- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
3rd partynak minősül eulában és a memóriában már érzékelheti a scripteket.
Viszont szerintem ilyen "ártatlan" használatra, ha virtuális gépen futtatod akkor nem jelenthet veszélyt...de ha emiatt bannolnak, akkor ez benne van a pakliban sajnos.de nem éri meg craftolni:
Ki lehet számolgatni ezzel, de legutóbb néztem, ha eladom a tome-ot, és veszek gemet, akkor jobban jövök ki, mint nyomogatom 10 percig. Starig legalábbis, de szerintem felette is.
-
Ren Hoek
veterán
A 6 milla kp-met elköltöttem fiery brim-re, tome-ra, meg ruby-ra... egyelőre 40K-t kerestem darabján.
Viszont itt a para, hogy mi lesz patch után?
-Mindenki spammeli majd nagy készlet a brimstone-t, ruby-t és hirtelen lemegy az ára. (Infláció fokozatosan fog beütni, nem azonnal szerintem)
-Vagy utána is magas ár marad egy darabig, mert mindenki craftolni akar orrán száján Ruby-val meg xp-zni.
Adhatna tanácsot most egy befektetési hiéna, mit tegyünkcuccba nem mertem fektetni, mert szerintem patch után nem akar nagyon senki venni fegyvert pl, mert jön az item buff. Páncélokat talán megérheti... komolyan nem tudom.
-
marcyman
aktív tag
-
Sirandrish
legenda
Szerintem érdemben senki sem tud erről mit mondani.
Amit vettem gyűrűt 3hete 20forintért..nem tudom lecserélni 20M-ből sem.
Nem lehet kiszámítani..
Egy dolog viszont biztos..amíg ennyi arany(bot) van a játékban addig maradnak az árak vagy emelkednek...csökkenti tuti nem fognak.. -
quex
tag
Szia!
Nekem kb. 100-al több allres, 1500-al több armor, 8k-val több dmg, 8k-val kevesebb life-om van, kb. ugyan ennyi a life regen. én egyáltalán nem tudok egyedül az act 2-ben a palota alatti folyosón keresztül jutni az elit szúnyogokon és 1 kivételével én is ezeket a skilleket használom.
Persze egy jó csapat átvisz rajta, meg lehet, hogy én is a béna user-ek közé tartozom. Összehasonlításként pl. az act 1-et egyedül halál nélkül végig viszem ezzel különösebb rohangálás nélkül (ált. fél percen belül pusztulnak el az elitek.) , de az act 2 folyosói nekem egyedül nem megy.
-
mikromanus
veterán
- vagy lemented a képet előtte
- vagy a pénz átutalásod előtt nyomsz egy entert és mint minden más képnél szoktad belinkeled a chat ablakba az aranykupacot. Az eladott tárgy fog látszani. Ha akarod csinálhatsz képernyőmentést róla
- ha a pénzt hozzácsaptad már a nagy közöshöz, akkro tudtommal már nincs mód visszanézni mi volt a tárgy -
Soni84
tag
Speciel én egy vagyok azok közül. Van kb. 2 órám játszani, erre odaragadt a karakterválasztó képernyőre...
Azt még megértettem, hogy az első 2-3 napban lent voltak a szerverek, de hogy a blizzard ennyire szarjon rá, hogy az európai szerverek is rendesen menjenek - főleg 2 hétre rá - az már kicsit erős. -
bajtokarpi
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest