- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
-
vhunor
őstag
Biztos, hogy act 3 gear nem 1m/db, hanem jóval kevesebb. Kb. az összes armor kihozható párszázk / db-ból, talán chest armort és egy jobb sisakot nem fog találni 2-300 körül (de pl. az utóbbi pár napban a 60 allres 80 str 80 vit max. 200k szűrés 2-3 oldalnyi armort is kidob, főleg öveket és vállasokat, de két chest armort is vettem ennyiért). Ékszerek szintén szerezhetők ennyiért.
A fegyver a neccesebb, mert ha szólózni akar az ember, tank barbiként kicsit lassú tud lenni az elit-ölés néha.
-
proci985
MODERÁTOR
30ból öt az csak 30! / (25!)*5!, tehát pont arra az öt statra az esély 1/[30!/25!*5!]. ha az első stat lehet 50 féle, a második 25 féle, a harmadik 100 féle, a negyedik 50 féle és az ötödik 60féle (hasracsaptam), akkor pontosan arra a tárgyra az esély P(tárgy) = 1/[30!/25!*5!] * 1/50 * 1/25 * 1/100 * 1/50 * 1/60 lesz. az ötöslottóra az esély 1/[90!/85! * 5!].
1/[30!/25!*5!] = 1/142506, tehát egy adott tulajdonságokkal rendelkező tárgyal 1/(142506 * 50 * 25 *100 *50 *60) azaz 1 / 53.439.750.000.000 ~= 1 / 53,5 * 10^12. két ugyanilyen tárgynak egymás után az esélye ennek a négyzete. az ötöslottóé kb 1/44*10^6.
ja, tényleg sok nagyságrenddel nagyobb az esélye az ötöslottónak így végigszámolva
.
ettől függetlenül még nem biztos, hogy bug, bár elosztott rendszer lévén lehet, hogy az új tulajdonságok rerolljának befejeződése előtt már legenerálódott a második item, még az első statjaival. szóval ha diablo3 fejlesztő lennék, akkor valszeg írnék egy bugreportot egy lehetséges race conditionról. ellenben ha nem nézik, hogy az előző generált milyen, akkor előfordulhat két ugyanolyan tárgy egymás után, csak erre kicsi az esély (kb olyan ez, mint hogy megeshet, hogy az ember rendesen megkever egy pakli kártyát, és a kártyák sorrendje megmarad a keverés után).
mikromanus: matematikai esély van rá...
. belegondolva az azonos név és a plusz egy stat még dob pár nagyságrendet. ettől még mindig megeshet, de szerintem akár a blizzard fórumokra is mehetne a bugreport.
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
a minta nem érdekes.
a lottóötös hasonlat nem biztos áll, ahhoz ki kellene számolni, hogy az adott statok mekkora eséllyel generálódnak az adott crafton belül (ez legyen mondjuk A). onnantól meg P(két cucc ugyanolyan statokkal generálódik)= 1/(A*A) lesz. lottóötösre azért nagyon kicsi az esély.
egyszerű valószínűségszámítás, egymástól -valszeg- független eseményekkel. a "ha megtörténhet meg is fog történni" pedig programozásban alapelv (főleg nagyméretű elosztott rendszerekben, mint amilyen a diablo3 is), megfelelően sokszor futtatva garantáltan minden lehetőség ki fog jönni.
Alg: igaz
. régen volt, keverek dolgokat. ettől függetlenül eshet két cucc ugyanolyan statokkal.
-
Thrawn
félisten
Ha lesz egy kis időd lőnél nekem egy karakterlapképet? Kíváncsi vagyok
Ide is jöhet, meg te is jöhetnél néha-néha, elég kihalt (hamvában holt?) a topik. -
persil
nagyúr
Abból a 10 dologból a fele egy haszontalan baromság
Amúgy miért nem lehet már végre megtanulni, hogy egyelőre és nem pedig egyeNlőre. Teljesen mást jelent a két szó.
Komolyan, ha már valaki készít egy oldalt az interneten, amit esetenként százezrek is megnéznek, akkor miért nem lehet megtanulni helyesen írni ?!
-
persil
nagyúr
Fú ezek most elég szarok:S
Meg azok a béna beállások stbEz most nem jött át.
Multkor volt valami demon hunter-nek öltözött lány, na az nagyon jól megcsinálta a jelmezét, klasszisokkal jobb volt, mint ezek.
#36577 Kicsimix
Sajnos nem voltam ott a fejlesztésnél(...) de én is a második verzióra tippelek.
Viszont a lényeg a működésben:
1. az aktuális licitnél kell csak nagyobbat tenni, tehát a tiedet akkor is elfogadja, ha más már nagyobbat állított be, mert ilyenkor csak a current bid számít
2. helyetted licitál a játék, az általad megadott maximumig
3. lépcsőkben licitál, ez is biztos, mivel ha nem így lenne, akkor nem fordulhatna elő, hogy a te licited nagyságrendekkel nagyobb, mint az aktuális(current bid). Márpedig csak meg kell nézni az aukciók fülön, hogy ha felteszel 1millát egy 10 ezres cuccra, akkor a current csak felugrik 11 ezerre.
4. pénz akkor jár vissza, ha a current bid elérte a tiedet, majd több lett(outbid)
5. az aukció lejártakori current bid értéken nyered meg a szajrét, tehát hiába tettél fel 7millát, ha épp 1.3-on állt, akkor a maradék 5.7millió visszajár és 1.3-ért viheted el a cuccotEzek biztosak és tapasztalatok alapján írom.
Nyílván a pontos működését csak blizzék ismerik. -
WhiteWalker
nagyúr
ez act 1re kevés lesz...nekem 55k dpsem van ss-el és 11% critic chance -al és 55% criticel... igy tudok haladni normálisan csak az elite pakkok izzasztanak meg infen... néztem tegnap dh cuccokat és amik emelik a criticet és a chance-t iszonyat áron vannak...több millától kezdődik...egyenlőre act 1et farmolom,mert act 2őn esélyem sincs...
-
mephi666
nagyúr
ez inf a1? mert oda szvsz baromi kevés... dh-t fel lehet vinni elég olcsón 70-80k dps-re, meg 30-40k hp-re (a resist a fenéje ennek is: 350körül farmolom inf a2-t... mondjuk perpill 45k hp-vel meg 127k dps-el) szerezz neki szerintem első körben egy 900-1000dps körüli socketes xbow-t és könnyebb lesz (15:30 után rá tudok nézni, hogy van-e fölös a batyumban, ha érdekel)
#36316: sharpshooter-t nem használsz? mert tényleg kevésnek érzem... (vagy csak én lettem dps-függő?
...kell is az a dh-nek)
-
bgufo
csendes tag
Tud 25k is lenni a dps, csak akkor 730-ra esik a resist és a life on hit is valahova 200 környékére. Valamin taz armor is lezuhan 6k-ra. Úgy kényelmesen és gyorsan tudom farmolni act 2-t. Maradok is ott amíg nem lesz 1k dps-es egykezesem meg több 20 millás cuccom slotonként ez egy rökpe 5-6 hónap lesz amennyit tudok játszani. És nem az AH buzulás nekem nem játék, jön pénz ha esik olyan eladok és kész.
A semmivel sem gyengébb részben meg... nem gyengébb csak gearigényesebb, én is láttam már videón 100k dpes monkot. Csak 1 cucc rajta értékesebb mint az én teljes gearem kb.
-
... a Diablo kill is gyorsabb lett volna.
(#36001) Cyberbeni: Najó, az tényleg sux volt.
Mondjuk azért megnéztem volna mit csinálsz vele, ha én nem futkosok és neked kell menekülni.(#36002) priti: Simán felöltöztetsz egy barbárt is 500K-ból, hogy tudjon tankolni.
Amíg csóróság van én tuti glass módban játszanék a wizarddal.[link] -
Azt hittem barbi, mivel egy olyan posztra jott a valasz amiben az volt.
Igy mondjuk masabb, de nekem az volt a cel, hogy ne kelljen mobokat olni csak vegig tudjak rohanni a palyan s megtalalni amit kell, szerintem igy is ugyanolyan gyorsan lehet haladni mint a tieddel, max elit pakknal megallok, gyorsan leverem hatha esik valami s megyek tovabb.
61-es fegyo, csak nem tul eros, az volt a cel, hogy minel kevesebbol vasaroljak be, olyan 70-80e goldbol lett meg a gear amivel act 2 vege fele vagyok most s nem kell fel oraig szenvednem a mobokkal. -
mikromanus
veterán
-
-conrad-
addikt
Partyval nem rossz az sztem. Van 3 francia player, velük szoktunk együtt játszani, egy este (meccs után) 2x végig tudjuk takarítani act3-at az elejétől, a monk tank valami hihetetlenül jó, szinte soha nem hal meg, DH+DH+wizard dps-től meg hamar dőlnek a pakkok.
Esetleg szívesen csatlakoznék act3 farmoló csapatba, a nem kell a kill akkor inferno staffot is tudok vinni hozzá, ha kell a kihívás. -
Gyuri27
félisten
Az infernó nehézségével semmi baj. Annyi a baj, hogy nem skill hanem gear függő.
A droppal meg annyi a baj, hogy 119 óra alatt egy low legendary (full értéktelen) és egy full értéktelen recept esett. Amúgy semmi baj vele.Mr.Csizmás: mint írtam a halálom 20-30x ugyanazt muszájból csinálni.
Jó kungennnek, hogy ő 100x képes ugyanazt a vermet farmolni. Én megőrülnék tőle.Mackósajt: hell runt megcsináltam gf-s cuccba. Azmót is bevertem. Semmi extra. Csak ez messze van a játéktól.
-
SSJPeter
őstag
Na fél órát alatt lenyomtam pár elit packot halál nélkül most és 5500 arany a reparálási költségem...azért ennyi mert ugye meele karakternél egyfolytában ütnek és halál nélkül is lemegy a durability, ezt lejjebb kell venni mindenképpen!
Nem igazságos a dolog,mert a ranged karaktereknél nincs ekkora költség halál nélkül. -
mar_tin
tag
3K per óránál jóval több. Tegnap vissza mentem a wizardommal normal act2 -re egy kicsit farmolni a barbáromnak sárga cuccokat. Megütni nem tudnak ugye, egy hatvanas kari mindent 1 hitel bőven, mégis 10-15 percenként 2000 arany volt a javítás (érdekes, hogy normálon 3x annyi kék cuccot dobnak). Igaz ennyi be is jön, de a a skill használatért azért ne keljen már fizetni.
-
Gyuri27
félisten
Csak nem mindegy a nem mindegy.
Mert mint mondtam nekem lókuki esett eddig.
Mások meg csak dúskálnak a jóban.
Én nem jártam eddig farmolni. Mert az a játék halála, hogy kényszerből egy adott pályát tolok alacsonyabb szinten napi több órát.
De most muszáj leszek.Lézerparaszt: ugyanezzel szenvedek (wd). 57k hp, rengeteg life reg. De mivel a dps csak 12k nem haladok. A jobb fegyók meg milla körül vannak.
-
Gyuri27
félisten
Mitől lenne jó a javitási ár?
Milyen összefüggés van a megy a játék és a lópikula a loot között?
Amúgy a játék valószinüleg azért nem megy egyeseknek. Mert eddig nem volt szerencséje és nem talált semmit. Ugyanis gear hiányában nehézkes haladni (nem csak infen).
Az meg szerintem, röhejes hogy 10-20 órát kell majd farmolni, hogy egy-egy jobb cuccot megegyé (amivel haladsz és nem amivel isten leszel)l.
Szóval nem halálra kell nerfelni a játékot. Hanem a lootot kell picit igazságosabbá tenni. Meg a bootokat szürni. -
-
GeneraL_XTX
veterán
Nem, nem jó. Én most pont fejlődni szeretnék, Act2 ímmel-ámmal megy, csak a táposabb elite hordák jelentenek veszélyt, akkor viszont néha fekszek-kelek. Így viszont az eddig összegyűjtött zsé konkrétan elvész, amikor már 30k/javítás van.
Így bizony sehova nem fejlődök mert nem nő a pénzmagom, így nem tudok venni táposabb cuccokat ergo maradok ezen a szinten. A drop meg egy szar.
-
Jah, hát ugye aki szartáp barbival tolja, annak lehet, hogy gyerekjáték...
Act II/IIIban csináltam nagyobb köröket az elmúlt 2 napban 5ös NVvel, de, hogy őszinte legyek, még a i60 feletti item is ritka volt, jó cucc pedig nem is esett. Azért meleevel legalább így nem veszteséges. (kivéve, ha belefutok egy frozen molten vortex illusionist visszarántós csodacsapatba...)
-
for3l
senior tag
az a sebzés mellé elég szép értékek. nálam csak 14k dmg van és 53k hp, de 10k armor (buffal) és 750-800 res.
igazából azért kérdeztem, mert gondolkoztam - így, hogy érezhetően lett nerfelve inferno - hogy átváltok 2handed-re, akkor leesne kb 8,5k-ra az armor meg ugye nem lenne block (többi veszteséget pótolnám a fegyverrel, all res sajnos nincs a shield-en).
megérheti? -
-
-
mpierre
veterán
-
mpierre
veterán
Megnézem. Hellre elég volt, amit linkeltem.
Boon of Bul-Kathos nem 100%, mert most emlékezetből próbálkoztam kitölteni a buildet. A relentless meg lustaságból, kényelemből maradt bent. Hell elején még jól jött, utána meg nem foglalkoztam vele, mert meglett a 40k+ hp.
A leap az kéne nagyon, de ha monkkal megyünk, akkor nagyon szopó, mikor ő szétdobja, amit én egy kupacba tereltem, hogy a wd kis mackókkal megkínálja őket.
Egy biztos, hogy inferno act 1-ben henyéltem már párszor, tehát valamit változtatni kell ezen is, de főként a rezisztek kellenek. De nagyon.
-
maross
nagyúr
attol meg szazalekosan viszonylag jo vagy, ezt mondom, akar az elejen pakolsz magadra allrest, akar kesobb. 300 allres 47, 600 allresnek 73dukalna hogy maradjon az arany, helyette van 67. Ugyanigy 600rol 800ra 67->78ra kellene modosulnia, helyette van 74. Van benne buko, de nem olyan veszes mint ahogy kinez. Amikor 75% lejon armorbol es 75% resistbol, mar nagyon sokat jelent 1-1 %.
-
mpierre
veterán
Nem is kötekedésnek készült, mindössze annak, hogy megfelelő mennyiségű alap rezi nélkül b@szhatja a +50%-t.
Én is ebben a cipőben járok. Hellen OP volt a barbom, most rettenet kevés a rezisztem infre. Elkezdtem a gold farmot, de beleköpött a 1.0.3 pecs. Pech. Lehet indítok egy low budget dh-t, hogy legyen kivel farmolni.
-
maross
nagyúr
0 - radhuznak egy szazast = 100 damage
4 - radhuznak egy szazast = 96 damage96 a 100nak a 96%a, tehat 4%-kal elorebb vagy (9600hp-t nem 96bol, hanem 100bol fogjak leutni)
75 - radhuznak egy szazast = 25 damage
76 - radhuznak egy szazast = 24 damage.24 a 25nek a 96%a, tehat 4%-kal elorebb vagy (2400hp-t nem 96-bol hanem 100bol fogjak leutni).
szerk: de szelsosegeket veve is "erzodik", 0rol felnovelni 25 re a damage reductiont kicsit maskepp hangzik, mint 75-rol 100ra, amikor is halhatatlan vagy.
-
maross
nagyúr
Nem neztem, de sztem nincs olyan oriasi difi, megpedig azert, mert ha 75rol felemeled 76ra, az ugyanolyan, mintha 0-rol megnovelned 4-re a damage reductiont. Mindket esetben 4%-kal kevesebbet sebeznek rajtad a kiindulo allapothoz kepest. Egy ideje mar meg akartam nezni konkret szamokkal is, de meg nem tettem meg.
-
DjDanee87
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Ford topik
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest