- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Aktív témák
-
Dadan01
senior tag
válasz
MrCsiT #49728 üzenetére
Ha veszed a fáradtságot, és megnézed mit mire írtam akkor világos lesz a dolog hamar, de kezdem az elejéről. Valaki talált egy Skorn-t, sok dex, magas crit dam és sockettel. A következő hsz arról szólt, hogy bizony ez egy mámorítóan über tárgy, 150 milla. Itt kapcsolódtam be én, hogy márpedig mielőtt don perignont bontanánk, azért nézzünk már a rózsaszín szemüveg nélkül is a való világban, mert ez a fegyver két nagyon fontos fix stattal bír, és itt mondom neked, hogy a fix az azt jelenti, hogy minden egyes darabon rajta van, ezek pedig a kritikus sebzés növelése (aka crit dam) és a foglalat (aka socket). A socket száma fixen egy (1), a crit dam némileg változó (132-200), tehát ezek alapján nem szabad elájulni a tárgytól, inkább a dps/main stat határozza meg az értékét/használhatóságát. Bőséges választék van viszonylag kevés millióért is, persze van 100 millióért is kirakva, de nyilván ott eladási szándék nincs, csak mutogatni tették ki.
Kérésedre válaszolva, hogy milyen tárgyon változik a socket szám, válaszom a Manticore, ugyanis ebből van egy ill két socketes verzió, a DH-k legnagyobb örömére.
Itt szó sem volt magasról osztásról, csak elég idegesítő, mikor a tulaj nem tud rákeresni egy triviális szűrővel egy neves tárgyra, két másik ember meg tippelget anélkül hogy ránéznének az AH-ra, mint ahogy én tettem.
Peaceui Skornt ugyan nem találtam, de első blikkre is gyenge warmongert kettőt is, ha mákja van az embernek brimstone árban elmegy, de akkor is van aki kirakja 20-50-100 milláért....
-
sto1911
veterán
válasz
MrCsiT #49725 üzenetére
Koszi, korbenezek majd!
Azt nem tudom, hogy megeri-e x millio vagy szazezer egy-egy itemert, nem mindig merem megvenni.
SS nelkul 25k korul van a dam, de csak segit, ha mar crit chance nincs
Jelenleg 2.5M goldom van, ha esetleg tud valaki konkret targyat ajanlani.
@DjDanee87: nem mondod, hogy a 2H melle befer egy tegez?
Nem tul lassu az?
-
DjDanee87
addikt
válasz
MrCsiT #49728 üzenetére
Ő arra gondolt, hogy minden egyes Skorn-on van alapból crit dam és mindegyiken van socket:
forrásTehát ez alapján megítélni fölösleges, mert ez egy fix dolog az adott fegyveren (a crit dam értéke mondjuk nem, és az elég magas a tieden). Tehát ha kiesik 100 embernek 1-1 skorn akkor mindegyiken lesz magas crit dam és socket ergp ez alapján nem lehet igazán megítélni, hogy mennyire jó.
(B)(#49720) sto1911(/B): Én a helyedben kipróbálnék egy 2H fegyvert a tegez mellé, azt használja a DHk többsége, gondolom nem véletlenül.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MrCsiT #49129 üzenetére
dh mércével annyira nem extra, xbow, 1090 dps, 2.70 life steal, 58 crit és socket (90es jewellel).
jelenleg már 82.5k dpsnél vagyok.
Sirandrish: szerintem simán csak lecsökkent a játékosbázis, az a baj. aki meg van, annak a nagyrészének már úgyis olyan gearje van, hogy nem talál megfelelőt, és mivel beállt az AH, drágább cuccokat meg nem tud venni.
-
miko_
tag
válasz
MrCsiT #43706 üzenetére
Tessék itt van az én DH-m is nem volt olcsó a gear, hetekig farmoltam anno act II hogy tudjak venni normális geart aztán amikor ACT III is ment akkor meg azt. Ez sajnos igy megy türelem kell hozzá.
[link]Én valahogy próbáltam középen meghúzni a dolgot a DMG meg life+all res között. Így még act IV-ben is kibirok 1-2 ütést. Ghom-ot pl infen 10-ből 9x tuti lenyomom.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MrCsiT #43706 üzenetére
Act3mon én egy kb összesen 6-8millás DHval mentem végig, ghomig egyedül, ghomnál publicban, ghom után egy WDvel. 300as resistek, 3000 defense, 32-36k life, 43--45k dps (nem használok sharpshootert).
ha a fallen 1hitel valamit rosszul csinálsz, 32k lifeal már éppen, de túl kell őket élned. ha meg egynél többször találnak el, akkor rosszul csinálod. skillekkel ne dpsre menj, túlélésre, viszont cuccban kell 250-300 res, némi vit (szerintem 33k az 1hit elkerülése miatt érdemes), minden más dex, meg chc és chd.
mondtad Diablo2őztél: a DH, olyan, mint a fullos MeteOrb sorc hell WSKn pl8ban, ami baalig végigfarmol mindent. fullvit, block nélkül, mert a block miatt beakadna a teleport adott esetben. annyi épséggel, hogy ha megáll agyonverik. mivel pl8, ezért eléggé lassan tud csak irtani, folyamatosan helyezkedni kell vele: mindenen átmegy, de ha az ember egy pillanatra nem figyel, leütik.
innentől:
csizmára kell dex és movement, talán némi vit,
shouldersre vit dex allres, armourra dex némi vit allres,
övre dex allres esetleg vit,
amura chc chd dex,
gyűrűkre dex chc esetleg mellé vit/allres/ias ha van olcsón,
kesztyűn magas chc, némi chd dex (nagyon pénztárcafüggő),
bracers chc dex esetleg vit/allres
offhand chc dex ias esetleg vit
fegyverre szerintem magas chd, loh/lifesteal és esetleg dex, de ebből játék és skillfüggően ki lehet ejteni dolgokat, mert egyszerre kegyetlenül drága tud lenni.allresnek öv+shoulders+armour+csizma négyesből kell összejönnie, ezeken nem nagyon lehet chc, esetleg pantsból... de pantsra érdemes levadászni olcsón egy innát (300-500körül már lehet cápázni), még ha dexest nem is lehet épeszű áron kapni. csizmára sages pl jó megoldás, natalyasnál olcsóbb.
illusztráció, a jobboldali ring helyett egy baloldai szintű volt, amikor lenyomtuk A3mat.
A3ra viszont készülj fel, hogy elején lassú lesz, gear kell hozzá. ha nem megy, akkor farmolj A2őt addig, amíg max 1-2halállal végig tudsz menni egy nagyobb körön (pl elejétől alcarnusig mindent bejárva, majd archives és végül kulle... desolate és oasis bővelkedik nagyon gyors, nagyon undorító ellenfelekkel amiket nehezebb kitingelni, szerintem nem éri meg DHval runolni őket).
sunny szerintem arra gondol, hogy nem tudsz tisztességesen (magatalálósan) 50+ millió aranyat gyűjteni,
a tegnapi drop után bőven lehet, hogy a karimon több, mint 50+m gold van. van szerencse is, igaz eddig kb 210 óra alatt három 1m fölötti cuccom esett.
X Factornak igaza van, ha nem tetszik ez a játékstílus, akkor ne DHz (habár pár napja publicban láttam egy tank DHt, aki lazán beállt a tömeg közepébe... nem tudom hogy csinálta). én pl a barbárral nem bírtam dűlőre jutni, pedig próbáltam. wizard detto. más buildet is ki lehet próbálni, nem mindenkinek fekszik mindegyik.
-
X Factor
addikt
-
mikromanus
veterán
válasz
MrCsiT #43706 üzenetére
Nyomulj csapatban! Ha egyhitelnek akkor valószínüleg sok-sok DPS-ed van és jó társra lelsz egy tank kari személyében. Ha DPS-ben se vagy a topon, akkor játéktechnikai hiányosságok lehetnek. Vagy zsenge az anyag rajtad. De nagyon. Ez esetben vagy olcsóbb cuccokból upgradelj, vagy picit gyakorlatozz gyengébb ellenfeleken. DH-nál van 1-2 skill amit elég jól kell használni, különben gond lesz. Amúgy ha nem tank vagy és DH vagy wizard a karaktered, akkro az a lényeg, hogy ne üssenek meg. Azt' nincs gond. Act 3-4 soloban minden karinak kicsit stresszes. Ahhoz jó skill vagy jó felszerelés vagy jó csapat kell. Válassz belőle egyet vagy kettőt és hajrá!
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
MrCsiT #43211 üzenetére
Engem nem zavar ha másik kaszt cuccai esnek.Tudod kb 5 perc beütni AHba a számokat (-15%al kevesebbet) és megkeresni kb mennyit érhet a cucc, amit találtál.Neked ez nem megy?
"hogy a folyamatos sírás uncsi, de nem alaptalan. Jelenleg épp úgy hozzátartozik a játékhoz egy ilyen, játék utáni beszélgetés-mondat"
Nézd, mikor ugyan azok az emberek sírnak állandóan, az kicsit már szánalom.Inkább játszana fórumozás helyettDe tényleg, nem hiszem el h nem esik olyan cucc nekik, amit el lehet adni jó áron és venni egy másikat a saját kasztjának.
Nézzétek meg Andrisht.1.5 hónapja kezdte a játékot.A felszerelését meg lehet nézni....miért vannak ilyen jó cuccai?Mert játszik!Esnek más kaszthoz való cuccok, és eladja.Mi ebben olyan nehéz?Kiesik a tárgy, AHban beütöm a számokat és megkeresem kb mit érhet. -
drk88
senior tag
válasz
MrCsiT #43211 üzenetére
Igen normális az ilyen dropp mivel a dropp rendszer nem nézi a te kasztodat és a játék az AH köré lett építve, így nem tudom miért kell ezen csodálkozni. Ha a dropp 30-40% már a te kasztodnak esne nem használnád az AH-t, ami meg nem biznisz a blizznek. Belekell törődni ez van..
-
válasz
MrCsiT #42208 üzenetére
ost olvasom csak...
mármint ez 900K DPS, ha maxon van a DH? Elég nehéz elképzelni... mondhatnám, hiszem, ha látom.
Jah, közben visszaolvastam... azért ennyire nem vagyok elvakult matekos, hogy a 3 trap-et is simán 100%-os eséllyel bekövetkezett critnek veszem.
Mindegy, én ehhez nem értek, én játszani vettem a Diablo-t, nem matekházit megoldani.
-
mikromanus
veterán
válasz
MrCsiT #40898 üzenetére
Van windows alatt futtatható "authenticator" is. Végső esetben dobjad fel a gépedre!
1. Invite a party. A request invite az azt hiszem kér egy meghívást. vagy a célpont játékába jutsz vagy újat kezdtek (?)
2. a vita értékével növeli. Elég durva lenne ha a life lenne az alapHa nem a városban váltogatsz akkor van egy kis idő amíg élesedik. Standard "cooldown" módon jelöli ezt a skilleknél. Ha városban módosítgatsz az azonnali eredményt hoz.
3. jellemzően a revenge az, bár nem löki, hanem egy lendületes suhintással szétrepíti az ellenfeleket egy egészséges sebzés kíséretében. Azt hiszem a Ground stomp egyik rúnája is szétoszlatja a tömeget. Meg a charge is. -
-
persil
nagyúr
válasz
MrCsiT #40895 üzenetére
iOS-re és WP-re is van, de a legegyszerűbb megvenni 3 ezer forintért magát az eszközt.
MÁS:
Ez hihetetlen, de most kis karakterrel hell act 2-őn tartok és kulle vérét keresve még csak az első dungeon-ben vagyok, de ha eddig nem volt legalább vagy 20-25 elit csapat a térképen+a dungeonben, akkor egy se.
Csak magában a dungeonben 3x(HÁROM!!!) volt olyan, hogy egyszerre teljesen egy helyen volt 2, egyszer pedig 3 csapat. Ennyit a 300 óra alatt összesen nem haltam meg, amilyen buzi helyzetek itt voltak. -
F-ECT$
titán
válasz
MrCsiT #39412 üzenetére
Arra gondolok, hogy azok a dh-k, akikkel játszottam kevesebb hp/armor/all res ellenére általában kevesebbet haltak mint én. (Ez persze még azt is jelenthetné, hogy én vagyok béna
) Mivel 1-2 ütésből leütnék őket, ezért a mozgással és a skillek használatával kell elkerülniük a sebződéseket. Hogy ez mennyire könnyű / nehéz, azt nem tudom, de az biztos, hogy folyamatos koncentrációt igényel.
-
Kicsimix
őstag
válasz
MrCsiT #38761 üzenetére
óhátteilyengazdagvagy ??? :::
: ) na szóval... öcsém is pont ezt mondta amit te, csak ő ingyen akarja...
(2 hónap rabszolgasors.. még nem tudja) Lehet ,hogy "kölcsön" kell adnom neki a dh-jára..
Na de elég sok lenne amúgy is... gondolom gondoltad hogy tudod ,hogy tudom : )
-
Pekkk
aktív tag
válasz
MrCsiT #37896 üzenetére
Engem érdekelne egy jó íj. Most húzok fel egy DH-t, tudnánk tradelni ha gondolod. Még a 15% is megmaradna. Kb mennyiért adnád, mert nem vagyok tele golddal.
32, D1, D2 is megvolt.
Vettem egy amulettet 100k-ért. Valaki nagyon benézte.
22-44 damage
190 dex
120 vit
373 life on hit -
polgi803
őstag
válasz
MrCsiT #37107 üzenetére
De még csak 30-as szintű DH vagyok...AH-ban meg ami jó cucc és tudok frankón haladni vele 30-as szintűként,az irreális amivel természetes esetben nem farmolok,mert nem erről kellene szóljon a game. Még mindig...30k egy nagy nullát érő cucc...de ilyenek vannak tömkelegével...erre értettem...irreális árak ...na de mind1 nem akarom ilyen dolgokkal teleírni a fórumot...
de a tény az tény...
-
válasz
MrCsiT #37011 üzenetére
Goldot farmolni jó.
Ezt AH-ból néztem az egyik legolcsóbb volt 2 millával.(#37018) Ren Hoek:
Monknál az armorra dex(+vit) allres+specres. Nehéz eladni még így is.
Wizardnál: Int+Crit+allres+vit
DH: Dex+crit (esetleg allres+vit mostanság)Ezek mellett hasznos lehet a MF és GF.
-
Agro
senior tag
válasz
MrCsiT #37011 üzenetére
Én pont ezért nem szoktam random puplic gamere bejoinolni. Mai napig kipucolom az összes map minden egyes sarkát. Minden hullát megborogatok és minden kancsót szétzúzok. Eddig a játék alatt esett összesen kb 6 legendary ebből 4 vagy hullából vagy dobozból esett (az más kérdés, hogy használhatatlan szarok voltak).
-
Kobe
veterán
válasz
MrCsiT #33947 üzenetére
azért mert sajna elég haszontalan skilleket használsz
Infernon szerintem ez életképesebb. Elemental arrownál a nether tentaclest sajna nerfelték, így már csak 1x üti meg az ellenfelet - gyakorlatilag leredukálták a bolt lightning szintjére, frost arrow viszont nem változott, relative sokat sebez és lassít.
infernon a sharpshootert el kell felejteni, a skill egy hellig jó parasztvakítás, infernon semmit nem ér, amint elsüti, kezdi megint előlről feltornázni, ami max screenshot készítéskor jó e-penis méricskélésre.
Sebességen és critical hit chancen van a hangsúly. Én pl kivettem sharpshootert, 39K a damagem nélküle, de evasive fire-rel meg alapból 70-80K között sebez. Ha elsütöm a cluster arrowt akkor 150-160K.
Mindegyik cuccnál nézz 100 feletti dexterityt, bracers, gloves nál alap a critical hit chance és critical hit damage, cipőnél a movement speed, armornál és helmnél a dex mellé mehet vitality is.Dhnál az alapkoncepció az, hogy 1 ütés és meghalsz, így érdemesebb az elkerülésére gyúrni, minél nagyobb sebességgel és dpssel.
Nem látom a cuccaid statjait sajna, de gyanítom olcsón megúsznál 1-2 socketes cuccot amibe mehet a dexterityt növelő zöld kő.
-
kexksz
addikt
válasz
MrCsiT #31425 üzenetére
Egyes emberek nagyon el vannak tájolva. Inferno azért Inferno, hogy ne minden 2. ember vigye ki, hanem csak azok, akik megdolgoznak érte. Ez így van jól. Ne legyen gyerekjáték a legnehezebb fokozat. Gyakorlatilag így is aki akarja végigmegy rajta. Nem véletlenül van 4 nehézségi fokozat.
-
mikromanus
veterán
válasz
MrCsiT #29430 üzenetére
Nephalem Valor: Ha eléred a lvl 60-at akkor a leölt elit pakkokért bonuszt kapsz. 15% MF és Gf. Ez összeadódik, de max 75-75% lesz. Ha skillt módosítasz akkor a valor bukik/nullázódik, Egyébként fél órát él, vagy a következő elit irtáskor megújul. Az "ötös valor" ezt a plafont jhelzi. Leöltél 5 elit csomagot
-
MrCsiT
addikt
válasz
MrCsiT #28881 üzenetére
LOL .. nézegettem a skill-eket, hogy másképp állítom be, bent voltam egy multi game-ben, idegenek között, erre, le-leecher-eztek
..de autista a tag, mert 60-asként pont lesz*rom a TP-t. - Mikor izual -t hívtak kinyírni, mivel arra egy zavaró ablak jött, ott beszálltam, lenyomtuk, aztán visszamentem a faluba, nézegetni a skilleket, erre kiléptek, meg írták, hogy leecher van a játékban
megint én : csak el kell menni az egyik oldalra vagy hátra, nekem ez szokott beválni és ha lehet, azért legyen kéznél innivalód
-
Wolverine
félisten
válasz
MrCsiT #23063 üzenetére
Eláruljam, a WoW-nál menni idő kellett, mire rendberakták a rendszert a launch után 2005-ben? Hónapok. Tudták, mi a gond, de ne felejtsd el, hogy az egészet úgy kell megcsinálni, hogy közben működik a rendszer. Valsz. hamarabb meg lehetne oldani, ha 2-3 hétre lelőnék az egészet, de ez nem fog bekövetkezni.
-
rt06
veterán
válasz
MrCsiT #23063 üzenetére
megkerdezhetem, mivel foglalkozol?
mert ha ismeros terulet, szivesen mondok neked olyan, trivialisnak tuno feladatot (bar az itt fellepo problemak megcsak nem is tunnek trivialisnak), amit nem tudsz ket het alatt megoldani?"...de mint felhasználó, én működő terméket vártam/várok a pénzemért, a többi az nekem rizsa..."
a gond nem is ezzel van, hanem azzal, amilyen hatterinformacioval (az eula tobbszori emlitese utan sem voltal kepes/hajlando elolvasni azt) es amilyen modon (amugy is leszarod mi ir), es amilyen kozonsegnek (itt megoldas nem fog szuletni, maximum mellledallnak paran meg kopkodni) fogalmazod ezt meg -
Ilsyde
őstag
válasz
MrCsiT #23052 üzenetére
Az az EULA semmit nem ér Európában mert itt az Uniós torvények élnek.
Amúgy meg Blizzard are now under investigation by the Korean Fair Trade Commission
Egyébként kérhetsz refundot és kapsz is, de nagyon kevesen élnek ezzel.
-
rt06
veterán
válasz
MrCsiT #23052 üzenetére
teljesen lenyegtelen, hogy mit akartal venni
mas kerdes, hogy mit vettel, milyen szerzodest fogadtal el, es ezek utan mennyi alapod van reklamalni
mint tobbszor leirtam, dolgoznak a hibakon, nem az alfeluket vakarasszak, es egeszen biztos vagyok benne, hogy a kezdeti idok elteltevel helyrerazodik a szolgaltatas, de - mint szinten tobbszor leirtam - nem szamitottak ekkora rohamra -
rt06
veterán
válasz
MrCsiT #23009 üzenetére
ha a hsz-edben semmi erdemleges nincs, vagy legalabb olyasvalami, amit eddig nem irtak le szazan, akkor ne is tedd off-ba, inkabb meg se ird
az meg, hogy nem vagy kepes/hajlando elolvasni az eula-t, s ugy nyilatkozol rola, kulon pontot er
a te es a hozzad hasonloan lustak kedveert idezem a vonatkozo reszek egyiket, kiemelve a lenyegesebb pontokatTHE GAME IS PROVIDED "AS IS" WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, EITHER EXPRESS OR IMPLIED, INCLUDING WITHOUT LIMITATION ANY IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, MERCHANTABILITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, OR NONINFRINGEMENT...
-
Gyuri27
félisten
válasz
MrCsiT #23009 üzenetére
Megtudom számolni egy kezem, hogy május 15-l hányszor nem volt lag. Ugyanis délután a kisebb nagyobb lag, dejavu állandó.
Azt gondolom az userek felháborodása jogos. De a bnet fórumon is ez megy. Tőlünk nyugatabbra is elfogyott már a cérna. Pedig elvileg a jóléti társadalmak máshogyan müködnek
mint a volt szoci államok.KaiotEch: ő bezzeg legalább 500x ki be lépeget játék cimszóval. Mig mások órák óta nem tudnak belépni. Na az ilyet kéne levágni a szerverről. Meg azokat akik belépnek és elmennek, főzni, mosni, észt osztani. Szintén játék helyett.
V.Stryker: délután csak 26 oldal volt tele írva. kicsit rákapcsoltak.
-
omikron23
senior tag
válasz
MrCsiT #18150 üzenetére
Tartok tőle, hogy nekem Diablo-val fog meggyűlni a bajom, de nem tudom kipróbálni. Eddig a Boss-ok nem nagyon okoztak problémát. Sokkal rosszabb volt a kicsi, és gyors ellenfelek ellen küzdeni. Folyamatosan hátrálni kell, szóval ugyanazt a pályarészt többször is bejártam...
-
Kashim
őstag
válasz
MrCsiT #18030 üzenetére
Nem tudom miért nekem bunkózol, én csak tekintettel vagyok másokra. Már rég végigvittem, nem érdekel, ha valaki spoilerezik, viszont vannak akik lassabbak nálunk és ha épp benéz valami miatt, nem biztos hogy a játék utolsó pillanatáról készült bazi nagy képpel szeretne szembesülni. Aztán olvasgathatjuk a fél napos flamelést a topicban. Ilyen nehéz kicsit toleránsabbnak lenni?
A problémák meg a játékhoz tartoznak, ha már a Blizzard így elcseszte a startot, mégis hol kéne azokat megvitatni szerinted? -
válasz
MrCsiT #17357 üzenetére
Wizard.
(#17363) Cyberpunk: Én BETA-ban próbáltam a barbit, az egyetlen karakter volt amit szétcsaptak. Lehet nem te vagy a béna.
(mondjuk ranged DPS karakterrel játszom szinte minden ilyen játékot)(#17365) proci985: Nem értem rá, játszottam.
Én is templart használok, de csak tanknak. A healje semmit nem ér... -
atidzsiforc
őstag
válasz
MrCsiT #16879 üzenetére
Mikor tudod, hogy mergezni fog egybol szaladj hatra, ha van vmi skilled ami healel azt hasznald, mikor nem kapsz damaget, hogy mikor csak meeleezik ki tudd birni. Templar segitot vigyel heales skillekkel. Potit lehet venni a gyogyito csavo melletti vendornal biztosan. Belial a legidegesitobb boss amugy de ha rajossz a taktikara easy.
-
válasz
MrCsiT #16832 üzenetére
Az elmúlt 15évben összesen 17000Ft-ot költöttem eredeti game-re. Egyszer megvettem a sacred2-t 2000Ft-ért leárazva meg most a dio3-at 15-ért. Nekem ez a játék kellett annyira, hogy kb. pont magasról teszek rá, hogy 12 vagy 18ezer Ft-ért kaptam e meg
A CE kiadás nekem sem éri meg az árát. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
MrCsiT #15408 üzenetére
Nem újszülött b+, hanem én direkt nem bétáztam és még rajtam kívül valószínűleg igen sokan, hogy a teljes, kitesztelt játékba ugorjak fejest.
Egyébként is ezerszer ki volt írva, hogy lehetőleg az ilyen hsz-ket kerüljük. De hát a hülyéknek írhatsz, mert vagy érti vagy nem. Az gáz, hogy nem tudod megkülönböztetni,hogy mi spoiler és mi nem. -
Kicsimix
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest