hah a ciki ha csaj magának vette nem neki
majd a válla fölött nézheti, hogy tolja DH val a csaj.
FB-n láttátok a vibrátort adó oldalt 1 hónapja volt talán hír. - csaj vagy és lefotózod magad a pasid diablo 3 dobozával kapsz egy ingyen prémium vibrit
1 nap alatt volt pár szár kép, persze volt olyan csaj aki szerintem a saját diablóját ölelgette -
Mr.Csizmás
titán
válasz
whitezo88 #33321 üzenetére
a bidelősök elmehetnek a francba, felraktam egy porseprőt (xbow) kb. 80k gold melóm volt vele (buyout +beledugott gem craft), erre elvitték 17k-ért.
most felraktam egy low vacak 44-es macet, 10 perc alatt 15k licit. mifolyikitt???
-
Mumee
őstag
válasz
whitezo88 #32268 üzenetére
AH AH-val. Én pénzt keresni diablozok elég szép sikerrel, de eleinte bíztam benne, hogy lesz értelme farmolni is amikor már csak számokat láttam a sok AH-zástól. Ebben tévedtem, így 2 AH-zás közben inkább filmezek, illetve ha farmolok is inkább hardcore-on ahol többet ér a gold.
Hogy hány órás karakterrel a fene se tudja, de első nap nem is játszottam nem volt kedvem szenvedni a szar szerveren és nem is toltam "no alvás" üzemmódban, szóval sok aktív "ingame" eltöltött órám biztos nem volt. A jelenlegi playtimeom 90%-át is biztos a menüben töltöttem. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
whitezo88 #31089 üzenetére
Hogyan lehet a BF3 DLCket (amiben egyenként 4 pálya van) összehasonlítani egy Diablo 3 item vásárlással?Óriási különbség van köztük.Első és legfontosabb; ha megveszed a Bf3 Elitet ami kb hazánkban 30 euró, azzal megkapod az összes DLCt ami létezik a játékhoz.Na de a Diablo 3ban elkérnek egy szaros itemért 100-200 eurót....amivel über leszel, tehát befolyásolja a játék kimenetét, ami majd a PvPben lesz nagyon fájó.Több pénz, erősebb PvP karakter.BF3ban nem tudsz jobban lőni ha megveszed a Elite szolgáltatást.
(#31083) Djuree
Nyert a Blizzard.
De egyben meg is értelek.(#31100) D1Rect
De a Blizzard leszedi a maga 15%át. -
Zan
aktív tag
válasz
whitezo88 #30382 üzenetére
Nekem múltkor(tegnap) Leoric-tól Butcherig annyi sárgát dobott,hogy az inventorymban egy kocka szabad hely nem volt és még az egyik tabban is volt két sornyi azonosítatlan a végére. Mindezt max egy óra alatt, 100%-os mf-el. Az már más kérdés,hogy mennyi volt ebből használható-.-! Egyet viszont elvittek belőlük 700k-ért..! Szóval már megérte.
-
Alg
veterán
válasz
whitezo88 #30361 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy festering woods - itt 3 garantált unique, 2-3 flangál kint is, manó is jöhet
Utána leoric manor - bent lehet egy lila, kint garantált egy unique, van hogy 2 is van
Aztán jailer -> butcher
Ez kevesebb mint egy óra, uniqe pakk van bőven, és jailer is viszonylag jól dob. Szívás meg csak a hídon lehet a bunkós szörnyekkel ha bedobja a "Traitorous cur" eventet és kapsz egy frozen arcane waller jailer féle pakkot
-
Alg
veterán
válasz
whitezo88 #30137 üzenetére
A pirosból is kibírok vagy 3 ütést, de egyszerűbb olyankor kicsit odébb menni... viszont mikor kint ezekből a villanypóznát lóbáló fallenekből jön egy vampiric frozen fire chains health link... nem tudok eleget sebezni rajtuk, úgy gyógyulnak meg sem mozdul maxról az életük, ha meg kétszer eltalál még a jeti is belehal
-
KubanitoS
veterán
válasz
whitezo88 #29285 üzenetére
Már tök mindegy, max azok fogják ebben a formában kipróbálni a játékot, akiket egyébként sem érdekelt az egész, hiszen elég sok idő telt el a megjelenés óta, az igazi fanok már mind beszerezték a játékot, főleg, ha felfogták, hogy egyhamar nem fog lemenni az ára a cuccosnak. A Blizzard esetében kár leárazásra várni, de miért is tennék? A D3 megdöntött minden eladás rekordot. Szerintem ezzel is csak ők fognak nyerni, hiszen akinek megtetszik a játék és multizni is akar, az kénytelen lesz szintén megvenni.
Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Ford topik
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest