Hirdetés
Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
-
mcsabee
senior tag
válasz
Cyberbeni
üzenetére
De mond azt, hogy ez téged meglep. Már kb az első komolyabb sírások után tudni lehetett, hogy ez lesz a vége. A játékot nem a hc réteg tartja el, hanem a mainstream, nekik pedig úgy a legegyszerűbb új tartalmat adni, ha butítják a játékot.
Egyébként kimondtad a dolog lényegét, "a legjobb elérhető gearben", és akkor itt álljunk meg egy percre, ez a játékosok hány százalékának volt elérhető? És a kutya ugye itt van elásva, lehet, hogy annak a 0.5%-nak könnyű volt a játék, de pont ők nem nyomnak semmit a latban.
-
F-ECT$
titán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Ez mondjuk igaz. Lehet, hogy ez tervezve volt?
Más: most, hogy emlegettem a WoW-ot, eszembe jutott, hogy ott lvl60-on kb úgy nézett ki egy karakter, hogy volt 4-6k hp-ja, és olyan 200-500 körüli dps-e. Az egyik legnagyobb boss, Ragnaros, amihez 40 emberes csapat kellett 1M hp-ból élt.
Ehhez képest elég nagy szémokat látni D3-ban lvl60-on.
-
Agro
senior tag
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Köszi a választ, movement speedre már én is gondoltam, hogy növelem, de szerintem nem nyerek vele annyit mint amennyit veszítek
- Ha cipőt veszek akkor HP-t és Allrest bukok. Az a kategória amin van mind a 4 stat számomra megfizethetetlen.
- Ha az Inquisitora hajtok rá akkor rengeteg Dexet (200-at minimum) bukok és Armort is (minimum 250-et). Itt szintén megfizethetetlen az a kategória amin minimális stat csökkenés lenne.
- Prolwers-el Armort és Hp-t is buknék nagyon sokat.Ha csak a csizmát nézem azok 2 Millánál kezdődnek amik már egész türhetőek. De amit megvennék az 5 milla minimum. De ha lenne 5 millám inkább egy durvább tegezbe fektetnék amin van discipline meg chc. A 2 legendary árait inkább nem is említem... az vicc kategória.
Más:
Hálisten tegnap sikerült bemákolnom egy bow-t 1260 DPS + Socket + 250 vit. Valaki nagyon elbaszarintotta a buyoutot. 200k-ra rakta. Úgyhogy van egy eladó Bow-m 1117 DPS socket +100 körüli dex +100 körüli vit. 1,2kk-ra kiraktam AH-ba természetesen ettől olcsóbban is megválok tőle, ha valakit érdekel
-
Gyuri27
félisten
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Itt van a kutya elesve. Lassabb haladás = lassabb gyilok = kevesebb loot.
Sajna az all reses cuccok most is tartják az árukat (főleg ha egyéb statjai is jók).
A barbi és monk nagy előnye, hogy manipulálnak a resistel.
Nem véletlen, hogy (persze lehet másért az) a 2 legnépszerübb kaszt. A wd meg a sor végén kullog. Lássuk be mai napig a zombi macik csak sík terepen használhatóak rendesen.
A pet buff solo játékosoknak jól jön. A multi játékosoknak annyit ért mint halottnak a beöntés.Szóval wd-l a kaland inf actII-ben kezdődik (szűk helyek, csatornák, katakombák rulez).
-
Gorneck
legenda
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Szóval már csak 61-69. Helyes döntés, mert a 70-70+ katban elfogadható statokkal a cuccok döbbenet áron vannak ezekben a slotokban.
2000 inttel, ha nincs mellette se as, se chc+chd vagy ezekből nagyon kevés annyid lesz...kb.
De mégegyszer, ahhoz hogy act3-ban hatékony légy 60-70k min kell...ne kelljen perceket bohóckodni 1-1 elitpakkal és a petek is bírják. Lézer+aládrottyantós elit esetén, ha nincs sok hp-d és resid a kutyák nem bírnak tankolni...ezért kell minél több, mielőtt elhajlanak megdögöljön az elit is...
-
Gorneck
legenda
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Mert 30-40k kevés...vagyis átfogalmazom a dolgot...kevés a kényelmes farmhoz...3-4 fős csapathoz meg pláne...
Nem néztem mostanában az allres-es cuccok árait, de peccs előtt 70+ allres-es cuccok kb horror árat képviselték, főleg, ha volt rajta elég stat...ez változott?
-
mikromanus
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Yepp. 3-4 órás alap patches tesztem volt belőle boss killre és alap runra is. Komolyan akarsz még totózni mit nem próbáltam ki kínomban act 2-3-on akkor?

(de ennek ellenére ebben nem vagyok gyakorlott. Biztos igazi "magic barbár" build és nagyon jó, de engem nem fogott meg) -
mikromanus
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
- Jelenleg a DPS-ed nem alkalmas a legtöbb mobnál a "sima átfutásos" killre Act 3-4-en (amire igen az a legalsó "szintű" típus). Bár már lehet határeset
- ha rohansz akkor ha hal a fehér mob akkor nem látod a dropját. Esetleg visszafutsz vagy hagyod had maradjon a földön?
- 5 para szint az kb 50 milla xp. Ez norm picit szöszmötölős act 3 runnal 5,5-6 óra. Ha nem szedegetsz össze mindent csak a sárgákat és csak a nagyját ölöd akkor 4,5-5 óra (?). Ha tényleg olyan hatékony az elit killes módszer akkor még kevesebb. Komolyan megszóltál amikor kb ennyi ww-s tapasztalattal nyilatkoztam róla. Ez fiam édeskevés. Mi volt ez? két run? Ennyi alapján akarsz komoly para szintezős véleményt mondani a babárról? Nem érzed magad picit alulinformáltnak? Mintha a hóhért akasztanák, mi?
- ha a kritikát és minden kérdést kötekedésnek veszel, akkor szar életed lehet. Esetleg vehetnéd a fáradtságot, hogy picit kifejtenéd a megalapozott véleményedet.De mindegy, hagyjuk. Ugyanazt a zsákutcás bináris világnézetet vallod barbárral kapcsolatban mint eddig. kb: "A barbár az vagy dt (elit) vagy tank (csigabiga), mé' van más is? kizárttutinem"

-
scott_free
senior tag
válasz
Cyberbeni
üzenetére
valami itt azért nem kóser: a random épp azt jelentené, hogy kb. mindenkinek ugyanannyi esélye van jó dropra (mf-fel meg több), ld. ahogy a lottónál is van.
és nem pedig azt, hogy van, akinek minden nap (!) szarja a legendarykat mf nélkül is, másnak meg hónapok alatt se esik mf-fel!
mert most páran úgy vannak itt, mint a valódi lottónál - szart se nyerünk, hiába játszunk több szelvénnyel (+mf) -, pár embernek meg 1 szelvénnyel is minden nap négyese meg ötöse van...szóval most vagy ők hazudnak/lódítanak a dropjukat illetően, vagy valami tényleg nem kóser!
-
Dadan01
senior tag
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Ott csak a vault volt a nyerő, mivel ha jól választott az ember küldit, oda esett egy checkpoint, és be lehett járni egy szép utat, sok elittel, majd a következő runt ismét a vaultban kezdeni. Bármelyik másik labi, zoltun, stb, már felborította ezt a jó kis tervet.
Más. MaxHpval gyengén álló karakter jelentkezhet erre a pajzsra, ingyen.
-
Dadan01
senior tag
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Kill the siegebreaker kiválaszt, az első 3 labi kipucol, utána a jeges a nagy terepen, irány a híd visszafelé az elejéig, utána underbridge, siegebreaker, és végig azmodanig. A nagy területen és az első hasonló szakaszon nem szeretek mászkálni, mert elég nagy, és rikták az elitek , legalábbis az én ízlésemnek.
-
mikromanus
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
TAlán azért mert vagy mellőzöd az intet a fegyverről, vagy a crit lesz alacsony, így nem lényegi sebzés többlet amit ad, vagy csapnivaló lesz a fegyver alapsebzése (aztán építhetsz sz@rra várat), vagy marad a skorm, ami alsóhangon 40 millától indul és ott "csak" 1-200 intet buksz. Most komolyan. A csicskára akarsz 100 millákat elkölteni csak mert elvileg az több DPS-t ad neki akár 500 vagy 1k-val is? Lehet kihozható crittel több, de nem éri meg. Itt merül fel a kérdés, hogy ezt te komolyan gondoltad, vagy csak felvetetted az elvi lehetőségét a DPS maximalizálásának?
edit: egyébként a szöszi minden int pont után 1% dam többletet kap az alapsebzésre és nem 2,5-et.
-
mikromanus
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Ja. Akkor ha mindez nem megy az int rovására. Valami ilyesmi a képlet csicskánál is ami "Minek ehhez video"-ban volt?

Az alap sebzés és az AS pedig azonosnak vehető a vizsgált esetekben amennyiben a chc-chd és az int a vizsgálandó jellemző, tehát ennek kell maximálisnak lennie:
(int bónuszok+1)(chc*chd+1)
Ezt kellene maximalizálni vagy hibás a képlet ?
Amúgy meg a chc és a chd is többnyire erős árfelhajtó, így nem feltétlen optimális arra gyúrni. -
-
DjDanee87
addikt
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Nekem is normal mobból esett ma egy (patch óta a 2.)
http://screenshot.xfire.com/s/125204411-4.jpg
ilyen 10k-t érő wizard helm -
frame>24
addikt
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Na így teljesen pontos.
Szóval, a szép barna (orange
) legendarykhoz bizony kell a magic find.Amúgy vicces, hogy a régi szép időkben a saját D2-es haveri körből én találtam először Ist rúnát, amit aztán sokszorosítottunk (LAN), és a szénné socketelt cuccokkal mehetett a sok MF run egész nyáron át. oh-oh...
-
mikromanus
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
És ha a rááldozol erzeke a csicsás kiegészítőkre 50 milliót akkor lehet akár minden 4. ütése is crit. Hja, simán megéri. Az int sokat dob rajta fegyverben meg sokszáz int + 150-200 crit + socketes kétkezesben nincs magas dps-es darab. Nem is nagyon lesz. Bár a skorn az tényleg határeset. 50-500 millányi apróért már lehet is kapni egész jókat

-
mikromanus
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Ööö... melyik szarra gondolsz? Válassz egyet!

MikroMonster1363 DPS-es axe lett lecserélve erre a mostanira. Ezen van 500 int. Majd még kap fejlesztést, csak mikor váltottam nem volt több DPS-es hasonló statos fegyver neki.
-
frame>24
addikt
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Megint ez az archon.
Én is azt kérdem, ugyanazzal játszunk-e? Az archon akkor jó, ha az egekben van a dps-ed, és tömeges helyeken fél másodpercenként ölsz. Elit csapatokkal mi van? Ha meg lejár, kapsz akkora cooldownt, hogy addig lehet teát főzni. Über magas dps-el meg már archon nélkül is elvagyok, és nem kötöttek a spellek sem.Mindegy, ma szar napom van és ki kellett írnom magamból, de azt a DH-t a még mindig sokat eső quiver-jeivel és hand crossbowjaival gecire unom. (azt a röhej kategória cluster arrowot tényleg ma láttam először leírással)
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Végre javuló tendenciát mutatsz.A hp potikért mikor pénzt akartál kérni, meg pénzért akartál másoknak segíteni, az nagyon durva volt...
A fent említett történések miatt te lennél az utolsó, akitől kérnék is valamit...(#47419) skater86
Szuper a cucc, ilyen kellene nekem is, csak dex-el.
(#47427) Sirandrish
Már csak azon csodálkoznék, ha 1db esne naponta
-
mikromanus
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Írtam korábban: vagy a százalékos bónuszok összeadódnak (A str és a critic is), vagy a különböző százalékos bónuszok szorzással számoladnóak.
pl:
chc*cd= 0,7
str bonuszból lenne 0,5
1 támadás /sec és nincs AS bónusz1. eset
fegyver alap*((0,7+0,5)+1)2. eset
fegyver dam * 1,7*1,5azért nem mindegy...
-
mikromanus
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Pöpec. Akkor hol írja le, hogy számoljuk a crit damot, más százalékos damot (main skill), fegyver% damot és elemi damot és ebből az AS-t is figyelembe véve hogy kalkulálódik a DPS? Valahogy nekem ez nem tűnt fel in-game, de te biztos átnyálaztál mindent és mindent tudsz mi hol van...

-
mikromanus
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Jó a logikám, csak rossz a kiindulási alapod (vagy ezt értem félre). A +1% a str-ből az alap fegyver damra adódik és mindig azonos növekményt ad azonos fegyvernél függetlenül attól, hogy az első vag yaz 1900. str pont. Ha a crit dam az egészre számolja a százalékot akkor az a jobb. No. Megyek is meglesem ezt is a google-val... vagy az első hozzászólásban linkelt videoval.
-
mikromanus
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Köszi.
Közben önszorgalomból én is keresgéltem:
Research: Sprint # of tornado ticks scaling with aps
Jájj, te is ezt linkelted a linkelt hozzászólásban,,,
Van benne kis felsorolás is arról mi mennyi. Az ilyesmit szeretem nagyon

Sprint "main skill" vagy DT barbira számíthat tényleg erősen az AS. A seismic mellé nem létszükséglet. Ad elég furit így is + a seismic is tölt. De mindenképp hasznos némi sebesség... -
mikromanus
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Most mé'? A szelecske gyorsabban pörög ha nagyobb AS-sel menekülök?

A seismicnél meg nem feltétlen rossz az. Nagyobbat sebez támadásonként ha jobbak az alapok. Ha meg gyakran kell helyezkedni (gyengébb felszerelés, vagy nincs "szélpajzs" a tornadokból) akkor az AS amúgy is kevesebbet dobna a hatékonyságon. -
flash-
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
nem találtam de mindegy..
más:
át lehet adni pénzt játékon belül?
egy sapimat 5millioért akarnám eladni de bidre állitottam be és 315 ezernél jár.
félek hogy annyiért fog elkelni.
megvenné tőlem valaki 5 millióért?természetesen azonnal visszaadnám a pénzt, a vevőtől meg a cuccot kérném vissza.
jó lenne ha valaki belemenne,mert 3 misiért csak el tudnám adni,és most kellene nagyon a pénz -
mikromanus
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Hé banyek! Ez az én dumám! Már idézel is? Nagy ember lettem

Tanknál gyenge gold támogatásnál talán nincs rá szükség. Minden olyan buildben ahol aktív fury használó a fő skill (vagy a "végső fegyver") + crittel pótlod a furyt, oda hasznos lehet. Nem feltétlen létszükséglet, de kényelmes fix fury pótlás. Amilyen hülyék a monsterek úgyis belemásznak a szélbe mikor feléd cammognak

A fury felhasználó skill nem csak ww lehet, hanem seismic, vagy overpower, vagy earthquake vagy bármi más (bár utóbbi a hosszú cd miatt nem annyira jellemző).edit: nem, nem a "bármi más" az utóbbi, hanem az earthquake

-
hackeeeee
Jómunkásember
Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez kész....! 
, de asszem azt kölcsön adtam egy barátomnak. 1230 dps, 230 dex, socket, ias-re emlékszem, arra is ránézek.