- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
én meg azzal szívok h nem bírok haladni mert agyonvernek, sőt dpsem is csak 13k (alapon, def passzívokkal), 800as rez és 44k hp mellé
honnan volt 20 millád? hány órás a karid? nekem 82 körül. igaz, nem is farmolok annyit, lehet kéne, csak uncsi, és időm sincs annyi.öhm most jut eszembe lehet ac2 farm óta offensive passzív kiosztás volt, meglesem mindjárt, akkor jó hogy
-
mikromanus
veterán
Act 3-4 ben azért tényleg vannak komisz helyzetek már. Mondjuk azt a teleportálós puposg*ci szörnyet szeretem amit Asmoden előtti részeken lehet először látni és imád teleportálni. Elitben kifejezetten kellemes. Veszett nagy damja is van a nyomiknak. A sheldingeseket is szerettem, bár Act 2-ben csak érdekesek, de később inkább kellemetlenek. Felborítják az élet-utánpótlást. A bossok miatt nem nagyon kellett nekem váltanom és deffenzív passzívokkal, közepes DPSsel is simán haladok mindenütt. Persze ettől még simán lecsapnak néha, de a DPS buildben szerintem az gyakoribb...
A 12k armor meg leap után már 36k (ha azt használod). Azt azért eléggé gyengén karcolja mindegyik közlegény és elit...
-
mikromanus
veterán
Hm. Jovanna. Nekem mondjuk a sok armor mellé van 20,5k dam is egy fegyverből. Tudom, pénzes gyereknek semmi se drága
Amúgy a crit chance nálam gyengébb, de így is nagyon jól lehet haladni. A 3 ütésenként soksebzés jó dolog, de attól még eltalálnak halál előtt 1-2*. A mostani barbim Act 2-n szinte el se tud heverni. Van 30,5k élete és kb annyi resistje mint neked. Majd kipróbálom a DPSmódot is. Csak az olyan kis kényes-törékeny fajtának tűnik. Szerintem néha a sört is le kell játék közben tenned. Ammeg milyen dolog?!
-
mikromanus
veterán
A boss kill lehet "célszerszámmal megoldott", de amit írsz az csacskaság. Én eléggé armorra gyúrtam (hozzád képest) és simán ment eddig minden. Mondjuk egyes helyeken kicsit stresszes volt így is (pl Act 3 Machine of war), de ott aztán mehetsz armor helyett másra akkor se lesz nyugisabb
Diablot csak valamikor hajnalban próbáltam, de az se tűnt lehetetlen vállalkozásnak. Azért az elég meggyőző, hogy Siegebreakert is kb úgy nyomtam le, hogy megálltam egyhelyben és addig ütöttem amíg el nem fáradt. Érdemben sebezni se tudott. Az A 3-4k ami esetleg átjutott, max csiklandozásra elég és hamar visszagyógyult. És mi az elképzelés amúgy? Lecsapod az ellent mielőtt megmozdulna? Ahhoz azért kevéske ez a DPS... -
persil
nagyúr
Nem tudom miért erőltetitek ezt a pajzs dolgot én két egykezessel tartok már act 3, harmadik küldetésénél.
Nekem 100x többet ér az extra dodge a guardians path-ből meg a második fegyveren lévő statok, nem is beszélve sebzésről és atk speed-ről.
Nem mondom, hogy jobb, de, hogy nem rosszabb semmivel, az biztos.Mindenki annyira erőlteti a pajzsot, mintha azzal halhatatlanná válna a karakter, pedig pont, hogy monkon nem dob annyit, hogy ennyire must have legyen.
Barbáron biztos bazi jó, de gyenge monkból egy pajzs sem csinál terminátort.
Simán opcionális, egyszerűen kinek mi tetszik alapon választható, hogy pajzs, vagy dual wield és egyik sem lesz se jóval erősebb, se jóval gyengébb.
(a kétkezes mondjuk valóban vitatható) -
-
Nordic
Közösségépítő
-
-
Zan
aktív tag
GazC4mp3r cimborámmal fel kellett volna venni,hogy mentünk végig act2-n...én DH-val,ő Wizzel...szerintetek? Nekem amíg a smokescreen tartott addig haladtam előre,ö rájött a hullámra;amig a Diamond Skin kibírta tp-vel,aztán én rá a hullájára
! Egy élmény volt...na jó kettő
!
-
Nordic
Közösségépítő
Erre még alszok egyet
(#30968) mikromanus: Én egyenlőre letettem a barbáromról(act 3-ban legalábbis). Geart kellene up-olnom, de nincs rá cash. A fura az, hogy Act2 már kisujjból megy(bár lehet Belial, most beszívatna a buffok után), 1-2 komolyabb csapat kivételével mindent túlélek, de eljutottam arra a szintre, hogy túl sok a bossok hp-ja már act 3-ban, ami miatt nem tudok 1 csapatot 2-3 halál nélkül kinyírni, és ilyen javítási költségek mellett ez már nem kifizetődő, 2x annyit költök javításra, mint amennyit gyűjtök.
General_XTX: Én ezzel tolom Act 2-be. Egy 800 allresi-vel, 8-9k armorral, meg úgy 500LoH minimummal lehet haladni.
-
Cyberbeni
addikt
én 23,5 óra után haltam meg barbárral hell act1-ben áramszünet miatt, szóval annyira nem para a hc. (előtte persze 4-5 barbárom meghalt normálon, amíg ráéreztem, mert sc-ben csak 10-es a barbárom)
az utána levő meg sajnos a szúnyogoktól hunyt el nm act2-ben, mert nem raktam még be berserket, és egy champion fallen pakk 5-ször zsinórban fagyasztott, amíg a szúnyogok lőttek -
Nordic
Közösségépítő
Hát visszatekintve mit szívtunk mi lvl 60-ért, semmi értelme hc-ban partyzni
.
frame>24: Hát a drop az továbbra is siralmas...továbbra is eladhatatlan kacatok esnek, csak több kacat. Egyszerűen abból van elegem, meg szerintem sokaknak még ,hogy szenvedsz a rare/elit csapatok leölésével, és semmi a jutalmad, de legalább a játék köcsög módon olyan buffos dögöket dob eléd, hogy vért izzadsz.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
Jazz
veterán
Nekem az nem játszik sajnos, nem kapok érdemben life/hit-et a sebzéseimért.
De ez a 2k life regen brutális. Nem kell innom potot.
Meg sokszor nagyon jó, amikor force armor-on keresztül beléd ütnek egy-kettőt, 1/3 hp maradt, futsz egy kicsit, és visszaállt 2/3-a, és megint betudsz kapni egy ütést.
(#26959) Zan: A furcsa az hogy itt legtöbben nem a drop-ért játszanak, hanem magáért a kihívásért.
Én már el is felejtettem azt a szót hogy "farm". Legkevésbé sem érdekel hogy mi esik. Ha pénzt akarok, szerzek könnyen (in game), és még csak farmolni sem kell.
Amúgy a legdurvább ami esett az egy 890-es 1H. -
Djuree
félisten
ezt mondom én is
Andie: nekem sima winyóval is kb. ilyen
lehet elég lett volna egy szűz win7-et feltenned nem? amúgyis legalább fél évente szűz win-t kéne húzni, sokat gyorsul a gép. régen xp-vel 3 havonta újra kellett raknom, most win7-el elég évente is szinte. jó az ssd, de én inkább csak a win-hez vennék egy 30-40gb-osat. a nagyobb méret még túl drága.
-
Djuree
félisten
nem lehet mindent felvinni nagyra. én is mondhatnám hogy: kevés az hp-d, a dmg-ed, a res-ed, az armor-od, meg a stb.-id. de max 2-3 dolgot lehet felvinni, ahhoz is milliók kellenek, ahhoz meg kurta sok farm meg játék, és ehhez nem mindenkinek van kedve, türelme.
DjDanee87: D1-ben végig egy tőrrel mentem ami alig sebzett, de adott vagy 300% attack speedet, meg sem tudott mukkanni akit azzal ütöttem. diablo meg sem tudott sebezni. akinek mutattam csak nézett hogy wtf
-
Lézerparaszt
őstag
Az kár, nekem csak kb végigszaladni lesz erőm, mert elrontottam a gearelődést és all resistre mentem. Rájöttem, hogy ha -90% lenne, akkor is 10k/hit, ami kb 3 lövés, vagy még annyi se. Ebből a pénzből már gyúrhattam volna dps-re is, és ugyanúgy meghalok, csak többet ölök meg.
-
Lézerparaszt
őstag
Valami infót adhatnál, hogy hol szedted erre össze a zsét
Szeretnék már én is valami geart, csak nincs miből, találni meg nem találok semmit, 100 rare cuccból 99-en semmi normális nincs, a maradékot meg el tudom adni max 50k -ért.
Ettől megy el a kedvem az egésztől, nem tudok tovább lépni mert nincs pénz. :s -
FuRiONight
addikt
Én/mi ezért is adtunk el. A lényeg most ad még el, ha elakarod. Később biztosan ránézek még, de jelen állapotában ennyi elég volt.
CactuS: sajnos a wow nem fogott meg, GW2 várok jelenleg, jah és persze Torchlight 2-re
Wolverine : ha nekem is annyit fizetnének mint nekik, akkor gondolkoznék rajta, de addig ez legyen az ö bajuk.
Bird: akikkel én toltam ott mindenki meguntam, és ők nem kevese d2-ztek.
-
Jazz
veterán
Remélem a life regen-t nem nerfelik mert épp most ruházok be rá.
Látványosan sokat javít, és igen sokat számít magas hp érték mellett, force armorral kombinálva. Az más kérdés hogy egy-egy ilyen item milla felett van.
Wizznek ez lesz a nyerő, főleg hogy life on hit ugye nem jár hidra után, blizz után meg minimális. -
Jazz
veterán
Köszi.
Cyber: a +600-at mi adja? A 40millás kő?
Inferno Act3-on ti is úgy vettétek észre mintha nagyon sz.r lenne a drop rate? Alig esik item, nem hogy sárga, de még kék sem.
Wizzre amúgy már nem tudok mit kitalálni....rajta még ez a 2k hp/hit se segítene. Sokra mész vele ha a legalapabb szörny beléd ver 20k-t. Lehet neked akármilyen resisted meg armorod.
Archon formában 1000 feletti a resistem, de semmit nem ér. Az armor 6k. Egyedül a force armor ment meg az insta death-től. De hát sokra megyek vele hogy ha a dárdás lény 3x eltalál. Talán egy 10k hp/sec segítene ezen, bár ebben is kételkedem.
De ha itt összedobnánk a pénzt, 1 milliárdért már tudnánk csinálni egy wizát amivel élvezettel leheten játszani infen. Aztán mindenki megkapja 5 percre.
-
Jazz
veterán
Jó ötlet, látom te megértesz.
Én csak a monitort fejeltem le, de szerencsére csak a káváját.
Ja és tudod mit élvezek a legjobban? Az AH-t! Az a játék legélvezetessebb része! Szívesebben kereskedek ott egy órát, mint hogy b.ódjak a játékban, hogy halálra unjam magam inf act1-en, vagy szana-szét idegesítsem magam 2-3-on. Ez szerintem elég sokat elmond erről kapkodva kidobott tákolmányról.
-
maross
nagyúr
Nem mondtam egy szoval se hogy balfasz, 150+ ora utan infernon annyira nem lehet az
. Nem tudtam hogy epp lagolt. Amugy azon mar gondolkodtam parszor, hogy en barmikor belogoltam lagolt mint allat, ez hogy tudott az elso ket hetben belenyomni 150orat ugy hogy van mas 60-as karija is? Ja es ugy hogy lag miatt 0x halt meg.
-
WayneGace
őstag
Szerintem az a plusz az plusz hozzáadja, még nincs beleszámolva.
Például nekem a fegyveremen van +weapon damage %, vettem egy fegyvert, aminek attack speedje is volt és 120-al több damage-e. A vége meg az lett, hogy kb. ugyanannyi maradt a dps-em. Szóval a plusz az tényleg plusz.
-
vhunor
őstag
Nálunk már hellen is ez volt act 3, act 4-ben. Glass cannon wizard négyszer annyi dps-sel mint én, de összevissza halt ha a stun/taunt ellenére valami lement a barbár/monkról, elitektől pláne. 3-as coopban azért elég kemények már a mobok.
Ahogy RI/OS is írta, inkább tudjak állni a poison/molten/desecrator tócsában fél percig és közben osszam az ellent, mind rohangáljak mint pók a falon attól szarva, hogy valami szakadt zombi utolér.
-
Rankerz
senior tag
Ha nem tudnék vele játszani act 3 ba lennék? Nem kell hozzá semmi skill hogy vegyél all resist/hp geart ah ból (amit wizardok meg dh k farmotlak ki neked) és revenge furios charge leappel haladjak. Bár ha neked ez játéktudás akkor tényleg ügyes nagyon kreatív mindenki 90% ban ezzel tolja.
-
mikromanus
veterán
-
Rankerz
senior tag
Ha ezt megépíted 1 alig lesz dps ed ,2 több millió gold 3 e mellé ugyanúgy spammelni kell a revenge furious charge leap stb fórumon "csirke" jellemzőt kapott skilleket amivel alig haladsz. Van azért 2H ciritcal hit build barbár is pár száz resist meg 75k dps és lement act 4 is vele állítólag az igaz hogy gondolom 1 hit ha nem te ölsz először.
Távolsági karakterrel meg mehetsz full dps stackre szinte hátulütő nélkül a defenzív spellek miatt. -
Rankerz
senior tag
Én vettem úgymond alacsonyabb szintű cuccokat az all resist/vit miatt amikben elég kevés armor volt és act 2 lement. Az más kérdés hogy act 3 hoz megint farmolnom kell több dpst meg resistet de nem láttam olyan effektívnek az armor mennyiségét mint mondják. Persze ha több millád van akkor arra is figyelhetsz hogy 600 armor legyen a full jó statos sapkádba ne 300 armor de én nem vagyok milliomos még ,azért írtam hogy szerintem nem meghatározó: D
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Automata kávégépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest