- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
radi8tor #49927 üzenetére
ami kevésbé látszik, hogy a bezel pont a karakter közepére esik eyefinity6al.
eyefiniy3mal meg kb az alábbi a helyzet:
a menü még kb elfogadható (csak ronda), bár a két széle között elég sokat kell navigálni
árusokkal foglalkozni rémálom, kb 1.2 méter a távolság a stash és a vendor között. na leginkább emiatt hagytam abba az eyefinityzést diablo3al.
igen, a zöld a szélen. a szörnyek is kb pont eddig jelennek meg. el/feltűnő dolgok szérül megszokottak, bár nekem a szélek már periférikus látómezőre esnek... ellenben ezzel a setuppal.elején még eyefinityvel toltam, de mostanában már maradok egy kijelzőn, pedig dh még profitálna is a nagyobb távolság miatti snipelésből. szóval gyakorlati használhatóság tekintetében szkeptikus vagyok, eyefinity felhasználóként is (ha mondjuk egy szimulátor előtt ülne, akkor csak bólogatnék bőszen, hogy ezt így kell csinálni). szvsz jobban járt volna egy projektorral/nagyobb tvvel, hacsak nem alapvetően pl tervezésre használja, csak most épp bemutatja, hogy fut azért a diablo3 is rajta
.
Helmoras: ja, nem véletlenül egy monitoron használom már egy ideje. fpsre/szimulátorozni remek, diablo3 esetleg egy optimalizált huddal, "letterbox" 32:9ben a nem kellő részeket oldalt letakarva működhetne rendesen szvsz.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
radi8tor #49204 üzenetére
hihetetlen mennyi hack meg csalás van diablo 3-hoz röpke 4 hónap alatt
a maphack már csak hab lenne a tortán.(#49216) MrCsiT: kár hogy nem azt jelenti. diablo 2-nek a 3-hoz talán annyi köze van hogy diablo a játék neve, és a blizzard jóvoltából készült, és benne van deckard cain.
-
Sirandrish
legenda
válasz
radi8tor #49204 üzenetére
Én ezt nem értem..
Mármint van a Blizzard...egy igen komoly cég, aminek egyik legjobb terméke a Diablo..
Kiadják a Diablo 3-t...egy tényleg (szerintem) nagyon szuper kis játékot...be is váltja a hozzá fűzött reményeket..milliók veszik..hatalmas siker, éééééééééés ekkor az addig dicsőített/istenített cég, aki többek között a supportjának köszönheti hírét, úgy dönt hogy saját magát lejáratja mindeközben pedig a Diablo nevet a sárba tiporja azzal hogy magasról SZARIK az egészre..Nálam jobban kevesen szeretik a Blizzardot, illetve tudom hogy sokan még a mai napig hordják a rózsaszín Blizzszemcsit DE, már nem is haragudjatok, amit a Blizzard művel az undorító, szánalmas és megbocsáthatatlan!
Mintha egy sz*r EA lenne...
Kapják be...
-
mikromanus
veterán
válasz
radi8tor #49178 üzenetére
Amíg új egy játék, sokan játszák és nincs kialakult tapasztalat senkinél mit mennyiért lehet eladni addig sokat lehet ügyeskedni. A játék kiadás utáni idők és a patchek igazi aranybányák lehetnek. Ha meg van picivel hamarabb infód a változásokról mint a nagyközönségnek, akkor még inkább lehet szakítani. A diablo 3 most már többé-kevésbé "beállt". Nincs akkora tömeg aki belép és a rajongók már nem belépő szintű/közepes itemeket keresnek. Egyszerűbb keresni egy új kiadású játékot és ott halászni a zavarosban. Mumee is ezt csinálta és sokan mások is. Akik ebből élnek azok megtalálják a lehetőségeket. Most mi az aktuális "aranybánya"? GW2 legyen az bármi is?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
radi8tor #49159 üzenetére
" elhagyták a süllyedő hajót."
Nem is tudtam h süllyed.Te a Blizzardnál dolgozol h ilyen infóid vannak?"A nagyvadak is rég kiszálltak a bizniszből "
Itt a botokat üzemeltető férgekre gondolsz?Vagy azokra akik csak az AH miatt vették meg a játékot?
Felőlem mind a két állat faj mehet a sunyiba, nem fognak hiányozni senkinek.Mondjuk az utóbbi csoport annyit nem ártott a játéknak, mint az előbbi... -
Sirandrish
legenda
válasz
radi8tor #49022 üzenetére
Diablot rövid időre stunnolja ez igaz..viszont az eliteket 3ra..
És amiért igazán jó skill hogy le lehet rántani a DH/WIZ/WD-ről a mobokat ami nem hátrány..
Sőt..mivel stunnol így időt is adsz neki a helyezkedésre..Konkrétan az egyetlen olyan skill amivel egy kicsit is kényelmesebbé lehet tenni a DPS karik életét...
mellesleg az 1sec-es stun az pont 1sec-el több a semminél...bár mondom..elitet meg trash mobot 3secre stunol..
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
radi8tor #48816 üzenetére
Enyhén owerpower volt...198str, 170 vit, 76 allres - 2.9M-ba vettem. A vendor meg fizetett 2000 körüli aranyat, micsoda biznisz...
Vennék én, de még van egy folyamatban lévő üzletem, így most nem telik rá. Persze más lenne ha elmenne a Stormshieldem, de persze azt se veszik meg 2 hete.
-
törölt tag
válasz
radi8tor #48826 üzenetére
ír a supportnak, hogy ellopták az accját, és visszaállítják az eredeti mailcímet?
uhh. ketten írtak 20 perccel a d3at keresek hirdetés feladása után, de akkor nem a 35 napos újonctól veszem meg az biztos.
thx az infótamúgy a nevét mindenképpen meg kell adnia, mert ahogy másik gépen indítom a d3 startert, egyből kidobja, hogy lockolta az accom és jelszót kell változtatni.
(#48828) LÁZ
arra még van kereslet?
külön acc-ra lehet regelni a wow-ot és a d3-at? -
-
F-ECT$
titán
válasz
radi8tor #48587 üzenetére
A para szint látszik a linkelt oldalon is (és vak vagyok), vagy a d3progress-ről van az infó?
Haart: a lényeg, hogy sokan játsszanak, mert az jól néz ki a negyedéves jelentésben. És erre a para szint bevezetése egy elég jó húzás volt. Előtte én is alig nyomtam, max 1-1 gyors run, azóta meg van kedvem egy picit tovább is benn maradni, ha már nem sok kell a következő szinthez.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
radi8tor #48396 üzenetére
magamnak transmuteolok (leginkább talált cuccot, bár épp perfect emeraldot már megérheti muteolni... 1.0.4 óta durva mennyire nem esik kavics, tegnapi a3 mérleg 5 perfect emerald és egy perfect square volt), nem másnak. gemek pici ugrást jelentenek, de összességében azért nem mindegy, hogy pl 3x34 vagy 3x46 dexnyi gem van a páncélban. fegyverbe meg már kikraftoltam magamnak egy 90 critest. legnagyobb receptem sajna nincs meg, de türelmes vagyok, szerintem nem mostanában lesz meg az alapanyagom a perfecthez.
ahogy számolok meg jobban járok, ha magamnak csinálom, mintha venném.
-
Sirandrish
legenda
válasz
radi8tor #48325 üzenetére
Vagy farm..
A jelenlegi gearem nekem is többe van mint 100M és se nem AH-ztam, se nem vettem goldot..
A probléma ott kezdődik hogy most ha napi 2 napot is tolod és nincs mázlid akkor sz*ptad...patch előtt azért 200-500K-s itemekből szépen gyűlt a pénz..Gyuri27 Kérdésedre a választ fentebb olvashatod..
Hja és nem mondtam hogy pörögj a hátadon..azt sem mondtam hogy pereld be a Blizzt..
Elmondtam a véleményem, azt hogy mi nem tetszik a jelenlegi rendszerben és ennyi.
A játék (akárki akármit mond) nekem nagyon tetszik..a Blizzard féle felfogással vannak problémáim.. -
Hun'reeth
őstag
-
-
drk88
senior tag
válasz
radi8tor #47747 üzenetére
nekem amióta átléptem p level 20-t, a sima mobok mínőségibb rare-t dobnak mitn az elitek, patch előtt sokkal balancolt volt a dropp act3-ba...ennyi 50-58-s itemet nem mostanában láttam mint az elmúlt pár napban act3-on...minnél több mf-n lesz annál szarabb az egész XD
Cyberbeni : nekem napi 1-2 esik átlagban, de a mínőségét ne kérdezd
-
mikromanus
veterán
válasz
radi8tor #47687 üzenetére
Erre gondolsz?
MikroMonster -
Rankerz
senior tag
válasz
radi8tor #47648 üzenetére
Én resell/újra eladással töltöttem kb a diabloval időm felét és hidd el ez így működik.
Olyanok is vannak hogy havert megkéri tornázza fel az árat pár szemtelen biddel. Lehet hogy anélkül 10M a cucc de az utolsó egy precben elkezdi valaki 20M ig feltolni és voálá elmegy a végén vagy 25M ért , holott 10M a reális ára. Ez mind mind marketing. Az itemeket népszerűsíti mennyien és mennyit bidelnek rá. A buyout itemeknél fogalmad sincs kinek kell kinek nem, egyszer ott van egyszer meg sold.
Azt tudom hogy nem ugrik fel, de ez csak akkor működik ha nem adnak meg annyit mint te..ami drága cuccoknál not gonna happen
-
Rankerz
senior tag
válasz
radi8tor #47523 üzenetére
' Input limit reached ' már rég bele van implemetálva (1.0.3 patch)
Ha gyorsan kattingatsz kiloggol a játék. Az hogy egy botot időzítenek és észre se veszi nem para , de engem szivatott rendesen mert rosszul működik. Hirtelen váltasz ,ah zol, public gameseket nézel egyből kivág téged mint átlag felhasználót.
A blizzardnak érdeke hogy legyen botolás témát meg hagyjuk már kérlek..
-
Rankerz
senior tag
válasz
radi8tor #47520 üzenetére
Most ez miért sajnos? Aki no life farmol és felteszi az aranyat hadd tegye,nem? Úgy nézve megdolgozott érte.
Ha botol az persze nem az ő érdeme.
Akinek nem tetszik az Ah menjen HC zni, mindennek remek ára van , ott sokkal normálisabban szabják meg mi mennyi. Nincsenek botok, se infláció ,se RmAh
-
Rankerz
senior tag
válasz
radi8tor #47507 üzenetére
Én is baromságnak tartottam az MF et kb annyira mint te amíg nem mentem HC ra. Ott az Ah igen szegényes és neked kell farmolni ha akarsz valamit. 200% alap mf el még 5 stack se kellett és hullottak a több millás itemek. Az hogy HC meg szerencse igaz. De ha MF gearben játszol egy kicsit utánna már rájössz hogy kb totál időpocséklás(amúgy is) farmolni MF nélkül.
Hülyén hangzik de több esélyed van szerencsésnek lenni ennyit tesz. Neked 0.0000001 % od van jó cuccot találni nekem 0.0000005 %
AH rulz ebben a játékban akkor is amúgy
-
Rankerz
senior tag
válasz
radi8tor #47505 üzenetére
Kicsúsztam a szerk időből. Szóval az hogy a dobott item milyen lesz már nem az MF dolga ténylegesen . De a level 63 mas item már max statok rolljára képes ! Ergó lehet hogy kacat lesz de még mindig sokkal nagyobb az esélye mintha i63 alatti cuccot azonosítanál be.
Szerintem inkább arról van szó hogy sose invesztáltál be egy mf gearbe , próbáld ki és csodálkozz rá.
Igen lehet hogy 6 körből 6 kacat lesz de a sárga cuccok mennyisége és item levele jobb, ez tény és való.
-
-
törölt tag
válasz
radi8tor #47249 üzenetére
gondolom ezt is le tudom védeni. szóval csinálok egy bnet accot, regelem a serialt, és utánanézek az androidos authenticator használatának.
mire kell figyelnem?(#47250) Ren Hoek
hardveraprón találtam 6500ért orosz verziót, amihez van "angolosítás".(#47252) proci985
miért is? -
grex4
aktív tag
válasz
radi8tor #47199 üzenetére
hát nagyon jó... köszi.. Felhívtam öket és minden rendben van már viszont most azt nem tudom hogy a blizztől a lóvé mikor érkezhet meg...
Egyik cuccom 8napja (vasárnap) ment el a másik 4napja csütörtökön. Vagy ienkor hónapokat kell már várni? 20k-t várok, nem 2eurókat. köszönöm! -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
radi8tor #47004 üzenetére
Pl. ha van 2 fegyó a kezedbe, és van 1 az inventory-ban, akkor össze lehet hasonlítani mindkettővel, úgy h az egér az inventory-ban lévő fegyón van..
(#47005) maross:
Csak úgy emlékeztem, hogy ez fegyvernél is működik, de játék alatt nem, de viszont AH-ban működik (ha jól emlékszem).
-
AtHoS
nagyúr
válasz
radi8tor #46845 üzenetére
act3-ban is vannak ilyen spawn helyek, mikor három tornyot kell lenyomni, melyek "középpontjában" van egy spawnoló hely. Bár, ha spawnolt mobok után nem jár xp, akkor ...
Na és a shaman által élesztett kis rakanishuk után jön XP? Úgy emlékszem, hogy act3-ban mikor a várfalon kell csalingázni néztem jön-e feléleszett után xp és úgy emlékszem, hogy kapott a kari abból is.
Kísérőjén nincs egyetlen +XP-s cucc sem, így azt biztos nem visz magával, különben a +xp miatt talán csak lenne azon is. Bár lehet, hogy nincs fölös leoric gyűrűje hozzá
mikromanus
Az elég kevésnek tűnik ilyen iramú fejlődéshez. Nájt act3-at átfutottam a destroy ballistae külditől, de leirtottam az egész terepet (járatokba nem mentem le) felszedtem az összes kék + sárga cuccot meg lóvét és így kb. 45 perc volt egy run DH-val movementes csizma nélkül. Mobok 1-hit volt mind multishottal. Championoknak kellett talán kettő.
Sajnos nem néztem a leölt mob számot, de ha 1200-1500 körül van, akkor a +217 xp/mob-bal felejtős A3 run.Hamarabb el tudnám képzelni az act3 shamanos élesztgetős részt, mikor összedob 3-4 shamant egy helyre, ahol a +melee damage le is öli őket egyből
-
AtHoS
nagyúr
válasz
radi8tor #46834 üzenetére
"Monster kills grant +217 experience."
Ez most a helm ruby+leoric signet %-os XP növelése előtt számítódik?
Amúgy Sirandrish szakértő nagyon hitetlenkedik ezen állításodat illetően [link]
Meg amúgy egy nájt vagy hell act3 run alatt (már ugye kiindulva abból, hogy infernót ilyen gearben nemigen fog farmolni) mennyi monsztát kaszabolhat le az ember, hogy kijöjjön ennek a monsztánként +217 exp-nek a hatása?
Szerk:
mikromanus
Ez mi a fene a boton? "This wand finds your death humorous" -
Cyberbeni
addikt
válasz
radi8tor #46441 üzenetére
csak szólj, és én bármikor kiszámolom neked, hogy mennyi alapanyag kell, és le is gyártom neked AH árnál olcsóbban
@mikromanus: DH-nak a neheze Belial-nál kezdődik, utána meg ott van act3 egy jórésze
act2 még csak egy kicsi bemelegítő a láthatatlan kígyókkal.
@mpierre: 500 loh nem túl sok. de amúgy ha ilyen statokkal megölnek, ráadásul 5x is, akkor valamit rosszul csinálsz. szóval skillekkel variálj, nem kell egyből milliókat költeni
@radi8tor: ha csak nyomogatni vagy lusta, de várni nem, akkor legközelebb nyugodtan szólj nekem -
nightmare13
őstag
válasz
radi8tor #46249 üzenetére
Az én monkom aztán csak addig bírja a közelharcot, amíg meg nem érkezni a rohadt exotic ellenfelek... Tegnap molten firechain waller meg mégvalami kombót kaptam belőlük (csak hellen vagyok act 2-ben), hát mondanom se kell, próbálok menekülni, de mindig beleépítenek a falba...
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest